left_ace Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Οι περισσότεροι λένε πως την χάνεις. Φίλος μου με 1020 και 8.1 το πήγε σε Nokia store λόγω προβλήματος και τον κάλυψαν κανονικά. Κανένα θέμα....;) Σοβαρα; Μεσα στο φορουμ ακουσα αρκετους να λενε το αντιθετο και γι αυτο δε βαζω την 8.1. Μη μου λες τετοια :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Σοβαρα; Μεσα στο φορουμ ακουσα αρκετους να λενε το αντιθετο και γι αυτο δε βαζω την 8.1. Μη μου λες τετοια :) Η Microsoft αναφέρει ότι το θέμα εγγύησης εξαρτάται από τον κατασκευαστή και όχι από την ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Σοβαρα; Μεσα στο φορουμ ακουσα αρκετους να λενε το αντιθετο και γι αυτο δε βαζω την 8.1. Μη μου λες τετοια :) Είναι σίγουρο.- Αυτο που είχα και πριν απορία είναι πως γίνεται να χάνεις την εγγύηση φλασαροντας την στιγμή που στο φλασαρει χωρίς προβλημα και η ίδια η Nokia...... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει δοκιμάσει κανένας τον UC browser μετά το χθεσινό update? Έχει γίνει ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ γρήγορος....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Έχει δοκιμάσει κανένας τον UC browser μετά το χθεσινό update? Έχει γίνει ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ γρήγορος....;) Ναι, το πρόσεξα το πρωί... Αυτοί το παρακάνανε ρε συ :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ναι, το πρόσεξα το πρωί... Αυτοί το παρακάνανε ρε συ :lol: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρήγορος όμως..... Υπάρχει θέμα όμως στα ποσταρισματα. Έγραψα εδω στο φόρουμ και οι απαντήσεις μου δεν πραγματοποιούνταν. Προφανώς και θα διορθωθεί σύντομα οπότε θα επιστρέψω στον uc.... Τον προτείνω με κλειστά μάτια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Η Microsoft αναφέρει ότι το θέμα εγγύησης εξαρτάται από τον κατασκευαστή και όχι από την ίδια και στην περιπτωση των Lumia εχουμε ... Nokia=MS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ένα πλήρες λειτουργικό θεωρείται ότι είναι κάποιο που δεν έχει καθόλου ελλείψεις. Με αυτήν την λογική κάποιοι προσδιδουν στα Wp το επίθετο ανάπηρα. Αν υποθέσουμε όμως ότι με τα WP8 το λειτουργικό είναι ανάπηρο με πατερίτσες , στην έκδοση 8.1 του αφαίρεσαν τις πατερίτσες και του έδωσαν ηλεκτρικό αμαξίδιο. Πάλι δηλαδή υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, αλλά πλέον ότι κάνει το κάνει σφαίρα και σχεδόν τέλεια (αν εξαιρεθούν κάποια ψιλοbugs μιας και με την preview πρέπει να περιμένουμε και τον κατασκευαστή σε κάποια θέματα συμβατότητας drivers). Πάντως δεν μπορώ να διανοηθώ να γυρίσω στα 8αρια. Το κινητό με την 8.1 πετάει. Όσο για την εγγύηση, νομίζω πλέον δεν τίθεται θέμα. H MS βγάζει και το preview, η ίδια έχει πλέον και τα Νόκια. Ας αγχωθουν και ας περιμένουν την επίσημη έκδοση όσοι δεν έχουν Νόκια. Οσοι ειναι με Lumia δεν διακινδυνεύουν κάτι στην ουσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Να υπενθυμίσω ότι το παρόν θέμα προσφέρεται για προτάσεις εφαρμογών. Για απορίες σχετικά με τις εφαρμογές απευθυνόμαστε εδώ, για απορίες και παρατηρήσεις σχετικά με το WP8 OS εδώ και εδώ αν πρόκειται για τα WP 8.1 Developers Preview. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω μουσικη δωρεαν (οχι απο youtube); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ενημέρωση στο Nokia camera! Δεν την έκανα ακόμα για να δω διαφορές! Όσοι την κάνατε παρατηρήσατε καμιά βελτίωση; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ενημέρωση στο Nokia camera! Δεν την έκανα ακόμα για να δω διαφορές! Όσοι την κάνατε παρατηρήσατε καμιά βελτίωση; υποστήριξη για την λήψη digital negative format σε 1520 και 1020 λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 πως κανουμε την ενημερωση ? δε μου εμφανιζει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 υποστήριξη για την λήψη digital negative format σε 1520 και 1020 λέει Αυτό είναι από το προηγούμενο update νομίζω... Αποπάνε, πήγαινε στην εφαρμογή και πάτα προβολή, ούτε εμένα μου έβγαζε ενημέρωση αλλά μόλις πάτησα προβολή μου το έκανε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αυτό είναι από το προηγούμενο update νομίζω... ... ναι αυτό που έγραψα εγώ τελικά ήταν για την Nokia camera που είναι μια έκδοση πίσω από την beta το changelog της beta είναι •Living Images support* •Continuous Autofocus for faster focusing* •Surround sound capture in Video* •New Camera Roll with Full Resolution Zoom and inline playback of video, cinemagraph, smart sequences and refocus images •Nokia Camera integrates with Creative Studio and Video Trimmer for editing your photos and videos και αφορά μόνο τα 1520 , 930 , icon που τρέχουν lumia cyan (δηλαδή πτοετοιμασία για το μέλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 δεν εχει να κανει δλδ με μας ε ? και γω τη nokia camera χρησιμοποιω.. ( lumia 925) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Οι "*" αφορουν αυτα τα μοντελα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προτείνετε μου καμιά καλή εφαρμογή youtube που να είναι δωρεάν. Για κάποιον άγνωστο λόγο αυτή που είχα μέχρι τώρα δεν παίζει πλέον video, αλλά μόνο audio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προτείνετε μου καμιά καλή εφαρμογή youtube που να είναι δωρεάν. Για κάποιον άγνωστο λόγο αυτή που είχα μέχρι τώρα δεν παίζει πλέον video, αλλά μόνο audio. toib http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/toib/d68b807e-40d3-4931-8e70-827b006e4288 η μόνη διαφορά της trial με την πληρωμένη έκδοση είναι ότι στην trial βλέπεις μόνο τα πρώτα 9 ή 10 (δεν θυμαμαι ) subscriptions α και η trial έχει μόνο light theme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αναβαθμίστηκε και η beta με το παραπάνω change log αλλά και η κανονική! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προτείνετε μου καμιά καλή εφαρμογή youtube που να είναι δωρεάν. Για κάποιον άγνωστο λόγο αυτή που είχα μέχρι τώρα δεν παίζει πλέον video, αλλά μόνο audio. Το mytube δουλεύει μια χαρά και δοκιμαστικά. Δες και το YouTube HD Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πολύ καλό το mytube! Μέχρι που σκέφτομαι να πάρω την πλήρη πληρωμένη έκδοση! Τι διαφορές έχει από την απλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 κάποιος έλεγε για Spotify τις προάλλες μεγάλο update http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2013/07/qr-spotify-wp8.jpg?itok=LfkwoeIj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 κάποιος έλεγε για Spotify τις προάλλες μεγάλο update http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2013/07/qr-spotify-wp8.jpg?itok=LfkwoeIj Δυστυχώς εξακολουθεί να θέλει premium! :mad: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πολύ καλό το mytube! Μέχρι που σκέφτομαι να πάρω την πλήρη πληρωμένη έκδοση! Τι διαφορές έχει από την απλή; Το καλυτερο απ όλα είναι ... Αν ασχολείται με YouTube αγόρασετο ... κάποιος έλεγε για Spotify τις προάλλες μεγάλο update http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2013/07/qr-spotify-wp8.jpg?itok=LfkwoeIj Δυστυχώς εξακολουθεί να θέλει premium! :mad: Είναι ενα απο τα μυστηρια αυτό που κανει το spotify σε wp ... Ντε και καλά premium .. Ελεος ρε παληκάρια πια. Τι κόλλημα έχετε φαει με τ λειτουργικό ????.!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Και δεύτερη αναβάθμιση του Spotify σήμερα αλλά και πάλι χρειάζεται premium! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts