ignus Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Official Facebook Messenger http://www.wpcentral.com/facebook-messnger-launches-on-windows-phone?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Για να το κατεβάζετε κατευθείαν... ;) http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/03/qr_facebook_messenger.png?itok=VVYpEbzZ Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δίλημμα, social hub η messenger; :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Δίλημμα, social hub η messenger; :) το built in messenger είναι εντελώς βασικό , ούτε groups δεν έχει οπότε ότι τον βολεύει τον καθένα . Εγώ θα το δοκιμάσω για λίγο να δω πόσο αξιόπιστο είναι Edited March 5, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 το built in messenger είναι εντελώς βασικό , ούτε groups δεν έχει οπότε ότι τον βολεύει τον καθένα Προσωπικά έχω βολευτεί (καταβρεί) με το hub. Βασικό μπορεί να είναι αλλά συνάμα από τα ατού του λειτουργικού. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Προσωπικά έχω βολευτεί (καταβρεί) με το hub. Βασικό μπορεί να είναι αλλά συνάμα από τα ατού του λειτουργικού. θα το αφαιρέσουν στα 8.1 απ' ότι έχω καταλάβει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 θα το αφαιρέσουν στα 8.1 απ' ότι έχω καταλάβει :( Κάτι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ και απογοητεύτηκα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά ο όγκος των πληροφοριών είναι τεράστιος και μπορεί κάτι να μου έχει ξεφύγει. Υπάρχει τρόπος να ελέγχει το κινητό μόνο του για ενημερώσεις εφαρμογών και να τις εγκαθιστά αυτόματα, ή έστω να μου βγάζει ειδοποίηση στο store να τις κατεβάσω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά ο όγκος των πληροφοριών είναι τεράστιος και μπορεί κάτι να μου έχει ξεφύγει. Υπάρχει τρόπος να ελέγχει το κινητό μόνο του για ενημερώσεις εφαρμογών και να τις εγκαθιστά αυτόματα, ή έστω να μου βγάζει ειδοποίηση στο store να τις κατεβάσω εγω? αυτόματα δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν έχω βρεί πουθενά τέτοια επιλογή , το store πάντως ειδοποιήσεις βγάζει υπάρχει και η επιλογή του sysapp pusher http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/sysapp-pusher/19d44d9e-f18e-4df1-9bce-36335242ed2e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Εμένα δεν μου βγάζει τις ειδοποιήσεις στο store παρά μόνο αν πάω χειροκίνητα και ψάξω την εφαρμογή στο store για να ελέγξω αν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω για να ψάχνει μόνο του για ενημερώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Απλά αργούν λίγο... Συνήθως το βράδυ έρχονται... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Εμένα δεν μου βγάζει τις ειδοποιήσεις στο store παρά μόνο αν πάω χειροκίνητα και ψάξω την εφαρμογή στο store για να ελέγξω αν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω για να ψάχνει μόνο του για ενημερώσεις? πολλοι έχουν το ίδιο θέμα , το store είναι λίγο περίεργο . Μπορεί πχ να κάνει καιρό να σου βγάλει update και σε κάποια φάση να συνέλθει και να στα βγάλει όλα μαζι και μετά να τα βγάζει κανονικά εγω χρησιμοποιώ το sysapp pusher όπως έγραψα και πιο πάνω και το έλυσα το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Εμένα δεν μου βγάζει τις ειδοποιήσεις στο store παρά μόνο αν πάω χειροκίνητα και ψάξω την εφαρμογή στο store για να ελέγξω αν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω για να ψάχνει μόνο του για ενημερώσεις? Να υποθέσω πως η συσκευή σου ειναι καινούρια? Αν ναι τότε αυτο φταίει. Στην αρχη παρουσιάζει μια αναίτια καθυστέρηση (για μερες- και μετά στρώνει (σου έρχονται μαζεμένα 20-30 updates) και απο εκεί και πέρα δουλεύει μια χαρά. Δώσ του λίγο χρόνο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ίσως να φταίει και ότι τα βράδια το βάζω σε λειτουργία πτήσης. Πάντως ένα πρωί θυμάμαι μου είχε βγάλει 3 ενημερώσεις και μάλλον είχα ξεχάσει να το βάλω σε λειτουργία πτήσης το προηγούμενο βράδυ. Θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω αν δούλεψε. Και κάτι ακόμη. Όταν έχω μια συνομιλία με κάποιον στο facebook στο PC το κινητό χτυπάει σε όλα τα εισερχόμενα. Αν δεν είναι συνδεμένο στο ίντερνετ τότε τα δέχεται όλα μαζί και δονείται για κανα πεντάλεπτο ενώ τα toast notifications κάνουν πολύ περισσότερα ώρα μέχρι να τελειώσουν. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό? Σημειώνω ότι έχω συνδέσει το λογαριασμό facebook με το microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δίλημμα, social hub η messenger; :) Προσωπικά έχω βολευτεί (καταβρεί) με το hub. Βασικό μπορεί να είναι αλλά συνάμα από τα ατού του λειτουργικού. θα το αφαιρέσουν στα 8.1 απ' ότι έχω καταλάβει :( Και εγώ είμαι φαν του χαμπ αλλά τελικά ίσως είναι καλύτερη λύση το messenger σαν ξεχωριστή εφαρμογή. Και απο οτι ειδα είναι και πολύ καλη (σαν πρωτη εκδοση). Περιμένω πως και πως τον Απρίλη για να δω την 8.1 ... Όλα τα αλλά έχουν περάσει σε 2η μοίρα .... !!!!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 ο Rudy Huyn δημοσίευσε την δικιά του εφαρμογή για dropbox http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/cloudsix-for-dropbox/4d56ec15-bfaf-49c8-bb0e-522089b67518 και θα ακολουθήσει με mega , box , onedrive για το box υπάρχει ήδη official αν και είναι ψιλομάπα όσο για το onedrive ύπαρχει προφανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Περιμένω πως και πως τον Απρίλη για να δω την 8.1 ... Όλα τα αλλά έχουν περάσει σε 2η μοίρα .... !!!!!! Απρίλη; Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω, για καλοκαίρι δεν είχε αναφερθεί; Εκτός αν έχασα κάποιο επεισόδιο.:worry: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Απρίλη; Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω, για καλοκαίρι δεν είχε αναφερθεί; Εκτός αν έχασα κάποιο επεισόδιο.:worry: Μάλλον εννοεί να δει την επίσημη παρουσίαση απο την MS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Και μιας και το έφερε η κουβέντα όταν παρουσιαστούν με το καλό Απρίλη πότε περίπου να τα περιμένουμε (1020 με Γερμανική ρομ) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 26/5/14 14:53 GMT... :shifty: Συνέλθετε λίγο !!! :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 26/5/14 14:53 GMT... :shifty: Συνέλθετε λίγο !!! :lol: ?!?!? :confused: Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 26/5/14 14:53 GMT... :shifty: Συνέλθετε λίγο !!! :lol: κλαίω......:lol Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Progym free για 24 ώρες http://www.windowsphone.com/s?appid=f6b47831-428c-42f8-a375-0a0eaa5aabea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Απρίλη; Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω, για καλοκαίρι δεν είχε αναφερθεί; Εκτός αν έχασα κάποιο επεισόδιο.:worry: Μάλλον εννοεί να δει την επίσημη παρουσίαση απο την MS. Και μιας και το έφερε η κουβέντα όταν παρουσιαστούν με το καλό Απρίλη πότε περίπου να τα περιμένουμε (1020 με Γερμανική ρομ) Εννοω την dev preview που θα την εχουμε την 1 Απριλιου με την ανακοινωση της (για οποιον την θελει βεβαια) !!!! Με την εμπειρια της προηγουμενης φορας (gdr3 ) που ολα ηταν σχεδον αψογα εγω θα την βαλω αμεσως ... Εχει τοσα πολλα νεα καλουδια που θελω να τα δω αμεσα ...!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Cloud με 100 Giga δωρεάν. Εκτός κι αν είχατε πάρει τη προδφρορά για 1 Tera (τόσα έχω) Πρέπει να φτιάξετε πρώτα ένα λογαριασμό @mail.ru (καλύτερα από τον υπολογιστή είναι η γνώμη μου) κι αυτό είναι λίγο ζόρικο αφού είναι στα ρώσικα οι οδηγίες, αν και λίγο πολύ ίδια διαδικασία είναι σε όλα τα mails. Κατεβάζετε και το: http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/c0dd65e0-88d4-4116-9929-c9ddb9709413?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0 ΕΔΩ και έχετε 100 giga συν ότι τραγούδια - βίντεος παίζουν κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσετε. Ευτυχώς το interface της εφαρμογής δεν είναι στα ρώσικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts