George_Batzis Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Παιδιά όταν κάποιος σχολιάζει κάτι στο FB και το σχόλιο του έχει και μια φώτο, σας την εμφανίζει..?? Εμένα όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Παιδιά όταν κάποιος σχολιάζει κάτι στο FB και το σχόλιο του έχει και μια φώτο, σας την εμφανίζει..?? Εμένα όχι.. ουτε στο people ουτε στο me hub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 ουτε στο people ουτε στο me hub :(:( κρίμα..Πρέπει να φτιαχτεί με κάποιο τρόπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 παιδιά εχω θέμα...εχω το Lumia 820 και ακόμα και όταν κλείσω τα δεδομένα μέσω 2G/3G/4G μου εμφανίζει δίπλα από το σήμα την ένδειξη ''3G'' κατι το οποίο οταν είχα αρχικά το κινητό δεν γίνονταν...μήπως πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις? (Η Σύνδεση Δεδομένων είναι απενεργοποιημένη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 :(:( κρίμα..Πρέπει να φτιαχτεί με κάποιο τρόπο.. δεν νομιζω ότι είναι θεμα που θελει φιαξιμο , επίτηδες είναι ετσι παιδιά εχω θέμα...εχω το Lumia 820 και ακόμα και όταν κλείσω τα δεδομένα μέσω 2G/3G/4G μου εμφανίζει δίπλα από το σήμα την ένδειξη ''3G'' κατι το οποίο οταν είχα αρχικά το κινητό δεν γίνονταν...μήπως πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις? (Η Σύνδεση Δεδομένων είναι απενεργοποιημένη) ετσι λειτουργουν τα wp , ακομα και κλειστα δεδομενα να εχεις σου δειχνουν τι σημα πιανεις ολη την ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 δεν νομιζω ότι είναι θεμα που θελει φιαξιμο , επίτηδες είναι ετσι ετσι λειτουργουν τα wp , ακομα και κλειστα δεδομενα να εχεις σου δειχνουν τι σημα πιανεις ολη την ωρα Τα λουμια θες να πεις, όχι τα wph. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τα λουμια θες να πεις, όχι τα wph. μονο τα lumia είναι ετσι ;;; δεν το ηξερα:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 μονο τα lumia είναι ετσι ;;; δεν το ηξερα:X Δηλαδή με αυτό το update απο το store για τα δικτυα το οποίο ήταν της νοκια εγινε αυτο ε? γιατι στην αρχή δεν ηταν ετσι και λεω τι εγινε.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Δηλαδή με αυτό το update απο το store για τα δικτυα το οποίο ήταν της νοκια εγινε αυτο ε? γιατι στην αρχή δεν ηταν ετσι και λεω τι εγινε.. :p Οχι φιλε μου παντα ισχυε αυτο (τουλαχιστον εδω και ενα 6μηνο απο τοτε που πηρα το 820). Η συγκεκριμενη ενδειξη δειχνει το διαθεσιμο δικτυο ανεξαρτητα με το αν τα δεδομενα ειναι ανοιχτα ή κλειστα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Τα λουμια θες να πεις, όχι τα wph. Δεν είναι έτσι στα υπόλοιπα wp δηλαδή !? :blink: Είσαι σίγουρος? :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δεν είναι έτσι στα υπόλοιπα wp δηλαδή !? :blink: Είσαι σίγουρος? :confused: Από τη στιγμή που τα htc δεν έχουν αυτή την ένδειξη, ΔΕΝ είναι 'γενικά τα wph'. Δε ξέρω αν αυτό γίνεται στο ativ και huawei. Για συσκευές που δεν έχω έρθει σε επαφή, δεν εκφέρω γνώμη. Ναι είμαι σίγουρος διότι στο 8X μου, μόνο όταν ανοίγω το 3G γίνεται εμφανείς η ένδειξη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Από τη στιγμή που τα htc δεν έχουν αυτή την ένδειξη, ΔΕΝ είναι 'γενικά τα wph'. Δε ξέρω αν αυτό γίνεται στο ativ και huawei. Για συσκευές που δεν έχω έρθει σε επαφή, δεν εκφέρω γνώμη. Ναι είμαι σίγουρος διότι στο 8X μου, μόνο όταν ανοίγω το 3G γίνεται εμφανείς η ένδειξη. Το ίδιο και στο 8S, μάλλον είναι επιλογή της Nokia να εμφανίζεται συνέχεια. Υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάμεσα στους κατασκευαστές όπως το γεγονός οτι με τη GDR3 τα HTC φορτίζουν και "κλειστά", εκτός και αν το προσθέσουν και τα Nokia με την Black. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Το ίδιο και στο 8S, μάλλον είναι επιλογή της Nokia να εμφανίζεται συνέχεια. Υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάμεσα στους κατασκευαστές όπως το γεγονός οτι με τη GDR3 τα HTC φορτίζουν και "κλειστά", εκτός και αν το προσθέσουν και τα Nokia με την Black. Πες τα ρε ΝΙκολα...κατευθειαν να με φανε...Πλακα κανω. Δε το περιμενα οτι θα δωσει αυτη την επιλογη η ms. Με εξεπληξε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Πες τα ρε ΝΙκολα...κατευθειαν να με φανε...Πλακα κανω. Δε το περιμενα οτι θα δωσει αυτη την επιλογη η ms. Με εξεπληξε. Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία όσων γράφουμε εδώ έχουμε Nokia, παρασυρόμαστε και νομίζουμε πως έτσι είναι το λειτουργικό. Εννοείται πως δεν γίνεται να αμφισβητήσουμε αυτα που γράφεις εσύ ή όποιο αλλο μέλος. Απλά μέχρι να ειπωθεί απο σας, έχουμε λανθασμένη άποψη. Και βέβαια δεν πέφτουμε να φάμε κανέναν (ξέρω ότι το έγραψες αστειευόμενος αλλα παίρνω την αφορμη) μιας και είμαστε και οι ίδιοι "παθόντες".....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 γεια σας, υπαρχει καποια εφαρμογη τυπου data sense? εχω το 820 branded vodafone με σιμ cosmote,αρα απο οσο καταλαβαινω το discover δεν λειουργει,data sense δεν υπαρχει.κατι που να μου κανει τη δουλεια?εστω να με προειδοποιει? ξερω για τη εφαρμογη "Υπηρεσιες cosmote" αλλα θα ηθελα κατι πιο ευχρηστο. ξερω για τον οδηγο φλασαρισματος,αλλα δεν ενδιαφερομαι διοτι γραφει οτι χανετε η εγγυηση,αλλα επειδη το κινητο απευθυνετε στον πατερα μου δεν εχω καμια ορεξη να του εξηγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 γεια σας, υπαρχει καποια εφαρμογη τυπου data sense? εχω το 820 branded vodafone με σιμ cosmote,αρα απο οσο καταλαβαινω το discover δεν λειουργει,data sense δεν υπαρχει.κατι που να μου κανει τη δουλεια?εστω να με προειδοποιει? ξερω για τη εφαρμογη "Υπηρεσιες cosmote" αλλα θα ηθελα κατι πιο ευχρηστο. ξερω για τον οδηγο φλασαρισματος,αλλα δεν ενδιαφερομαι διοτι γραφει οτι χανετε η εγγυηση,αλλα επειδη το κινητο απευθυνετε στον πατερα μου δεν εχω καμια ορεξη να του εξηγω. Μπορείς να πας σε ένα Nokia care να σου περάσουν αλλη rom (δωρεάν) Υ.Γ. Πολύ αμφιβάλω για την απώλεια εγγύησης..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 γεια σας, υπαρχει καποια εφαρμογη τυπου data sense? εχω το 820 branded vodafone με σιμ cosmote,αρα απο οσο καταλαβαινω το discover δεν λειουργει,data sense δεν υπαρχει.κατι που να μου κανει τη δουλεια?εστω να με προειδοποιει? ξερω για τη εφαρμογη "Υπηρεσιες cosmote" αλλα θα ηθελα κατι πιο ευχρηστο. ξερω για τον οδηγο φλασαρισματος,αλλα δεν ενδιαφερομαι διοτι γραφει οτι χανετε η εγγυηση,αλλα επειδη το κινητο απευθυνετε στον πατερα μου δεν εχω καμια ορεξη να του εξηγω. μπορείς να στείλεις ενα sms με τον αριθμό 1 στο 1256,μετά από λίγο θα λάβεις μερικά sms που σε ενημερώνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 μπορείς να στείλεις ενα sms με τον αριθμό 1 στο 1256,μετά από λίγο θα λάβεις μερικά sms που σε ενημερώνουν αυτο ακριβως κανει και η εφαρμογη που αναφερω,αν και ποτε δεν ειχα προσεξει τι γραφει το μηνυμα,ειχα την εντυπωση πως εγραφε Υ. ευχαριστω παντως. αυτο με το nokia care δεν το ειχα σκεφτει. θα περασω μια απο αυτες τις μερες να ρωτησω αν γινεται.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Drum-roll http://www.wpcentral.com/instagram-arrives-windows-phone Μεσα στην Ημερα θα είναι διαθεσιμο το instagram (ποια θα είναι αραγε η επομενη εφαρμογή που θα γκρινιαζουν; ) update: δεν μπορεις να τραβηξεις φωτογραφιες μεσα από την εφαρμογή (δηλαδή θα σε στελνει στο camera roll ) και δεν μπορεις να τραβηξεις βιντεο . Θα προστεθουν σε καποιο μελλοντικο update -_- update 2 : το λινκ http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/instagram-beta/3222a126-7f20-4273-ab4a-161120b21aea?signin=true update 3 : το θεμα με το camera roll τελικα είναι feature :P Edited November 20, 2013 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καταπληκτική εφαρμογή για τα κοινόχρηστα... ...από Έλληνα! http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/building-manager/3f4e8689-bf26-4c06-8d95-42cccbff0af0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδια εμενα στο 620 δεν μου δειχνει το δικτυο, μονο οταν ανοιξω τα δεδομενα μου εμφανιζει το Ε/Η κλπ. Στο 620 φιλου δειχνει τα συμβολα παντα. Τι να πω, ισως ειναι θεμα χωρα προελευσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Τσαμπα χαρηκαν ορισμενοι οτι το instagram θα ειναι μονο στη σειρα lumia. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν νομίζω να χαιρόταν κάποιος αν ήταν μόνο για λουμια. Είμαστε τόσο λίγοι με WP που όσο πιο ολοκληρωμένες λύσεις υπάρχουν για όλους μας,τόσο το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Τσαμπα χαρηκαν ορισμενοι οτι το instagram θα ειναι μονο στη σειρα lumia. Που το άκουσες αυτό !? :blink: :wacko: :dizzy: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Που το άκουσες αυτό !? :blink: :wacko: :dizzy: Για να το λέω κάποιος μου έχει δώσει τροφή να το σχολιάσω. Ευτυχώς δεν ασχολείται πολύ με την κοινότητα και δε μπαίνει συχνά. Είναι η δεύτερη φορά που παραξενεύεσαι και δε καταλαβαίνω το λόγο αδερφέ; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts