pathos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Γιατι οταν μπαινω στο gazzetta.gr μου το εμφανιζει ετσι? Ολα τα αλλα sites μια χαρα...Μηπως χρειαζεται κατι συγκεκριμενο για να διαβαζεται? Επισης μηπως μπορειτε να μου προτεινετε την κατα τη γνωμη σας καλυτερη επιλογη εφαρμογης του fb με live ειδοποιησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Δεν ξέρω αν την έχει προτείνει κάποιος άλλος προηγουμένως και μου διέφυγε, αλλά μπορείς να κάνεις ωραία πραγματάκια με την εφαρμογή αυτή. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/headertiles/137ba51e-cc40-45f9-a182-08e740abc9be Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Smart Resize [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jzgxpj7Jy9E]Smart Resize - Winner of the Nokia Capture app competition - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Τρεχατε! Δωρεαν GPS για WP8!! για λίγες μέρες μόνο το δινουν δωρεαν! GPS VOICE NAVIGATION http://m.wpcentral.com/gps-voice-navigation-back-online-and-available-windows-phone-store Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Είναι καλύτερο από το here drive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Δεν έχει off-line mode, night mode ούτε here maps. Θα έλεγα πως δεν το φτάνει το nokia drive. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Είναι καλύτερο από το here drive? Το κατέβασα και το σβησα σε 5 λεπτά χαχα Δεν με έπεισε καθόλου. Μπροστά στο Here δεν έχει απολύτως καμία τύχη Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Kαλημερα!! Παιδια το 920 δεν παιζει καθολου αρχεια avi, η χρειαζεται να κατεβασω καποιον αλλο player? (αν ναι, μου προτεινετε εναν?) Επισης θελω να κατεβασω αυτη την εφαρμογη http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/flixster/7dc02baf-a7d6-df11-a844-00237de2db9e , αλλα μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη για Ελλαδα. Υπαρχει τροπος να το κανω με αλλαγη χωρας κ πως? Σας κουρασα παλι, αλλα σιγα σιγα το μαθαινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Kαλημερα!! Παιδια το 920 δεν παιζει καθολου αρχεια avi, η χρειαζεται να κατεβασω καποιον αλλο player? (αν ναι, μου προτεινετε εναν?) Επισης θελω να κατεβασω αυτη την εφαρμογη http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/flixster/7dc02baf-a7d6-df11-a844-00237de2db9e , αλλα μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη για Ελλαδα. Υπαρχει τροπος να το κανω με αλλαγη χωρας κ πως? Σας κουρασα παλι, αλλα σιγα σιγα το μαθαινω... Αλλαξε την χώρα από τις ρυθμίσεις σε Αμερική ή Αγγλία και θα την βρεις μαζί με πάρα πολλές άλλες εφαρμογές Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Eυχαριστω!!! Κατι για μπορω να βλεπω κ βιντεο σε avi μορφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παιδια κανένας sms counter που να δουλεύει για τα 8 υπάρχει; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Το κατέβασα και το σβησα σε 5 λεπτά χαχα Δεν με έπεισε καθόλου. Μπροστά στο Here δεν έχει απολύτως καμία τύχη Το here drive είναι μακράν ανωτερο! Όμως είναι μια λύση για όσους δεν έχουν Νοκια! Εγω με το 920 το κατέβασα, το δοκιμασα, είδα ότι είναι αξιοπρεπές και το έσβησα.. όσοι δεν έχουν νοκια όμως......?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Το here drive είναι μακράν ανωτερο! Όμως είναι μια λύση για όσους δεν έχουν Νοκια! Εγω με το 920 το κατέβασα, το δοκιμασα, είδα ότι είναι αξιοπρεπές και το έσβησα.. όσοι δεν έχουν νοκια όμως......?? Δεν έγινε διαθέσιμο για όλους; Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Δεν έγινε διαθέσιμο για όλους; Δωρεαν? Δεν το ήξερα αυτο.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Mια ωραια εφαρμογη καιρου μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα που την δοκιμαζω http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/umbrella-8/02c1876b-c414-465e-94f1-bc603be367f6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Mια ωραια εφαρμογη καιρου μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα που την δοκιμαζω http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/umbrella-8/02c1876b-c414-465e-94f1-bc603be367f6 δεν νομίζω ότι είναι καλή. Στην Ρώμη δειχνει τώρα βροχές ενώ έχει ήλιο. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 δεν νομίζω ότι είναι καλή. Στην Ρώμη δειχνει τώρα βροχές ενώ έχει ήλιο. Η μετεωρολογια ειναι μια επιστημη που αν πεσει εξω απο τα προγνωστικα, δε θα της καταλογησει 100% μεριδιο ευθυνης κανεις. Ετσι και τα site και οι διαφορες εφαρμογες πεφτουν πολυ συχνα εξω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Για καιρό μέσα πέφτει τις περισσότερες φορές το weather pro. Το είχα κάτι σε iPhone και ήταν πάρα πολύ καλό. Σε windows phone δεν έχει το ίδιο καλό interface σαν τα υπόλοιπα λειτουργικά και αυτό είναι και το μόνο μείον του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 δεν νομίζω ότι είναι καλή. Στην Ρώμη δειχνει τώρα βροχές ενώ έχει ήλιο. Ρώμη εμένα μου δείχνει λιακάδα πάντως χαχαχαχαχα σου ανεβαζω και screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μονο εμενα δεν τρελαινει το here? Ρε παιδια, κατ'αρχας, δεν εχει προσανατολισμο, δεν ξέρω προς τα πού να πάω. Είναι εξοργιστικο αυτο. Ή μήπως εγώ αγνοώ κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Eυχαριστω!!! Κατι για μπορω να βλεπω κ βιντεο σε avi μορφη? http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/qloud-media/a6a48d5e-a249-42c9-a552-3111c26051e6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μονο εμενα δεν τρελαινει το here? Ρε παιδια, κατ'αρχας, δεν εχει προσανατολισμο, δεν ξέρω προς τα πού να πάω. Είναι εξοργιστικο αυτο. Ή μήπως εγώ αγνοώ κάτι; ακολούθησε το ένστικτό σου....:) Πάτησε την πυξίδα που είναι κάτω δεξιά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μονο εμενα δεν τρελαινει το here? Ρε παιδια, κατ'αρχας, δεν εχει προσανατολισμο, δεν ξέρω προς τα πού να πάω. Είναι εξοργιστικο αυτο. Ή μήπως εγώ αγνοώ κάτι; Έχεις πατήσει το εικονίδιο της πυξίδας να αλλάξεις τρόπο προβολής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να δω ταινιες σε tv μεσω του κινητου?Εχω το 820,ειχα περασει ταινιες σε avi και xvid μορφες νομιζω,συνδεσα το κινητο με την τηλεοραση μεσω usb.Μου αναγνωρησε το κινητο,βρηκε τα αρχεια αλλα λεει δεν τα παιζει.Προβλημα κινητου η τηλεορασης? Επισης δοκιμασα να το συνδεσω με αποκωδικοποιητή αλλα δεν μου αναγνωριζει το κινητο σα usb.Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Άλλου είδους αρχεία (φωτογραφίες, μουσική) τα παίζει? Επίσης δοκίμασε με ένα φλασάκι να δεις αν παίζει τα αρχεία η τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts