niotheros Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 οταν τα κανω αυτα και κανω εγκατασταση θα ειναι στα ελληνικα? Αφού τα κάνεις αυτά θα μπεις στην εφαρμογή, θα πατήσεις στην οθόνη πάνω από το πλήκτρο των windows και θα σύρεις δύο φορές το δάχτυλο σου προς τα πάνω και θα πας εκεί που λέει ρυθμίσεις και μετά εκεί που λέει φωνη πλοήγησης. Αν εκεί δεν σου έχει επιλογή Ελληνικά, πάτησε εκεί που λέει λήψη νέου και από την λιστα που θα σου βγάλει διάλεξε τα ελληνικά. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μια εφαρμογη για οσους ενδιαφερονται για γρηγορο resizing των φωτο τους. Το interface ισως θα μπορουσε να δουλευτει σε πιο "metro look", αλλα δινει αρκετες επιλογες για resizing με βαση την αναλυση ή το μεγεθος του αρχειου ή απλα % σε σχεση με την αρχικη φωτο. ....... Υ.Γ Αν υπαρχει καποια αλλη αξιολογη που να κανει την συγκεκριμενη δουλεια δωστε link :) (μου εκανε εντυπωση που δεν εχει βγαλει κατι σχετικο η Νοκια με τα τοσα apps γυρω απο την φωτογραφια) Το Fhotoroom εκτος απο ολα τα αλλα κανει και resize Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω,αλλα να σε ενημερωσω οτι το ΗERE Drive το εχω στο τηλ. Να το ξανακατεβασω? Οταν εβαλα στην πλογηση μια διευθηνση δεν την περνει. Δηλαδη εβαλα συγγρου 54 και αυτο μου εβγαζε τα δικα του,συγγρου φιξ,μετρο συγγρου φιξ,και να δυο ακομα.Την διευθηνση που ηθελα δεν την περνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω,αλλα να σε ενημερωσω οτι το ΗERE Drive το εχω στο τηλ. Να το ξανακατεβασω? Οταν εβαλα στην πλογηση μια διευθηνση δεν την περνει. Δηλαδη εβαλα συγγρου 54 και αυτο μου εβγαζε τα δικα του,συγγρου φιξ,μετρο συγγρου φιξ,και να δυο ακομα.Την διευθηνση που ηθελα δεν την περνει. Εκτός και αν το σβήσεις πρώτα δε μπορείς να το ξανακατεβάσεις, αν δεις όμως και γράφει ενημέρωση εκεί που είναι το κουμπί της εγκατάστασης κάνε τη. Όταν βάζεις στον προορισμό μια διεύθυνση πάτα enter και μετά θα σου βγάλει όλες τις επιλογές, εμένα για παράδειγμα όταν έβαλα αυτό που έγραψες μου έβγαλε πρώτη επιλογή Λεωφόρος Συγγρού 54. Το πιο πιθανό να σου έβγαλε λάθος επιλογές επειδή δεν έβαλες τόνους και κεφάλαιο το πρώτο γράμμα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω,αλλα να σε ενημερωσω οτι το ΗERE Drive το εχω στο τηλ. Να το ξανακατεβασω? Οταν εβαλα στην πλογηση μια διευθηνση δεν την περνει. Δηλαδη εβαλα συγγρου 54 και αυτο μου εβγαζε τα δικα του,συγγρου φιξ,μετρο συγγρου φιξ,και να δυο ακομα.Την διευθηνση που ηθελα δεν την περνει. Αν δεν σου βγάλει επιλογή εγκατάσταση τότε ίσως να σου γράφει ενημέρωση εκτός και αν είσαι στην τελευταία έκδοση. Αν δεν σου βρίσκει κάποια οδό δεν έχει να κάνει με την πλοήγηση στα ελληνικά που ρώτησες. Δοκίμασες κάποια άλλη οδό; Εκεί που λέει "τοποθεσία" το έχεις ενεργοποιημένο όχι; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Αυτο το βρισκω μεσα στις ρυθμησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Αν δεν σου βγάλει επιλογή εγκατάσταση τότε ίσως να σου γράφει ενημέρωση εκτός και αν είσαι στην τελευταία έκδοση. Ποια ειναι η τελευταια εκδοση? Για να δω αν ειμαι σε αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση? Για να δω αν ειμαι σε αυτη. Αν στο market δεν σου εμφανιζει την επιλογη ενημερωση τοτε να ξερεις (για ολες τις εφαρμογες ισχυει αυτο μιας και εισαι νεος χρηστης wp) εισαι στην τελευταια εκδοση! Η τελευταια εκδοση here drive ειναι η 3.0.4121.0 με τελευταια ενημερωση 14/08/2013. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω,αλλα να σε ενημερωσω οτι το ΗERE Drive το εχω στο τηλ. Να το ξανακατεβασω? Οταν εβαλα στην πλογηση μια διευθηνση δεν την περνει. Δηλαδη εβαλα συγγρου 54 και αυτο μου εβγαζε τα δικα του,συγγρου φιξ,μετρο συγγρου φιξ,και να δυο ακομα.Την διευθηνση που ηθελα δεν την περνει. Βάλε λεωφόρος Συγγρού, όχι σκέτο Συγγρού είτε σε ελληνικά, είτε σε λατινικά. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ξαναπερναω το battery να το δοκιμασω. Αλλα θυμαμαι για καμια εβδομαδα που το ειχα ανανεωνε κανονικα. Τα αλλα live tiles δουλευουν; Φίλε μου ξαναδοκίμασα με διάφορα battery, κανένα δεν δουλευει χωρίς δεδομένα ή σύνδεση σε wifi. Άρα ή φταίει κάτι στο τηλεφωνό μου ή χρειάζονται αναβάθμιση οι εφαρμογές μετά την amber. τα άλλα tiles δουλεύουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Και γω αυτο νομιζω οτι ειμαι στην τελευταια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Αν στο market δεν σου εμφανιζει την επιλογη ενημερωση τοτε να ξερεις (για ολες τις εφαρμογες ισχυει αυτο μιας και εισαι νεος χρηστης wp) εισαι στην τελευταια εκδοση! Η τελευταια εκδοση here drive ειναι η 3.0.4121.0 με τελευταια ενημερωση 14/08/2013. Και γω αυτο νομιζω οτι ειμαι στην τελευταια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Βάλε λεωφόρος Συγγρού, όχι σκέτο Συγγρού είτε σε ελληνικά, είτε σε λατινικά. Το βαζω και με ελληνικα και με λατινικα αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο,συγγρου φιξ και 2-3 ακομα επιλογες αλλα οχι αυτο που θελω εγω. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος αν και δεν νομιζω. Τι να πω δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το βαζω και με ελληνικα και με λατινικα αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο,συγγρου φιξ και 2-3 ακομα επιλογες αλλα οχι αυτο που θελω εγω. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος αν και δεν νομιζω. Τι να πω δεν ξερω. Απαγορευεται να κανεις συνεχομενα posts. Μπορεις να πατησεις edit σε ενα post σου και να γραψεις εκει. Φιλικα παντα. Δοκιμασε να γραψεις αθηνα συγγρου και θα στο βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Το βαζω και με ελληνικα και με λατινικα αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο,συγγρου φιξ και 2-3 ακομα επιλογες αλλα οχι αυτο που θελω εγω. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος αν και δεν νομιζω. Τι να πω δεν ξερω. Τώρα που το δοκίμασα το βγάζει κανονικά. Απλά θέλει να γράφεις ακριβώς τον δρόμο. Γράψε ακριβώς: "Λεωφόρος Συγγρού 54" Edited August 24, 2013 by Johnious13 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Τώρα που το δοκίμασα το βγάζει κανονικά. Απλά θέλει να γράφεις ακριβώς τον δρόμο. Γράψε ακριβώς: "Λεωφόρος Συγγρού 54" Το εχω γραψει 100 φορες με ελληνικα,με λατινικα,με τα παντα ακριβως,αλλα τιποτα. Ξερω γιατι εχω και gps αλλα δεν θελω να το παω απο το ενα αυτοκινητο στο αλλο.Απο το ΙΧ στο αυτοκινητο της δουλεια. Θα ξανα προσπαθησω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το εχω γραψει 100 φορες με ελληνικα,με λατινικα,με τα παντα ακριβως,αλλα τιποτα. Ξερω γιατι εχω και gps αλλα δεν θελω να το παω απο το ενα αυτοκινητο στο αλλο.Απο το ΙΧ στο αυτοκινητο της δουλεια. Θα ξανα προσπαθησω να δω. Δοκάμασε να το κάνεις αναζήτηση στο here maps και άνοιξε την πλοήγηση από εκει. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Δοκάμασε να το κάνεις αναζήτηση στο here maps και άνοιξε την πλοήγηση από εκει. Πρεπει να το κατεβασω το here maps,απο το HERE Drive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Πρεπει να το κατεβασω το here maps,απο το HERE Drive? Είναι ξεχωριστές εφαρμογές, αλλά συνεργάζονται σαν μια. Και κατέβασε χάρτη της Ελλάδας αν δεν τον έχεις κατεβάσει ήδη Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Αν στο market δεν σου εμφανιζει την επιλογη ενημερωση τοτε να ξερεις (για ολες τις εφαρμογες ισχυει αυτο μιας και εισαι νεος χρηστης wp) εισαι στην τελευταια εκδοση! Η τελευταια εκδοση here drive ειναι η 3.0.4121.0 με τελευταια ενημερωση 14/08/2013. Τωρα βρηκα την εκδοση. Αυτη εχει την 3.0.4121.0 και χαρτης 8.0.50.116 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το IG (instagram) μην μαθετε να το χρησιμοποιειται γιατι ανηκει στην εταιρια και οποτε θελει μπορει να κοψει την προσβαση σε μη-επισημα προγραμματα. Για αυτο και θεωρω πως δεν πρεπει να πληρωσεις για μια εφαρμογη που κατα ταλλα ειναι free και φυσικα δεν σε εξασφαλιζει αξιοπιστια για το μελλον. Θυμαμαι το φιασκο του fmobi στο Ν9 και ηταν και ακριβη εφαρμογη κλπ Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το IG (instagram) μην μαθετε να το χρησιμοποιειται γιατι ανηκει στην εταιρια και οποτε θελει μπορει να κοψει την προσβαση σε μη-επισημα προγραμματα. Για αυτο και θεωρω πως δεν πρεπει να πληρωσεις για μια εφαρμογη που κατα ταλλα ειναι free και φυσικα δεν σε εξασφαλιζει αξιοπιστια για το μελλον. Θυμαμαι το φιασκο του fmobi στο Ν9 και ηταν και ακριβη εφαρμογη κλπ Αυτο το προιγραμμα το (instagram) για τι ειναι? Συγνωμη αλλα δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο istagram με windows phone? Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο istagram με windows phone? Ναι με το 6tag προς το παρόν που είναι μία πλήρης και πολύ καλή εφαρμογή για το instagram. Μέχρι να βγεί το επίσημο app. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ναι με το 6tag προς το παρόν που είναι μία πλήρης και πολύ καλή εφαρμογή για το instagram. Μέχρι να βγεί το επίσημο app. Εμενα μου ακουγοντε λιγο κινεζικα τωρα αυτα και δεν ξερω τι να κανω....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts