Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν τα κανω αυτα και κανω εγκατασταση θα ειναι στα ελληνικα?

Αφού τα κάνεις αυτά θα μπεις στην εφαρμογή, θα πατήσεις στην οθόνη πάνω από το πλήκτρο των windows και θα σύρεις δύο φορές το δάχτυλο σου προς τα πάνω και θα πας εκεί που λέει ρυθμίσεις και μετά εκεί που λέει φωνη πλοήγησης. Αν εκεί δεν σου έχει επιλογή Ελληνικά, πάτησε εκεί που λέει λήψη νέου και από την λιστα που θα σου βγάλει διάλεξε τα ελληνικά.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια εφαρμογη για οσους ενδιαφερονται για γρηγορο resizing των φωτο τους. Το interface ισως θα μπορουσε να δουλευτει σε πιο "metro look", αλλα δινει αρκετες επιλογες για resizing με βαση την αναλυση ή το μεγεθος του αρχειου ή απλα % σε σχεση με την αρχικη φωτο.

.......

Υ.Γ Αν υπαρχει καποια αλλη αξιολογη που να κανει την συγκεκριμενη δουλεια δωστε link :) (μου εκανε εντυπωση που δεν εχει βγαλει κατι σχετικο η Νοκια με τα τοσα apps γυρω απο την φωτογραφια)

Το Fhotoroom εκτος απο ολα τα αλλα κανει και resize

Οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω,αλλα να σε ενημερωσω οτι το ΗERE Drive το εχω στο τηλ.

Να το ξανακατεβασω?

Οταν εβαλα στην πλογηση μια διευθηνση δεν την περνει.

Δηλαδη εβαλα συγγρου 54 και αυτο μου εβγαζε τα δικα του,συγγρου φιξ,μετρο συγγρου φιξ,και να δυο ακομα.Την διευθηνση που ηθελα δεν την περνει.

Οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω,αλλα να σε ενημερωσω οτι το ΗERE Drive το εχω στο τηλ.

Να το ξανακατεβασω?

Δηλαδη εβαλα συγγρου 54 και αυτο μου εβγαζε τα δικα του,συγγρου φιξ,μετρο συγγρου φιξ,και να δυο ακομα.Την διευθηνση που ηθελα δεν την περνει.

Εκτός και αν το σβήσεις πρώτα δε μπορείς να το ξανακατεβάσεις, αν δεις όμως και γράφει ενημέρωση εκεί που είναι το κουμπί της εγκατάστασης κάνε τη.

Όταν βάζεις στον προορισμό μια διεύθυνση πάτα enter και μετά θα σου βγάλει όλες τις επιλογές, εμένα για παράδειγμα όταν έβαλα αυτό που έγραψες μου έβγαλε πρώτη επιλογή Λεωφόρος Συγγρού 54. Το πιο πιθανό να σου έβγαλε λάθος επιλογές επειδή δεν έβαλες τόνους και κεφάλαιο το πρώτο γράμμα.

Nickolas

Να το ξανακατεβασω?

Αν δεν σου βγάλει επιλογή εγκατάσταση τότε ίσως να σου γράφει ενημέρωση εκτός και αν είσαι στην τελευταία έκδοση.

Αν δεν σου βρίσκει κάποια οδό δεν έχει να κάνει με την πλοήγηση στα ελληνικά που ρώτησες. Δοκίμασες κάποια άλλη οδό; Εκεί που λέει "τοποθεσία" το έχεις ενεργοποιημένο όχι;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Αν δεν σου βγάλει επιλογή εγκατάσταση τότε ίσως να σου γράφει ενημέρωση εκτός και αν είσαι στην τελευταία έκδοση.

Ποια ειναι η τελευταια εκδοση?

Για να δω αν ειμαι σε αυτη.

Ποια ειναι η τελευταια εκδοση?

Για να δω αν ειμαι σε αυτη.

Αν στο market δεν σου εμφανιζει την επιλογη ενημερωση τοτε να ξερεις (για ολες τις εφαρμογες ισχυει αυτο μιας και εισαι νεος χρηστης wp) εισαι στην τελευταια εκδοση! Η τελευταια εκδοση here drive ειναι η 3.0.4121.0 με τελευταια ενημερωση 14/08/2013.

Να το ξανακατεβασω?

Βάλε λεωφόρος Συγγρού, όχι σκέτο Συγγρού είτε σε ελληνικά, είτε σε λατινικά.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Ξαναπερναω το battery να το δοκιμασω. Αλλα θυμαμαι για καμια εβδομαδα που το ειχα ανανεωνε κανονικα.

Τα αλλα live tiles δουλευουν;

Φίλε μου ξαναδοκίμασα με διάφορα battery, κανένα δεν δουλευει χωρίς δεδομένα ή σύνδεση σε wifi.

Άρα ή φταίει κάτι στο τηλεφωνό μου ή χρειάζονται αναβάθμιση οι εφαρμογές μετά την amber.

τα άλλα tiles δουλεύουν κανονικά

Αν στο market δεν σου εμφανιζει την επιλογη ενημερωση τοτε να ξερεις (για ολες τις εφαρμογες ισχυει αυτο μιας και εισαι νεος χρηστης wp) εισαι στην τελευταια εκδοση! Η τελευταια εκδοση here drive ειναι η 3.0.4121.0 με τελευταια ενημερωση 14/08/2013.

Και γω αυτο νομιζω οτι ειμαι στην τελευταια εκδοση.

Βάλε λεωφόρος Συγγρού, όχι σκέτο Συγγρού είτε σε ελληνικά, είτε σε λατινικά.

Το βαζω και με ελληνικα και με λατινικα αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο,συγγρου φιξ και 2-3 ακομα επιλογες αλλα οχι αυτο που θελω εγω.

Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος αν και δεν νομιζω.

Τι να πω δεν ξερω.

Το βαζω και με ελληνικα και με λατινικα αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο,συγγρου φιξ και 2-3 ακομα επιλογες αλλα οχι αυτο που θελω εγω.

Τι να πω δεν ξερω.

Απαγορευεται να κανεις συνεχομενα posts. Μπορεις να πατησεις edit σε ενα post σου και να γραψεις εκει. Φιλικα παντα.

Δοκιμασε να γραψεις αθηνα συγγρου και θα στο βγαλει.

Τι να πω δεν ξερω.

Τώρα που το δοκίμασα το βγάζει κανονικά. Απλά θέλει να γράφεις ακριβώς τον δρόμο.

Γράψε ακριβώς: "Λεωφόρος Συγγρού 54"

Edited by Johnious13

Τώρα που το δοκίμασα το βγάζει κανονικά. Απλά θέλει να γράφεις ακριβώς τον δρόμο.

Γράψε ακριβώς: "Λεωφόρος Συγγρού 54"

Το εχω γραψει 100 φορες με ελληνικα,με λατινικα,με τα παντα ακριβως,αλλα τιποτα.

Ξερω γιατι εχω και gps αλλα δεν θελω να το παω απο το ενα αυτοκινητο στο αλλο.Απο το ΙΧ στο αυτοκινητο της δουλεια.

Θα ξανα προσπαθησω να δω.

Το εχω γραψει 100 φορες με ελληνικα,με λατινικα,με τα παντα ακριβως,αλλα τιποτα.

Ξερω γιατι εχω και gps αλλα δεν θελω να το παω απο το ενα αυτοκινητο στο αλλο.Απο το ΙΧ στο αυτοκινητο της δουλεια.

Θα ξανα προσπαθησω να δω.

Δοκάμασε να το κάνεις αναζήτηση στο here maps και άνοιξε την πλοήγηση από εκει.

Δοκάμασε να το κάνεις αναζήτηση στο here maps και άνοιξε την πλοήγηση από εκει.

Πρεπει να το κατεβασω το here maps,απο το HERE Drive?

Πρεπει να το κατεβασω το here maps,απο το HERE Drive?

Είναι ξεχωριστές εφαρμογές, αλλά συνεργάζονται σαν μια.

Και κατέβασε χάρτη της Ελλάδας αν δεν τον έχεις κατεβάσει ήδη

Τωρα βρηκα την εκδοση. Αυτη εχει την 3.0.4121.0 και χαρτης 8.0.50.116

Το IG (instagram) μην μαθετε να το χρησιμοποιειται γιατι ανηκει στην εταιρια και οποτε θελει μπορει να κοψει την προσβαση σε μη-επισημα προγραμματα. Για αυτο και θεωρω πως δεν πρεπει να πληρωσεις για μια εφαρμογη που κατα ταλλα ειναι free και φυσικα δεν σε εξασφαλιζει αξιοπιστια για το μελλον. Θυμαμαι το φιασκο του fmobi στο Ν9 και ηταν και ακριβη εφαρμογη κλπ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Το IG (instagram) μην μαθετε να το χρησιμοποιειται γιατι ανηκει στην εταιρια και οποτε θελει μπορει να κοψει την προσβαση σε μη-επισημα προγραμματα. Για αυτο και θεωρω πως δεν πρεπει να πληρωσεις για μια εφαρμογη που κατα ταλλα ειναι free και φυσικα δεν σε εξασφαλιζει αξιοπιστια για το μελλον. Θυμαμαι το φιασκο του fmobi στο Ν9 και ηταν και ακριβη εφαρμογη κλπ

Αυτο το προιγραμμα το (instagram) για τι ειναι?

Συγνωμη αλλα δεν ξερω.

Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο istagram με windows phone?

Ναι με το 6tag προς το παρόν που είναι μία πλήρης και πολύ καλή εφαρμογή για το instagram. Μέχρι να βγεί το επίσημο app.

Ναι με το 6tag προς το παρόν που είναι μία πλήρης και πολύ καλή εφαρμογή για το instagram. Μέχρι να βγεί το επίσημο app.

Εμενα μου ακουγοντε λιγο κινεζικα τωρα αυτα και δεν ξερω τι να κανω....:O