winmobileguru Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Φίλοι μου γεια σας. Έκανε η συζηγος τη χαζομάρα και έβαλα restrictions on για να μην της σβήνει η κορούλα μας επαφές και Apps . Ξέχασε τον κωδικό , γέμισε το τηλέφωνο, δεν έχει άλλη μνήμη και δεν μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε. Έχουμε 7.1.2 Είναι 4S και προσπάθησα να το κάνω Jailbreak με το Pangu αλλά λόγω restriction on ούτε jailbreak μπορεί να γίνει. Επειδή νομίζω δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο με support line θα μας το φτιάξουν? Ξέρετε το τηλέφωνο για το Support line? Εκτός , εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη λύση... Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις όποιες απαντήσεις.... Παράθεση Facebook:https://www.facebook.com/MrTheoprofil YouTube:http://www.youtube.com/user/MrTheoprofil Pinterest:http://www.pinterest.com/theoprofil Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Φίλοι μου γεια σας. Έκανε η συζηγος τη χαζομάρα και έβαλα restrictions on για να μην της σβήνει η κορούλα μας επαφές και Apps . Ξέχασε τον κωδικό , γέμισε το τηλέφωνο, δεν έχει άλλη μνήμη και δεν μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε. Έχουμε 7.1.2 Είναι 4S και προσπάθησα να το κάνω Jailbreak με το Pangu αλλά λόγω restriction on ούτε jailbreak μπορεί να γίνει. Επειδή νομίζω δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο με support line θα μας το φτιάξουν? Ξέρετε το τηλέφωνο για το Support line? Εκτός , εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη λύση... Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις όποιες απαντήσεις.... Μην απελπιζεστε, θέστε τη συσκευή σας σε DFU Mode και στη συνέχεια restore από iTunes. Φυσικά θα γίνει πλήρης διαγραφή της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Φίλοι μου γεια σας. Έκανε η συζηγος τη χαζομάρα και έβαλα restrictions on για να μην της σβήνει η κορούλα μας επαφές και Apps . Ξέχασε τον κωδικό , γέμισε το τηλέφωνο, δεν έχει άλλη μνήμη και δεν μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε. Έχουμε 7.1.2 Είναι 4S και προσπάθησα να το κάνω Jailbreak με το Pangu αλλά λόγω restriction on ούτε jailbreak μπορεί να γίνει. Επειδή νομίζω δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο με support line θα μας το φτιάξουν? Ξέρετε το τηλέφωνο για το Support line? Εκτός , εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη λύση... Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις όποιες απαντήσεις.... Με το Restore από το iTunes όμως θα γίνει και αναβάθμιση λογισμικού. Ίσως ο φίλος να μην επιθυμεί να αναβαθμίσει σε iOS 8.1. Το iOS 8 έχει αναφερθεί πως επιβαρύνει το iPhone 4S αρκετά. Καλύτερα δοκίμασε πρώτα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τη συσκευή. Αυτό γίνεται από Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Όλες οι Ρυθμίσεις. Δεν θα χάσεις τα δεδομένα σου. Αν δεν λυθεί το πρόβλημά σου, δοκίμασε και το "Περιεχόμενο και ρυθμίσεις". Με αυτό όμως θα χάσεις τα δεδομένα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexg86 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σκοπεύω να μεταβώ από iphone 4S σε 6, δίνοντας το 4αρι στην οικογένεια. Πώς κάνω την μεταφορά όλων των δεδομένων (επαφών, φωτο, εφαρμογών, σημειώσεων, ημερολόγιο κτλ) στο 6; Στο iTunes χρησιμοποιώ το local backup (computer), πρέπει να το γυρίσω σε cloud; Άλλα το cloud κάνει πλήρες backup; Επίσης, το παλιό 4αρι να το κάνω factory reset για να το γίνει καθαρό; Και μετά με family share να βάλει όποιες από τις εφαρμογές μου θέλει; ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σκοπεύω να μεταβώ από iphone 4S σε 6, δίνοντας το 4αρι στην οικογένεια. Πώς κάνω την μεταφορά όλων των δεδομένων (επαφών, φωτο, εφαρμογών, σημειώσεων, ημερολόγιο κτλ) στο 6; Στο iTunes χρησιμοποιώ το local backup (computer), πρέπει να το γυρίσω σε cloud; Άλλα το cloud κάνει πλήρες backup; Επίσης, το παλιό 4αρι να το κάνω factory reset για να το γίνει καθαρό; Και μετά με family share να βάλει όποιες από τις εφαρμογές μου θέλει; ευχαριστώ :) Συνδεσε το στο iTunes πατα backup και μετά βάλε την καινούργια συσκευή και θα κανεις restore from iTunes backup Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Χαίρετε, σήμερα πήγα να ανοίξω τις επαφές στο 4s μου(7.1.2) και διαπιστώνω οτι εχουν σβηστεί ΟΛΕΣ. Μετά απο 10' διαπιστώνω οτι κάποιες εχουν αρχίσει και επανέρχονται και εμφανίζονται με πλαγια γράμματα, κάποιες άλλες οχι. Περνάει λίγη ώρα ακομα και πλέον νομιζω οτι ολες οι επαφές επανήλθαν αλλα πλέον εχω το εξής πρόβλημα: κάποιες επαφές μου που εχουν κοινό το μικρό όνομα εχουν συγχωνευθεί. Δηλαδη πριν είχα μια επαφή "Κατερίνα" και μια επαφή "Κατερίνα Παπαδοπούλου" και τωρα εχω μια επαφή "Κατερίνα Παπαδοπούλου" όπου εκει ειναι και ολα τα στοιχεία της επαφής "Κατερίνα", φωτό, τηλέφωνο κτλ... Η επαφή "Κατερίνα" δεν υπάρχει πλέον... Σημειωτέον οτι οι επαφές εμφανίζονται ετσι και στο iPad Air μου (7.1.2) άρθρο και στο cloud μου. Ψιλό απαράδεκτο βασικά... Edited February 8, 2015 by panos_vz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Χαίρετε, σήμερα πήγα να ανοίξω τις επαφές στο 4s μου(7.1.2) και διαπιστώνω οτι εχουν σβηστεί ΟΛΕΣ. Μετά απο 10' διαπιστώνω οτι κάποιες εχουν αρχίσει και επανέρχονται και εμφανίζονται με πλαγια γράμματα, κάποιες άλλες οχι. Περνάει λίγη ώρα ακομα και πλέον νομιζω οτι ολες οι επαφές επανήλθαν αλλα πλέον εχω το εξής πρόβλημα: κάποιες επαφές μου που εχουν κοινό το μικρό όνομα εχουν συγχωνευθεί. Δηλαδη πριν είχα μια επαφή "Κατερίνα" και μια επαφή "Κατερίνα Παπαδοπούλου" και τωρα εχω μια επαφή "Κατερίνα Παπαδοπούλου" όπου εκει ειναι και ολα τα στοιχεία της επαφής "Κατερίνα", φωτό, τηλέφωνο κτλ... Η επαφή "Κατερίνα" δεν υπάρχει πλέον... Σημειωτέον οτι οι επαφές εμφανίζονται ετσι και στο iPad Air μου (7.1.2) άρθρο και στο cloud μου. Ψιλό απαράδεκτο βασικά... καλημέρα, ποιες ενέργειες έκανες και βρέθηκες σε αυτή την κατάσταση; Η ταξινόμηση είχε οριστεί σωστά (επίθετο - όνομα); Μήπως επέλεξες κάποια συγχώνευση απο Facebook και επηρεάστηκαν; Πρόσβαση στο icloud, απο υπολογιστή έχεις απο http://www.icloud.com κάνε τις αλλαγές που επιθυμείς και αυτόματα θα μεταφερθούν σε όλες τις συσκευές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 καλημέρα, ποιες ενέργειες έκανες και βρέθηκες σε αυτή την κατάσταση; Η ταξινόμηση είχε οριστεί σωστά (επίθετο - όνομα); Μήπως επέλεξες κάποια συγχώνευση απο Facebook και επηρεάστηκαν; Πρόσβαση στο icloud, απο υπολογιστή έχεις απο http://www.icloud.com κάνε τις αλλαγές που επιθυμείς και αυτόματα θα μεταφερθούν σε όλες τις συσκευές :) Γεια χαρά,δεν έκανα τίποτα απολύτως. Πήγα κάποια στιγμή να πάρω μια κλήση και διαπίστωσα ολα τα παραπάνω, μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα κανέναν πρόβλημα και είχα καιρό να πείραξε τις επαφές μου είτε στο 4s είτε στο iPad... Το διόρθωσα πλέον αλλα με προβληματίζει το γιατι έγινε όλο αυτο χωρις να πειραξω τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εχω το ipad 2 με τη τελευταια αναβαθμιση του ios7. Να παω στην 8.1.3 ή να μην το σκεφτω καν λογω υστερησης επιδοσεων? Αν θα παω, ποσο ελευθερο χωρο χρειαζομαι, διοτι εχω ελαχιστο λογω φωτογραφιων και εφαρμογων. Το αρχειο εγκαταστασης απονοτι ειδα εχει κατεβει και ειναι περιπου 750mb. Αν διαγραψω φωτογραφιες νθα μπορεσω να τις κατεβασω μετα πισω απο το icloud? Αν διαγραψω εφαρμογες, free ή αγορασμενες θα μπορεσω ν τις κατεβασω ξανα? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εχω το ipad 2 με τη τελευταια αναβαθμιση του ios7. Να παω στην 8.1.3 ή να μην το σκεφτω καν λογω υστερησης επιδοσεων? Αν θα παω, ποσο ελευθερο χωρο χρειαζομαι, διοτι εχω ελαχιστο λογω φωτογραφιων και εφαρμογων. Το αρχειο εγκαταστασης απονοτι ειδα εχει κατεβει και ειναι περιπου 750mb. Αν διαγραψω φωτογραφιες νθα μπορεσω να τις κατεβασω μετα πισω απο το icloud? Αν διαγραψω εφαρμογες, free ή αγορασμενες θα μπορεσω ν τις κατεβασω ξανα? Θα σε συμβούλευα να παραμείνεις στην iOS 7, ο επεξεργαστής του δύσκολα θα σηκώσει το νέο λειτουργικό και δεν υπάρχει και η δυνατότητα επιστροφής σε περίπτωση που συναντήσεις προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andpol Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Πέρασα τα Windows10 στο laptop μου και έχασα τις επαφές μου που είχα συγχρονίσει από το iphone 5s με το Outlook. Πώς μπορώ να τις συγχρονίσω πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλησπέρα να ρωτήσω...εκανα ενημέρωση το 9.1 και μου διαγράφτηκαν οι σημειώσεις μου...δεν εχω μπακαπ νομιζω...γινεται καπως να το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλησπέρα να ρωτήσω...εκανα ενημέρωση το 9.1 και μου διαγράφτηκαν οι σημειώσεις μου...δεν εχω μπακαπ νομιζω...γινεται καπως να το επαναφέρω? Καλησπέρα φίλες μου, πήγαινε στην τοποθεσία από υπολογιστή http://www.icloud.com και δες εάν βρίσκονται εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 δυστυχώς δεν βρίσκονται εκει υπάρχει αλλος τρόπος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 δυστυχώς δεν βρίσκονται εκει υπάρχει αλλος τρόπος?? ������ Έχεις ενεργοποιημένη την εναλλαγή "στο iPhone μου"; Ρυθμίσεις > σημειώσεις > στο iPhone μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Έχεις ενεργοποιημένη την εναλλαγή "στο iPhone μου"; Ρυθμίσεις > σημειώσεις > στο iPhone μου. ναι το εχω ήδη αυτο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 ναι το εχω ήδη αυτο :/ Πήγαινε Ρυιμθμίαεις > Mail, Επαφές, Ημερολόγια > και δες στους λογαριασμούς Mail εάν έχεις ανοιχτές τις σημειώσεις. Αν όχι κάνε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Πήγαινε Ρυιμθμίαεις > Mail, Επαφές, Ημερολόγια > και δες στους λογαριασμούς Mail εάν έχεις ανοιχτές τις σημειώσεις. Αν όχι κάνε το. ανοιχτές τις εχω αλλα τπτ...μάλλον τις έχασα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 ανοιχτές τις εχω αλλα τπτ...μάλλον τις έχασα :( Ρυθμίσεις > Σημειώσεις > είναι ενεργή η εναλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ρυθμίσεις > Σημειώσεις > είναι ενεργή η εναλλαγή; έχει προεπιλογή για το Siri στιλ νέων σημειώσεων λογοριασμος:στο iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 έχει προεπιλογή για το Siri στιλ νέων σημειώσεων λογοριασμος:στο iPhone Δεν κατάλαβα την απάντησης σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν κατάλαβα την απάντησης σας μπαίνω ρυθμίσεις>σημειώσεις και έχει αυτα που ειπα πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 μπαίνω ρυθμίσεις>σημειώσεις και έχει αυτα που ειπα πιο πάνω Έχεις δίκιο δίκο μου λάθος ήθελα να πω Ρυθμίσεις > iCloud > Σημειώσεις :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Έχεις δίκιο δίκο μου λάθος ήθελα να πω Ρυθμίσεις > iCloud > Σημειώσεις :( ναι αυτο ενεργό ειναι αλλα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 ναι αυτο ενεργό ειναι αλλα τίποτα... Μπορείς να δείτε εάν υπάρχει κρατημένο αντίγραφο ασφαλείας στο icloud ή τοπικά στο iTunes, και σε ποια ημερομηνία; Ρωτάω για το λόγο εάν υπάρχει πριν την ημερομηνία διαγραφής, να κάνεις την επαναφορά στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts