montoya_42 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ. ok, το έκανα. Τώρα μένει να το δω στην πράξη (όταν βαλω την 7.01) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfito Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 και σε ενα γερμανο μπορεις να το κανεις Παράθεση s4, 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν μπορει καποιοσ να βοηθησει. Εχω ενα iphone 4 jb με πανω απο 1000 επαφες. Εχω φωτογραφια μονο σε δυο. Ξαφνικα οι δυο αυτες φωτο εμφανιζονται στις περισσοτερες των επαφων. Ξερει κανενας πως αντιμετωπιζεται? Εναλλαχτικα αν ξερει καποιος το folder των εικονιδιων για νατο σβησω στο iFile. Ευχαριστω! Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν μπορει καποιοσ να βοηθησει. Εχω ενα iphone 4 jb με πανω απο 1000 επαφες. Εχω φωτογραφια μονο σε δυο. Ξαφνικα οι δυο αυτες φωτο εμφανιζονται στις περισσοτερες των επαφων. Ξερει κανενας πως αντιμετωπιζεται? Εναλλαχτικα αν ξερει καποιος το folder των εικονιδιων για νατο σβησω στο iFile. Ευχαριστω! Καλησπέρα σας, δοκιμάσατε να κάνετε ένα hard reset πατώντας παρατεταμένα Home+power buttons μέχρι να δείτε το μήλο; δεν διαγράφεται τίποτα απο τη συσκευή σας. Επίσης ανεβάσετε κάποιο tweak που να έχει σχέση με contacts ή photos ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σας ευχαριστω για την απαντηση σας. Εχω κανει hard reset χωρις αποτελεσμα. Τα tweaks δεν ξερω τι ειναι. Δεν μπορω να βρω στο ifile την θεση οπου αποθηκευονται τα εικονιδια των επαφων ωστε να τα σβησω. Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Tweaks είναι οι εφαρμογές που βρίσκετε στο cydia, καλό θα είναι να αρχίσετε να τις κάνετε απεγκατάσταση απο τις τελευταίες εφαρμογές που εγκαταστήσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fia_Vic Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Θέλω σε μια επαφή να καταχωρήσω 2 νούμερα. 'Οταν θα καλώ την επαφή θα καλεί το πρώτο αριθμό αυτόματα? Όταν θα λαμβάνω μήνυμα απο αυτή την επάφη πώς θα ξέρω από ποιο μου στέλνει και σε ποιο απαντάω εγώ? Είναι αριθμοί από διαφορετική εταιρία και δε θέλω να χρέωνομαι όταν καλώ ή όταν στέλνω μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Θέλω σε μια επαφή να καταχωρήσω 2 νούμερα. 'Οταν θα καλώ την επαφή θα καλεί το πρώτο αριθμό αυτόματα? Όταν θα λαμβάνω μήνυμα απο αυτή την επάφη πώς θα ξέρω από ποιο μου στέλνει και σε ποιο απαντάω εγώ? Είναι αριθμοί από διαφορετική εταιρία και δε θέλω να χρέωνομαι όταν καλώ ή όταν στέλνω μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σε παρόμοια περίπτωση αλλά για άλλο λόγο έκανα το εξής απλό: δημιούργησα 2 διαφοετικές επαφές π.χ ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1, ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 2. :) τώρα εάν θέλετε τον ορθο τρόπο στις καταχωρήσεις τηλεφώνου εάν πατήσετε πάνω στιν ετικέτα (σπίτι, γραφείο, κινητό) μπορείτε να ορίσετε δική σας ( πχ myphone.gr) έτσι θα μπορείτε να κάνετε τον διαχωρισμό που επιθυμείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπερα, εχω συγχρονισει τις επαφες του τηλεφωνου με το gmail. Ενω οι εικονες των επαφων φαινοτναι κανονικα στο τηλεφωνο, σε ορισμενες κλησεις αλλες εμφανιζοντια και αλλες οχι.Που μπορει να οφειλεται αυτο, και πως διορθωνεται? Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπερα, εχω συγχρονισει τις επαφες του τηλεφωνου με το gmail. Ενω οι εικονες των επαφων φαινοτναι κανονικα στο τηλεφωνο, σε ορισμενες κλησεις αλλες εμφανιζοντια και αλλες οχι.Που μπορει να οφειλεται αυτο, και πως διορθωνεται? Πατήστε παρατεταμένα Home+power buttons μέχρι να δείτε το μήλο και αφήστε το ν κάνει επανεκκίνηση.. και παρακολουθήστε το πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Πατήστε παρατεταμένα Home+power buttons μέχρι να δείτε το μήλο και αφήστε το ν κάνει επανεκκίνηση.. και παρακολουθήστε το πάλι.. δυστυχως τιποτα Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 δυστυχως τιποτα πηγαίνετε στη διεύθυνση http://www.icloud.com, εισάγετε username και password και δείτε εάν photo και επαφές είναι σωστά καταχωρημένες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 πηγαίνετε στη διεύθυνση http://www.icloud.com, εισάγετε username και password και δείτε εάν photo και επαφές είναι σωστά καταχωρημένες! ο συγχρονισμος των επαφων γινεται απο το gmail, στο icloud δεν εχει τιποτα Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 ο συγχρονισμος των επαφων γινεται απο το gmail, στο icloud δεν εχει τιποτα Ίσως αυτό να φταίει, κάνετε export τις επαφές σας από το gmail ως vcard και κάνετε τες import στο iCloud. iOS 7 : Μεταφορά των επαφών από την Android συσκευή σας, στο iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ίσως αυτό να φταίει, κάνετε export τις επαφές σας από το gmail ως vcard και κάνετε τες import στο iCloud. iOS 7 : Μεταφορά των επαφών από την Android συσκευή σας, στο iPhone οταν δοκιμασα να το κανω αυτο (σαν v card) δεν εμφανιζει καμαι φωτογραφια στις επαφες Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 οταν δοκιμασα να το κανω αυτο (σαν v card) δεν εμφανιζει καμαι φωτογραφια στις επαφες Αυτό δεν το γνωρίζω δυστυχώς, μου κάνει εντύπωση πάντως να μην εξάγει τις επαφές με τις photos, το ιδιο σου κάνει ενα τος κάνεις import σε outllook ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Αυτό δεν το γνωρίζω δυστυχώς, μου κάνει εντύπωση πάντως να μην εξάγει τις επαφές με τις photos, το ιδιο σου κάνει ενα τος κάνεις import σε outllook ; στο outlook για ενα περιεργο λογω δεν μου περνει το vcards (εχω office 13 αν αυτο παιζει κανενα ρολο), τα εχω εισαγει σαν csv Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fia_Vic Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σε παρόμοια περίπτωση αλλά για άλλο λόγο έκανα το εξής απλό: δημιούργησα 2 διαφοετικές επαφές π.χ ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1, ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 2. :) τώρα εάν θέλετε τον ορθο τρόπο στις καταχωρήσεις τηλεφώνου εάν πατήσετε πάνω στιν ετικέτα (σπίτι, γραφείο, κινητό) μπορείτε να ορίσετε δική σας ( πχ myphone.gr) έτσι θα μπορείτε να κάνετε τον διαχωρισμό που επιθυμείτε! Αυτό έχω κάνει, δλδ έχω 2 ξεχωριστές επαφές, απλά αναρωτιόμουν μήπως υπήρχε τρόπος να είναι σε μία γτ όταν μου έρχεται μήνυμα, έρχεται από τον έναν αριθμό και γω για να μη χρέωνομαι απάνταω στον άλλο που είναι της εταιρίας που με βολεύει και μετά είναι σαν να μιλάω μόνη μου στα μηνύματα :p. Είναι λίγο χαζός ο λόγος που θέλω να είναι και τα 2 νούμερα σε μια επαφή,αλλά κατανοώ οτι δεν γίνεται!! Και πάλι ευχαριστώ όμως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Αυτό έχω κάνει, δλδ έχω 2 ξεχωριστές επαφές, απλά αναρωτιόμουν μήπως υπήρχε τρόπος να είναι σε μία γτ όταν μου έρχεται μήνυμα, έρχεται από τον έναν αριθμό και γω για να μη χρέωνομαι απάνταω στον άλλο που είναι της εταιρίας που με βολεύει και μετά είναι σαν να μιλάω μόνη μου στα μηνύματα :p. Είναι λίγο χαζός ο λόγος που θέλω να είναι και τα 2 νούμερα σε μια επαφή,αλλά κατανοώ οτι δεν γίνεται!! Και πάλι ευχαριστώ όμως! :) Τον δεύτερο τρόπο τον δοκιμάσατε; τώρα εάν θέλετε τον ορθο τρόπο στις καταχωρήσεις τηλεφώνου εάν πατήσετε πάνω στιν ετικέτα (σπίτι, γραφείο, κινητό) μπορείτε να ορίσετε δική σας ( πχ myphone.gr) έτσι θα μπορείτε να κάνετε τον διαχωρισμό που επιθυμείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fia_Vic Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τον δεύτερο τρόπο τον δοκιμάσατε; τώρα εάν θέλετε τον ορθο τρόπο στις καταχωρήσεις τηλεφώνου εάν πατήσετε πάνω στιν ετικέτα (σπίτι, γραφείο, κινητό) μπορείτε να ορίσετε δική σας ( πχ myphone.gr) έτσι θα μπορείτε να κάνετε τον διαχωρισμό που επιθυμείτε! To έκανα..έβαλα στην επαφή και τα 2 νούμερα και έσβησα την παλιά τη μεμονομένη. Μου ήρθε μήνυμα από την επαφή γενικά(σταλμένο από Q αριθμό), απάντησα στο μήνυμα της επαφής αλλά ουσιαστικά απάντησα στον Q αριθμό και όχι στης Cosmote παρόλο που είχα τον αριθμό της Cosmote περασμένο πρώτο στην επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 To έκανα..έβαλα στην επαφή και τα 2 νούμερα και έσβησα την παλιά τη μεμονομένη. Μου ήρθε μήνυμα από την επαφή γενικά(σταλμένο από Q αριθμό), απάντησα στο μήνυμα της επαφής αλλά ουσιαστικά απάντησα στον Q αριθμό και όχι στης Cosmote παρόλο που είχα τον αριθμό της Cosmote περασμένο πρώτο στην επαφή. Δύσκολα τότε τα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalhskos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά θελω να ρωτήσω κάτι.. Ψάχνω μια εφαρμογή για το iPhone. Εχω μια παράνομη επαφή στο κινητό και θελω να μην εμφανίζονται τα μηνυματα και η κλήσεις υπάρχει κάποια λύση για αυτο;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά θελω να ρωτήσω κάτι.. Ψάχνω μια εφαρμογή για το iPhone. Εχω μια παράνομη επαφή στο κινητό και θελω να μην εμφανίζονται τα μηνυματα και η κλήσεις υπάρχει κάποια λύση για αυτο;;;;; Δύσκολο να υπάρξει τέτοια εφαρμογή, το πιο εύκολο είναι απενεργοποιείς την προεπισκόπηση των μηνυμάτων, και δίνεις ένα νόμιμο όνομα στην παράνομη επαφή. Πχ από τη δουλειά. Διαγράφεις τα μηνύματα αφού τα διαβάσεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalhskos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δύσκολο να υπάρξει τέτοια εφαρμογή, το πιο εύκολο είναι απενεργοποιείς την προεπισκόπηση των μηνυμάτων, και δίνεις ένα νόμιμο όνομα στην παράνομη επαφή. Πχ από τη δουλειά. Διαγράφεις τα μηνύματα αφού τα διαβάσεις, Μια άλλη εφαρμογή που να πηγαίνει εκεί το μηνυμα να μην εμφανίζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Έχω διαλέξει τον συγχρονισμό επαφών μέσω Gmail και όχι με τον "παραδοσιακό" τρόπο μέσω outlook, itunes κλπ. Υπάρχει περίπτωση να καταναλώνει μπαταρία για να συγχρονίζεται κάθε τόσο με το Gmail (όπως γίνεται με τις συσκευές Android) ή συγχρονίζονται μόνο την πρώτη φορά και μετά δεν το ξανακάνει? Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts