john88 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν το φερνει κανενα απο τα μεγαλα καταστηματα για να το τεσταρω απο κοντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginnie Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Υπάρχει κάποιο νεότερο για επισημη αναβάθμιση σε 4.2.2 ; Ξερω για διαθεση σε Ρωσια και Γερμανια (διαβασα κι εδω για Ισπανια) . Θα γινει αυτόματη ενημέρωση ή πρέπει να κατεβάσουμε κάποιο πακέτο και να γίνει η διαδικασία μέσω υπολογιστή; (ή απλά περιμένουμε μέχρι νεοτέρας; :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) καλησπερα πουλησα το advance μου και θελω να παρω το plus αλλα εχει δυο διαφορετικα το i9105 και το i9105p ποια ειναι η διαφορα τουs ?usb otg δεχετε? Edited October 3, 2013 by nikos1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 καλησπερα πουλησα το advance μου και θελω να παρω το plus αλλα εχει δυο διαφορετικα το i9105 και το i9105p ποια ειναι η διαφορα τουs ?usb otg δεχετε? To ένα έχει nfc ενώ το άλλο όχι. Έτσι το i9105P είναι λίγο πιο παχύ και δεν παίρνει τις ίδιες θήκες με τα άλλα. Επεσε ένα i9105P (με το NFC) στα χέρια μου, με τιμή ελαφρώς κάτω από τα 300 ευρώ. Αισθητικά δείχνει καλύτερο από το παλιό SII λόγω της ολόϊδιας μπλέ γυαλιστερής βαφής με τα SIII. Το "χρώμιο" τριγύρω είνια επίσης μπλέ και πολύ όμορφο. Το πίσω καπάκι είναι πιό χοντρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 καλησπερα πουλησα το advance μου και θελω να παρω το plus αλλα εχει δυο διαφορετικα το i9105 και το i9105p ποια ειναι η διαφορα τουs ?usb otg δεχετε? usb otg δέχεται. Δοκίμασα πληκτρολόγιο ασύρματο, μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Επειδη τον τελευταιο καιρο ψαχνομουνα για να αγορασω κινητο,με πρωτη μου σκεψη το SIII mini,τελικα διαβαζοντας ολα αυτα που γραφονται εδω,και ρωτωντας,αποφασισα να παρω το SII PLUS,θεωρωντας οτι ειναι μια πολυ καλη αγορα και πολυ καλο vfm! Αυριο το πρωι θα παω να το παρω απο το γνωστο καταστημα σε Blue- Gray! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Επειδη τον τελευταιο καιρο ψαχνομουνα για να αγορασω κινητο,με πρωτη μου σκεψη το SIII mini,τελικα διαβαζοντας ολα αυτα που γραφονται εδω,και ρωτωντας,αποφασισα να παρω το SII PLUS,θεωρωντας οτι ειναι μια πολυ καλη αγορα και πολυ καλο vfm! Αυριο το πρωι θα παω να το παρω απο το γνωστο καταστημα σε Blue- Gray! Aπό το s3 mini είναι πολύ καλύτερο μην το σκέφτεσαι καν.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Aπό το s3 mini είναι πολύ καλύτερο μην το σκέφτεσαι καν.;) Οντως εχεις δικιο(απλα μου ειχε κολλησει το συγκεκριμενο:)),αλλα βλεποντας τις φωτο του πλας,διαβαζοντας και τα τεχνικα του χαρακτηριστικα,θεωρω οτι η συγκεκριμενη επιλογη ειναι μονοδρομος για τα λεφτα που κοστιζει βεβαια! Παιζει βεβαια ρολο οτι θα παρει και την αναβαθμιση σε 4.2! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Οντως εχεις δικιο(απλα μου ειχε κολλησει το συγκεκριμενο:)),αλλα βλεποντας τις φωτο του πλας,διαβαζοντας και τα τεχνικα του χαρακτηριστικα,θεωρω οτι η συγκεκριμενη επιλογη ειναι μονοδρομος για τα λεφτα που κοστιζει βεβαια! Παιζει βεβαια ρολο οτι θα παρει και την αναβαθμιση σε 4.2! Μπορεις αμεσως να πας σε 4.2.2!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπορεις αμεσως να πας σε 4.2.2!!!! Το ξερω οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,αλλα βεβαια δεν ειμαι και πολυ καλος γνωστης του Android!:O Κατσε βεβαια πρωτα να το μαθω και μετα βλεπουμε!:cool::) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Έχω μείνει έκπληκτος με την μπαταρία του. Έχω το κινητό ένα εξάμηνο περίπου και όταν κάνω χρήση απλή (ημερησίως 20 λεπτά τηλ με bluetooth, 2-3 μηνύματα) κρατάει 6 μέρες (εννοείται χωρίς να το κλείνω το βράδυ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Έχω μείνει έκπληκτος με την μπαταρία του. Έχω το κινητό ένα εξάμηνο περίπου και όταν κάνω χρήση απλή (ημερησίως 20 λεπτά τηλ με bluetooth, 2-3 μηνύματα) κρατάει 6 μέρες (εννοείται χωρίς να το κλείνω το βράδυ) Εγω το πηρα την Παρασκευη σε μπλε,και θα το σεταρω απο βδομαδα που επιστρεφω Ελλαδα! Πολυ καλο το γεγονος οτι η μπαταρια του αντεχει πολυ! Μηπως ξερεις εσυ η καποιος αλλος να με ενημερωσει ποτε πρωτοκυκλοφορησε το συγκεκριμενο κινητο Ελλαδα? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Απριλιο 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagg Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μπορεις αμεσως να πας σε 4.2.2!!!! καλησπερα. πως πας στην 4.2.2?? μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου στην ενημερωση λογισμικου δεν γινετε. εχεις καποιο λινκ να ακολουθησω τις οδηγιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 καλησπερα. πως πας στην 4.2.2?? μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου στην ενημερωση λογισμικου δεν γινετε. εχεις καποιο λινκ να ακολουθησω τις οδηγιες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2439104 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπερα, καποια σταθερη και καλη ρομ σαν την supernova η ακομα και αυτη,υπαρχει για μας που εχουμε το s2 plus?? η απλη κουμπωνει πανω στο s2 plus? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Καλησπερα, καποια σταθερη και καλη ρομ σαν την supernova η ακομα και αυτη,υπαρχει για μας που εχουμε το s2 plus?? η απλη κουμπωνει πανω στο s2 plus? ευχαριστω. Δεν νομίζω να κουμπώνει η απλή αφού το hw είναι τελείως διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2439104 Οπως ειναι ακριβως θα κανω εγκατάσταση; Πρωτη φορα θα το επιχειρησω και θελω να ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο ή οχι. Μην γινει στραβη :p Αν υπαρχουν οδηγιες ακριβως πως πρεπει να γινει ας μας πει καποιος.. Edited October 15, 2013 by AnthiP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Τσιμπησε η τιμη του SII PLUS,ενα 5ρακι ευρω! Απο τα 207 πηγε στα 212. Εγω το προλαβα και το πηρα την Παρασκευη με την παλια τιμη! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ενταξει δεν ειναι μονο ενα μαγαζι στο σκρουτζ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ενταξει δεν ειναι μονο ενα μαγαζι στο σκρουτζ.... Σωστα,απλα αναφερθηκα στο συγκεκριμενο,και βεβαια υποθετω οτι λογω αυξημενης ζητησης τσιμπησε η τιμη! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σωστος, αφου το κινητο ειναι αστερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σωστά... εγω θα έλεγα οτι επεσε η τιμη...!!! Με 207 το εκλεισα απο tokinito.gr (πριν μια βδομαδα ακριβως) και μετα απο 2 μερες επεσε στα 204. Τώρα 202. Παντως.... ειμαι πολυ ευχαριστημενη εγω προσωπικα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημερα παιδια.εχω το κινητο αλλα δεν φορτιζει.λογικα φταιει η usb port.το ανοιξα εχθες και την εβγαλα.απο που μπορω να παρω αλλη?η δεν αξιζει.εχει αντιμετοπισει κανεις αλλος τετοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavloss7 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ρε παιδια αγορασα πριν 2 βδομαδες το σ2 πλας και εχω προβλημα με την μπαταρια του!διαβαζω συνεχεια να λετε οτι κραταει αρκετα κλπ ενω το δικο μου δεν κραταει πανω απο 24 ωρες!δεν του κανω τρομερη χρηση για να δικαιολογειται! εχω κανει καποιο λαθος εγω η μηπως εχω παραλειψει κατι και συμβαινει αυτο; ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts