AnthiP Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 SOS... Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δεν μου λειτουργούν τα δεδομένα. Δεν ανάβει κάνει το σηματάκι που βγαίνει πάνω δεξιά... Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα; :wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 SOS... Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δεν μου λειτουργούν τα δεδομένα. Δεν ανάβει κάνει το σηματάκι που βγαίνει πάνω δεξιά... Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα; :wacko::wacko::wacko::wacko: Αν είσαι root και έχεις custom recovery, κάνε μια εκκαθάριση της cache και της dalvik cache και δες τι γίνεται. Αλλιώς μπες στο κανονικό recovery (κλειστό τηλέφωνο, πατάς volume up + home button + power button) και κάνε απλά διαγραφή cache. Αν δεν δουλέψει αυτό, σε βλέπω για επανάφορα εργοστασιακών. :( Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αν είσαι root και έχεις custom recovery, κάνε μια εκκαθάριση της cache και της dalvik cache και δες τι γίνεται. Αλλιώς μπες στο κανονικό recovery (κλειστό τηλέφωνο, πατάς volume up + home button + power button) και κάνε απλά διαγραφή cache. Αν δεν δουλέψει αυτό, σε βλέπω για επανάφορα εργοστασιακών. :( Δυστυχώς αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά. Τα έχασα όλα αλλά όκ. Πάλι όμως δεν λειτουργεί και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Έκανα και τις ρυθμίσεις του internet ... αλλά και πάλι τπτ. Δεν εμφανίζεται κάν το εικονίδιο. Pfff τι με βρήκε... :wacko::wacko: Ευτυχώς δεν είναι ροοταρισμένο.. και όπως φαίνεται θα πάει στην samsung .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Περιεργο, γιατι το δικο μου που εινα "μαμα", λειτουργει μια χαρα μετά το update της 4.2.2 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Δυστυχώς αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά. Τα έχασα όλα αλλά όκ. Πάλι όμως δεν λειτουργεί και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Έκανα και τις ρυθμίσεις του internet ... αλλά και πάλι τπτ. Δεν εμφανίζεται κάν το εικονίδιο. Pfff τι με βρήκε... :wacko::wacko: Ευτυχώς δεν είναι ροοταρισμένο.. και όπως φαίνεται θα πάει στην samsung .. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.. Ούτε στις ρυθμίσεις εμφανίζεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα; Αν κρατήσεις πατημένο το power δεν σου το βγάζει σαν δυνατότητα; Αν δοκίμαζες να ξαναπεράσεις την τελευταία Official rom που φοράει η συσκευή σου, μόνος σου; Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginnie Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 κατεβαζεις την ρομ και τα gapps και τα βαζεις στην sd,επειτα ακολουθεις αυτο τον οδηγο βημα προς βημα και εισαι ετοιμος :) http://techbeasts.com/2013/10/21/how-to-install-cwm-root-samsung-galay-s2-plus-gt-i9105-i9105p-on-android-4-2-2-guide/ + video tutorial Λεω να το δοκιμασω γιατι μετα από ενάμιση χρόνο κατοχής του κινητού, η ταχύτητα έχει πέσει αισθητά και η μπαταρία αδειάζει για πλάκα,χωρίς να κάνω και κάτι ιδιαίτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ναι, τα ίδια και γω, δυστυχώς, αν και το χω για μικρότερο διάστημα, από αρχές Γενάρη. Η ταχύτητα έχει πέσει εκνευριστικά χαμηλά, σε σημείο που όταν ενεργοποιώ την κάμερα να κάνει 5-6" για να ανοίξει... To ίδιο και με την προεπισκόπηση της φωτογραφίας που έχω τραβήξει. Η αλήθεια είναι ότι έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές βέβαια, αλλά έχω και μια εφαρμογή, το Clean Master που υποτίθεται καθαρίζει από άχρηστα αρχεία, αλλά μούφα μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginnie Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ναι, τα ίδια και γω, δυστυχώς, αν και το χω για μικρότερο διάστημα, από αρχές Γενάρη. Η ταχύτητα έχει πέσει εκνευριστικά χαμηλά, σε σημείο που όταν ενεργοποιώ την κάμερα να κάνει 5-6" για να ανοίξει... To ίδιο και με την προεπισκόπηση της φωτογραφίας που έχω τραβήξει. Η αλήθεια είναι ότι έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές βέβαια, αλλά έχω και μια εφαρμογή, το Clean Master που υποτίθεται καθαρίζει από άχρηστα αρχεία, αλλά μούφα μου φαίνεται... Εδώ εμένα κάνει 5-6 δευτερόλεπτα για να πεταχτεί το πληκτρολόγιο... κι όλο μπουκώνει η μνήμη κι ας εχω ξεπατώσει οτιδηποτε βαρυ από εφαρμογές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εδώ εμένα κάνει 5-6 δευτερόλεπτα για να πεταχτεί το πληκτρολόγιο... κι όλο μπουκώνει η μνήμη κι ας εχω ξεπατώσει οτιδηποτε βαρυ από εφαρμογές.... καλησπερα με ποιο προγραμα βλεπεις ο αριθμος τηλεφ..που ανηκει δηλαδη σε cosmote voda wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 καλησπερα με ποιο προγραμα βλεπεις ο αριθμος τηλεφ..που ανηκει δηλαδη σε cosmote voda wind Με το "Ανιχνευτής Παρόχου Κινητού" Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Θα βαλεις τα official και οχι τα PA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Θα βαλεις τα official και οχι τα PA Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση coulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Προσοχη!! Οποιος κατεβασει την ενημερωση του Dolphin 11.2.3 να απενεργοποιησει!! το Dolphin jetpack (εάν το εχει κατεβασει), γιατι κολλαει εντελώς το κινητο μας και πρέπει να βγαλεις την μπαταρία για να ξεμπλοκαρει. Εχω στείλει και σχετικο μαιλ στον προγραμματιστή Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginnie Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Αφού ακολούθησα τα βήματα για να κάνω root τη συσκευή μου με το Odin 3.09, έφτασα στο σημείο να μπω στο recovery mode για να εγκαταστησω το SuperUser κι επειτα μια custom rom. Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται η επιλογή ‘install zip from sdcard. Αλλά δεν εμφανίζεται! Έχει άλλες επιλογές όπως apply update, reboot, wipe data/factory reset κλπ... Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Χωρίς την επιλογή δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Αφού ακολούθησα τα βήματα για να κάνω root τη συσκευή μου με το Odin 3.09, έφτασα στο σημείο να μπω στο recovery mode για να εγκαταστησω το SuperUser κι επειτα μια custom rom. Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται η επιλογή ‘install zip from sdcard. Αλλά δεν εμφανίζεται! Έχει άλλες επιλογές όπως apply update, reboot, wipe data/factory reset κλπ... Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Χωρίς την επιλογή δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα! Από όσο καταλαβαίνω δεν έχεις περάσει κάποια custom recovery οπότε αυτό είναι που θα πρέπει να κάνεις πριν προσπαθήσεις να φλασάρεις κάποια ρομ.. Δες εδώ.. Πρόσεξε μόνο να είναι για τη συσκευή σου.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginnie Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Από όσο καταλαβαίνω δεν έχεις περάσει κάποια custom recovery οπότε αυτό είναι που θα πρέπει να κάνεις πριν προσπαθήσεις να φλασάρεις κάποια ρομ.. Δες εδώ.. Πρόσεξε μόνο να είναι για τη συσκευή σου.. Τη διαδικασία φλασαρίσματος την ακολούθησα σύμφωνα με αυτό το Post Και παίρνω μια εικόνα σαν αυτή.... http://forums.androidcentral.com/attachments/sprint-galaxy-nexus/57204d1358635037t-how-manually-install-android-4-2-1-update-zip-using-adb-sideload-img_20130119_162101.jpg Μήπως αποτυγχάνει το φλασάρισμα για κάποιο λόγο; UPDATE!!! Μετά από μια μικρή αναζήτηση, είδα ότι έπρεπε να απενεργοποιήσω την επιλογή Auto Reboot, και έκλεισα τη συσκευή χειροκίνητα και το φλασάρισμα πέτυχε! Edited September 16, 2014 by Ginnie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Παιδια πως κανουμε hard reset με τα κουμπια ?? Δοκιμασα ότι βρηκα στο google αλλα τιποτα Διορθωση Εκανα τα παρακατω αλλα παλι δεν μπαινει στο λειτουργικο Press and hold the following keys: Volume Up and Home button. 2.Then press the Power key. 3.Wait for the Factory Reset Menu to pop up. 4.Scroll down using the Volume Down key and choose Wipe Data/Factory Reset. 5.Confirm the choice by pressing the Power Key. 6.Scroll down to choose Yes – delete all user data. 7.Confirm again using the Power Key. 8.The phone will now be rebooting Edited September 18, 2014 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια πως κανουμε hard reset με τα κουμπια ?? Δοκιμασα ότι βρηκα στο google αλλα τιποτα Αυτή είναι η διαδικασία αλλά μάλλον δεν πατάς τα πλήκτρα όπως η όσο πρέπει. Δοκίμασε ξανά κρατώντας ταυτόχρονα πατημένα τα volumeUP και Home (το κεντρικό κουμπί κάτω απ'την οθόνη σου), μην τα αφήσεις καθόλου μέχρι που να πατήσεις μαζί τους και το Power και περιμένεις έχοντας τα και τα τρία πατημένα για 1-2 δευτερόλεπτα, τόσο όσο χρειαστεί δηλαδή να σου γράψει Samsung στην οθόνη. Τότε τα αφήνεις και η συσκευή θα μπεί στο recovery για να κάνεις το factory reset που θες. Το "κόλπο" στην ουσία είναι να πατάς τελευταίο το Power διαφορετικά ανάβει η συσκευή αν πατηθεί νωρίτερα από κάποιο άλλο πλήκτρο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Δεν εγραψα ότι μπαινω στο μενου του recovery και κανω αυτά που λεει , μετα παταω να κανει επανεκκινηση αλλα δεν μπαινει στο λειτουργικο Κανει επανεκκινηση αλλα μετα το λογοτυπο της samsung κολαει στηνοθονη που γραφει μονο Samsung Είναι συναδελφισσας και της το ειχα δωσει εγω μεταχειρισμενο αλλα το ειχα παρει καινουργιο . Το πηγε σε καποιον μαλλον ασχετο και της ειπε ότι εχει κανει root πραγμα που αποκλειεται Edited September 18, 2014 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν εγραψα ότι μπαινω στο μενου του recovery και κανω αυτά που λεει , μετα παταω να κανει επανεκκινηση αλλα δεν μπαινει στο λειτουργικο Δηλαδή έκανες το factory reset απ'το recovery και μετά του κάνεις reboot και δεν ανοίγει καν; Στο recovery θα μπει αν δοκιμάσεις πάλι; Αν ναι δοκίμασε ξανά, μπες recovery και επέλεξε τα wipe data - factory reset (όπως τα λέει τέλος πάντων) και πριν το reboot δοκίμασε και το wipe cache, πάντα μέσα απ'το recovery. Να δεις μήπως λυθεί το πρόβλημα και ανοίξει δηλαδή. Ενημερωτικά πάντως, αν το reset το κάνεις για να φύγει το root, δεν θα το καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο μιας και το superuser γίνεται εφαρμογή συστήματος απ'τη στιγμή που μπαίνει στο λειτουργικό. Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείς είναι να περάσεις ξανά το firmware από πάνω με το Odin.. ;) Αν βέβαια κάνεις το reset γι'αυτόν τον λόγο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ναι ξαναμπαινει το recovery εκανα και αυτό που λες αλλα τιποτα Ειμαι 100% σιγουρος ότι δεν εχει γινει root το κινητο Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ναι ξαναμπαινει το recovery εκανα και αυτό που λες αλλα τιποτα Ειμαι 100% σιγουρος ότι δεν εχει γινει root το κινητο Δεν ανοίγει καν η συσκευή ή ανοίγει και μένει κολλημένη στο λογότυπο Samsung; Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συμβαίνει, βλέπω να έρχεται αναγκαστικά η εγκατάσταση του firmware με Odin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν ανοίγει καν η συσκευή ή ανοίγει και μένει κολλημένη στο λογότυπο Samsung; Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συμβαίνει, βλέπω να έρχεται αναγκαστικά η εγκατάσταση του firmware με Odin.. Ακριβως αυτό κανει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το πηγε σε smartec σημερα της ειπαν να το αφησει και θα την ειδοποιησουν αυτοι ... Πριν μηνες ειχα παει ένα S3 και σε μια ωρα το ειχα παρει Παει φαινεται το Service μιας ωρας ... http://www.smartec.gr/hourservice.php Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το πηγε σε smartec σημερα της ειπαν να το αφησει και θα την ειδοποιησουν αυτοι ... Πριν μηνες ειχα παει ένα S3 και σε μια ωρα το ειχα παρει Παει φαινεται το Service μιας ωρας ... http://www.smartec.gr/hourservice.php Τζαμπα λεφτα ειναι το σερβις.και συ μπορεις να το κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts