athankar75 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Θενκ γιου, ορμάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Γεια σας να ρωτήσω ζελατίνα από i9100 κάνει στο μοντέλο i9105p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ναι ιδια ειναι δεν εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 μια ερώτηση στους γνώστες έχω το s2 plus το μενού το έχω στα ελληνικά όταν πάω να γράψω μήνυμα η όταν μπαίνω fb κλπ δεν μου έχει επιλογή να γράψω ελληνικά μόνο αγγλικά που πάω για να το ρυθμίσω ?? δεν βρίσκω κάτι πουθενά ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 μια ερώτηση στους γνώστες έχω το s2 plus το μενού το έχω στα ελληνικά όταν πάω να γράψω μήνυμα η όταν μπαίνω fb κλπ δεν μου έχει επιλογή να γράψω ελληνικά μόνο αγγλικά που πάω για να το ρυθμίσω ?? δεν βρίσκω κάτι πουθενά ευχαριστώ προκαταβολικά Πάτα στο space και σείρε το προς τα δεξιά να αλλάξει γλώσσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 δεν με αφήνει μόνο eng έχει... και κάτι ακόμα πoια είναι η καλύτερη εφαρμογή για zoom στο video ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 δεν με αφήνει μόνο eng έχει... και κάτι ακόμα πoια είναι η καλύτερη εφαρμογή για zoom στο video ? Στο πληκτρολόγιο επέλεξε το γραναζάκι και τσέκαρε αν στο Γλώσσες εισαγωγής έχεις αρχικά και τα ελληνικά. Αν ναι απλά σέρνεις το δάχτυλο πάνω στο πληκτρολόγιο και αλλάζεις γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 :( δυστυχώς δεν έχει gr... γίνεται να κατεβάσω απο κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 :( δυστυχώς δεν έχει gr... γίνεται να κατεβάσω απο κάπου? κατέβασα το Greek Input Method όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mare194 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλησπερα εχω το samsung galaxy s2 plus θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχει μπαταρια 2000 γιατι συνεχεια καθε μερα φορτιζω το κινητο πεφτει πολυ γρηγορα η μαπταρια του... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Υπαρχει αυτη http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S-2-S2-i9100-Battery-Replacement-2300mAh-High-Capacity-/261369748116?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3cdad9da94 Την εχω δοκιμασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! αυτη http://www.ebay.com/itm/MPJ-2600mAh-High-Capacity-extended-Battery-for-Samsung-Galaxy-S-2-SII-i9100-2-II-/221234444905?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item338299ba69 την οποια δεν εχω δοκιμασει ακομα! Και η anker 1900ρα την οποια εχω πανω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mare194 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) ok σας ευχαριστω πολυ.. αυτες οι μπαταριες κανουνε και για το Samsung I9105P Galaxy S II επισης το καπακι πισω κουμπωνει;; εχουν το ιδιο παχος με την κανονικη;; ειναι ασφαλης... μπαταριες;; ευχαριστω και παλι... Edited May 14, 2014 by mare194 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 ok σας ευχαριστω πολυ.. αυτες οι μπαταριες κανουνε και για το Samsung I9105P Galaxy S II επισης το καπακι πισω κουμπωνει;; εχουν το ιδιο παχος με την κανονικη;; ειναι ασφαλης... μπαταριες;; ευχαριστω και παλι... Αυτες που εγραψα ειναι με το ¨μαμα¨ καπακι! Οσον αφορα εαν ειναι ασφαλης,μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο ¨αναπαντεχο¨ περιστατικο!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Γεια σας μια ερώτηση. Υπάρχει. Πρόγραμμα. Που να κάνει. Ζουμ στο βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 γεια σας ,ξαφνικα δεν ανοιγει το wifi,θα στρωσει με επαναφορα ή να το στειλω Smartec,εχει συμβει σε καποιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Πρώτα κάνε μία επανεκκίνηση της συσκευής. Αν δεις ότι συνεχίζει να μην ανοίγει τότε δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν πας για Service. Να υποθέσω πως η συσκευή σου δεν είναι "πειραγμένη". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 δεν ειναι πειραγμενη.θα δοκιμασω επαναφορα (αλλη μερα γιατι βαριεμαι τωρα να το ξαναφτιαχνω) και βλεπουμε.με επανεκινηση δεν εγινε τιποτα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 γεια σας παιδιά να ρωτήσω άμα αλλάξω την μαμά μπαταριά με μια kinps 2300mAh θα δω αισθητή διάφορα ? πόσο κρατάει δηλαδή η kinps πάνω κάτω με μια λογική καθημερινή χρίση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 γεια σας παιδιά να ρωτήσω άμα αλλάξω την μαμά μπαταριά με μια kinps 2300mAh θα δω αισθητή διάφορα ? πόσο κρατάει δηλαδή η kinps πάνω κάτω με μια λογική καθημερινή χρίση ? Αυτην εχω τωρα πανω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος!:up: Θα ελεγα οτι ενα 40% περιπου εχει καλυτερη αποδοση απο την μαμα!:) Οσον αφορα το ποσο κραταει κραταει,εξαρταται απο την χρηση που κανει ο καθενας! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μπορείς να στείλεις κάποιο λινκ, για την αγορα της? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 http://www.ebay.com/itm/330716646920?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 σε ευχαριστω Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παιδιά SOS... έκανα μια γκάφα. Ενεργοποίησα το talkback... και εκτος του οτι μου εσπασε τα νευρα η γκομενα που μιλα αλαμπουρνέζικα γιατι δεν μπορεί να διαβάσει, ελληνικά, δεν μπορώ και να το απενεργοποιήσω. Ο λόγος γιατί οι επιλογές των πληκτρων πάνε με 2πλό κλίκ και δέν λειτουργεί η κύληση....!!! Ξέρεις κανεις καμια λύση;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Η κύλιση λειτουργεί με τα δύο δάχτυλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chosen7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλομίλητο! Είναι εντελώς απροβλημάτιστο, με τέλειο gps και ό,τι και να κάνω πάντα έχει μπόλικη ελεύθερη ram (με greenify βέβαια). Ποιες εφαρμογές βάζεις στο greenify φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts