AnthiP Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ρε παιδια αγορασα πριν 2 βδομαδες το σ2 πλας και εχω προβλημα με την μπαταρια του!διαβαζω συνεχεια να λετε οτι κραταει αρκετα κλπ ενω το δικο μου δεν κραταει πανω απο 24 ωρες!δεν του κανω τρομερη χρηση για να δικαιολογειται! εχω κανει καποιο λαθος εγω η μηπως εχω παραλειψει κατι και συμβαινει αυτο; ευχαριστω εκ των προτερων! Και εγω με λογικη χρηση 1.5 μερα κραταει. Μου εκανε και εμενα εντυπωση που αλλοι λενε για 5 και 6 μερες. Ας μας πουν λοιπον τι κανουν και κρατα τοσο. Παρεπιπτοντως υπαρχει στις ρυθμισεις η λειτουργια της εξοικονομησης. Την εχεις ενεργοποιησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Οταν λεμε οτι κραταει περισσοτερο μιλαμε συγκριτικα με το s2 μετα την τελευταια αναβαθμιση του σε 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και εγω με λογικη χρηση 1.5 μερα κραταει. Μου εκανε και εμενα εντυπωση που αλλοι λενε για 5 και 6 μερες. Ας μας πουν λοιπον τι κανουν και κρατα τοσο. Παρεπιπτοντως υπαρχει στις ρυθμισεις η λειτουργια της εξοικονομησης. Την εχεις ενεργοποιησει; 5 και 6 μέρες κρατάει, αν το έχεις κλειστό... :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και εγω νομιζω οτι είναι υπερβολες οι 5 και 6 ημέρες. Εμένα πάντως που το έχω απο τον Απρίλιο κρατάει 1 ημέρα με αρκετη χρηση και 2 ημέρες οταν το αφηνω στην ησυχια του. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Οπως ειναι ακριβως θα κανω εγκατάσταση; Πρωτη φορα θα το επιχειρησω και θελω να ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο ή οχι. Μην γινει στραβη :p Αν υπαρχουν οδηγιες ακριβως πως πρεπει να γινει ας μας πει καποιος.. Οι οδηγιες ειναι και εδω, ασχετα οτι ειναι για το S III, κανε την διαδικασια αυτη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4442862#post4442862 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπερα σε ολους! Ξερει καποιος να μου πει πως ενεργοποιω την λειτουργια με την οποια οταν το τηλεφωνο ειναι στο τραπεζι αναποδα δεν χτυπαει? Σημερα που το ψαχουλευα καπου μου εβγαλε αυτη την λειτουργια πατησα οκ,αλλα δεν δουλευει! Ξερει καποιος να με βοηθησει σχετικα?:O Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Οι 5-6 μέρες είναι για χρήση αποκλειστικά μόνο για χρήση τηλεφώνου...Το s2 plus έχει πολύ καλή αυτονομία πάντως...φίλος που το έχει πάρει για χρήση αντίστοιχη με την δική μου έβγαζε 3 μέρες όταν οριακά βγάζω μια. Έχω μεν μπαταρία καταπονημένη αλλά και πάλι 3μερο δεν έβγαζε ούτε με την gb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους! Ξερει καποιος να μου πει πως ενεργοποιω την λειτουργια με την οποια οταν το τηλεφωνο ειναι στο τραπεζι αναποδα δεν χτυπαει? Σημερα που το ψαχουλευα καπου μου εβγαλε αυτη την λειτουργια πατησα οκ,αλλα δεν δουλευει! Ξερει καποιος να με βοηθησει σχετικα?:O Έχω το S2 με 4.1.2 και η διαδρομή έχει ως εξής: Ρυθμίσεις - Κίνηση (πάτα πάνω στη λέξη για να σε βάλει στις επιλογές κίνησης) - Τικάρισμα στο "Γύρισμα για σίγαση" Αφού τσεκάρεις το κουτάκι ενεργοποίησε και την "Κίνηση" και είσαι οκ.:) Δεν δουλεύει όπως ακριβώς το έγραψες πάντως, όταν το έχεις στο τραπέζι και σου έρχεται εισερχόμενη κλήση απλώς το αναποδογυρίζεις για να σταματήσει ο ήχος (η κλήση εξακολουθεί να έρχεται μέχρι να κλείσει ο καλούντας). Αν το έχεις από την αρχή αναποδογυρισμένο η εισερχόμενη κλήση ακούγεται κανονικά.. ;) Edited October 18, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εστω και ετσι βοηθαει στην εξοικονομιση ενεργειας γιατι το κουδουνισμα εκτος που σε καποιες περιπτωσεις ενοχλει καταναλωνει κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Έχω το S2 με 4.1.2 και η διαδρομή έχει ως εξής: Ρυθμίσεις - Κίνηση (πάτα πάνω στη λέξη για να σε βάλει στις επιλογές κίνησης) - Τικάρισμα στο "Γύρισμα για σίγαση" Αφού τσεκάρεις το κουτάκι ενεργοποίησε και την "Κίνηση" και είσαι οκ.:) Δεν δουλεύει όπως ακριβώς το έγραψες πάντως, όταν το έχεις στο τραπέζι και σου έρχεται εισερχόμενη κλήση απλώς το αναποδογυρίζεις για να σταματήσει ο ήχος (η κλήση εξακολουθεί να έρχεται μέχρι να κλείσει ο καλούντας). Αν το έχεις από την αρχή αναποδογυρισμένο η εισερχόμενη κλήση ακούγεται κανονικά.. ;) Ευχαριστω πολυ Μακη!:up: Ολο το απογευμα το εψαχνα αλλα ακρη δεν βρηκα,τωρα ολα καλα!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ξερει καποιος να με ενημερωσει απο που μπορω να κατεβασω τον adobe flash player για εκδοση 4,1?:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ξερει καποιος να με ενημερωσει απο που μπορω να κατεβασω τον adobe flash player για εκδοση 4,1?:rolleyes: Πάρε τον από εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Ευχαριστω πολυ Μιχαλη! Τον εγκατεστησα ηδη!:up: Edited October 21, 2013 by ManolisGti Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Γειά σας. Μήπως ξέρει κανένας αν και πως γίνεται να μεταφέρεις τις εφαρμογές απο τη μνήμη του κινητού στην sd στο S2 Plus i9105?? Στην διαχείριση εφαρμογών, όχι μόνο δεν γίνεται μεταφορά σε sd αλλά δεν υπάρχει κάν το παραθυράκι έστω και απενεργοποιημένο που σου λέει να κάνεις τη μεταφορά όπως είναι στο s2 9100. Έχει γεμίσει η μνήμη του κινητού απο εφαρμογές. Ξέρει κανένας που μπορεί να οφείλεται και δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή batery doctor; Ελπιζω να μην φταιει αυτο ... αλλα οπως και να εχει το τηλεφωνο το εχω 1.5 βδομαδα. Προχθες που το φορτισα και εμεινε ανοιχτο ολη νυχτα.. απο το 100% εφτασε στο 85 χωρις καμια απολυτως χρηση!! Δεν ετρεχε καμια εφαρμογη περαν του batery doctor. Γι'αυτ ορωταω μηπως τελικα φταιει αυτο. Τελικα Υστερει πολυ στην μπαταρια αυτο το τηλεφωνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Καλησπερα ειμαι ετοιμος για αγορα κινητου, το ποσο που ειναι να διαθεσω ειναι στα 200ευρω,καθως εψαξα λιγο μου προτειναν αυτο το κινητο κ το ativ s μιας κ ηθελα κατι κοντα σε galaxy s3 που εχω πιασει στο χερι μου κ μαρεσει...ελεγα να παω στο μινι 3 αλλα μου ειπαν πως το s2 plus θα ειναι πολυ ανωτερο!! Τα θεματα μου κ η βοηθεια που θελω!! Τι λετε αξιζει σαν κινητο?προβληματα?γενικα δεν το εχω δει να πολυ παιζει κ να εχει κανει μεγαλες αγορες ουτε καν εδω απο το τοπικ του φορουμ μεγαλη ζητηση...κ με αγχωνει λιγο... διαβασα πως ολα ειναι εισαγωγης γιατυτο δεν μπορω να το βρω σε καποιο καταστημα να το πιασω στα χερια μου?? Απο κολληματα τι λεει???Διαρκεια μπαταριας με μια κανονικη χρηση με λιγο fb λιγο παιχνιδι και τηλεφωνια πια θα ειναι??1-2 μερες?? Γενικα η χρηση του κινητου θα ειναι 90% γιαυτα που ανεφερα! Επισης τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του?Για θεματα εισαγωγης χωρα προελευσης κλπ...Τι να προτιμησω?κωδικους κλπ κλπ κλπ? Υπαρχει περιπτωση να μην μας καλυπτει η samsung επειδη δεν το εχει κανει εισαγωγη??η να εχουμε θεματα με ανταλακτικα χτυπα ξυλο? να προσεξω να μην ειναι το 9105P γιατι ειδα ειναι πιο χοντρο?θα το γραφει στο κουτι αν ειναι το P? η διαφορα ειναι πως εχει nfc αν καταλαβα καλα???Χρησιμευει πουθενα? Ευχαριστω κ περιμενω συντομα τις απαντησεις σας κ οτι αλλο εχετε να προτεινετε!! Edited October 22, 2013 by kflabouris Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μιση ωρα πριν το παρηγγειλα απο το πουλομαγαζο.ειμαι κατοχος του s2 και το περνω για την γυναικα μου, το κινητο το εχω πιασει στα χερια μου απο εναν φιλο και κυριολεκτικα μου αρεσε παρα πολυ.εχει μεγαλυτερη διαρκεια η μπαταρια του απο το δικο μου γιατι ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι τετοιες που του το επιτρεπουν, ειναι μοντελο φετινο κυκλοφορει ηδη με την 4.2.2 και σιγουρα θα παρει κι'αλλη ανβαθμιση, παιρνει sd card εως 64g εχει glonass και nfc.πολυ γρηγορο ιντερνετ σαν το δικο μου και γενικα ειναι κουκλι, kai δεν εχει lag ...δεν νομιζω να ειχα καλυτερη επιλογη αφου τα μεταχειρισμενα πουλουνται σε τιμες παραπλησιες και ειναι αγνωστη η χρηση τους, και οι αλλες μαρκες δεν εχουν ουτε καν βιντεοκληση δικτυουκαι αποσπομενες μπαταριες.οποτε φιλε μη μασας go on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 η συνομιλια ειναι καθαρη?δλδ ακους και ακουγεσαι καλα?γτ σε μερικα τηλ που ειχα αυτο με δυσσαρεστησε. Επισης το ηχειο τ ειναι δυνατο? Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αψογο 100% και σε σημα και σε ηχο η μονη παρατηρηση ειναι οτι αν το ηχειο ειναι τελειως ακαλυπτο την ωρα που ακους μουσικη η βλεπεις βιντεο χανει το μπασο αν ομως εχεις την παλαμη σου πισω η κατι αλλο βγαζει μπασα πολυ καλα.η συνομιλια πεντακαθαρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αψογο 100% και σε σημα και σε ηχο η μονη παρατηρηση ειναι οτι αν το ηχειο ειναι τελειως ακαλυπτο την ωρα που ακους μουσικη η βλεπεις βιντεο χανει το μπασο αν ομως εχεις την παλαμη σου πισω η κατι αλλο βγαζει μπασα πολυ καλα.η συνομιλια πεντακαθαρη. ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.αλλη μια απορια εχω και συγνωμη για το σπαμ.απο θηκες και ζελατινες παιρνει ιδιες με του Σ2?εχουν δλδ ιδια κοψηματα και μεγεθος?ειμαι αναμεσα σε τρια κινητα αλλα νομιζω πως αυτο θα με κερδισει. καλο βραδυ!!! Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.αλλη μια απορια εχω και συγνωμη για το σπαμ.απο θηκες και ζελατινες παιρνει ιδιες με του Σ2?εχουν δλδ ιδια κοψηματα και μεγεθος?ειμαι αναμεσα σε τρια κινητα αλλα νομιζω πως αυτο θα με κερδισει. καλο βραδυ!!! Ζελατίνες παίρνουν τις ίδιες. Θήκες όμως όχι. Με μια προσπάθεια χωράνε οι tpu. Έχω την εντύπωση ότι τα μαγαζιά έχουν μόνο την έκδοση με το nfc που είναι λίγο πιο παχύ. Τώρα άσχετο, αλλά στα μεταχειρισμένα ο καθένας πουλάει όσο θέλει και φαντάζεται...Αλλά 200euro για s2 είναι πάρα πολλά όταν τόσο έχει να πάρεις καινούργιο το s2plus.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 enigma φιλε καλα τα λες, αλλα αμα κανεις καμμια βολτα στα σαιτς με τις αγγελιες θα καταλαβεις οτι κατω απο 200 ειναι 1)ολα πειραγμενα 2) δεν εχουν ουτε αποδειξεις αγορας, ουτε κουτια ουτε εγγυησεις, και σου μιλανε για γρατζουνιες κλπ, οποτε για 30 ευρω λιγοτερα παλι δεν μπορεις να το ρισκαρεις.οποτε οπως τα λες, μονοδρομος το s2 plus καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.αλλη μια απορια εχω και συγνωμη για το σπαμ.απο θηκες και ζελατινες παιρνει ιδιες με του Σ2?εχουν δλδ ιδια κοψηματα και μεγεθος?ειμαι αναμεσα σε τρια κινητα αλλα νομιζω πως αυτο θα με κερδισει. καλο βραδυ!!! Απο ζελατίνες παίρνει τις ίδιες με το s2. Θήκη για μένα προσπάθησε να πάρεις κάποια σιλικονης γιατί γενικά λόγω του πάχους του εφόσον ειναι το P δεν θα κάθονται καλα αν ειναι αλλου είδους.Εμένα τελικά κάθισε καλά μια σιλικονης αν και πήρα και άλλες γιαυτό στο λέω Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Μετα απο μολις 1 εβδομαδα χρησης εχω να γραψω τα καλυτερα για την μπαταρια και την αντοχη της!:up: Οπως επισης και οτι το τηλεφωνο δεν κολλαει πουθενα,και ειναι μια πολυ καλη επιλογη!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά εχω ενα S2 plus με την 4.1.2 . Το χω στήσει κανονικά δουλεύει κομπλέ. Αν κατεβάσω την γερμανική 4.2.2 την περνάω με Odin, θελει σετάρισμα απ την αρχή;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts