Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μήπως οι κάτοχοι των G4T θα μπορούσαν να μας πουν ποια ROM build έχουν και ποια η εμπειρία τους / προβλήματα με αυτή?

Στο google play υπάρχει μια πολύ ωραία εφαρμογή της jiayu.es (με το ομώνυμο όνομα) η οποία σου λέει ποια έκδοση του κινητού έχεις και σου παρουσιάζει και τα ανάλογα ROMs και tools για το αντίστοιχο μοντέλο. Προσωπικά τη βρήκα πολύ χρήσιμη.

https://play.google.com/store/search?q=jiayu.es&hl=el

Έχουν συζητηθεί όλα αυτά σε προηγούμενες σε σελίδες και screenshots με τις εκδόσεις και για την εφαρμογή οπότε δες τις προηγούμενες σελίδες και θα σου απαντηθούν όλα. Σε γενικές γραμμές πέραν του γνωστού θέματος με το gps δεν έχει κάποιο bug η συσκευή

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά μονοσιμο θα βγει το s1;!!!

Ναι ανάθεμα , αυτό που με καίει όμως είναι το ότι θα είναι και χωρίς SD slot :cry: Ελπίζω να με φτάσουν τα μαμά 32G και σαν κάτι να μου λέει πως θα βγάλει αργότερα το advanced S1 με 64G :p (δικά μου λογία του αέρα έτσι)

Ναι ανάθεμα , αυτό που με καίει όμως είναι το ότι θα είναι και χωρίς SD slot :cry: Ελπίζω να με φτάσουν τα μαμά 32G και σαν κάτι να μου λέει πως θα βγάλει αργότερα το advanced S1 με 64G :p (δικά μου λογία του αέρα έτσι)

32g είναι υπεραρκετά, η διπλή σιμ όμως. Είναι εκ των ουκ άνευ..

32g είναι υπεραρκετά, η διπλή σιμ όμως. Είναι εκ των ουκ άνευ..

Το βλέπω από την θετική του πλευρά , δεν θα μου τρώει μπαταριά και θα το πλασάρω σαν μάρκα στους φίλους μου , γτ μόλις ακούνε 2 sim αμέσως ξινίλα ,κινεζικό θα πούνε , τι αχαριστία :p

Edited by loukasd

Το βλέπω από την θετική του πλευρά , δεν θα μου τρώει μπαταριά και θα το πλασάρω σαν μάρκα στους φίλους μου , γτ μόλις ακούνε 2 sim αμέσως ξινίλα ,κινεζικό θα πούνε , τι αχαριστία :p

Τους είχα γραμμένους εκεί που δε πιάνει φως, τους βλακες με τις μάρκες.

Το πρόβλημα μου, ειν οτι έχω 2 συνδέσεις..

Παιδια βαλτε αυτο το gps.conf και θα δειτε τρελή διαφορά. Καντε και τα υπολοιπα που λενε για το gps και εχω δορυφόρους ακομα και μεσα στο σπιτι. Μην βάλετε το fasterfix γιατι χαλάει αυτο gps.conf

Το κανεις επικοληση στο /system/etc αφου το αποσυμπιεσεις πρωτα βεβαιως.

Δοκίμασα τις οδηγίες απο το gizchina που είχε δώσει ο akaloith αλλά δεν είδα βελτίωση.Δεν έχει κλειδώσει ποτέ δορυφορους.

Αυτό το gps.conf πώς το κάνω επικόλληση στο /system/etc , γιατί όταν συνδέω το τηλ στο PC μου εμφανίζει μόνο οτι υπάρχει στην SD και όχι την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.

Έχουν συζητηθεί όλα αυτά σε προηγούμενες σε σελίδες και screenshots με τις εκδόσεις και για την εφαρμογή οπότε δες τις προηγούμενες σελίδες και θα σου απαντηθούν όλα. Σε γενικές γραμμές πέραν του γνωστού θέματος με το gps δεν έχει κάποιο bug η συσκευή

Γενικά ακολουθώ το thread αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο να τα θυμηθείς όλα μιας και τα 2/3 του thread είναι για συγκρίσεις μεταξύ κινητών, ποιο είναι το καλύτερο, από που να αγοράσω, πόσο έχει, πότε θα μου έρθει το track number κλπ.

Μιας και είμαι σε διακοπές κάθισα και διάβασα όλες τις σελίδες πάλι και μετά από κανα δυο ώρες οι σελίδες που έχουν reviews και τεχνικές ερωτήσεις από κατόχους του G4 είναι περίπου 41 σκόρπιες από την 87 και μετά.

Το δικό μου (G4T, 1/4) από το minideal ήρθε με την G4H 20130515-202809.

Βλέπω ότι επίσης υπάρχουν οι εξής official:

G4H-20130620-163509

G4HG-20130706-153833

και η τελευταία 20130816-180805 G4T

Από εκεί και πέρα υπάρχουν custom ROMs και μια ας το πούμε semi official από το jiayu.es η Rom Oficial Jiayu.es 20130811-000001

Επίσης αν καταλαβαίνω σωστά μέχρι και τη ROM στις 20130706 όλες ήταν κοινές για όλα τα μοντέλα, δηλαδή G4B, G4A και G4T ενώ από την 20130816 και μετά η jiayu βγάζει διαφορετικές εκδόσεις για το κάθε μοντέλο και έτσι υπάρχουν 3 διαφορετικές για τα παραπάνω 3 με ημερομηνία αυγούστου.

Αυτό που ρωτάω είναι η πλειοψηφία των κατόχων των G4T ποια έκδοση έχουν?

Είδατε κάποιο πλεονέκτημα όταν αναβαθμίσατε σε μεταγενέστερες εκτός από το touch fix που πολλοί παραπονιόταν?

Αναβαθμίσατε μέσω pc και flash tool ή μέσω recovery?

Επίσης δε έχω διαβάσει κανέναν να έχει πρόβλημα με το stock email app. Εμένα όταν πάω να διαβάσω ένα email κρασάρει. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό η μόνο σε μένα?

*edit* επίσης να παραθέσω τη σύντομη εμπειρία μου με το gps του G4T:

Από την εμπειρία μου με το G3N και το G4 τα δύο σημαντικά αρχεία για το GPS είναι το gps.conf (system-->etc) και το mtkgps.dat (data-->misc). Το G4 όταν έρχεται δεν έχει κανένα από τα δύο αρχεία. Όταν ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί gps όπως το google maps ανοίγει τότε το mtkgps.dat δημιουργείται. Το gps.conf δημιουργείτε manually από κάποιο από τα ένα από τα προγράμματα όπως faster gps κλπ ή αν κάποιος το τοποθετήσει στον κατάλληλο folder.

Ακολούθησα τον οδηγό για το gps fix από το forum jiayu.es που εμφανίζεται αφού κάνεις register βήμα προς βήμα και αφού πρώτα κατέβασα το gps.conf από το jiayu.es downloads. Παρεμπίπτοντος το ίδιο file είχα χρησιμοποιήσει και στο G3N αλλά και άλλα πολλά παρόμοια files.

Αφού ακολούθησα τον παραπάνω οδηγό στο πρώτο ψάξιμο το κινητό κλείδωσε σε 6-7 δευτερόλεπτα. Το ίδιο και με το maps. Αυτό ήταν σε σχετικά ανοιχτό χώρο. Συνεπώς το G4 κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα από το G3. Όμως όπως και άλλοι κάτοχοι προανέφεραν όταν το έχεις στο αυτοκίνητο σε πυκνοκατοικημένες περιοχές χάνει το σήμα και σε βγάζει ότι είσαι αλλού. Βέβαια το κινητό δε το είχα σε holder στο τζάμι αλλά στα χέρια του συνοδηγού οπότε το σήμα δεν θα ήταν και το καλύτερο αλλά θα κάνω και άλλες δοκιμές. Πάντως πρώτες εντυπώσεις είναι ότι έχει ίδια συμπεριφορά με το G3 δηλαδή κλείδωμα σε ανοιχτό χώρο αλλά πρόβλημα στις πόλεις απλά το G4 κλειδώνει πιο γρήγορα.

Edited by tomcat_

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

*edit* επίσης να παραθέσω τη σύντομη εμπειρία μου με το gps του G4T:

Από την εμπειρία μου με το G3N και το G4 τα δύο σημαντικά αρχεία για το GPS είναι το gps.conf (system-->etc) και το mtkgps.dat (data-->misc). Το G4 όταν έρχεται δεν έχει κανένα από τα δύο αρχεία. Όταν ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί gps όπως το google maps ανοίγει τότε το mtkgps.dat δημιουργείται. Το gps.conf δημιουργείτε manually από κάποιο από τα ένα από τα προγράμματα όπως faster gps κλπ ή αν κάποιος το τοποθετήσει στον κατάλληλο folder.

Ακολούθησα τον οδηγό για το gps fix από το forum jiayu.es που εμφανίζεται αφού κάνεις register βήμα προς βήμα και αφού πρώτα κατέβασα το gps.conf από το jiayu.es downloads. Παρεμπίπτοντος το ίδιο file είχα χρησιμοποιήσει και στο G3N αλλά και άλλα πολλά παρόμοια files.

Αφού ακολούθησα τον παραπάνω οδηγό στο πρώτο ψάξιμο το κινητό κλείδωσε σε 6-7 δευτερόλεπτα. Το ίδιο και με το maps. Αυτό ήταν σε σχετικά ανοιχτό χώρο. Συνεπώς το G4 κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα από το G3. Όμως όπως και άλλοι κάτοχοι προανέφεραν όταν το έχεις στο αυτοκίνητο σε πυκνοκατοικημένες περιοχές χάνει το σήμα και σε βγάζει ότι είσαι αλλού. Βέβαια το κινητό δε το είχα σε holder στο τζάμι αλλά στα χέρια του συνοδηγού οπότε το σήμα δεν θα ήταν και το καλύτερο αλλά θα κάνω και άλλες δοκιμές. Πάντως πρώτες εντυπώσεις είναι ότι έχει ίδια συμπεριφορά με το G3 δηλαδή κλείδωμα σε ανοιχτό χώρο αλλά πρόβλημα στις πόλεις απλά το G4 κλειδώνει πιο γρήγορα.

Οπότε προφανώς δεν είναι θέμα του επεξεργαστή μάλλον ο πομπός έχει θέμα αφού γινόταν και στο προηγούμενο.

Πέρα από το χάσιμο των δορυφόρων σήμερα που το χρήσιμοποιησα σε πιο κεντρικους δρόμους παρατήρησα ότι αν πηγαίνεις με μια αυξημένη ταχύτητα και δορυφόρους να μη χάσει εσυ έχεις στρίψει έχεις προχωρήσει αρκετά μετά κι αυτό έχει μείνει πολύ πίσω και θέλει αρκετό χρόνο να σε φτάσει πάλι σε δείχνει ακόμα πριν τη στροφή τη στιγμή που το παλιό μου defy ακόμα και σε άλλο δρόμο να εστριβες στο δευτερόλεπτο είχε επαναπροσδιορισει ήδη νέα πορεία.

George Bernard Shaw

ειναι καθαρα θεμα κεραιας.

γιατι σε αλλα πιανει σωστα και σε αλλα οχι κι ας φορανε ιδιο τσιπακι ΜΤΚ ? γιατι σε καποια εχει γιενι σωστος σχεδιασμος στην κεραια, ή δεν εκαναν τσιγγουνιες οι κινεζοι.

Μου χει τυχει σε φτηνιαρικο κινεζικο 5αρι με ΜΤΚ 6575 το gps να πιανει στα 30δευτερολεπτα cold start μεσα στα χειροτερα στενα. Απλα ειχε καλη κεραια. Μου χει τυχει παλι σε πιο ακριβο να μην πιανιε καθολου. Καθολου ομως. Παλι με μτκ 6575. Το ιδιο παιζει και στα 6577 και στα 6589 και σε ολα. Ειναι θεμα κεραιας και μονο, και δυστυτχως οι κινεζοι κανουν τσιγουνιες εκει. Δειτε που τα πρωτα umi x1 δεν επιαναν καν δορυφορουν και κυκλοφορησε η Umi νεα κεραια και οποιος μπορουσε την εβαζε μονος του.

καραγγιοζηδες σε αυτο το θεμα οι σχιστοματηδες...

ειναι καθαρα θεμα κεραιας.

γιατι σε αλλα πιανει σωστα και σε αλλα οχι κι ας φορανε ιδιο τσιπακι ΜΤΚ ? γιατι σε καποια εχει γιενι σωστος σχεδιασμος στην κεραια, ή δεν εκαναν τσιγγουνιες οι κινεζοι.

Μου χει τυχει σε φτηνιαρικο κινεζικο 5αρι με ΜΤΚ 6575 το gps να πιανει στα 30δευτερολεπτα cold start μεσα στα χειροτερα στενα. Απλα ειχε καλη κεραια. Μου χει τυχει παλι σε πιο ακριβο να μην πιανιε καθολου. Καθολου ομως. Παλι με μτκ 6575. Το ιδιο παιζει και στα 6577 και στα 6589 και σε ολα. Ειναι θεμα κεραιας και μονο, και δυστυτχως οι κινεζοι κανουν τσιγουνιες εκει. Δειτε που τα πρωτα umi x1 δεν επιαναν καν δορυφορουν και κυκλοφορησε η Umi νεα κεραια και οποιος μπορουσε την εβαζε μονος του.

καραγγιοζηδες σε αυτο το θεμα οι σχιστοματηδες...

Για αυτό λέω με αλουμινοχαρτο μπορεί να γίνει δουλειά ειναι σε εμφανές σημείο η κεραία;

xiaomi mi3:cool:

το κολπο με το αλουμινοχαρτο σπανια πιανει. οι κεραιες των gps εχουν ειδικη κεραμικη επιστρωση γιατι το σημα που φτανει απο τους δορυφορους ειναι πολυ ασθενες. αμα ηταν θα τις εκαναν απο αλουμινοχαρτο, απλα, ειναι κια πολυ πιο φτηνο.

το σημαντικοτερο ειναι οτι η αποδοση του gps εξαρταται απο τη σχεδιαση του motherboard του κινητου και ειδικοτερα τη θεση που εχει η κεραια σε αυτο καθως και η αληλλεπιδραση της με α υπολοιπα ηλεκτρονικα του κινητου. Οταν στενευουν ολα στο κινητο τοτε θελει πολυ καλη μελετη για τη θεση της κεραιας του gps γιατι αλληλεπιδρα ε τα αλλα ηλεκτρονικα που ειναι κολλητα της και πρεπει να πιασει τα πολυ ασθενη σηματα των δορυφορων για το gps.

Edited by dimzan

Για να μου πει κάποιος γιατί αγχωνομαι ποτε να περιμένω παραλαβή;

14/8 φάνηκε track number

16/8 hongkong

17/8 Singapore

18/8 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS

Απο την εμπειρία σας μέχρι ποτε να περιμένω; Πέρασαν 10 ημέρες που λέτε οι περισσότεροι.

xiaomi mi3:cool:

εμενα παραγγελια στις 9/8

στο signpost εμφανιστηκε 10/8

dispatched to ovreseas 14/8

arrived at oversea 22/8 κι ακομα περιμενω

και εγω για 10 μερες ηλπιζα αλλα ατυχησα.. ελπιζω να το παρω τη βδομαδα που ερχεται

Ένα άλλο πρόβλημα που παρατήρησα είναι με την αποφόρτιση της μπαταρίας. Αυτό με κάθε επιφύλαξη διότι είναι η πρώτη αποφόρτιση μετά από πλήρης φόρτιση.

Το κινητό το άφησα στα 45-48% μπαταρία κατά της 12 το βράδυ χωρίς wifi, data και gps on, και κατά τις 6 ήταν στο 25%. Μετά από 10-15 λεπτά browsing με το κινητό μέσω crhome και κανα δυο apps η μπαταριά έπεσε στο 13%.

Σε ξένα forums διαβάζω ότι πολλοί έχουν το ίδιο όπου η μπαταρία αποφορτίζεται πολύ γρήγορα μετά τα 40%. Δεν ξέρω αν είναι θέμα firmware αλλά όταν βάλω την τελευταία official θα το κοιτάξω πάλι

Για να μου πει κάποιος γιατί αγχωνομαι ποτε να περιμένω παραλαβή;

14/8 φάνηκε track number

16/8 hongkong

17/8 Singapore

18/8 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS

Απο την εμπειρία σας μέχρι ποτε να περιμένω; Πέρασαν 10 ημέρες που λέτε οι περισσότεροι.

δευτερα θα φανει στα ελτα εδω ελλαδα..μπες και μια απο εκει να δεις τι γινετε... τριτη θα παραλαβεις.

εμενα παραγγελια στις 9/8

στο signpost εμφανιστηκε 10/8

dispatched to ovreseas 14/8

arrived at oversea 22/8 κι ακομα περιμενω

και εγω για 10 μερες ηλπιζα αλλα ατυχησα.. ελπιζω να το παρω τη βδομαδα που ερχεται

απο τη στιγμη που εγραψε arrived to overseas μπες στα ελτα να το δεις..δευτερα η τριτη θα παραλαβεις.

δευτερα θα φανει στα ελτα εδω ελλαδα..μπες και μια απο εκει να δεις τι γινετε... τριτη θα παραλαβεις.

απο τη στιγμη που εγραψε arrived to overseas μπες στα ελτα να το δεις..δευτερα η τριτη θα παραλαβεις.

το γνωριζω φιλε μου, εδω μπαινω http://212.205.82.71/trackandtrace/ και λεει Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 11:40:01 πμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας,

ευχαριστω παντως. Δευτερα τριτη, αντε να δω κι εγω προκοπη!

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Κάποιες ακόμα γενικές παρατηρήσεις. Το κινητό φορτίζει πολύ πιο γρήγορα από ότι το G3 και αυτό δε πρέπει να είναι μόνο λόγο του 1ah φορτιστή που έχει, διότι και το G3 που φόρτιζα με 1ah φορτιστή έπαιρνε πολύ ώρα.

Κατά τα άλλα το κινητό, όπως και το G3, όταν φορτίζει και είναι ανοιχτό δεν μπαίνει σε deep sleep αλλά μένει κυρίως σε 1.2ghz mode στον επεξεργαστή τον turbo.

έβαλα την τελευταία official ROM G4H 20130816-180805 για G4T.

προς το παρόν η μπαταρία είναι στο 39% οπότε θα δείξει αν θα κάνει πάλι τα ίδια.

το email app έφτιαξε και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Αυτό που παρατήρησα όμως τόσο με την αρχική ROM του μαιου όσο και με την τελευταία είναι ότι στα contacts μου τα εμφανίζει όλα. Ακόμα και όταν επιλέγω display contacts-->google, όταν κλείνω τα contacts και τα ξανανοίξω πάλι τα εμφανίζει όλα.

Τόσο στο 4.0.4 και στο 4.1.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα στα contacts.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή είναι κάτι εμφανές που αγνοώ?

Αυτό που παρατήρησα όμως τόσο με την αρχική ROM του μαιου όσο και με την τελευταία είναι ότι στα contacts μου τα εμφανίζει όλα. Ακόμα και όταν επιλέγω display contacts-->google, όταν κλείνω τα contacts και τα ξανανοίξω πάλι τα εμφανίζει όλα.

Τόσο στο 4.0.4 και στο 4.1.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα στα contacts.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή είναι κάτι εμφανές που αγνοώ?

Κοίτα το περίεργο που βρίσκεται. Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και μένα με τις επαφές. Με το που έβγαινα και ξανά έμπαινα όλες μέσα. Αλλά τυχαία παρατήρησα ότι αν δεν έμπαινα από τη συντόμευση στο dock αλλά μέσα από το μενού στα "ατομα" εκεί μου έδειχνε κανονικά μόνο τις Google επαφές όπως είχα επιλέξει. Οπότε διέγραψε τη συντόμευση και έσυρα την εφαρμογή και πάλι στο dock και μια χαρά μου δείχνει μόνο τις Google όπως έχω επιλέξει. Τώρα πώς γίνεται αυτό ποτέ δε κατάλαβα...

ΥΓ. Αλήθεια επιλογή να βάλεις για κάθε κάρτα σιμ άλλο ήχο δεν υπάρχει;;; Περίεργο μου φαίνεται να μπορείς να βάλεις άλλο ήχο σε κάθε επαφή κι όχι σε κάθε κάρτα σιμ για να ξεχωρίζεις που σε κάλουν

George Bernard Shaw

Κοίτα το περίεργο που βρίσκεται. Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και μένα με τις επαφές. Με το που έβγαινα και ξανά έμπαινα όλες μέσα. Αλλά τυχαία παρατήρησα ότι αν δεν έμπαινα από τη συντόμευση στο dock αλλά μέσα από το μενού στα "ατομα" εκεί μου έδειχνε κανονικά μόνο τις Google επαφές όπως είχα επιλέξει. Οπότε διέγραψε τη συντόμευση και έσυρα την εφαρμογή και πάλι στο dock και μια χαρά μου δείχνει μόνο τις Google όπως έχω επιλέξει. Τώρα πώς γίνεται αυτό ποτέ δε κατάλαβα...

ΥΓ. Αλήθεια επιλογή να βάλεις για κάθε κάρτα σιμ άλλο ήχο δεν υπάρχει;;; Περίεργο μου φαίνεται να μπορείς να βάλεις άλλο ήχο σε κάθε επαφή κι όχι σε κάθε κάρτα σιμ για να ξεχωρίζεις που σε κάλουν

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.gg.dualsim

Δεν ξέρω αν παίζει με mediatek βέβαια.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.gg.dualsim

Δεν ξέρω αν παίζει με mediatek βέβαια.

Την έχω δει την εφαρμογή απλά μου έκανε εντύπωση πως δε το κάνει από μόνο του το κινητό. Θα τη κατεβάζω να τη τεσταρω

YΓ. Όσον αφορά τον ήχο κλήσης παίζει κανονικά. Το κακό είναι ότι και η ένταση ρυθμίζεται από την εφαρμογή οπότε δε λειτουργεί το κουμπί που δυναμώνει και χαμηλώνει. Κι έτσι εσύ μπορεί να το χέις χαμηλώσει και όταν θα ρθει κλήση να χτυπήσει τέρμα όπως το χες στην εφαρμογή

Edited by pan82

George Bernard Shaw

σε ευχαριστώ φίλε μου. έκανα και εγώ το ίδιο και λύθηκε το πρόβλημα.

μερικές ακόμα παρατηρήσεις για την τελευταία ROM G4H 20130816-180805 για G4T. Δεν έχει το stock torch app. Τώρα βέβαια λογικά κάποιος θα μπορούσε να το πάρει από προηγούμενη έκδοση και να το εγκαταστήσει σε αυτή απλά δεν ξέρω αν το βγάλαν επειδή δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα.

Επίσης το bug με την μπαταρία φαίνεται να λύθηκε αφού φόρτισα το κινητό μέχρι το 49% χθες και η μπαταρία μετά από 26 ώρες χρήσης και deep sleep δείχνει 20%

Κάτι ακόμα. Δε βλέπω να υπάρχει counter στο dialer και στο sms apps. Δηλαδή όταν έρχονται sms ή υπάρχουν αναπάντητες ή emails τα εικονίδια δε έχουν νουμεράκια που δείχνουν πόσα sms αδιάβαστα υπάρχουν ή πόσες αναπάντητες ή πόσα emails.

Είναι το ίδιο για όλους με το jiayu launcher?

Ο stock android launcher έχει counters κανονικά. Υπάρχει κανείς που να έχει official ROM με stock launcher? Διάβασα σε κάποια ξένα forums ότι κάποιο κατέβασαν official ROMs απευθείας από το jiayu site και είχε stock launcher αντί για τον jiayu launcher.

Edited by tomcat_

Καλησπέρα παρέλαβα πριν 3 μέρες το thin turbo από minideal, μου έκανε εντύπωση που έχει μέσα ελληνικά. Δύο θέματα βλέπω μέχρι τώρα, το touch &. Gps, χρειάζομαι αναλυτική βοήθεια πως τα διορθώνω όπως επίσης πως θα περάσω recovery, ευχαριστώ εκ των προτέρων