Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαριζεται UMIX2T μολις ερθει χωρις καν να ανοιχτει διοτι αν και μεγαλυτερο γαρ 5ιντσων ειναι 5χιλιοστα φαρδυτερο απο το G4:lol: για το μηκος δεν συζηταμε (αλλου παπα-μερος ευαγγελιο αυτο):lol:

Βρε τι εχουμε παθει με τα χιλιοστα αμα μας λειπουν ποντοι απο αλλου............:X

G4 και ξερο ψωμι, ειπαμε το χαριζω το UMIX2T μολις ερθει και ας περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα η καλυτερα την Πρωτοχρονια που γιορταζω κιολας μπας και μου παρει κανενας δωρο το G4, πω πω τι λεω ο ανθρωπος βραδυατικα:rolleyes:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για αυτο βασιλη θεωρω ανταγωνιστη το zopο...ετοιμο σε στοκ (το δικο μου πεταει ηδη) με καλυτερη αναλυση και οθονη και αν δεν θες να συγκρινω με τον τουρμο στο ατουτου ακομα και το παλιο c2 περναει το 2gb g4 ;) Edited by georgePs

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

ε τοτε εσυ συγκρινεις αλλα ντ αλλων!

παχος

το zopo το 2000 Θα το συγκρινεις με το jiayu το 1800αρι και το jiayu φυσικα θα ειναι λεπτοτερο

το 3000 φυσικα θα ειναι χοντρυτερο. το ζοπο απλα δε σου δινει τετοια επιλογη

πλατος

σε πλατος και τα 2 jiayu ειναι 65χλ δηλαδη φυσικα λιγοτερο πλατια απο καθε 5αρι αρα και το ζοπο

επιδοσεις

οσο για τις επιδοσεις το ζοπο 6589τ βγαζει 14500 το jiayu turbo βγαζει 16000

το ζοπο το 6589 βγαζει 11000+ το jiayu 6589 βγαζει 12500

αυτα ειναι τα facts απο κει και περα ο καθενας μπορει να γραφει οτι του κατεβει

Edited by akaloith

εσυ ξεκινησες να μπλεκεις και τα 2 σε ενα ποστ ...στο εκανα παραθεση απο πανω...

και σου λεω το c2 platinum ειναι ηδη διαθεσιμο και πολυ γρηγοροτερο και απο τα 2 jiayu g4 ειτε των 1 ειτε των 2 gb...και αν περιμενεις μεχρι των σεπτεμβρη(μακαρι τοτε) να παρεις το τουρμπο στα χερια σου που οπως ειπε και καποιος σχημα λογου θα βγαινουν τα οχταπυρηνα,.....

κκαι ξανασκεψου στις επιδοσεις τι συγκρινεις....σου μιλαω για την 5αρα fhd και οχι για την 4,7 hd...δεν λεω οταν βγει το τουρμπο λογικα θα το ξεπερναει αλλα για την ωρα θεωρω οτι ειναι ενας απο τους ανταγωνιστες....(ειδικα αν σκεφτεις οτι εχει otg-ota)και ξανα λεω ειναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ...μια λεξη που ψηλοενοχλει τους fan της jiayu...

δεν εχω σκοπο τσακωμου...απλα ειναι καλο να βλεπουμε και περα απο τη μυτη μας

You can't sink a Rainbow

ξεκινησες συγκρινοντας αλλα ντ αλλων

τωρα το πηγες στη διαθεσιμοτητα.

αλλο το ενα αλλο το αλλο

παχος

το zopo το 2000 Θα το συγκρινεις με το jiayu το 1800αρι και το jiayu φυσικα θα ειναι λεπτοτερο

πλατος

σε πλατος και τα 2 jiayu ειναι 65χλ δηλαδη φυσικα λιγοτερο πλατια απο καθε 5αρι αρα και το ζοπο

υψος

133 vs 143

επιδοσεις

αυτονομια

με 720p αναλυση και 4,7'' η λογικη λεει οτι τρωει το zopo λαχανο με τη μεγαλυτερη οθονη του και υψηλοτερη αναλυση - καταναλωση

ευκρινεια

και τα 2 τηλεφωνα ειναι ανετα πανω απο τα 300dpi και συμφωνα με την apple αυτο ειναι το οριο των ορατων pixel

πολυς κοσμος θεωρει Bigger resolution is better αδιαφορωντας για τα dpi

αλλοι παλι θεωρουν το 1080p σε 5αρα σπαταλη cpu & μπαταριας

οθονη

bigger screen is better. αν εισαι διατεθιμενος να τη χορεσεις στη τσεπη και στη παλαμη σου.

απο φωτεινοτητα ξερω οτι το jiayu τα πηγαινει εξαιρετα, το zopo δε ξερω.

Edited by akaloith

εσυ ξεκινησες να μπλεκεις και τα 2 σε ενα ποστ ...στο εκανα παραθεση απο πανω...

και σου λεω το c2 platinum ειναι ηδη διαθεσιμο και πολυ γρηγοροτερο και απο τα 2 jiayu g4 ειτε των 1 ειτε των 2 gb...και αν περιμενεις μεχρι των σεπτεμβρη(μακαρι τοτε) να παρεις το τουρμπο στα χερια σου που οπως ειπε και καποιος σχημα λογου θα βγαινουν τα οχταπυρηνα,.....

κκαι ξανασκεψου στις επιδοσεις τι συγκρινεις....σου μιλαω για την 5αρα fhd και οχι για την 4,7 hd...δεν λεω οταν βγει το τουρμπο λογικα θα το ξεπερναει αλλα για την ωρα θεωρω οτι ειναι ενας απο τους ανταγωνιστες....(ειδικα αν σκεφτεις οτι εχει otg-ota)και ξανα λεω ειναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ...μια λεξη που ψηλοενοχλει τους fan της jiayu...

δεν εχω σκοπο τσακωμου...απλα ειναι καλο να βλεπουμε και περα απο τη μυτη μας

Αντε βρε ασχολεισαι με σαχλαμαρες............., σιγα την διαφορα:lol:

Αντε καληνυστα και τα ξαναλεμε τα Χριστουγεννα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

PS αυτο το παιδι ξερει και Αγγλικα ειπαμε τα Χριστουγεννα οταν τον πιασεις στα χερια σου................

Edited by vasilis_hd2

ξεκινησες συγκρινοντας αλλα ντ αλλων

τωρα το πηγες στη διαθεσιμοτητα.

αλλο το ενα αλλο το αλλο

παχος

πλατος

επιδοσεις

αυτονομια

με 720p αναλυση και 4,7'' η λογικη λεει οτι τρωει το zopo λαχανο με τη μεγαλυτερη οθονη του και υψηλοτερη αναλυση

καλα πλακα μ κανεις....δες ποιος ξεκινησε να μπλεκει το ενα τηλεφωνο με τα 2 g4 και αποφασισε ποιο θα συκρινεις....

ναι το πλατος ειναι μικροτερο...εχει 5αρα το zopo ομως....

και σου λεω οτι θεωρω ανταγωνιστη οτι καποιος αντι για να παρει καποιοςτο 1/4g4 παιρνει ανετα το 1/16 c2 platinum το οποιο ειναι καλυτερο απο το g4 που εχετε διαθεσιμο...ξαναδιαβασε τα ποστ μου αν σβηνετε η μνημη σ...:happy:

μπορειτε να περιμενετε παντως το τουρμπο.....κερναω καφεδακι...χαχαχα αντε γεια

You can't sink a Rainbow

παρακαλειται οποιος Κυριος εσβησε το PS

να το ξαναβαλει στην θεση του, γιατι βλεπετε ποιος προκαλει.

Μην αρχισω να απαντω οπως πρεπει!

Τι εγινε, σημερα δεν συνεχιζονται οι κοκορομαχιες?

Πανω που αποφασισα σε ποιον θα πονταρω...:(

Απο κατι τετοια βγηκαν οι παροιμιες..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

μου συγκρινεις το zopo c2 platinum τη μια με την μπαταρια του τζι4 αντβανσ και ταυτοχρονα με το πλατος του απλου....

και ξαναλεω επιδοσεις δεν ειδες

133 x 65 x 8.2mm

advance 133 x 65 x 10mm

το πλατος ειναι διαφορετικο...μαλλον μπερδευτηκες...ελεγα απο την αρχη για το παχος που ειναι διαφορετικο κατα 3 χιλιοαστα

μα παχος σου ελεγα ολη την ωρα δες τα ποστ μου

Γιώργο μιας και έχω να μπω 2-3 μέρες διάβασα όλη τη συζήτηση και εγώ από την αρχή νόμιζα πως μιλάς για το πλάτος.

Ο Αντώνης πάντως σε προηγούμενα post του δεν μίλησε καθόλου για το πάχος του κινητού που είναι λίγο μεγαλύτερο σε σχέση με κάποια άλλα, που όμως με την 3000 μπαταρία δεν το θεωρώ καθόλου μεγάλο.

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

αντωνη θωρω πως ξεχνας το zopo c2 platinum..δνε ξερουμε παρα πολλα ακομη για το συγκεκριμενο ομως οι αλλαγες σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο ειναι μικρες οποτε ειναι ολα τεσταρισμενα...και για οσους πανε κατευθειαν να μου την πουν για τη μικροτερη μπαταρια θελω να πω οτι σιγουρα η αυτονομια ειναι μικροτερη απο την advance εκδοση αλλα εχει διαφορετικο χτησιμο και διαφορετικο κωδικα που οπως εχουν πει πολλα μελη εχει πολυ καλη αυτονομια...

η οθονη ειναι διαφορετικη βεβαια κατα 0,3 ιντσες και εχει καλυτερη αναλυση παρολο που καποιοι το θεωρουν πλεονασμο

το παχος του ειναι φυσικα στα 9 χιλιοστα το οποιο ειναι πιο λεπτο απο την αντβανς και λιγο πιο χοντρο απο την απλη...

(λεπτο--χοντρο 9 χιλιοστα....εγω δεν ειδα ποτε μ κινητο με 9 χιλιοστα πλατος.....για παχος μιλουσα)

1]μαλλον δεν διαβασες τι ειπα...η ZOPO εχει διαφορετικο <<χτησιμο>> και η μπαταρια της ειναι σαν να εχεις 2500αρα...τα γραμμαρια ειναι ιδια[/size] και την διαφορα των 3 χιλιοστων δεν τη νιωθεις και τοσο...(3 χιλιοστα ποια διαφορα ειναι?>>)οσο για το υψος ξεχνας οτι μιλαμε για μεγαλυτερη οθονη και αποφασισε επιτελους ποιο θα μου συκρινεις ..γιατι μου χτυπας την μπαταρια του advance αλλα βαζεις τις διαστασεις του απλου :lol::lol:

την επιδοση δεν την ειδες....

ξεχνας την αξιοπιστια τους ομως..η ZOPO μεσα σε 2 εβδομαδες το εβγαλε στην αγορα...

θα ηταν καλο θεωρω να μην κολλαμε σε ενα κινητο μονο και να κοιταμε εστω και αντικειμενικα και καποια αλλα κινητα...χωρις να θεωρουμε το g4 το σουπερ ντουπερ ουαου κινητο....θεωρω πως εχεις "καψουρευτει" με αυτο...:blink:

αρα μη μου συκρινεις το παχος που σε βολευει με την μπαταρια που θες πολυ απλα:)

δεν ειναι επειδη ακουστηκε λογω αρκετων χρηστων εδωμεσα το λεω....

off topic..(g3 και εγω επιασα :O) αλλο 5 αλλο 3 :P:P

πλακα μ κανεις....η εγω ειμαι τυφλος ή δεν ειναι ενημερωμενα

133 x 65 x 8.2mm

advance 133 x 65 x 10mm

το πλατος ειναι διαφορετικο...(εδω ξεχασα ενα ερωτηματικο οκ)μαλλον μπερδευτηκες...ελεγα απο την αρχη για το παχος που ειναι διαφορετικο κατα 3 χιλιοαστα

και δεν εχουμε δει καποιο turbo στην αγορα νομιζω ετοιμο...εδω καλα καλα ο απλος χωρις Τ δεν εχει βγει με τα 2 gb Οποτε τι μου λες..

μα παχος σου ελεγα ολη την ωρα δες τα ποστ μου

ενταξει τωρα???

Edited by georgePs

You can't sink a Rainbow

Οκ καλοι οι διαξιφισμοί αλλά ακόμα review απο κάποιον που το αγόρασε απο εδώ δεν είδαμε ! Γραψτε τιποτα ρε παιδιά να την πάρουμε την απόφαση :)

Σημερα το πηρα και εγω, μαυρο με ελληνικα και ρουταρισμενο.τα σπαει η οθονη του. Το μονο μειων που βλεπω μεχρι τωρα ειναι το σημα του WiFi, το περιμενα καλξτερο.

Αντε βρε ασχολεισαι με σαχλαμαρες............., σιγα την διαφορα:lol:

Αντε καληνυστα και τα ξαναλεμε τα Χριστουγεννα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

PS αυτο το παιδι ξερει και Αγγλικα ειπαμε τα Χριστουγεννα οταν τον πιασεις στα χερια σου................

Μόλις απέκτησες την πρώτη σου ποινή:!: Στις τρεις ποινές σου απαγορεύεται η είσοδος στο forum!

Να γίνει και ένα ξεκαθάρισμα του πάχους και του πλάτους γιατί το ζαλίσατε το θέμα εδώ και 2 σελίδες.

παρακαλειται οποιος Κυριος εσβησε το PS

να το ξαναβαλει στην θεση του, γιατι βλεπετε ποιος προκαλει.

Μην αρχισω να απαντω οπως πρεπει!

Δεν ξέρω πως σου δημιουργούνται αυτές οι εντυπώσεις πάντως το post σου δεν το πείραξε κανένας εκτός από εσένα τον ίδιο.

Προς ενημέρωση όλων των μελών, ανούσια posts και σχολιασμοί ως απάντηση σε αντίστοιχα posts καλό είναι να λείπουν. Όταν βλέπετε τέτοιου είδους posts δεν χρειάζεται να απαντάτε. Μία αναφορά αρκεί.

Συνέχεια στο θέμα της συσκευής..

Edited by navi55

Σημερα το πηρα και εγω, μαυρο με ελληνικα και ρουταρισμενο.τα σπαει η οθονη του. Το μονο μειων που βλεπω μεχρι τωρα ειναι το σημα του WiFi, το περιμενα καλξτερο.

Να το χαίρεσαι, φίλε μου

δεν έχει δυνατό σήμα; Σε τι απόσταση είναι το ρουτερ σου; gps κλείδωσε γρήγορα;

Παρακαλείτε να το ανάψει για να παίξουμε Pro...

Sorry για το spamming !!!

Πάντως για να πω και την άποψη μου νομίζω ότι τα πεντάιντσα είναι αρκετά μεγάλα και άβολα.

Ουκ εν το πολλω το ευ. Και αν θυμηθούμε λιγο καιρό πριν όλοι εκθείαζαν το μέγεθος της οθόνης, από την οθόνη του Ericsson Τ26 που χωρούσε οπουδήποτε φτάσαμε να συζητάμε για 5,3 και βάλε ίντσες που χρειάζονται και εναν χαρτοφύλακα για να τα κουβαλάς και καταλήγουμε σήμερα να αναζητάμε κινητά (και που είναι λογικό) να συνδυάζουν την ευχρηστία με την εύκολη μεταφορά.

Υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση του Jiayu G4 με παρόμοιες ή μικρότερες διαστάσεις?

Παρακαλείτε να το ανάψει για να παίξουμε Pro...

Sorry για το spamming !!!

Υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση του Jiayu G4 με παρόμοιες ή μικρότερες διαστάσεις?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4766778#post4766778

Τίποτα δυστυχώς.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Απλα..... ΟΧΙ ...... σε απόλυτους αριθμους και προδιαγραφες ενα-προς-ενα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ σε τετοιο μεγεθος. (και δεν αναφερω καν την τιμη !!!)

και οπως ειπες και εσυ ..... αμα ειναι να κουβαλαμε τσαντακι, για να εχουμε το κινητο μαζι μας (μα ποιος μου το ειχε πει αυτο καποτε ?! ;):lol:.... θυμασαι Γιωργο ?) τοτε βρασε ρύζι :p

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

εγω το ειπα??:p:p

οσο για την εναλλακτικη...διαφωνω...γιατι κολλαμε σε ενα κινητο σε ενα συγκεκριμενο παχος-πλατος-μηκος-οθονη...αυτο προσπαθουσα να πω στον αντωνη...οτι ναι ειναι ενα καλο κινητο (οταν βγει η κανονικη εκδοση) αλλα δεν ειναι το μονο καλο....αν κολλησει καποιος στις 4,7 ιντσες τοτε ναι ειναι καλο...αλλα και παλι δεν βρισκω το λογο να φοραμε παρωπιδες...καποιοι ξερουν οτι αλλαξα αρκετα κινητα και επιλογες μεχρι να καταληξω σε ενα (συγκεκριμενα 8) με τα οποια "ερωτευτηκα" το καθενα για διαφορετικο λογο....δεν σταματαω ομως να θαυμαζω πχ τον επεξεργαστη του μι2α ή τα 2 gb του αιοσιαν

You can't sink a Rainbow

εγω το ειπα??:p:p

Yes Sir :D

οντως, ετσι ειναι, καθε ενας μας εχει τα δικα του κριτήρια, αλλος το μεγεθος, αλλος τις επιδόσεις, αλλος την τιμη κλπ και δεν ειναι κατακριτέες οι εκαστοτε προτιμησεις, ουτε ειναι δυνατον να συμφωνησουμε ολοι με ολους τους αλλους. Γιαυτο συμπλέω με τον Αντωνη, που κυριολεκτικά παντοτε, αναφερει εδω μεσα, ΜΟΝΟ SOLID FACTS ή Ελληνιστή ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Ισως αυτο, να ειναι το μονο που βοηθαει οσους τυχον ερχονται να διαβασουν αυτο το thread που εχει πιασει τις 88+ σελιδες, χωρις καν να εχει κυκλοφορισει (καλα.... στο περιπου ;)) ακομα στην αγορα

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

θυμησου ομως οτι τοτε κοροιυα τα κινεζικα....τωρα περιμενω ηδη το δικο μου :P people change

συμφωνω οτι εχει αρκετες σωστες πληροφοριες...δεν ειναι ομως το τοπ κινητο χωρις ανταγωνιστη....εξαρταται και το τι κοιταει κανεις....εδω ταιριαζει η παριμοια....(αλλαγμενη) πηρε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια!

You can't sink a Rainbow

απο οσο θυμαμαι διαβαζοντας τις 88+ σελιδες, ποτε ο Αντωνης δεν ισχυρίστηκε οτι το G4 ειναι το TOP ....... απλα το σύγκρινε μα καποια αλλα και επειδή οι προδιαγραφες του G4, του αρεσουν και τον βολευουν περισσοτερο απο καποιες αλλες, ειναι αποφασισμενος να το προτιμησει.

Το ιδιο και εγω, κανω καποιες παραχωρισεις (κυριως στο μεγεθος που προτιμω ακομα πιο μικρα), ομως απο εκει και μετα, θεωρω οτι ειναι οτι πιο βολικότερο για τις προτιμησεις μου (και την τσεπη μου).

Το αν θα το αγορασω τελικα, θα δουμε !! .... γιατι αν περιμενω ως το Σεπτεμβριο να γειανουν οι παιδικες ασθενειες σε software+hardware+drivers κλπ, ισως μεχρι τοτε να μιλάμε για το G4-T-plus-Advanced-exclusive-limited-edition-4-wheel-drive-ME-DIPLA-DIAFORIKA-GIA-TIS-ANIFORES και οτι αλλο μας προκύψει ως τοτε

Edited by GAVEL

Να το χαίρεσαι, φίλε μου

δεν έχει δυνατό σήμα; Σε τι απόσταση είναι το ρουτερ σου; gps κλείδωσε γρήγορα;

Φιλέ μου το κινητό το δοκίμασα στην δουλεία μου που το ρουτερ είναι στον πάνω όροφο περίπου απόσταση 20 μέτρων.

Το παλιό κινητό sony ericsson active και μια 7 ταμπλέτα ferkuson δεν μου έχαναν καθόλου σήμα, ενώ στο g4 εκεί που είχε φουλ σήμα, χανόταν και μετά πάλι τα ίδια.

Το gps το δοκίμασα για 1-2 με το test gps σε ανοιχτό χώρο και βρήκε μόνο ένα δορυφόρο και δεν είχα χρόνο για να το ψάξω, γιατί τελείωσε και η μπαταρία.

Επειδή δεν είμαι απόλυτος ρώτησα για εναλλακτικές και όχι απαραίτητα στις 4,7 ίντσες. Προσωπικά ιδανικές διαστάσεις αυτές που πλησιάζουν στο iphone 4s και το xiaomi mi2s. Αλλά ξεφεύγουν στην τιμή. Και αναφέρομαι σε διαστάσεις τηλεφώνου και όχι οθόνης γιατί εκεί λόγω πρεσβυωπίας μάλλον tablet χρειάζομαι.:lol: