Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα αλλά δυστυχώς δεν έφτιαξε. :(

Κατέβασε το FasterGps Από το playstore πες ότι είσαι στην Ελλάδα Και μετά τρέξε το άλλο πρόγραμμα να βρει τους δορυφόρους κανε μια επανεκκίνηση πριν το τρέξεις. Έτσι θα δουλέψει δεν θα έχεις πρόβλημα!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έπειτα από κάποιες προσπάθειες να κρατήσω τη Miui, δεν τα κατάφερα. Οπότε ψάχνω κάτι σε άλλη ρομ. Ποια είναι η πιο δημοφιλής τελευταία; Έχει βγει κάτι σε kitkat; Edited by dantekavala
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Έπειτα από κάποιες προσπάθειες να κρατήσω τη Miui, δεν τα κατάφερα. Οπότε ψάχνω κάτι σε άλλη ρομ. Ποια είναι η πιο δημοφιλής τελευταία; Έχει βγει κάτι σε kitkat;

Γιατί; τι πρόβλημα έχει; Ότι βρεις στο needrom η τελευταία official είναι καλή Μια χαρά πήγαινε σε εμένα Ποιο έχεις? Το. 2/32;

Γιατί; τι πρόβλημα έχει; Ότι βρεις στο needrom η τελευταία official είναι καλή Μια χαρά πήγαινε σε εμένα Ποιο έχεις? Το. 2/32;

Κλείνουν εφαρμογές από μόνες τους. Κάνει πάνω από 30 δευτερόλεπτα για να ανοίξει εφαρμογή και άλλα τέτοια κουλά :Ρ

Με το 1GB Ram έχω. Με 3000 μπαταρία. Από τα πρώτα που βγήκαν. Αυτά τα κολλήματα μου τα βγάζει η MIUI του sta-s2z. Βλέπω ότι έχει άλλες 3. Τα είχα και παλιότερα αυτά τα προβλήματα. Ξαναπέρασα την ίδια ρομ. Για λίγο καιρό καλά και τώρα πάλι τα ίδια.

Κλείνουν εφαρμογές από μόνες τους. Κάνει πάνω από 30 δευτερόλεπτα για να ανοίξει εφαρμογή και άλλα τέτοια κουλά :Ρ

Με το 1GB Ram έχω. Με 3000 μπαταρία. Από τα πρώτα που βγήκαν. Αυτά τα κολλήματα μου τα βγάζει η MIUI του sta-s2z. Βλέπω ότι έχει άλλες 3. Τα είχα και παλιότερα αυτά τα προβλήματα. Ξαναπέρασα την ίδια ρομ. Για λίγο καιρό καλά και τώρα πάλι τα ίδια.

Βάλε την original η miui θέλει ραμ για να παίξει! Δοκίμασε και τις τελευταίες που έβγαλε ο τύπος μπορεί να το έφτιαξε...

Εγώ έχω την τελευταία miui που βγάλανε και πάει πολύ καλά την μνήμη Την γεμίζει τσακ τσακ! Στο 2/32 !

Καλά τώρα κοιτάζω μόνο τα τηλέφωνα με 3gb ram για να το κρατήσω κάνα 2 χρόνια.

Με τιμή κάτω από 200€ έτσι

Yπάρχει τέτοιο πράμα?:confused:

Βάλε την original η miui θέλει ραμ για να παίξει! Δοκίμασε και τις τελευταίες που έβγαλε ο τύπος μπορεί να το έφτιαξε...

Εγώ έχω την τελευταία miui που βγάλανε και πάει πολύ καλά την μνήμη Την γεμίζει τσακ τσακ! Στο 2/32 !

Αυτήν την έχετε δοκιμάσει; http://www.needrom.com/download/vm4-1-base-android-4-4-2-for-jiayu-g4g5/

Yπάρχει τέτοιο πράμα?:confused:

Όχι ακόμα δεν υπάρχει αλλά σε κάνα 2 μήνες θα υπάρχει το Jiayu s3 με 3gb ram αν επιτέλους βγάλουν το μοντέλο με τα 2 μετά έρχεται! 185€ το λένε και 10 μεταφορικά οριακά 200€...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτήν την έχετε δοκιμάσει; http://www.needrom.com/download/vm4-1-base-android-4-4-2-for-jiayu-g4g5/

Καλή ακούγετε δοκίμασε τη! 45fps βγάζει εμένα στο πρόγραμμα αυτό πώς το έκανε ο τύπος πρέπει να είναι καλή ρομ

Παιδιά ανοίγοντας το τηλέφωνο έκοψα κατά λάθος την ταινία από το volume button...αν πάρω ανταλλακτικό υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το αλλάξω μόνος μου?

Παιδιά ανοίγοντας το τηλέφωνο έκοψα κατά λάθος την ταινία από το volume button...αν πάρω ανταλλακτικό υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το αλλάξω μόνος μου?

Αφού το άνοιξες (εστω κάνοντας ζημιά), λογικά θα μπορέσεις...

Ανταλλακτικό

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Λοιπόν, έχω το παρακάτω πρόβλημα.

Είπα να δοκιμάσω άλλη μία τελευταία φορά τη miui και έβαλα την 27 αντί τη 30 γιατί όταν την είχα ήταν μια χαρά, χωρίς προβλήματα. Ενώ τέλειωσε κανονικά το install (+ wipe data-cache-dalvik), μόλις πάω αν το ανοίξω, κολάει στο λόγκο της miui και δεν ανοίγει. Για να το κλείσω πρέπει να βγάλω μπαταρία. Δοκιμάζω να μπω και στο recovery και πάλι δεν μπαίνει. :wacko:

Η 27 εχει προβλημα. Αν θυμαμαι καλά πρέπει να βάλεις την 22 και μετα να πας με update στην 27 χωρίς wipes
No root->No problem

Εδω και λίγες μέρες έχω πρόβλημα αναπαραγωγής των βίντεο στο youtube (δεν ξεκινουν τα βίντεο, ενω στο XBMC έχω μόνο ήχο και καθόλου εικόνα άσχετα ποιο addon χρησιμοποιώ.. Τα βίντεο που παίζω με MX player παίζουν κανονικά ακόμα και τα πιο απαιτητικά..

Καμιά ιδέα?

• 2 weeks later...

: Είδος Αγγελίας: Ζήτηση :: Τρόπος Συναλλαγής: Συνάντηση (Χέρι-Χέρι) :: Τιμή: 10 :: Περιεχόμενο Αγγελίας:

battery jiayu 3000 mah li pol

Για Αθήνα . Συνάντηση στο κέντρο ή σε στάση μετρό για άμεση αγορά .η δική μου πέθανε ..

Στέλνετε με πμ το τηλ και σας παίρνω ευχαριστώ

Απενεργοποίηση Αγγελίας

Εκτέλεση ενέργειας

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Έχει μια βδομάδα και κάτι που είμαι με την τελευταία Kit Kat από Needrom και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ όμορφη και χωρίς κανένα λειτουργικό πρόβλημα.

Ωστόσο είχα από πριν κάποιο (μάλλον hardware) πρόβλημα. Βάζω το κινητό να φορτίσει και σε τυχαία κάθε φορά στιγμή, ανάβει η οθόνη και σταματάει να φορτίζει. Πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο. Αυτό μπορεί να χρειαστεί να το κάνω από 1 έως και 5-6 φορές για να φτάσει το 100%. Από που πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω; Φορτιστή; Μπαταρία; Και αν ναι, πως; Γιατί δεν το κατέχω το άθλημα :)

Αρχικά θα δοκίμαζα με ένα καθάρισμα των επαφών μετά με άλλο καλώδιο usb και μετά με άλλο φορτιστή.
No root->No problem

Έχει μια βδομάδα και κάτι που είμαι με την τελευταία Kit Kat από Needrom και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ όμορφη και χωρίς κανένα λειτουργικό πρόβλημα.

Ωστόσο είχα από πριν κάποιο (μάλλον hardware) πρόβλημα. Βάζω το κινητό να φορτίσει και σε τυχαία κάθε φορά στιγμή, ανάβει η οθόνη και σταματάει να φορτίζει. Πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο. Αυτό μπορεί να χρειαστεί να το κάνω από 1 έως και 5-6 φορές για να φτάσει το 100%. Από που πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω; Φορτιστή; Μπαταρία; Και αν ναι, πως; Γιατί δεν το κατέχω το άθλημα :)

Με τι μπαταρία έχεις το τηλ; δεν σου κάνει σκαλοπάτι στην ένδειξη;

Φλασαρες και κερνελ;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με τι μπαταρία έχεις το τηλ; δεν σου κάνει σκαλοπάτι στην ένδειξη;

Φλασαρες και κερνελ;

H 3000 είναι η μπαταρία. Δεν κάνει κανένα σκαλοπάτι με αυτήν την ρομ που έβαλα. Προσπάθησα να βάλω τον κέρνελ που λέει για 3000 αλλά μου έλεγε ότι δεν μπορεί να το περάσει από το CWM που δοκίμασα. Έβγαζε ένα έρρορ και το άφησα.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρχικά θα δοκίμαζα με ένα καθάρισμα των επαφών μετά με άλλο καλώδιο usb και μετά με άλλο φορτιστή.

Καθάρισμα με μία μπατονέτα σκέτη ή με κανένα ειδικό υγρό; Θα πρέπει να ανοίξω το κινητό για να το καθαρίσω και από μέσα; Από αύριο θα έχω και δεύτερο καλώδιο και φορτιστεί διαθέσιμο, οπότε θα το δοκιμάσω :)

καλησπερα στο forum και καλη χρονια.υπαρχει μπαταρια 3000mah καθως και οθονη απο jiayu g4.αν ενδιαφερετε καποιος ας στειλει pm.ευχαριστω.

καλησπερα και χρονια πολλα.αν σε ενδιαφερουν ανταλλακτικα απο g4 πες μου υπαρχει προικα.

Με καθαρό (άσπρο) οινόπνευμα

Μου έχει τύχει να μη φορτίζει καθόλου και με ένα τρίψιμο με ύφασμα (χωρίς οινόπνευμα κλπ) να φορτίσει κανονικά.

να προσθέσω ότι υπάρχει περίπτωση να μην είναι καλός ο φορτιστής, εγώ σταμάτησα να χρησιμοποιώ τον "μαμά" όταν διαπίστωσα ότι "έπαιζε" το ρεύμα (αναβόσβηνε η οθόνη, διότι σταματούσε ξεκινούσε τη φόρτιση - το παρατήρησα κ κάποιες φορές που δάνεισα τον φορτιστή μου σε άλλους..

Edited by gerstavros2
Δεν επιτρέπονται αγγελίες, υπάρχει αρμόδιο θέμα στο forum για αγοροπωλησίες

Ένα μικρό Update στο πρόβλημα με τη φόρτιση για να μου πείτε τι παίζει.

Δε δοκίμασα ακόμη να το καθαρίσω.

Με τον δικό μου φορτιστή και έναν άλλον που δοκίμασα, αναβόσβηνε η οθόνη και έπαιζε συνέχεια το μήνυμα από "Charging" σε "Connect your charger" και πάλι πίσω. Οπότε δε φόρτιζε καθόλου.

Το βάζω στο λάπτοπ με usb. Χρειάστηκε περίπου 3 ώρες για να πάει από το 13% στο 50% όπου και το έβγαλα. Το πρωί χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει, είχε ήδη κλείσει από μπαταρία και δεν άνοιγε καθόλου.

Το δοκίμασα με τον φορτιστή στην μπρίζα αλλά κλειστή η συσκευή και φόρτισε μέχρι 100%. Το βγάζω από την μπρίζα και μέσα σε 4 ώρες με 2 τηλέφωνα των 5 λεπτών έπεσε στο 59% και συνεχίζει.

Υπάρχει περίπτωση να είναι λογισμικό; Ή κάνει μπαμ για hardware;

μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις κάποια εφαρμογή να τσεκάρεις την μπαταρία

μπορείς να δεις μήπως κάποια εφαρμογή τρέχει στη ζούλα κ προκαλεί battery drain...

μπορείς να το πετάξεις στην ανακύκλωση και να ησυχάσεις...(πλάκα κάνω, αν κ εγώ το σκέφτομαι πλέον σοβαρά)

Πρέπει να δεις την θύρα του usb δες μήπως έχει στραβώσει αυτό το μαύρο που πετάγεται μέσα αν ναι φτιάξτο με ένα λεπτό κατσαβιδάκι βάλτο να κοιτάει ίσια, δοκίμασε οπωσδήποτε άλλο καλώδιο και άλλο φορτιστη ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ όπως ο μαμισιος.

Eννοώ για τα mA που γραφει στον φορτιστη.

Στο κινητό που έχω τώρα είναι 1000mA, σε πολλά xperia που είχα ήταν 500mA...δες στο δικό σου φορτιστη να είναι το ίδιο με τον μαμισιο. Η έστω λίγο μεγαλύτερο.

Καθάρισε εννοείτε λίγο την θήρα μήπως έχει σκόνη η κάποιο σκουπιδάκι...

Αν παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα πρόβλημα, τότε δοκίμασε να αφήσεις την μπαταρία να πέσει στο 0 να μην ανοίγει πια το κινητό αστο για λίγο βγάλε την μπαταρία για λίγο μετά βαλτήν φόρτισε το με κλειστό το κινητό να πάει full η μπαταρία αστο k καμια ώρα παραπάνω από όταν πάει 100% μετά άνοιξε το (όλα αυτά που λέω τώρα με το κινητό στην φόρτιση κάντα) όταν το ανοίξεις και θάναι ήδη στο 100% κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=el

εάν έχεις rooted το κινητό βεβαια και τρεχτο κανε αυτό που λέει και μετά το βγάζεις από την φόρτιση.

Καλο θα ήταν να έχεις clear installed rom χωρις τιποτα κατεβασμενο μεσα για να σιγουρευτούμε ότι δεν σου χαλάει κάποιο πρόγραμμα την μπαταρία.

Αν παρόλα αυτά υπάρχει πρόβλημα τότε...διαλέγεις να αρχίσεις από το να αλλάξεις μπαταρία(η οποια ειναι φθηνη)