ael1964 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπερα, παιδια εχει καποιος την full rom vredniiy ή το τελευταιο update; Εδώ για την Advanced : https://cloud.mail.ru/public/fdf7fede02ef/G4HG_vredniiy_v3.2.zip και εδώ για την Standard : https://cloud.mail.ru/public/a5c231fae188/G4H_vredniiy_v3.2.zip Το αποφάσισα βρήκα και αγοραστή, το G4A πωλείται και δίνω άλλα 50 ευρώ και παίρνω το G4s, μπορεί να έχει 16GB ROM, αλλά έχουν βελτιωθεί οι παιδικές ασθένειες των G4 και είναι και οκταπύρηνο με 2GB RAM... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ...και παίρνω το G4s, μπορεί να έχει 16GB ROM, αλλά έχουν βελτιωθεί οι παιδικές ασθένειες των G4 και είναι και οκταπύρηνο με 2GB RAM... Που το ξέρεις/διάβασες? Εκτιμάς δλδ οτι το WiFi και το GPS (των οποίων η μέτρια/κακή λήψη ήταν αποτέλεσμα σχεδιασμού κεραιών) δουλευουν πολύ καλύτερα στο G4S? Εγώ, μετά από 40 μέρες συμβιωσης με το Honor 3C, ξαναθυμήθηκα τι σημαίνει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ τηλεφωνο!!! Οταν επιστρέψει το G4 from service @ to2c, θα πουληθεί κατευθείαν! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Εγώ μόνο με το WiFi έχω θέματα, αλλά τα είχα και με το Alcatel στο δωμάτιο μου και οφείλεται και στην ported ROM από το Xperia Z που έχω βάλει. Με την Official Ισπανική δεν είχα θέμα. Το GPS δουλεύει μια χαρά και μονίμως κλειδώνω σε δεύτερα με 9 δορυφόρους. Ίσως το Advanced ναι είναι καλύτερο από τα απλά. Αλλά και το G4T που είχα πάρει για φίλο προ Χριστουγέννων δεν έχει θέμα με το WiFi και έχει καλό σήμα, ούτε και με το GPS. Άρα είναι θέμα παρτίδων. Όσοι αλλάξαν κεραίες WiFi είδαν τρομακτική βελτίωση στα G4 τους. Το 'χω διαβάσει σε κάτι βίντεο στο youtube για το G4S και τα προβλήματα. Edited May 4, 2014 by ael1964 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ...Αλλά και το G4T που είχα πάρει για φίλο προ Χριστουγέννων δεν έχει θέμα με το WiFi και έχει καλό σήμα, ούτε και με το GPS. Άρα είναι θέμα παρτίδων. Όσοι αλλάξαν κεραίες WiFi είδαν τρομακτική βελτίωση στα G4 τους. Το 'χω διαβάσει σε κάτι βίντεο στο youtube για το G4S και τα προβλήματα. Βρε Λεωνίδα μου, και γω νόμιζα οτι το WiFi δεν είχε θέμα, αλλα μολις παρέλαβα το 3C, έκανα μια σύγκριση και είδα το φως το αληθινό! Για το GPS, και σε μένα δουλευε αλλα κακά τα ψέματα, στη πλοήγηση (ενίοτε) "ξεφεύγει"... Οσο για την αλλαγή WiFI κεραίας, δεν μπορώ να το διανοηθώ σε σύγχρονο τηλέφωνο - ειδικά γνωρίζοντας εκ των προτέρων οτι υπάρχει θέμα - να θες να πάρεις (ας πούμε) το G4S octacore τώρα και θα πας να του αλλάξεις κεραία! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το καταλαβαίνω τι λες! Γι' αυτό λέω για παιδικές ασθένειες και αστοχίες υλικού στα πρώτα G4! Το παράδοξο είναι ότι το G3s φίλου έχει εκπληκτικό WiFi! Άρα ήταν θέμα κακού σχεδιασμού στα G4! Για τα G4 είπα αλλαγή κεραίας! Όχι για το G4s! Όπως παραδόξως θέμα με το WiFi και το GPS δεν έχουν τα G5. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ...λέω για παιδικές ασθένειες και αστοχίες υλικού στα πρώτα G4!... Και ξανα-ρωτώ: Εχεις εσυ διαβάσει κάπου για αλλαγή σχεδιασμού κεραίας GPS ή WiFI, κάποια στιγμή στην παραγωγή του G4? Ξερεις με σιγουριά οτι αλλάξαν τις σχετικές κεραίες στο (νεο) οκταπύρηνο G4S? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Επιβαβαωνω και εγω το εκπληκτικό wifi στο g3s. Σε καφετερια με παρέα (2 galaxy s3 και ένα galaxy mini) εκει που οι αλλοι ψαχνουν σημα εγώ μπαίνω σε δεύτερα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Και πώς αλλάζεις κεραία ; Υπάρχει οδηγός κάπου; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Το καταλαβαίνω τι λες! Γι' αυτό λέω για παιδικές ασθένειες και αστοχίες υλικού στα πρώτα G4! Το παράδοξο είναι ότι το G3s φίλου έχει εκπληκτικό WiFi! Άρα ήταν θέμα κακού σχεδιασμού στα G4! Για τα G4 είπα αλλαγή κεραίας! Όχι για το G4s! Όπως παραδόξως θέμα με το WiFi και το GPS δεν έχουν τα G5. Εγώ το αγόρασα εχθές άντε να δούμε πως θα ειναι. Καλά για το GPS αντέχω να είναι λίγο οτιναναι αλλά για το ασύρματο δεν θα το αντέξω. Βασικά το GPS θέλει την στοκ ρομ, με το τεστ που έκανα οι τιμές είναι όλες 25 και πάνω με τη Miui αλλά και του Ρώσου δεν ήταν καθόλου καλά. Με το G4 advanced το ασύρματο είναι μια χαρά σε αυτό που έχω τώρα και στο απλό που έχουν φίλοι μου δεν έχουν πρόβλημα, η οθόνη τους κάνει χαζά μερικές φορές. Αν όλα πάνε καλά σε 3 μέρες θα το έχω.θα σας πω εντυπώσεις! 145ευρώ το πήρα από το spemall.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Στείλε e-mail σε από αυτόν που το πήρες και ζητά να σου στείλει άλλη έχει πρόβλημα η μπαταρία και θα φουσκώσει και άλλο μάλλον! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό θα είναι το τηλέφωνο δε θα έχεις πρόβλημα εγώ θα σου έλεγα να πάρεις με την πολύ μνήμη ραμ για να παίζει καλύτερα. Πάρε μαζί μια θήκη και ζελατίνα για να μην ψάχνεις μετά και περιμένεις. Εγώ από το spemall.com θα σου έλεγα να πάρεις είναι καλός. Επικοινώνησα μέσω chat με το minideal και δυστυχώς δεν αναγνώρισαν το πρόβλημα παρότι δεν το έχω ούτε 3 μήνες το τηλέφωνο. μου πρότειναν να αγοράσω άλλη μπαταρία. Συγκεκριμμένα μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που παρατηρούν τέτοιο πρόβλημα παρότι έχουν πουλήσει αρκετά τέτοια τηλέφωνα. Προς ενημέρωση μελλοντικών αγοραστών ώστε να είναι πίο προσεκτικοί απο εμένα στις αγορές τους, παρότι είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το εν λόγω site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εδώ για την Advanced : https://cloud.mail.ru/public/fdf7fede02ef/G4HG_vredniiy_v3.2.zip και εδώ για την Standard : https://cloud.mail.ru/public/a5c231fae188/G4H_vredniiy_v3.2.zip Το αποφάσισα βρήκα και αγοραστή, το G4A πωλείται και δίνω άλλα 50 ευρώ και παίρνω το G4s, μπορεί να έχει 16GB ROM, αλλά έχουν βελτιωθεί οι παιδικές ασθένειες των G4 και είναι και οκταπύρηνο με 2GB RAM... Ευχαριστω, βεβαια θα πρεπει να δοκιμασω και το update που εβγαλε τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ευχαριστω, βεβαια θα πρεπει να δοκιμασω και το update που εβγαλε τωραΤο έχεις κατεβάσει το 3.2.1 ? Δεν μου παίζει το link του. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkeye71 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Για το G4C υπάρχει άποψη? Το εχει πάρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σήμερα ήρθε η usb πλακέτα από το aliexpress.Αντικατέστησα την παλιά και όλα κομπλέ πλέον.Είναι σχετικά εύκολο για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει μόνος του την αλλαγή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 riki δεν ξέρω αν επικοινώνησες μαζί τους πριν το παραγγείλεις? Αν ναι θα μπορούσες να μου κάνεις μιά εξυπηρέτηση? Αυτό: http://www.aliexpress.com/item/100-high-quality-original-on-off-Button-switch-flex-cable-for-jiayu-G4-android-phone-free/1703025918.html παίρνω ότι βλέπω στη φωτό ή ότι λέει στην περιγραφή? Διότι εγώ θέλω το volume- (που προφανώς είναι ένα με το volume+) αλλά ενώ το δείχνει στην περιγραφή λέει: 100% high quality original on/off Button switch flex cable for jiayu G4 Ο λόγος που στο ζητάω είναι ότι δεν την κατέχω τη βαρβαρική και δεν θα συνεννοηθώ ποτέ:( Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) Δεν επικοινώνησα μαζί τους,πριν το παραγγείλω. Το λινκ που δίνεις είναι από το on/off button. Εδώ είσαι. Νομίζω το on/off δεν καρφώνει πάνω στην πλακέτα αλλά θέλει επέμβαση με κολλητήρι :) YΓ.Έχασα μια βιδούλα κατά το άνοιγμα.Καμιά ιδέα για το που θα βρούμε; Edited May 6, 2014 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ωραίος Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ξαναγύρισα στην στοκ Ισπανική ROM, γιατί όντως η ROM του Vredniiy είχε θέμα με το WiFi. Η λήψη είναι ανώτερη με την στοκ rom. Θα δοκιμάσω αργότερα κάποια άλλη έκδοση γιατί τον είχα ενημερώσει για το θέμα. asot για το G4S το διαπίστωσα από πρώτο χέρι από φίλο που το παρέλαβε πρόσφατα. Με την 4.2.2 που έρχεται το κινητό πετάει και τόσο το GPS, όσο και το WiFi λειτουργούν θαυμάσια σε σύγκριση με άλλα κινητά στον συγκεκριμένο χώρο. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 asot για το G4S το διαπίστωσα από πρώτο χέρι από φίλο που το παρέλαβε πρόσφατα. Με την 4.2.2 που έρχεται το κινητό πετάει και τόσο το GPS, όσο και το WiFi λειτουργούν θαυμάσια σε σύγκριση με άλλα κινητά στον συγκεκριμένο χώρο. εγω κατι βιντεο που βλεπω στο νετ δεν πιανει ευκολα δοριφορουσ...να και τα λινκ εγω περιμενω το G6 ...μαζεψτε γιουρο..[ATTACH]44785[/ATTACH] [ATTACH]44786[/ATTACH] Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 παιδια το εχω απο τον οκτωμβρη και ενω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εχω δυο θεματα.. δεν εχω αλλαξει ποτε ρομ δεν ξερω αν χρειαζεται να κανω κατι τετοιο για να ειναι ακομα καλυτερο ουτε πως θα το κανω :P 1. οταν κλεινει απο μπαταρια και μετα το βαζω για φορτιση δεν μπορω να το ανοιξω αν δεν περασει τουλαχιστον μιση ωρα! 2. το κουμπι του on/off πλεον ανταποκρινεται σπανια..απο την πρωτη μερα που το πηρα δεν επιανε καλα αλλα κατεβασα ενα προγραμμα που κλειδωνει το κινητο με ενα virtual κουμπι απο τ μενου και το ανοιγω με τα πληκτρα ηχου...πλεον δεν πιανει σχεδον καθολου και το θεμα δεν ειναι στο καπακι διοτι βγαζω τ καπακι το παταω με κατι λεπτο και σπανια ανταποκρινεται μια στις 10 φορες ας πουμε !.. τι μπορω να κανω για αυτα παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εχεις βάλει λίγο W40 στο κουμπί ? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 W40? μμμ... μου έδωσες ιδέα. Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 1. οταν κλεινει απο μπαταρια και μετα το βαζω για φορτιση δεν μπορω να το ανοιξω αν δεν περασει τουλαχιστον μιση ωρα! η μισή ώρα είναι πολύ. αλλά 10-15 λεπτά τα θέλει για να ανοίξει. Ανάλογα βέβαια και με τον φορτιστή. Δοκίμασε με άλλο φορτιστή μήπως είναι καλύτερα Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_73 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την αρχική rom των κινέζων ? Υπάρχει κανένα link κάπου ? Ευχαριστώ. Δημήτρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εδω http://www.jiayu.es/software.php?on=11&jiayu=G4 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts