ioannis82 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Κατεβασα ξανα τα αρχεια,εβαλα την εφαρμογη jiayu απο το play store γιατι την περασα απο titanium και ολα λειτουργησαν,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παίζει αυτή η μπαταρία να κάνει για το thin? Μιας και είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από την κανονική του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παίζει αυτή η μπαταρία να κάνει για το thin? Μιας και είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από την κανονική του. χμ, ενδιαφέρον......γιατί όμως να μην κάνει ???? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 χμ, ενδιαφέρον......γιατί όμως να μην κάνει ???? Παίζει κανονικά λογικά πλέον είναι κοινή η μπαταρία g5 και g4. Άλλωστε το g5 είναι πιο λεπτό και έχει αναβαθμιστει στα 2000mha. Δεν είναι από τριτο κατασκευαστη ειναι η γνησια της jiayu Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παίζει αυτή η μπαταρία να κάνει για το thin? Μιας και είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από την κανονική του. Συμφωνώ και γώ, ταιριάζει σίγουρα.- Εναλλακτικά, στα $15 με ταχυδρομικά, από AliExpress Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω αυτήν για το 3000 http://www.banggood.com/Original-3000mAh-Li-polymer-Battery-For-JIAYU-G4-G4T-G5-p-909599.html εχει βρει κανείς καλύτερη τιμή απο αξιόπιστο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παίζει κανονικά λογικά πλέον είναι κοινή η μπαταρία g5 και g4. Άλλωστε το g5 είναι πιο λεπτό και έχει αναβαθμιστει στα 2000mha. Δεν είναι από τριτο κατασκευαστη ειναι η γνησια της jiayu την τσίμπισα, αλλά μέσω banngood γιατί μέσω pandawill για κάποιον λόγο δεν με άφηνε να κάνω αγορά ( παιζει κάτι και έχω χάσει επεισόδια? ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω αυτήν για το 3000 http://www.banggood.com/Original-3000mAh-Li-polymer-Battery-For-JIAYU-G4-G4T-G5-p-909599.html εχει βρει κανείς καλύτερη τιμή απο αξιόπιστο site? Περιττό να πω ότι αυτή η μπαταρία είναι li-pol όχι li-ion και με την li-pol απότι λένε είναι σχεδόν 99% ότι θαχετε σκαλοπάτι γιατί δεν είναι απόλυτα συμβατή με το κινητό Φήμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Περιττό να πω ότι αυτή η μπαταρία είναι li-pol όχι li-ion και με την li-pol απότι λένε είναι σχεδόν 99% ότι θαχετε σκαλοπάτι γιατί δεν είναι απόλυτα συμβατή με το κινητό Φήμες! εγώ πριν από λίγο παράγγειλα αυτή http://www.banggood.com/Original-2000mAh-Lithium-Battery-For-JIAYU-G4-G4T-G5-p-910470.html με τις ελάχιστες ελπίδες μπας και λυθεί το θέμα του σκαλοπατιού:rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Περιττό να πω ότι αυτή η μπαταρία είναι li-pol όχι li-ion και με την li-pol απότι λένε είναι σχεδόν 99% ότι θαχετε σκαλοπάτι γιατί δεν είναι απόλυτα συμβατή με το κινητό Φήμες! Σκαλοπάτι έχω και με την μαμίσια οπότε δεν με πολυ-απασχολεί αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ σήμερα πάλι που επικοινώνησα με Minideal μου είπαν ότι το εργοστάσιο ακόμη είναι κλειστό λόγω της αργίας και ότι από Δευτέρα θα μάθουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η εξέλιξη του RMA. Μου ζήτησαν συγγνώμη και μου είπαν να κάνω υπομονή. Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα περιμένω, εάν δεν έχω απάντηση θα απαιτήσω ή refund ή να μου το αντικαταστήσουν με το G5 Advanced. Θα τονίσω βέβαια και άλλους 6 αριθμούς παραγγελιών που έκανα εγώ ο ίδιος για γνωστούς και φίλους. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 εγώ πριν από λίγο παράγγειλα αυτή http://www.banggood.com/Original-2000mAh-Lithium-Battery-For-JIAYU-G4-G4T-G5-p-910470.html με τις ελάχιστες ελπίδες μπας και λυθεί το θέμα του σκαλοπατιού:rolleyes: Το σκαλοπάτι γίνετε με την 3000 όχι με τη 2000 το έχω δοκιμάσει με g4 advanced τώρα γιατί η Ρομ δεν κανει για τέτοια μπαταρία δεν μπορω να βγάλω άκρη και παλι εμένα δεν το κανει παντα το σκαλοπάτι αλλά τις περισσότερες φορές το κάνει τώρα π.χ. είναι 34% που θα έπρεπε να το έχει κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 @manολο για πες το πιο ξεκάθαρα, είπες ότι δεν το κάνει με την 2000 και το κάνει μόνο με την 3000; Κατάλαβα σωστά; Γιατί έγω το έχω με την 1850 και το κάνει το σκαλοπάτι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 @manολο για πες το πιο ξεκάθαρα, είπες ότι δεν το κάνει με την 2000 και το κάνει μόνο με την 3000; Κατάλαβα σωστά; Γιατί έγω το έχω με την 1850 και το κάνει το σκαλοπάτι Με την official έκδοση δε κάνει σκαλοπάτι το thin πάντως. Τόσους μήνες με την έκδοση του Αυγούστου κανένα σκαλοπατι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imits Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Με την official έκδοση δε κάνει σκαλοπάτι το thin πάντως. Τόσους μήνες με την έκδοση του Αυγούστου κανένα σκαλοπατι Παιδια μπορει καποιος να εξηγησει απλα με λιγα λογια, τι εννοειται οταν λετε σκαλοπατι? Εμενα αυτο που μου κανει ειναι, οτι οταν το φορτιζω μεχρι 100%( κλειστο) και μετα παω να το ανοιξω αντι να μου λεει μπαταρια 100% γραφει 60-70-κ αλλες φορες 20 κλπ...(βγαζω-ξαναβαζω μπαταρια το φορτιζω παλι) κ μετα ειναι οκ...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχω το g4a και του έχω βάλει την miui.Όταν κάνω μεγάλες σε διάρκεια κλήσης στο τέλος αφού κλείσω το τηλέφωνο κολλάει μου γράφει ότι δεν ανταποκρίνεται και κλείνει.Το κάνει και σε άλλους αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχω το g4a και του έχω βάλει την miui.Όταν κάνω μεγάλες σε διάρκεια κλήσης στο τέλος αφού κλείσω το τηλέφωνο κολλάει μου γράφει ότι δεν ανταποκρίνεται και κλείνει.Το κάνει και σε άλλους αυτό; με ποια miui? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Με την τελευταία με τα Ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Που μπορούμε να βρούμε οδηγό για να εγκαταστήσουμε MIUI????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μήπως το σκαλοπάτι είναι θέμα μπαταρίας και όχι Rom? Εχει κανείς ελέγξει την μπαταρία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 ρε σεις...έλεος. αφήστε το σκαλοπάτι ήσυχο, μπας και βαρεθεί και φύγει! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδια δεν βλεπω να παιρνω οθονη οποτε το κινητο πωλειται 80ευρω οποιος το θελει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 ρε παιδιά βοήθεια! Υπάρχει κάποιος που να ξέρει από modding? Θέλω να ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης από το ηχείο με κουμπωμένα τα ακουστικά. Και στην miui και στην jiayu es rom μόλις κουμπώσω τα ακουστικά ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από αυτά. Υπάρχει καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 ακουστικά hands free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanger Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 παιδια θα στείλω το κινητό μου πισω στο minideal. και ηθελα γενικες οδηγίες αν το έχει κάνει κάποιος. για παραδειγμα πως να το στείλω, ποσο καιρο θα κανει, ποσο κοστιζει ο καθε τροπος περιπου, αν υπαρχει κίνδυνος να χαθεί και γενικα οτιδηποτε δεν μπορω να σκεφτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts