pan82 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Πότε έπεσε τόσο ρε παιδιά το Thin ???? http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-black.html?utm_source=Email_emarsys&utm_medium=newsletter_emarsys&utm_campaign=%E5%A4%8D%E5%88%B6+20131218-2013122004&utm_content=-- 142,76€ Eντάξει πλέον είναι 6 μήνες στην αγορά, εγώ το πήρα μέσα Σεπτέμβρη 162€ λογικό να πέσει κι άλλο. Και το advance που τοτε έκανε 220€ έχει πέσει στα 200€ πλέον και έχει κυκλοφορήσει και το G5 πλέον. Άλλωστε πούλησε σε τρελλό όπως είναι προφανές και μόνο από το forum μας να δεις μάλλον ήταν το πιο περιζήτητο κινέζικό και το πιο απροβληματιστό μπορώ να πω εξαιρώντας το gps που ητα γνωστο πριν καν το πάρουμε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Και 190 ευρώ πλέον το Advanced... Το στέλνω τελικά το κινητό στην Κίνα. Εξαιρετικοί στο Minideal μου ζήτησαν να τους στείλω άμεσα και το tracking number, αλλά και να προσέξω ιδιαιτέρως το πακετάρισμα. Θέλουν να τους στείλω μόνο την συσκευή χωρίς μπαταρία, χωρίς το back cover. Γι' αυτό εξακολουθώ να παίρνω για γνωστούς από το συγκεκριμένο μαγαζί. :D Τελικά μάλλον είναι θέμα Ηardware στο δικό μου. Γιατί μου έκανε και κάτι κουλά με την κάρτα SD, μου την έβγαζε συνεχώς corrupted και λέω μήπως έφταιγε πως δεν ήταν Sandisk (Κingston 32GB Class 10), αλλά μάλλον όχι. To στέλνω και αναμένω... Πάντως ζαχαρώνω και το G5 Advanced...:p Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 το lg g2 ειναι αλλη κατηγορια φυσικα και οποιος μπορει να σκασει 400 ναι τα αξιζει. μη ξεχνατε οτι πανω του βασιστηκε το nexus 5 απλα του κουτσουρεψε την οθονη, τη μπαταρια, τη καμερα κτλ Δηλαδή μας λες οτι καλύτερα 400€ παρά να δώσουμε 200€ για ένα σχετικά ίδιων δυνατοτήτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Βασικά το παλικάρι είπε "ΟΠΟΙΟΣ έχει 400 να τα σκάσει" θα συμφωνήσω από το να δώσει 600 για κάνα μήλο. Επίσης το λίγο καλύτερο σε τεχνολογία, ποιότητα, σέρβις κλπαξίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) χαχα δεν ειναι vs το θεμα γιατι δεν υπαρχει συγκριση στο ενα δεν αγγιζα τη καμερα, στο αλλο την εχω λιωσει στο ενα δεν αγγιζα το gps το αλλο κλειδωνει μεσα στο σπιτι το ενα ειχε θεματα ληψης wifi στη κρεβατοκαμαρα, το αλλο πιανει απο το ισογειο. οσον αφορα τη ταχυτητα τωρα που συνηθισα το qualcomm 800 πιανω τον 600 του ταμπλετ και μου φαινεται οτι αργει ενω ειναι σπουδαιος επεξεργαστης τεσπα ειναι γελεια η συγκριση γιατι δεν υπαρχει συγκριση ειπα αμα καποιος εχει να δωσει 400 τα δινει χωρις δευτερη σκεψη. αν δεν εχεις εχω δωσει πολλες επιλογες και το g4 ειναι μια απο αυτες. εγω ξεκινησα το τοπικ και εχω γραψει τα καλυτερα για το τι παιρνεις για τα λεφτα του αν σου τυχει καλη κοπια και δε σου χαλασει. δε θα ακουσω και κυρηγμα για το g4 οταν το στηριζω απο τοτε που ελαχιστοι το ξεραν χαχαχαχα ηταν να το ζησω και αυτο :D το ποστ απευθυνεται στα παιδια που κατα διαστηματα μου εχουν στειλει pm τι να παρουν κτλ οποιος θεωρει οτι λεω μπουρδες απλα με αγνοει :D και ναι αν επερνα τωρα και ηθελα φθηνο δε θα μπλεκα με κινα lg l9 II 230ευρω με δωρο bluetooth αξιας 80ευρω απο public τοτε απλα δεν υπηρχε ανταγωνισμος σε κοντινη τιμη οποτε αναγκαστηκα σε κινεζικο πλεον ο ανταγωνισμος απο επωνυμες κινεζικες και κορεατικες εταιριες ειναι ΣΚΛΗΡΟΣ. αλλα με το lg g2 εκλεισα απο κινητο. εσβησα και ενα καρο links κινεζικα φορουμ ιστοριες και δεν ξανασχολουμαι με κινητο εως οτου πεσει κατω φτου φτου θα γινει θριψαλα με το τοοοοοοοοσο μικρο bezel του φτου φτου και οχι δε τα παιρνω απο την lg οπως δε τα περνα και απο τη jiayu :D. απλα το lg g pad 8.3, lg l9 II, lg g2 ειναι τοπ για τη τιμη τους. και γω τα καλα τα μοιραζομαι δε θελω να τα κουβαλαω μονο εγω Edited December 20, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Όποιος πάρει μια φορά ποιοτικό Κινέζικο, όπως είναι τα Jiayu, δεν ξαναγυρνά στα "επώνυμα" τα οποία και αυτά παίζει να παράγονται στα ίδια εργοστάσια. Tο G4 για 'μένα είναι εκπληκτικό για τις δυνατότητες του και τα λεφτά του. Η δε ποιότητα κατασκευής άψογη. Το ότι το δικό μου έβγαλε πρόβλημα δεν με πτοεί. (Εδώ ο άλλος είδε προχθές και 'γω παρών, την CL 600 να την μαζεύει η οδική. Έμεινε από μπαταρία, αλλά...). Πάλι θα ξαναγοράσω Jiayu, εάν δεν μπορώ να πάρω Xiaomi. Προβλήματα να μην ξεχνιούνται κάποιοι, βγάζουν όλα. Ακόμη και αυτά που παράγονταν είτε στην Ευρώπη, είτε στην Αμερικανική Ήπειρο. Το V525 της Motorola το άλλαξα τρεις φορές εντός εγγύησης. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Όποιος πάρει μια φορά ποιοτικό Κινέζικο, όπως είναι τα Jiayu, δεν ξαναγυρνά στα "επώνυμα" τα οποία και αυτά παίζει να παράγονται στα ίδια εργοστάσια. Tο G4 για 'μένα είναι εκπληκτικό για τις δυνατότητες του και τα λεφτά του. Η δε ποιότητα κατασκευής άψογη. Συμφωνούμε απόλυτα !! Οσον αφορα την σχεση τιμης/ποιοτητας, προτιμώ να πληρωνω μεχρι 200 ΕΥΡΩ για καινούργια Κινεζουμπα καθε 10-12 μηνες (και να εχω τα πιο φρεσκα μοντελα) παρα να "καρφωθώ" σε ενα κινητο των 400 ΕΥΡΩ για 2-3 χρονια (για να αποσβεσω το υπερδιπλασιο κοστος του) Γιατι μου φαινεται λιγο δύσκολο το να αλλάζω καθε χρονο, κινητο των 400 ΕΥΡΩ. Ποσο μαλιστα, οταν η τεχνολογια των κινητων εξελίσσεται ραγδαία .... 12 μηνες αργοτερα τα 200 ΕΥΡΩ (η τα 400 ΕΥΡΩ) θα αγοραζουν ποιος ξερει τι υπερ-συσκευες Ποσο μαλλον, αν καταφερει η Mediateκ να διορθωσει τα GPS,WiFi,κλπ των επεξεργαστων MTK ?!?! Θα βρομίσει η Κινεζικη αγορα απο πραγματικα "απροβληματιστα" κινητα και τα μονα πραγματικα προβληματα δεν θα ειναι πλεον απο hardware αλλα απο ποιοτικο ελεγχο (quality control) του εκαστοτε κατασκευαστη ή απο καποια μουφα ROM (π.χ MIUI .... με ολο το συμπάθιο ..... αλλα σας εχει αλλαξει τα φωτα στα bugs) Edited December 20, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Θα παρακαλέσω να επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Αν θέλετε να συγκρίνετε συσκευές υπάρχουν άλλα θέματα. Συνεχίζουμε on topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ρε παιδια πως επαναφρρουμε το ΙΜΕΙ εβαλα το προγραμμα της jiayu αλλα πιο αρχειο database επιλεγουμε το κατεβαζουμε απο καπου; Δεν μ αναγνωριζει sim ουτε imei το κινητο κανενας ρε παιδια? θα το σπασω στο τελος Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 κανενας ρε παιδια? θα το σπασω στο τελος http://en.miui.com/thread-10061-1-1.html Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Εμένα πάντως δεν επανέρχονταν με τίποτε από ότι ειχα βρει στο διαδίκτυο, οπότε πήρα την απόφαση και το έστειλα στην Κίνα. Αυτό της MIUI δεν το δοκίμασα. Εμένα έπαθε το blackout Σεπτέμβρη. Edited December 21, 2013 by HarPa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 καλησπερα. ηρθε τελικα το g4 απο το minideal, υπαρχει σοβαρο προβλημα με το gps δεν μπορω να καταλαβω πως θα κανω root. αν μπορει ας μου στειλει καποιος ενα μηνυμα γτ δεν καταλαβα αν και διαβασα ολες τις σελιδες για το g4. το wifi ειναι πολυ δυνατο, δεν υπαρχει κανενα προβλημα με αυτο. ευχαριστω εκ των προτέρων. Googlare για το Framaroot apk και ακολούθησε τις οδηγίες στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Τα δοκίμασα όλα αλλα δεν επανερχεται το ΙΜΕΙ και δεν καταλαβαινω που βρισκουμε το αρχειο database που θελουν όλα τα προγραμματα. Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromaki Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Τα δοκίμασα όλα αλλα δεν επανερχεται το ΙΜΕΙ και δεν καταλαβαινω που βρισκουμε το αρχειο database που θελουν όλα τα προγραμματα. http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3419164875&uk=1680007479 Το IMEI θα το δεις αφού βγάλεις την μπαταρία. Φιλικά, Πρόδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Κάποιες μικρές αποριούλες. Το κινητό είναι αγορασμένο από to2c και φοράει την G4H 20130515-202809.Στις προηγούμενες σελίδες έβλεπα ότι οι rom των thin ξεκινάνε με G4L.Άρα φοράω αυτήνα του thick,σωστά? Στις ρυθμίσεις στους λογαριασμούς(google,dropbox,whatsapp) ο αυτόματος συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος και δεν μου δίνει επιλογή για να τον ενεργοποιήσω.Έτσι προκαλούνται προβλήματα κυρίως με τον whatsapp messenger όπου κάποιος στέλνει το μήνυμα και για να το πάρω πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή.Κάποια ιδέα πως ανοίγω τον συγχρονισμό; Και τελευταίο.Κάποιες φορές όταν κάνω κάποιο update το κινητό βγάζει την κάρτα sd εκτός(sandisk ultra 32gb class 10).Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;Είναι θέμα rom ή θέμα sd(ή θέμα hardware). Σόρρυ για τις πολλές απορίες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τα δοκίμασα όλα αλλα δεν επανερχεται το ΙΜΕΙ και δεν καταλαβαινω που βρισκουμε το αρχειο database που θελουν όλα τα προγραμματα. Εμενα μονο με mobileuncle tools εφτιαξε. http://royalwebsite.blogspot.gr/2013/09/how-to-change-imei-number-by-using.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εμενα μονο με mobileuncle tools εφτιαξε. http://royalwebsite.blogspot.gr/2013/09/how-to-change-imei-number-by-using.html Οταν παταω send μου λεει fail δεν ξερω γιατι Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Το στείλα σήμερα πίσω και περιμένω... Ελπίζω να το 'χω μέχρι το τέλος Γενάρη. Συνονόματε lewnidask, μήπως δεν έχεις τους σωστούς MTK drivers; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalvader Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Γεια σας παιδιά, Είμαι καινούριο μέλος και σκέφτομαι να αγοράσω dual sim smartphone. Είμαι ανάμεσα στο G4 και στο Xiaomi Hongmi (red rice). Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός χρήσης του G4 θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε τη γνώμη σας? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Γεια σας παιδιά, Είμαι καινούριο μέλος και σκέφτομαι να αγοράσω dual sim smartphone. Είμαι ανάμεσα στο G4 και στο Xiaomi Hongmi (red rice). Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός χρήσης του G4 θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε τη γνώμη σας? Ευχαριστώ καλυτερο κινητο απο το τζιαγιουακι μου δεν εχει τυχει να δω..εφοσον δεν σ απασχολει το gps ειναι τελειο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalvader Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 καλυτερο κινητο απο το τζιαγιουακι μου δεν εχει τυχει να δω..εφοσον δεν σ απασχολει το gps ειναι τελειο.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Αλλά από όσο διάβασα σε προηγούμενα posts υπάρχει και θέμα με την ισχύ του wifi..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Αλλά από όσο διάβασα σε προηγούμενα posts υπάρχει και θέμα με την ισχύ του wifi..... Οχι δεν εχει θεμα με το wifi, ειναi ισοδυναμο με τα περισσοτερα smartphone που κυκλοφορουν στην αγορα. Μια χαρα δηλαδη. Edited December 23, 2013 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalvader Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Οταν παταω send μου λεει fail δεν ξερω γιατι Ειτε λαθος πληκτρολογηση, ειτε λανθασμενο IMEI. Εμενα με το που παταω πανω στο AT+ και γραψω το πρωτο γραμμα (Ε αγγλικο), μου δινει απο μονο του τεσσερις επιλογες (AT+EGMR=1.7,"" AT+EGMR=1.10,"" AT+EGMR=1.11,"" AT+EGMR=1.12,"") Επιλεγω την 1.7 για την πρωτη sim, και αναμεσα στα "" βαζω το imei. Μου βγαζει ενα μηνυμα SEND και ειναι ετοιμο. Το ιδιο για τη δευτερη sim, επιλεγω το 1.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaspis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 γεια σας παιδια,εχω μια απορια (δεν 3ερω αν το συζητησατε αλλη φορα).επειδη ξεκιναει με 500 mb η ram εψαξα και βρηκα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1659231 το εχει δοκιμασει κανεισ?αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts