Jump to content

metalvader

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About metalvader

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

metalvader's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προσπαθώ να του περάσω την global που αναφέρεται παραπάνω, αλλά με τον οδηγό του προηγούμενου post μου δεν τα καταφέρνω.. Υπάρχει μήπως κάποιος οδηγός για μετάβαση από Official σε Global; Φοβάμαι μήπως το brickάρω.
  2. Έχεις μήπως διαθέσιμο κάποιο link για την global;
  3. Αυτές έχω κι εγώ. Μόνο που αντί για cosmote wireless internet είχα cosmote internet. Το άλλαξα μήπως και, αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα language settings έχω μόνο αγγλικά και κινέζικα. Ωστόσο, έχω play store..
  4. Νομίζω china είναι και την πέρασε αυτόματα, χωρίς να επιλέξω εγώ κάτι. Εγώ το συνέδεσα με το pc suite ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/ Cosmote έχω, το apn πώς το περνώ ξανά; Γιατί νομίζω το έκανα κι αυτό χωρίς όμως αποτελέσματα..
  5. Καλημέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με το mi 5 μου. Χθες το αναβάθμισα σε 8.2.1.0 stable και πλέον δε μπορώ να συνδεθώ με δεδομένα κινητής (από την αναβάθμιση και μετά). Αρχικά είχα miui 7 με ελληνικά από το gearbest. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω;; Επίσης σε αυτή την rom υπάρχει δυνατότητα ελληνικής γλώσσας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσθήκη στο προηγούμενο: Μου βγάζει mi message your sim card is not activated.
  6. Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! :) Αν έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη πρόταση παρακαλώ πείτε μου.. :)
  7. Καλησπέρα παιδιά, στο Mi4 ενός φίλου έχει χαλάσει η οθόνη του και θέλει να παραγγείλει καινούρια. Γνωρίζει μήπως κανείς από πού είναι πιο οικονομικά/ασφαλή να την αγοράσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. To redmi 1s κλείδωνε και μέσα στο δωμάτιο.. :) Μήπως θυμάσαι περίπου πόση ώρα κάνει κλειδώσει; Π.χ. <15s Ξέρετε αν τo θέμα με τα push notifications (από wifi) λύθηκε.; Πάντως, ίσως είναι γενικό θέμα miui γτ και στα redmi γινόταν το ίδιο..
  9. Καλησπέρα παιδιά, από gps τι λέει το κινητό; Κλειδώνει γρήγορα; Αν το έχει μετρήσει κάποιος μπορεί να μου πει λεπτομέρειες (πόσους δορυφόρους σε πόσα δευτερόλεπτα, indoors/outdoors κλπ.);; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Παιδιά για την v7 από το xiaomi.eu υπάρχει root;
  11. Καλημέρα παιδιά, έχω το κινητό ενός φίλου μου το οποίο φορά την VIBEUL_V2.0_1450_5.10.1_ST_X2-CU και δε του λειτουργεί το μεγάφωνο, δηλαδή δεν υπάρχει αναπαραγωγή κανενός ήχου παρά μόνο από το ακουστικό. Από ότι μου είπε πείραξε κάτι στο superSU και μετά εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα. Έχει συναντήσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Δοκίμασα να ακολουθήσω τον οδηγό της πρώτης σελίδας αλλά πλέον δε λειτουργούν (όλα) τα links. Καμία ιδέα/συμβουλή;
  12. Τελικά δεν είναι αυτή η εκδοχή του note (4G), αλλά η octacore. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη όσους έβαλα σε μπελάδες.
  13. Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω τώρα!
  14. Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Εγώ έχω ένα hongmi εξακριβωμένα αυθεντικό και είχε το ίδιο recovery πριν βάλω TWRP. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν έχει playstore εγκατεστημένο, αλλά το mi market. Επίσης, με το συνδέθηκε στο internet έκανε από μόνο του OTA update χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα φορά την JHDCNBL40.0
×
×
  • Create New...