Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συγγνώμη αλλά εσύ έψαχνες για smartphone και όχι για tablet. Μας έχεις καταμπερδέψει!!!! :lol: :p :lol:

πρόσεξες τις διαστάσεις φίλε μου???

Dimensions 152 ,x 77 x 10.2mm/

Net Weight(Including battery) 224g

Δεν θα χωραει στην τσεπη μου ε? χαχα

τοση διαφορα εχει 0.3inch γμτ :p

Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα απο τα αλλα 5" ομως :/

Edited by akatamakata

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μου φαινεται η το Neo N003 advanced ειναι καλητερο απο το jiayu advanced ?

http://www.to2c.com/neo-n003-2g-32g-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-5-0inch-ips-hd-ogs-screen-13mp-camera-smart-phone.html

εχει και 1080 οθονη.. αν καποιος ξερει πειτε μου να αλλαξω την παραγγελία που εκανα για το g4 :p

εχω και τα 2 φιλε μου. ! δινω ενα ελαφρυ προβαδισμα στο ΝΕΟ003 λογο design kai gps. οσο αφορα το μεγεθος του, εδεν ειναι τοσο τραγικο μπροστα στο jiayu g4. γτο Gps κλειδωνει πιο γρηγορα απο οτι το g4.

το g4 το ειχα παρει απο το to2c.com, τους το εστειλα πισω και αυτοι με την σειρα τους jiayu....

εχω και τα 2 φιλε μου. ! δινω ενα ελαφρυ προβαδισμα στο ΝΕΟ003 λογο design kai gps. οσο αφορα το μεγεθος του, εδεν ειναι τοσο τραγικο μπροστα στο jiayu g4. γτο Gps κλειδωνει πιο γρηγορα απο οτι το g4.

το g4 το ειχα παρει απο το to2c.com, τους το εστειλα πισω και αυτοι με την σειρα τους jiayu....

θα με κανεις να αλλαξω την παραγγελια του g4 μιας και δεν εγινε shipped ακομα :blink::worry:

και με τρομαζεις (απο to2c πηρα και εγω.)

Edited by akatamakata

θεμα γουστου μονο οι διαφορες. εμενα το g4 κλειδωνει πιο γρηγορα απο οτι πολλα απο εδω μεσα . και χωρις fix Κιολας!]

μην αγχ\ωνεσαι. με το καλο να ερθει οποιο κι ανε ειναι απο τα 2

θεμα γουστου μονο οι διαφορες. εμενα το g4 κλειδωνει πιο γρηγορα απο οτι πολλα απο εδω μεσα . και χωρις fix Κιολας!]

μην αγχ\ωνεσαι. με το καλο να ερθει οποιο κι ανε ειναι απο τα 2

αφηνω g4 μιας και εχει πολλους fans/υποστηρικτες και τα προβληματα που θα παρουσιαζει θα λυνονται γρηγοροτερα:p

Διάβασε το μήνυμα μου #4266, κόλλα ένα μαγνητάκι πάνω και καθάρισες!!!!! :lol: :lol:

Αν και από μόνο του σε νορμάλ συνθήκες μια χαρα δορυφόρους κλειδώνει, μην ανησυχείς.

Πιθανώς να πάρεις ίδια παρτίδα με το δικό μου, αφού ψωνίζεις από το to2c, οπότε θα είσαι super....άψογο.

Εάν είσαι πια τόσο γκαντέμης με το gps, ε, πάρε ένα εξωτερικό bluetooth gps και καθάρισες...;)

Διάβασε το μήνυμα μου #4266, κόλλα ένα μαγνητάκι πάνω και καθάρισες!!!!! :lol: :lol:

Αν και από μόνο του σε νορμάλ συνθήκες μια χαρα δορυφόρους κλειδώνει, μην ανησυχείς.

Πιθανώς να πάρεις ίδια παρτίδα με το δικό μου, αφού ψωνίζεις από το to2c, οπότε θα είσαι super....άψογο.

Εάν είσαι πια τόσο γκαντέμης με το gps, ε, πάρε ένα εξωτερικό bluetooth gps και καθάρισες...;)

Να πω την αληθεια.. στα σχεδον 3 χρονια που χρησιμοποιω smartphones μονο 1 φορα εχω χρησιμοποιησει το gps.. δεν το χρησιμοποιω και ποτε γενικα δεν μου χρειαστηκε :happy:

Καλησπερα παιδια το 4 με.το 5 εχουν διαφορα μονο στο μεγεθος? Αν οντως ειναι ετσι τοτε μπορω να περασω ρομ του 4 στο 5 :p.?:rolleyes:

Καλημέρα,

Μου ήρθε προχθές ένα 1/4 3000 mAh απο minideal. Φυσικα δεν έδωσα τα 5 έξτρα $ για ρουτάρισμα και.... το κινητό ήρθε unrooted. Εχουμε κανέναν γρήγορο οδηγό για root?

Καλημέρα,

Μου ήρθε προχθές ένα 1/4 3000 mAh απο minideal. Φυσικα δεν έδωσα τα 5 έξτρα $ για ρουτάρισμα και.... το κινητό ήρθε unrooted. Εχουμε κανέναν γρήγορο οδηγό για root?

Ναι, βάζεις την τελευταία έκδοση firmware ή χρησιμοποιείς το framaroot.

Hello moto....!

Καλησπερα παιδια, εγω εχω παρει απο pandawill 23/12 το jiayu g4t αλλα εχει αργησει παρα πολυ.Μετα απο τοσο καιρο, μου εστειλαν μηνυμα οτι 9/1/14 : has been shipped on 9 Jan...ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΜΕ ΤΟ TRAKING NUMBER και μου βγαζει αυτο: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2014... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 27 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΔΩ....

Καλησπερα παιδια, εγω εχω παρει απο pandawill 23/12 το jiayu g4t αλλα εχει αργησει παρα πολυ.Μετα απο τοσο καιρο, μου εστειλαν μηνυμα οτι 9/1/14 : has been shipped on 9 Jan...ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΜΕ ΤΟ TRAKING NUMBER και μου βγαζει αυτο: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2014... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 27 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΔΩ....

Μέσα στην βδομάδα που έρχεται θα το παραλάβεις! Μην ανησυχείς! Εννοείται ότι θα έρθει!

Hello moto....!

Aπο την ημέρα που έφυγε απο εκεί (9/1) υπολόγισε 15-17 μέρες . Υπομονή....

Παιδια σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.. Με την ευκαιρια, ευχομαι καλη χρονια χρονια σε ολους κ σε ολες ευτυχισμενο με υγεια το 2014 για ολους μας..

έχει περάσει κανείς την εφαρμογή cpuz

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z

μ βγάζει οτι συνεχώς στον πυρήνα π δουλεύει τον πρώτο σε idle ουσιαστικά ότι η συχνότητα είναι μια 457 μια 1508 δεν παίρνει καμιά άλλη ενδιάμεση τιμή??:(

μήπως για αυτό έχουμε μερικοί (όπως κ εγώ προβλήματα?)

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Μολις δοκίμασα το cpuz, ετσι για την περιέργεια...

Την ώρα που "κουνούσα" δεξια/αριστερά την οθόνη που δείχνει τις "ταχύτητες" του επεξεργαστή, έβλεπα και άλλα νουμερα (εκτός του 497 & 1508 - πχ 750, 988, 1200)

Για δοκίμασε λίγο καλύτερα, γιατί με τον επεξεργαστή σε "ηρεμία" μην περιμένεις να δεις τα πάντα...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

όχι δεν είδα κάτι άλλο σε συχνότητα στο no frills π έβαλα για να ρυθμίσω τις συχνότητες από 754 Mhz μέχρι κ 1,209 (μπας κ δε κλείσει πάλι στο άσχετο το ρημάδι, αλλά πάλι το πρωί δεν "ξυπνούσε") μ βγάζει κ άλλες όπως deep sleep κ 754 988 κλπ..

μάλλον το κινητό μ είναι ελλατωματικό έτσι και αλλιώς , έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ

(official G4H20130515-202809 & 12/2013, miui bluesky δυό τρεις εκδόσεις & ultimate sta-s2z (μόνο με την έκδοση του Νοεμβρίου κ χρησιμοποιόντας μόνο μια σιμ δεν είχα προβλήματα..)

από προχθές είμαι με την τελευταία Official..

Σήμερα θα βάλω την τελευταία ultimate με CWM me ola ta wipe ..

κ δε θα ξαναβάλω δεύτερη σιμ..

πόσταρα κ στο νήμα του minideal http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5157179#post5157179

όχι δεν είδα κάτι άλλο σε συχνότητα στο no frills π έβαλα για να ρυθμίσω τις συχνότητες από 754 Mhz μέχρι κ 1,209 (μπας κ δε κλείσει πάλι στο άσχετο το ρημάδι, αλλά πάλι το πρωί δεν "ξυπνούσε") μ βγάζει κ άλλες όπως deep sleep κ 754 988 κλπ..

μάλλον το κινητό μ είναι ελλατωματικό έτσι και αλλιώς , έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ

(official G4H20130515-202809 & 12/2013, miui bluesky δυό τρεις εκδόσεις & ultimate sta-s2z (μόνο με την έκδοση του Νοεμβρίου κ χρησιμοποιόντας μόνο μια σιμ δεν είχα προβλήματα..)

από προχθές είμαι με την τελευταία Official..

Σήμερα θα βάλω την τελευταία ultimate με CWM me ola ta wipe ..

κ δε θα ξαναβάλω δεύτερη σιμ..

πόσταρα κ στο νήμα του minideal http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5157179#post5157179

Σε Miui πάντως δε θα στηριζόμουν ως βάση αναφοράς.

Αλλά αφού στο κάνει και με official και είσαι σίγουρος ότι δε φταίει κάποια εφαρμογή (δοκίμασες μετά το factory reset να το λειτουργήσεις χωρίς να εγκαταστήσεις ΚΑΜΙΑ εφαρμογή;);

Αν ναι, τότε μπορεί να είναι προβληματική η συσκευή.

Πάντως κακώς το πόσταρες εκεί.

Να χρησιμοποιήσεις τη σελίδα τους για τεχνική υποστήριξη και αν δεν εξυπηρετηθείς τότε στείλε τους εδώ πμ.

Σε Miui πάντως δε θα στηριζόμουν ως βάση αναφοράς.

Αλλά αφού στο κάνει και με official και είσαι σίγουρος ότι δε φταίει κάποια εφαρμογή (δοκίμασες μετά το factory reset να το λειτουργήσεις χωρίς να εγκαταστήσεις ΚΑΜΙΑ εφαρμογή;);

Αν ναι, τότε μπορεί να είναι προβληματική η συσκευή.

Πάντως κακώς το πόσταρες εκεί.

Να χρησιμοποιήσεις τη σελίδα τους για τεχνική υποστήριξη και αν δεν εξυπηρετηθείς τότε στείλε τους εδώ πμ.

Στράτο, σόρι νόμιζα πως κ για τέτοια μηνύματα ήταν το νήμα για το σιτε..

Να ρωτήσω, ξέρεις μήπως αν χρησιμοποιήσω την λειτουργία factory mode μπορέσω να βγάλω άκρη στο τι φταίει- αν είναι θέμα hardware?

thx in advance!

Στράτο, σόρι νόμιζα πως κ για τέτοια μηνύματα ήταν το νήμα για το σιτε..

Να ρωτήσω, ξέρεις μήπως αν χρησιμοποιήσω την λειτουργία factory mode μπορέσω να βγάλω άκρη στο τι φταίει- αν είναι θέμα hardware?

thx in advance!

Δε θα βγάλεις άκρη.

Μπορεί και να περάσεις όλα τα τεστ που θα του δοκιμάσεις και να μη το βρεις.

Αλλά και να το βρεις, τι έγινε;

Έτσι κι αλλιώς αν ελέγξεις το software όπως σου είπα, θα πρέπει να το στείλεις πίσω.

Καλησπερα,

σημερα δυστυχως το τελειο κινητο μου μεχρι τωρα επεσε και εσπασε η οθονη πανω αριστερα,δεν δουλευει το touch και οπως κσταλαβαινετε τελος.

Λοιπο εαν καποιος μπορει να το φτιαξει και θελει το πουλαω γιατι δεν μπορω να βρω οθονη (ειναι ολα μαζι OGS),αλλιως εαν μπορει να βοηθησει να βρω τοτε ακομη καλυτερα γιατι θελω να το κρατησω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,

σημερα δυστυχως το τελειο κινητο μου μεχρι τωρα επεσε και εσπασε η οθονη πανω αριστερα,δεν δουλευει το touch και οπως κσταλαβαινετε τελος.

Λοιπο εαν καποιος μπορει να το φτιαξει και θελει το πουλαω γιατι δεν μπορω να βρω οθονη (ειναι ολα μαζι OGS),αλλιως εαν μπορει να βοηθησει να βρω τοτε ακομη καλυτερα γιατι θελω να το κρατησω

Δυστυχώς η οθόνη επειδή ειναι μαζί με το touch είναι κομματάκι ακριβή. Καμιά 80-90$ δολάρια κοστίζει αλλά λένε ότι είναι δύσκολο να τη τοποθετήσεις μόνος σου. Εγώ στο minideal που ρώτησα μου ζήτησαν 80$ συν τα μεταφορικά από εδώ κανά 100άρι δηλαδή οπότε σκεπτόμενος και το πήγαινε έλα που δε μπορούσα να μείνω χωρίς τηλ για κανά 2μηνο πήρα καινούργιο τελικά. Οπότε επικοινωνησε με καταστημα πρωτα να σου δώσει τιμή για αντικατασταση οθονης πρώτα και κρίνεις τι κάνεις. Σου έπεσε από ύψος εσένα;; Γενικά η οθόνη του οπως φαίνεται δεν ειναι και ιδιαιτερα ανθεκτική δυστυχώς

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Οχι το ειχα στο μπουφαν και μπαινοντας στο αυτοκινητο επεσε ενω εκατσα στη θεση αναμεσα στην πορτα και πρεπει να χτυπησε στο σιδερο,οσον αφορα την οθονη δεν φαινεται να συμφερει οποτε θα το βαλω σε αγγελια εαν παρω πισω εως 100ευρω θα ειναι καλα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι το ειχα στο μπουφαν και μπαινοντας στο αυτοκινητο επεσε ενω εκατσα στη θεση αναμεσα στην πορτα και πρεπει να χτυπησε στο σιδερο,οσον αφορα την οθονη δεν φαινεται να συμφερει οποτε θα το βαλω σε αγγελια εαν παρω πισω εως 100ευρω θα ειναι καλα

Με σπασμένη οθόνη δύσκολα να το πάρει κάποιος φίλε μου, δεν ειναι επώνυμο για να χρειαστεί κάποιος ανταλλακτικά. Εδώ είναι κάποιες οθονες ανταλλακτικό αλλά με τη τιμή του να έχει πέσει κάτω από 200$ δε ξέρω κατά πόσο συμφέρει

http://www.banggood.com/Original-JIAYU-G4-LCD-Display-+-TP-Screen-Repair-Parts-p-86817.html?currency=USD

http://www.to2c.com/jiayu-g4-original-touch-screen-lcd-screen.html

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw