Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία πρόταση προς τους admins. Πλέον τα Jiayu είναι μάρκα που προτιμάται αρκετά και έχει αγοραστεί από πολλούς. Έρχεται και το G2F που μάλλον θα γίνει πανικός (μόλις σταθεροποιηθεί η τιμή του) οπότε μήπως να γίνει μία κατηγορία για Jiayu όπως έγινε για THL και ZOPO? (Επίσης νομίζω το ίδιο αξίζει και η Xiaomi)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως ξαφνικά παρέδωσε το πνεύμα του. Το απόγευμα ενώ του έβαλα να κάνει κάτι Updates σε κάτι Xiaomi themes κόλλησε. Του έβγαλα την μπαταρία ξεκίνησε αλλά κόλλησε στο Xiaomi logo. Έβγαλα την μπαταρία και δεν ξανάναψε ποτέ.

Δεν μπαίνει σε recovery mode. Όταν πάω να το φλασάρω με το SP Flash Tool ενώ το βλέπει και πατάω download firmware, περνά το πρώτο στάδιο της κόκκινης μπάρας και σταματά. Τι να πω; Ποιος το στέλνει τώρα Κίνα; Ξενέρωσα εντελώς.

Hello moto....!

Εμένα πάντως ξαφνικά παρέδωσε το πνεύμα του... Τι να πω; Ποιος το στέλνει τώρα Κίνα; Ξενέρωσα εντελώς.

Πωωω, καλο κουραγιο... Ετσι στο ακυρο εγινε? Ειχε δωσει καποιο προειδοποιητικο σημαδι?

• Administrators
Μία πρόταση προς τους admins. Πλέον τα Jiayu είναι μάρκα που προτιμάται αρκετά και έχει αγοραστεί από πολλούς. Έρχεται και το G2F που μάλλον θα γίνει πανικός (μόλις σταθεροποιηθεί η τιμή του) οπότε μήπως να γίνει μία κατηγορία για Jiayu όπως έγινε για THL και ZOPO? (Επίσης νομίζω το ίδιο αξίζει και η Xiaomi)

Βρίσκεται στα πλάνα μας για την επόμενη αναδιαμόρφωση του forum.

Modpic.gif

Εμένα πάντως ξαφνικά παρέδωσε το πνεύμα του. Το απόγευμα ενώ του έβαλα να κάνει κάτι Updates σε κάτι Xiaomi themes κόλλησε. Του έβγαλα την μπαταρία ξεκίνησε αλλά κόλλησε στο Xiaomi logo. Έβγαλα την μπαταρία και δεν ξανάναψε ποτέ.

Δεν μπαίνει σε recovery mode. Όταν πάω να το φλασάρω με το SP Flash Tool ενώ το βλέπει και πατάω download firmware, περνά το πρώτο στάδιο της κόκκινης μπάρας και σταματά. Τι να πω; Ποιος το στέλνει τώρα Κίνα; Ξενέρωσα εντελώς.

Δεν νομίζω πως είναι για RMA, μπορείς να κάνεις hard reset. Αν δεις από πίσω έχει μια μικρή τρύπα. Βάλε μια καρφίτσα μέσα δεν θυμάμαι για πόση ώρα και θα κάνεις την δουλειά σου. Κάπου σκάλωσε το hardware

Recovery με [power] + [vol UP] + USB connect, δεν λειτουργεί?

Δεν νομίζω πως είναι για RMA, μπορείς να κάνεις hard reset. Αν δεις από πίσω έχει μια μικρή τρύπα. Βάλε μια καρφίτσα μέσα δεν θυμάμαι για πόση ώρα και θα κάνεις την δουλειά σου. Κάπου σκάλωσε το hardware

Η τρύπα κάτω/δεξια από την κάμερα είναι ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Recovery με [power] + [vol UP] + USB connect, δεν λειτουργεί?

Η τρύπα κάτω/δεξια από την κάμερα είναι ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ!

Χαχαχαχαχα τότε μπερδεύτηκα με το goophone :)

Δεν είχε δώσει κανένα σημάδι δυστυχώς. Μια χαρά δούλευε. Το θέμα είναι ότι το συνδέω με USB αλλά κάθε 3, 4 δευτερόλεπτα η σύνδεση χάνεται, το βλέπει σαν MTK USB PORT δηλαδή, αλλά στο SP Flash tool δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Μίλησα και με το minideal και μου στείλαν ένα link με ένα recovery image, τι να το κάνω; Αφού δεν μπορώ να φλασάρω τίποτε.
Hello moto....!

Δεν είχε δώσει κανένα σημάδι δυστυχώς. Μια χαρά δούλευε. Το θέμα είναι ότι το συνδέω με USB αλλά κάθε 3, 4 δευτερόλεπτα η σύνδεση χάνεται, το βλέπει σαν MTK USB PORT δηλαδή, αλλά στο SP Flash tool δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Μίλησα και με το minideal και μου στείλαν ένα link με ένα recovery image, τι να το κάνω; Αφού δεν μπορώ να φλασάρω τίποτε.

Εχεις 2η μπαταρια (μέτρησες την τάση της)?

Αν όχι, στειλε ΡΜ το τηλέφωνο σου, να σου δανείσω εγώ να δοκιμάσεις

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ευχαριστώ! Μέτρησα την τάση η μπαταρία είναι μια χαρά, δυστυχώς αλλού είναι το πρόβλημα. Φοβάμαι μήπως ευθύνεται η MIUI ROM για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν μπορώ να μπω με τίποτε σε recovery mode, ούτε με φορτιστές, ούτε με volume up, down κτλ, τα Windows το βλέπουν το κινητό, αλλά στο SP Flash Tool δεν περνάει το πρώτο στάδιο, χάνει δηλαδή την σύνδεση με το κινητό και σταματάει στην κόκκινη μπάρα. Ίσως να λύνεται το πρόβλημα με το test point, αλλά ποιος το ανοίγει τώρα... (βασικά πανεύκολο είναι να ανοίξει, αλλά άντε ψάξε βρες τα δυο σημεία που θέλουν γέφυρα).

Και αυτοί στο minideal είναι για φάπες, μιλάω τώρα online και μου στέλνει πάλι link με recovery μέσω Flash Tool. Αφού δεν δουλεύει το Flash Tool. Τι πιθανότητες έχω να κερδίσω πίσω τα λεφτά μου ή να μου στείλουν καινούριο εάν ανοίξω dispute στο paypal;

Hello moto....!

Ευχαριστώ! Μέτρησα την τάση η μπαταρία είναι μια χαρά, δυστυχώς αλλού είναι το πρόβλημα. Φοβάμαι μήπως ευθύνεται η MIUI ROM για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν μπορώ να μπω με τίποτε σε recovery mode, ούτε με φορτιστές, ούτε με volume up, down κτλ, τα Windows το βλέπουν το κινητό, αλλά στο SP Flash Tool δεν περνάει το πρώτο στάδιο, χάνει δηλαδή την σύνδεση με το κινητό και σταματάει στην κόκκινη μπάρα. Ίσως να λύνεται το πρόβλημα με το test point, αλλά ποιος το ανοίγει τώρα... (βασικά πανεύκολο είναι να ανοίξει, αλλά άντε ψάξε βρες τα δυο σημεία που θέλουν γέφυρα).

Και αυτοί στο minideal είναι για φάπες, μιλάω τώρα online και μου στέλνει πάλι link με recovery μέσω Flash Tool. Αφού δεν δουλεύει το Flash Tool. Τι πιθανότητες έχω να κερδίσω πίσω τα λεφτά μου ή να μου στείλουν καινούριο εάν ανοίξω dispute στο paypal;

Αφου ειναι στην εγγυηση το στελνεις πισω και περιμενεις αν μη τι αλλο επισκευη. Θα ειναι φαουλ να σε αφησουν χωρις συσκευη ενω ειναι εντος εγγυησεως.

Εννοείται ότι θα το στείλω πίσω, το θέμα είναι πόσο καιρό θα κάνει να το πάρω πίσω; Αυτό σκέφτομαι.
Hello moto....!

Υπολογισε τουλαχιστον 40 μερες, ελπιζω να κανω λαθος αλλα αμα υπολογισεις τον χρονο που εχει να παει κ να ερθει...

+ τις μερες που θα παρει για να το ανοιξουν και να αχοληθούν. Εκτος και το πιάσουν αμέσως, το φτιάξουν και το στείλουν αυθημερόν
No root->No problem

Εννοείται ότι θα το στείλω πίσω, το θέμα είναι πόσο καιρό θα κάνει να το πάρω πίσω; Αυτό σκέφτομαι.

το δικο μου το αφησα στο ταχυδρομειο 2/12, εφτασε 13/12 και το παρελαβαν 15/12. ακομα το εξεταζουν.....

Ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα κινητό ψόφησε έτσι απλά... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.. μήπως κάποιο λάθος flasharisma ;; δεν γίνεται αλλιώς.. αλλιώς τα κινητά μας είναι μουφα

Ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα κινητό ψόφησε έτσι απλά... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.. μήπως κάποιο λάθος flasharisma ;; δεν γίνεται αλλιώς.. αλλιώς τα κινητά μας είναι μουφα

Ένα μήνα είχε με την συγκεκριμένη ROM και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσως να είναι και Hardware το πρόβλημα. Πόσο λάθος φλασάρισμα να κάνεις;

Με test point σίγουρα θα επανέλθει αλλά πάει η εγγύηση.

Hello moto....!

Εμένα έκανε περίπου 60 μέρες, έτυχα και στην εθνική εορτή της Κινας που ήταν κλειστά για μια εβδομάδα, το κινεζικό ταχυδρομείο δεν παρέδωσε αμέσως (undelivered package), Τέλος καλό όλα καλά πάντως. Και η minideal μου έστειλε ξανά μεμβράνη (την οποία και κατέστρεψα όπως την πρώτη από κακή εφαρμογή). Μία μέρα πριν το στείλουν επειδή δεν τους είχε αποσταλεί πίσω από την εταιρεία μου πρότειναν να μου στείλουν ένα λευκό όμοιο (μια και δεν είχαν στοκ από μαύρα).

καλησπερα. ηρθε τελικα το g4 απο το minideal, υπαρχει σοβαρο προβλημα με το gps δεν μπορω να καταλαβω πως θα κανω root. αν μπορει ας μου στειλει καποιος ενα μηνυμα γτ δεν καταλαβα αν και διαβασα ολες τις σελιδες για το g4. το wifi ειναι πολυ δυνατο, δεν υπαρχει κανενα προβλημα με αυτο. ευχαριστω εκ των προτέρων.

Ο Preloader έχει το πρόβλημα. Δεν φορτώνει. Θα είχε φλασαριστεί το κινητό εάν είχε φορτώσει. Γυρνάει πίσω το κινητό. Το θέμα είναι από τι να το έπαθε; Μάλλον θέμα Hardware, δεν εξηγείται αλλιώς. Το κινητό ενάμιση μήνα τώρα δεν είχε ούτε μια πτώση και η MIUI ROM δεν είχε εμφανίσει το παραμικρό θέμα.

Το μόνο που με αγχώνει είναι μη γίνει τίποτε και χρειάζεται αντικατάσταση και δεν έχουν άλλα μαύρα advanced να μου στείλουν. :p

Edited by ael1964
Hello moto....!

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

εφοσον υπαρχει το xiaomi που

ναι μεν ειναι μεγαλυτερο

αλλα υποτιθεται λειτουργει απροβληματιστα προφανως το jiayu και καθε jiayu θα πεεεεεεσει

για ποιό μοντέλο μιλάς ακριβώς;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Ρε παιδια πως επαναφρρουμε το ΙΜΕΙ εβαλα το προγραμμα της jiayu αλλα πιο αρχειο database επιλεγουμε το κατεβαζουμε απο καπου; Δεν μ αναγνωριζει sim ουτε imei το κινητο
Galaxy S10

για ποιό μοντέλο μιλάς ακριβώς;

προφανως αναφερομαι στο xiaomi hongmi wcdma

http://www.antelife.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-version-android-4-2-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-1g-4g-1280-720-4-7-inch-ips-screen-muitl-language-smartphone-white.html

αμεσο ανταγωνιστη του jiayu g4

μετα το lg g pad 8.3 γλυκαθηκα με τα lg και την απροβληματιστη λειτουργια τους - απιστευτη αποδοση-τιμη

οποτε τσιμπησα το lg g2

δεν ειναι θεμα του τοπικ να αναφερω τις εντυπωσεις, απλα ηταν ανταξιο των προσδοκιων μου (ειχα τεραστιες γιατι στα specs ειναι κτηνος) και για 400 ευρω θεωρω οτι ειναι απλα αχτυπητο σε μπαταρια, σε καμερα, σε οθονη, σε επεξεργαστη.

το jiayu g4 βρισκεται κινα για επισκευη (το μαυρο μου), εκλεινε διαρκως ανεξαρτητως ρομ

τωρα εχω ενα λευκο thin ενος φιλου για 2η συσκευη.

το μαυρο g4 ισως γυρισει, ισως κανουν refund δε ξερω

οποτε 11 μηνες μετα μπορω πλεον να αποσυρθω απο το τοπικ και να ευχηθω τα καλυτερα :)

καποτε οι ναυαρχιδες ειχαν 700-800 ευρω οποτε ηταν εντελως απαγορευτικη η αγορα τους

οταν πλεον με 400 παιρνεις οτι καλυτερο υπαρχει σε specs οκ το ξανασκεφτεσαι, τα ζυγιζεις και επιλεγεις :)

η σκας 230 ευρω παιρνεις ενα lg l9 II με qualcomm cpu (top gps) και εχεις δωρο και ενα τρομερο bluetooth handsfree απο τα public αξιας 80ευρω με εγγυηση 2 χρονων ΕΔΩ, οχι αποστολη στα ξενα!

το g4 εξακολουθει να ειναι εξαιρετη συσκευη για τα λεφτα του

αν το xiaomi hongmi οντως δουλευει σε ολα απροβληματιστα (πχ gps) τοτε εχει δυνατο ανταγωνιστη

το lg g2 ειναι αλλη κατηγορια φυσικα και οποιος μπορει να σκασει 400 ναι τα αξιζει. μη ξεχνατε οτι πανω του βασιστηκε το nexus 5 απλα του κουτσουρεψε την οθονη, τη μπαταρια, τη καμερα κτλ

Edited by akaloith