Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστούμε για τις πρόσφατες φωτός με τα λεπτά/χοντρά καπάκια. Επιβεβαιώνουν αυτό που είχαμε διαπιστώσει από τον Αύγουστο.

YΓ: Με το thin δε στέλνουν silicon case όπως με το thick ε;εχει παρει κανενας;

Από ποιο μαγαζί? Το minideal είχε στείλει την χοντρή θήκη για το λεπτό, ίσως επειδή δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Σημερα δοκιμασα το wireless display (ή αλλιως miracast) και παιζει κανονικα. Ημουν στο πλαισιο στη μαγουλα , και ζητησα απο εναν πωλητη αν μπορω να δοκιμασω σε καποια τηλεοραση το miracast.

Πολυ ευκολη συνδεση, απλα βαζεις την τηλεοραση στο αντιστοιχο mode και κανεις connect απο το τηλεφωνο με ενα κλικ.

Ποιοτητα σιγουρα οχι 1080, κατι που πλησιαζε το 720 ειδα, αλλα μαλλον λογω συμπιεσης απο πολυ κοντα φαινοταν λιγο χειροτερο απο ποιοτικο 720. Το delay ηταν αισθητο, δεν μπορω να καταλαβω αν εφταναν 30 καρε στην οθονη , αλλα σιγουρα υπηρχαν λιγα frame drops σε βιντεο 720p που εβαλα μεσω mx player να παιξει και στην οθονη. Διαβαζω στο ιντερνετ οτι το lag και η ποιοτητα εξαρταται και απο το δεκτη, και οχι μονο απο το τηλεφωνο. Miracast παντως υποστηριζουν θεωρητικα ολα τα κινητα με android 4.2.

Παντως για απλη χρηση ειναι εξαιρετικο. Με ενα στικακι των 20€ απο το ebay κι ενα απλ ΒΤ πληκτρολογιακι εχουμε ενα γρηγορο workstation

Στικακι από ebay πήρα με 20 ευρώ το ipush και ενώ λένε miracast υποστηρίζουν μόνο. Dlna, μόλις ήρθε και το δοκίμασα διάβασα προσεκτικά τα description και αυτά που πραγματικά υποστηρίζουν μιρακαστ ξεκινούν από 33 ευρώ, πάντως και αυτό που έχω τώρα κάνει δουλειά για φωτογραφίες βίντεο και ταινίες, μα για εμένα είναι αχρείαστο γιατί έχω ps3 για αυτή τη δουλειά.... Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα....

Ευχαριστούμε για τις πρόσφατες φωτός με τα λεπτά/χοντρά καπάκια. Επιβεβαιώνουν αυτό που είχαμε διαπιστώσει από τον Αύγουστο.

Από ποιο μαγαζί? Το minideal είχε στείλει την χοντρή θήκη για το λεπτό, ίσως επειδή δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη.

Δε ξέρω αυτό ρωτάω στο ebay έχω βρει. Το minideal δε νομίζω να χει φέρει ακόμα για το λεπτο θηκες. Εγώ από to2c πήρα το δεύτερο αλλά της πουλάει εξτρα ειδα δε στελνει δωρο. Αλήθεια IVIetaCreatoR εσένα το thin ποσο σου κραταει μπαταρια; με ανοιχτό 3g και δεδομένα αν χρησιμοποιείς

Περι λειτουργίας, σχόλια προσεχώς, δουλευει απροβλημάτιστα, έχει fiρmware 2013-07, οπότε επικειται αναβάθμιση (περισσότερα λοπόν περι GPS, κλπ σύντομα)

Με το καλό να παραλάβουν και οι υπόλοιποι!

Με ποια έκδοση στέλνει το thin το to2c asot? Είχε περασμένα ελληνικά η έκδοση;

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Βγάζει μέρα εύκολα κλειδωμένο σε 3G, wifi να ανοιγοκλείνει, μερικές κλήσεις με bluetooth, και κάπου 3 ώρες screen on σε Tapatalk και random browsing.

πιο φτηνές θήκες: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-JIAYU-G4-Cover-Case-for-1850-mAH-Battery-Gifts-plus-1-Screen-Protector-2/1345735535.html

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Στικακι από ebay πήρα με 20 ευρώ το ipush και ενώ λένε miracast υποστηρίζουν μόνο. Dlna, μόλις ήρθε και το δοκίμασα διάβασα προσεκτικά τα description και αυτά που πραγματικά υποστηρίζουν μιρακαστ ξεκινούν από 33 ευρώ, πάντως και αυτό που έχω τώρα κάνει δουλειά για φωτογραφίες βίντεο και ταινίες, μα για εμένα είναι αχρείαστο γιατί έχω ps3 για αυτή τη δουλειά.... Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα....

http://www.ebay.com/itm/IPUSH-HDMI-WiFi-DLNA-Miracast-Display-Receiver-TV-Dongle-for-PC-iPhone-Android-/261268742093?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3cd4d49fcd

αυτο εδω δηλαδη δεν υποστηριζει miracast? ειναι μονο για dlna?

ενω αυτο ειναι?

http://www.ebay.com/itm/Wireless-HDMI-device-support-Miracast-DLNA-video-over-WIFI-/141061223907?pt=US_Audio_Video_Transmitters&hash=item20d7e775e3

Τί πρόβλημα ακριβώς έχετε με το Touch ? Μιλάτε για το Thin ή το Thick ?

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Με ποια έκδοση στέλνει το thin το to2c asot? Είχε περασμένα ελληνικά η έκδοση;

Εχει (πλέον) ΤΡΕΙΣ εκδόσεις (1850, 3000, advanced 2/32), εγώ πήρα την ΤΗΙΝ 1/4 (Turbo) με extra back cover + 3000mAh

Firmware 20130709

Οταν έκανα παραγγελία (13/9), δεν είχε Ελληνικά (δεν με ενδιέφερε), τώρα ισχυρίζονται οτι βάζουν εφόσον ζητηθεί

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Όταν λέτε πρόβλημα με το touch, εννοείτε ότι σας "πηδάει" ? Εγώ ας πόύμε όταν γράφω με το swiftkey (με flow), μου διακόπτει την λέξη και γράφει άλλα ντάλλα, λες και σήκωσα το δάχτυλό μου.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Μετά από ενα 24ωρο κατοχής, να επαναλάβω: το τηλέφωνο είναι πανέμορφο, κομψότατο, με ΦΟΒΕΡΗ οθόνη και (έχοντας δοκιμάσει το G3S) πιστεύω οτι αξίζει η διαφορά των $40 περίπου (αρκεί να δεχτεί ο κάτοχος να "θυσιάσει" την μπαταρια 3000mAh)

Επίσης, δεν έβαλα screen protector (οπως στο G3S) και η αίσθηση (μου φαίνεται) είναι καλύτερη!

Εβαλα την πρόσφατη Rom (της υπογραφής μου - την βρήκα στο Baidu σε CWM), "σουλούπωσα" τις εφαρμογές (προσθήκη, αφαίρεση με Root Unistaller, εβγαλα από το Startup τις περιττες και πλεόν βλέπω περίπου 500Mb ελεύθερα στην Ram)

Και μια φρέσκια μέτρηση με AnTuTu

[ATTACH]36194[/ATTACH]

Εχω ένα θεματάκι με το CWM αλλα φαντάζομαι θα λυθεί (κανω update Recovery from MTKTools, αλλα το "ξεχασε" δυο φορές ως τώρα...)

Ο to2c προσφέρθηκε να μου πιστώσει $5 για την "αποτυχημένη" προσφορά large cover + battery, δεν καλύφθηκα και έκανα claim for refund of $15 (PayPal) και αναμένω...

Το τηλέφωνο είναι πανέμορφο, κομψότατο και έχοντας δοκιμάσει το G3S, πιστεύω οτι αξίζει η διαφορά των $40 περίπου (αρκεί να δεχτεί ο κάτοχος να "θυσιάσει" την μπαταρια 3000mAh)

Συμπεράσματα: Δεν είναι και η καλύτερη λύση (μένει κενό 2mm περίπου στις τρύπες κάμερας και LED flash) αλλά δεν είναι και τόσο δραματικό...

Αν και θα ζητήσω από τον to2c επιστροφή της διαφοράς ($15), μετά σκέφτομαι το thick καπάκι (με πιστολι θερμού αέρα) να το ζεστάνω και να παραμορφώσω τις τρύπες προς τα μέσα, ωστε να μειώσω το κενό...)

Περι λειτουργίας, σχόλια προσεχώς, δουλευει απροβλημάτιστα, έχει fiρmware 2013-07, οπότε επικειται αναβάθμιση (περισσότερα λοπόν περι GPS, κλπ σύντομα)

Με το καλό να παραλάβουν και οι υπόλοιποι!

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εβαλα την πρόσφατη Rom (της υπογραφής μου - την βρήκα στο Baidu σε CWM), "σουλούπωσα" τις εφαρμογές (προσθήκη, αφαίρεση με Root Unistaller, εβγαλα από το Startup τις περιττες και πλεόν βλέπω περίπου 500Mb ελεύθερα στην Ram)

Η μπαταρία (η 3000) με αυτή τη ROM αποφορτίζει κανονικά μετά το 40-30% ή κάνει βουτιά στο 15%?

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

Δεν το εχω λειτουργήσει ακόμη με την 3000, θα στρώσω πρώτα την 1850 (3-4 φορτίσεις/αποφορτίσεις) και μετά...

Δεν το εχω λειτουργήσει ακόμη με την 3000, θα στρώσω πρώτα την 1850 (3-4 φορτίσεις/αποφορτίσεις) και μετά...

με την 1850 έχεις δει να κάνει βουτιά η μπαταρία από το 40-30 στο 15?

παρατήρησα ότι έχεις τη ROM για το thick ενώ χρησιμοποιείς τη thin μπαταρία και είμαι περίεργος για τη συμπεριφορά αυτής της ROM με τη thin μπαταρία.

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

H Rom G4L 20130819 ειναι για το THIN (L), το THICK φοράει (H)

Δεν πρόλαβα να δω (στο 1ο άδειασμα) αν πέφτει απότομα...

Εβαλα την

MP_mt89_v8_g4hw_jyt_jb2_sw_mul_20130819-085550_wangdong_PC.zip

απο το

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479

και πλεον δεν μου αναγνωριζει τη δευτερη sim :(

Καμμια ιδεα;

Εβαλα την

MP_mt89_v8_g4hw_jyt_jb2_sw_mul_20130819-085550_wangdong_PC.zip

απο το

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479

και πλεον δεν μου αναγνωριζει τη δευτερη sim :(

Καμμια ιδεα;

επαναφορα την προηγουμενη απο CMW

επαναφορα την προηγουμενη απο CMW

Βασικα, μετα απο τοση ωρα παιδεμα, βλεπω οτι υπαρχει προβλημα με τα imei, και δεν ξερω ακριβως τι να κανω, τωρα διαβαζω και βλεπω διαφορα sites.

Επισης μεσα στο zip, υπηρχε ενας φακελος "database", τον οποιο δεν χρησιμοποιησα...

Τα νευρα μου, εχω αλλαξει roms σε δεκαδες τηλεφωνα, αλλα εδω κολλησα πραγματικα.

Ο to2c προσφέρθηκε να μου πιστώσει $5 για την "αποτυχημένη" προσφορά large cover + battery, δεν καλύφθηκα και έκανα claim for refund of $15 (PayPal) και αναμένω...

Οπως ήταν αναμενόμενο (τουλάχιστον για μας τους παλιους στο PayPal), πριν καν προχωρήσω σε escalate, πηρα την αναμενόμενη επιστροφή $15...

με την 1850 έχεις δει να κάνει βουτιά η μπαταρία από το 40-30 στο 15?

Τωρα που το παρατήρησα, κάτι παράξενο συμβαίνει

[ATTACH]36212[/ATTACH]

Βασικα, μετα απο τοση ωρα παιδεμα, βλεπω οτι υπαρχει προβλημα με τα imei, και δεν ξερω ακριβως τι να κανω, τωρα διαβαζω και βλεπω διαφορα sites.

Για το ΙΜΕΙ, υπάρχει ειδικό εργαλείo επαναφοράς, από την Jiayu http://www.ejiayu.com/en/News2-1-95.html

Edited by asot

Καλημέρα σε όλους. Αυτή τη στιγμή το δέμα μου γραφεί ¨Shipment transit from origin¨. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Κάτι άλλο, από ότι είδα σε κάποια βίντεο σάμπλζ υπάρχει ένα θέμα με το φόκους. Το έχουν παρατηρήσει όσοι έχουν το κινητό, διορθώνεται με κάποιο τρόπο ή είναι ιδέα μου;