Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απολυτα κατατοπιστικος! ευχαριστώ πολυ!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τα αυθεντικα ακουστικα της jiayu g4 τα εχει παρει κανεις?

Φαινονται καλα παντως για 10$

Παιδια εχω μια ευκολη ερωτηση που δεν την εχω βρει καπου απαντημενη ποση μνημη εχει καθαρα για εφαρμογες ??? Μαρεσει να χω μπολικες μεσα στο κινητο και αν επισης μετακινουνται στην καρτα μνημης γιατι στο κινητο που εχω τωρα δεν μετακινουνται εχει 16gb βεβαια στην εξωτερικη μπαινουν μονο φωτογραφιες και απλα αρχεια ομως

1,9g εχω ελευθερα τωρα με 644 εγκατεστημενες

παιδες επειδη έχω χαθεί με τις τόσες εκδόσεις, το λεπτο g4 βγαίνει σε μαύρο και με 2gb ram η μονο με 1?με 16 η 32 εσωτερικη; αν ναι υπάρχει κανα λινκ απ οπου μπορώ να κανω παραγγελια το συγκεκριμένο; αξίζει η να περιμένουμε το xiami mi3?

το λεπτο g4 βγαίνει σε μαύρο με 1gb ram κι 4 εσωτερικη μονο!

http://www.minideal.net/new-jiayu-g4-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-quad-core-4-7-ogs-ips.html

Φυσικα και αξιζει τα λεφτα του, το xiami mi3 το κοβω για τελος Σεπτεμβριου και σιγουρα δεν θα εχει το αψογο μεγεθος του G4 αλλα θα ειναι αρκετα ποιο μεγαλο, μαλλον 5 inches

ps Με προλαβε ο Αντωνης!!!

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

αυτο που με φοβιζει στα κινεζικα ειναι οτι πουθενα δε γραφουν την τιμη SAR.:(

ξερουμε απο καποια πηγη, στο περιπου τουλαχιστον, τι τιμη SAR εχει το J4?

Από του iphone πολύ καλύτερο οπότε μην αγχώνεσαι μόνο και μόνο επειδή είναι κινέζικο. Είναι κινέζικο όχι κινεζιά!

το newman n1 που εχω εχει sar 0.56 , το γραφει και στο manual. Κινεζικο dual sim ιδιας γενιας.

Ολα τα συγχρονα ποιοτικα κινεζικα για να κυκλοφορησουν πρεπει να παρουν εγγριση απο καποιο κινεζικο οργανισμο τηλεπικοινωνιων οποτε εχουν sar εντος οριων.

Περιμενω κι εγω g4 λεπτο, θα δω αν το manual του γραφει κατι

antelife - jiayu g4 basic turbo thin - hong kong post

2/8 πληρωθηκε

5/8 ηρθε tracking number

9/8 εφυγε απο hong kong

12/8 εφτασε ελλαδα

13/8 ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ (ετσι λεει το http://212.205.82.71/trackandtrace/ )

μερικες ερωτησεις

ξερουμε το βαρος του κινιτου με την μπαταρια 3000mh?

και γραφει one micro-sim card. αυτο τι σημαίνει;που βρισκουμε τετοια καρτα;

και κατι τελευταιο (γιατι μαλλον θα το παρω) τα 5 ντολαρσ στο μινιντιλ για root να τα δωσω?

λογικα στην τιμη 249,99 κουπονι δεν παιζει, ετσι;

ευχαριστω

Edited by patrik

Διαβάζω ότι υπάρχει θέμα με το GPS, και το θέμα είναι ότι κάποιοι λένε ότι λύνεται με ρυθμίσεις.

Άλλοι λένε πως υπάρχει θέμα ποιότητας κεραίας στα κινέζικα κινητά με Mediatek CPU.

Θέλω να αγοράσω το τηλέφωνο λόγω διαστάσεων σε συνάρτηση οθόνης και gorilla glass, αλλά προβληματίστηκα για αυτά που διάβασα ως προς το GPS.

Παράκληση σε όποιον έχει το τηλέφωνο και έχει χρησιμοποιήσει το GPS σε δρομολόγιο με αυτοκίνητο να μας αναφέρει τις εντυπώσεις του ως προς την ακρίβεια του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μολις βρηκα ενα bug στο δικο μου. Οταν μιλαω και κλεινει η οθονη, ο μονος τροπος να την ανοιξω ξανα ειναι να πατησω το κουμπι που κλειδωνει-ξεκλειδωνει. Στο παλιο που ειχα αν τραβουσα λιγο το κινητο απο το αυτι, αναβε αυτοματα. Υπαρχει τροπος να ελεγξω τον sensor μηπως και ειναι software το θεμα;

Υ.γ τη φωτεινονητα την εχω στο αυτοματο και δεν τη βλεπω να αλλαζει, οπου και να ειμαι

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

μερικες ερωτησεις

ξερουμε το βαρος του κινιτου με την μπαταρια 3000mh?

και γραφει one micro-sim card. αυτο τι σημαίνει;που βρισκουμε τετοια καρτα;

και κατι τελευταιο (γιατι μαλλον θα το παρω) τα 5 ντολαρσ στο μινιντιλ για root να τα δωσω?

λογικα στην τιμη 249,99 κουπονι δεν παιζει, ετσι;

ευχαριστω

Το υποψιαζομασταν αλλα μιας και το είπες το βάλαμε στη ζυγαριά. Κινητό με μπαταρία δύο κάρτες σιμ και καρτα μνήμης 154γραμμαρια. Μόνο η μπαταρία είναι 57γραμμαρια. Micro sim παίρνουν τα περισσότερα νέα τηλέφωνα πλέον η απλά πες σε κατάστημα και την αλλάζεις η παίρνεις ένα κοπτηρακι και τις κοβεις μόνος σου free. Όχι τα 5 δολάρια μη τα δώσεις το κινητό είναι ήδη ρόυτ. Θα το ευχαριστηθεις φίλε το κινητό είναι εκπληκτικο και το βάρος συνηθιζετε μετά από δύο μέρες

Διαβάζω ότι υπάρχει θέμα με το GPS, και το θέμα είναι ότι κάποιοι λένε ότι λύνεται με ρυθμίσεις.

Άλλοι λένε πως υπάρχει θέμα ποιότητας κεραίας στα κινέζικα κινητά με Mediatek CPU.

Θέλω να αγοράσω το τηλέφωνο λόγω διαστάσεων σε συνάρτηση οθόνης και gorilla glass, αλλά προβληματίστηκα για αυτά που διάβασα ως προς το GPS.

Παράκληση σε όποιον έχει το τηλέφωνο και έχει χρησιμοποιήσει το GPS σε δρομολόγιο με αυτοκίνητο να μας αναφέρει τις εντυπώσεις του ως προς την ακρίβεια του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όπως έγραψα και παραπάνω το gps δείχνει λίγο χαλί. Με τα κατάλληλα κόλπα πλέον κλειδώνει σε ανεκτους χρόνους αλλα ενώ κλειδώνει θεωρητικά σαν αποτέλεσμα το χάνει. σε βάζει πχ σε γειτονικό δρόμο πολλές φορές και λέει αλλά αντί άλλων. Δε το χω δοκιμάσει αναλυτικά γιατί πάντα βιαζόμουν οπότε θα επανέλθω σε καμία βδομάδα με πιο αξιόπιστες μετρήσεις

Μολις βρηκα ενα bug στο δικο μου. Οταν μιλαω και κλεινει η οθονη, ο μονος τροπος να την ανοιξω ξανα ειναι να πατησω το κουμπι που κλειδωνει-ξεκλειδωνει. Στο παλιο που ειχα αν τραβουσα λιγο το κινητο απο το αυτι, αναβε αυτοματα. Υπαρχει τροπος να ελεγξω τον sensor μηπως και ειναι software το θεμα;

Υ.γ τη φωτεινονητα την εχω στο αυτοματο και δεν τη βλεπω να αλλαζει, οπου και να ειμαι

Ποια έκδοση έχεις; αυτό δε μου το χέι κάνει ποτέ κι έχω κι εγώ την αυτόματη φωτεινότητα οπότε σίγουρα δε το επηρεάζει. Η αυτόματη εμένα κάπου κάπου προσαρμόζετε αλλά όχι πάντα.

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όπως έγραψα και παραπάνω το gps δείχνει λίγο χαλί. Με τα κατάλληλα κόλπα πλέον κλειδώνει σε ανεκτους χρόνους αλλα ενώ κλειδώνει θεωρητικά σαν αποτέλεσμα το χάνει. σε βάζει πχ σε γειτονικό δρόμο πολλές φορές και λέει αλλά αντί άλλων. Δε το χω δοκιμάσει αναλυτικά γιατί πάντα βιαζόμουν οπότε θα επανέλθω σε καμία βδομάδα με πιο αξιόπιστες μετρήσεις

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και περιμένω με ανυπομονησία το αποτέλεσμα των μετρήσεών σου.

Εάν κάποιο άλλο μέλος έχει να προσθέσει κάτι επί του GPS παρακαλώ να το αναφέρει διότι το GPS μου είναι χρήσιμο και δεν θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο με το οποίο θα έχω πρόβλημα στην πλοήγηση.

παραγγελια 2/8 απο antelife

πηγα και το πηρα απο το ταχυδρομιο (πριν ερθει η ειδοποηση) 13/8

1) πανεμορφο

2) λεπτο! και ελαχιστο δυνατο πλατος για 4.7

3) γρηγορο

Φυσικα το μεγαλυτερο του πλεονεκτημα ειναι το μεγεθος του. Ξεχαστε τα 5αρια με την "αχρηστη και βαρια" fullhd και βουρ

1) πανεμορφο

3) γρηγορο

Φυσικα το μεγαλυτερο του πλεονεκτημα ειναι το μεγεθος του. Ξεχαστε τα 5αρια με την "αχρηστη και βαρια" fullhd και βουρ

Με γεια! Περιμενουμε σε λιγες μερες ενα καλο, αντικειμενικο review σου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και περιμένω με ανυπομονησία το αποτέλεσμα των μετρήσεών σου.

Εάν κάποιο άλλο μέλος έχει να προσθέσει κάτι επί του GPS παρακαλώ να το αναφέρει διότι το GPS μου είναι χρήσιμο και δεν θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο με το οποίο θα έχω πρόβλημα στην πλοήγηση.

Σήμερα έκανα μια μικρή δοκιμή σε στενά εντός Αθηνών με χαμηλή ταχύτητα κινησης. Τα πήγαινε κάπως καλύτερα αλλά δυστυχώς όταν είσαι σε στενά χάνει τους δορυφορους πολλές φορές και χάνει τη πορεία και μέχρι να ξανασυνδεθεί το χάσες. Λογικά σε αυτό μάλλον θα φταίει ο αδύναμος πομπός του γιατί με τη παλιά συσκευή δεν έχανε ποτέ σήμα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

wifi σκιζει οχι σαν κατι Umi ..... για να ακουν καποιοι :p

η οθονη ultra φωτεινη και φυσικα αδυνατο να δεις Pixel, κατηγορηματικος οτι παραπανω αναλυση ειναι πεταμα επεξεργαστικης ισχυς και μπαταριας σε τοσο μικρες οθονες.

η μπαταρια ανταπεξερχεται περιφημα

η ελευθερη ραμ ειναι πολυ περισοτερη του newman που ερχεται με 760MB total ενω το jiayu εχει 970MB

αυτο σημαινει οτι δε παιρνει ειδηση με multitasking ακομα και το basic!

τα υλικα κατασκευης και η ποιοτητα ειναι τοπ για τη τιμη.

δεν θελω φωτακια (και δεν εχει) στα πληκτα θα χαλουσαν την ομορφιαααααααααα του

15800 antutu δηλαδη ακριβως οσο και το advanced...

φυσικα ειναι rooted

1ah φορτιστης για γρηγορη φορτιση με επιτελους σοβαρο adaptoraki απο antelife και οχι πλαστικουρα που κουνιεται

12/1 ξεκινησε αυτο το τοπικ - 13/8 πηρα στα χερια μου συσκευη που δεν ειναι καν η advanced

αν αξιζε το κοπο η αναμονη? ΑΠΟΛΥΤΑ

το κινητο ειναι ε ρ ω τ α ς και η thin εκδοση του δινει το cutting edge design που αρμοζει στο τοσο στενο πλαισιο του

7 μηνες ακριβως μετα επιτελους στα χερια μου αδυνατισμενο και turbarismeno:)

Edited by akaloith

1) πανεμορφο

3) γρηγορο

Σαν τον προλαλήσα (ή προλαλήσασα; ) ... Μόνο που η παραγγελία έγινε 05/08 και παρέλαβα σήμερα από το κέντρο διανομής της Ηλιούπολης.

Το κινητό είναι ΚΟΡΥΦΗ !!!

Χωρίς κάρτα microSD εξωτερική, γιατί δεν μου δουλεύει η κάμερα;

Δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω δηλαδή την εσωτερική 4GB (2,50GB visible) Internal Storage ???

Edited by apotsi

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Φιλε akaloith ειμαι ακριβως στην ιδαι φαση με εσενα μονο που δεν το πηρα ακομα στα χερια μου.

Μια χαρη θελω αν μπορεις, να κανεις μετρηση της μπαταριας και του φορτιστη. Εγω τα εκανα με το BatteryMonitorWidgetPro (σου στελνω το apk αμα θες) . Δειχνει ακριβως το ρευμα φορτισης , γιατι μπορει να ειναι ο φορτιστης 1αμπερ αλλα να μην τραβαει τοσο στη φορτιση. Συνεβαινε με καποια κινεζικα 6577 αν θυμασαι. Επισης το προγραμματακι κανει προχειρο υπολογισμο για τη χωρητικοτητα της μπαταριας, και σε οσα κινητα το εχω δοκιμασει ειναι αξιοπιστο.

Αν το κινητο φορτιζει σε λιγοτερο απο 2 ωρες θα ειναι σουπερ

μπηκα στο μινιντιλ να το παραγγειλω και ειναι Out of stock:(:(http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589t-1-5ghz-smart-phone-android-4-2-quad-core-3000mah-battery-4-7inch-ips-retina-screen-white.html

να πω την αληθεια καλυτερα γιατι το ηθελα σε μαυρο.

οποτε θα περιμενω να το ξαναστοκαρει :)

Αξεσουάρ για το Thin battery (1850mAh), από πού μπορούμε να βρούμε;

Αν υπάρχουν. Δηλαδή καπάκια, μπαταρία, φορτιστής μπαταρίας εξωτερικός, θήκες, κτλ, κτλ...

Βρήκε κανένας τίποτα;

Επίσης, μπας και έχει βάλει κανένας την MIUI ?

http://www.miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=1126

Edited by apotsi

Δεν έχει. Μόνο Leather case.

Ξέρει κανεις αν ειναι αξιόπιστο το mixshop.com ? εχει το λεπτό σε λευκό δεν το βρίσκω καπου αλλου
Galaxy S10