trikalos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 δηλαδη εσυ trikalos το εκανες αυτο και εισαι ενταξει με το touch αλλα και με τα ελληνικα? ναι το εχω αρκετο καιρο και ειμαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 trikalos....εκανα το update...περασα to fixtouch δουλευε μια χαρα και ξαναεβαλα την rom με τα ελληνικα και εχω παλι θεμα......μηπως ξαναβαζοντας την rom απο μινιντηλ με τα Ελληνικα ξανα χαλαει το touch???? λεω εγω τωρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εν αναμονη και εγω του G4 (πηρα το λεπτο με τον τουρμπο) μαζευω πληροφοριες κλπ :) Απαντηση απο το minideal σημερα οτι το τουρμπο δεν υποστηριζει Ελληνικα χμχμμχμχ:mad: Jiayu G4 with MTK6589T only has the following language: English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch, Espanol, French, Italiano, Nederlands, Portuguese, Vietnamese, Turkish, Russian, Hebrew, Bengali, Arabic, Persian, Hindi, India Urdu, Thai, Simplified/Traditional Chinese Θα βολευτω και με Αγγλικα για αρχη και βλεπουμε μιας και μαλλον φοραει διαφορετικη ROM:worry: Tωρα αυτο μπορει και να ειναι και καλυτερο, θα δειξει παντως με το που θα το πιασω στα χερια μου. Αν γνωριζει ηδη καποιος κατι παραπανω δεκτοτατον:) http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1600689515&uk=3559961190&third=15 http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1603853902&uk=3559961190&third=15 Με μια μικρη καθυστερηση..........αυτα ειναι τα link το ενα ειναι το recovery και το αλλο η rom με τα Ελληνικα!!! To Τηλ που εχω ειναι το G4 4/1 με την μεγαλη μπαταρια!!! Το recovery ποια εκδοση? Αγγλικα (μεγαλα γραμματα η μικρα)? Λοιπών παιδιά, επειδή έχω αλλάξει πολλές rom στο κινητό μου, να σας πω τι γίνεται. Στην ρομ του minideal που είναι μια χαρά με τα ελληνικά της δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το fix touch. Άρα τι κάνουμε, πάμε εδώ http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-6/ Κατεβάζουμε αυτήν την ρομ και το fix touch την περνάμε στο κινητό μας και τότε στης ρύθμισης στην προβολή θα μας έχει μια εντολή να εγκαταστήσουμε το αρχείο fix touch που το έχουμε βάλει στην sd card. Το κάνουμε εγκατάσταση και είμαστε οκ. Αυτό όσες ρομ περάσουμε μετά θα το έχουμε πάντα εγκατεστημένο και δεν χάνετε. Οπότε μετά θα περάσουμε την ρομ του minideal που έχουμε κάνει back up και τέλος. Βρε φιλε εισαι σιγουρος οτι το κραταει το Fix? Πριν απο καθε εγκατασταση Rom δεν κανεις factory reset-wipe etc? για να πας στην επομενη Rom? Χλωμο μου φαινεται να παραμενει.....:rolleyes: Τελος παντων συντομα πιστευω παντως πως θα εχουμε multilanguage Rom και για το απλο και για το turbo, υπομονη θα κανουμε:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 trikalos....εκανα το update...περασα to fixtouch δουλευε μια χαρα και ξαναεβαλα την rom με τα ελληνικα και εχω παλι θεμα......μηπως ξαναβαζοντας την rom απο μινιντηλ με τα Ελληνικα ξανα χαλαει το touch???? λεω εγω τωρα!!!! φιλε μου σε μενα δουλευει μια χαρα, αστο καποιες μερες να δεις. Εν αναμονη και εγω του G4 (πηρα το λεπτο με τον τουρμπο) μαζευω πληροφοριες κλπ :) Απαντηση απο το minideal σημερα οτι το τουρμπο δεν υποστηριζει Ελληνικα χμχμμχμχ:mad: Jiayu G4 with MTK6589T only has the following language: English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch, Espanol, French, Italiano, Nederlands, Portuguese, Vietnamese, Turkish, Russian, Hebrew, Bengali, Arabic, Persian, Hindi, India Urdu, Thai, Simplified/Traditional Chinese Θα βολευτω και με Αγγλικα για αρχη και βλεπουμε μιας και μαλλον φοραει διαφορετικη ROM:worry: Tωρα αυτο μπορει και να ειναι και καλυτερο, θα δειξει παντως με το που θα το πιασω στα χερια μου. Αν γνωριζει ηδη καποιος κατι παραπανω δεκτοτατον:) Το recovery ποια εκδοση? Αγγλικα (μεγαλα γραμματα η μικρα)? Βρε φιλε εισαι σιγουρος οτι το κραταει το Fix? Πριν απο καθε εγκατασταση Rom δεν κανεις factory reset-wipe etc? για να πας στην επομενη Rom? Χλωμο μου φαινεται να παραμενει.....:rolleyes: Τελος παντων συντομα πιστευω παντως πως θα εχουμε multilanguage Rom και για το απλο και για το turbo, υπομονη θα κανουμε:) αυτο ελεγα και εγω στην αρχη, πως γινετε και το κραταει στην μνημη, αλλα μετα απο αλλαγες ρομ ξανπερασα αυτην την ρομ και πηγα να κανω εγκατασταση το fix και μου εγραφε αυτην που περασα. αν εχετε χρονο δοκιμαστε και εσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Aυτην που ειναι η τελευταια την δοκιμασατε? Λενε οτι διορθωνει το προβλημα με το touch! http://www.ejiayu.com/en/News2-1-100.html Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Χαίρεται, παρέλαβα προχθές το JiaYu (2 για την ακρίβεια, ένα για μένα, ένα για την κοπέλα μου) από minideal. Είναι φανταστικό, πολύ γρήγορο, η οθόνη τα σπάει - απολύτως ευχαριστημένος :D. Έχω ένα προβληματάκι μόνο. Το ημερολόγιο είναι στα κινέζικα και δε μπορώ να βρω τρόπο να το αλλάξω (είμαι άσχετος από android :O). Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Eσύ που παρήγγειλες από minideal και δυο συσκευές δεν είχες θέμα με το touch? είχες προσθέσει και ελληνικά στις γλώσσες; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ισως θα επρεπε ποστ σαν αυτα του τρικαλου αλλα και του δκγτι πιο πανω με τις ρομ να υπηρχαν στην αρχικη μαζεμενα για ευκολια... Akaloith ξηγήσου!!! :p Θα είναι όντως πολύ βολικό για εμάς που θα το πάρουμε σε λίγο καιρό αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο που το έχει ήδη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εν αναμονη και εγω του G4 (πηρα το λεπτο με τον τουρμπο) μαζευω πληροφοριες κλπ :) Απαντηση απο το minideal σημερα οτι το τουρμπο δεν υποστηριζει Ελληνικα χμχμμχμχ:mad: Jiayu G4 with MTK6589T only has the following language: English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch, Espanol, French, Italiano, Nederlands, Portuguese, Vietnamese, Turkish, Russian, Hebrew, Bengali, Arabic, Persian, Hindi, India Urdu, Thai, Simplified/Traditional Chinese Θα βολευτω και με Αγγλικα για αρχη και βλεπουμε μιας και μαλλον φοραει διαφορετικη ROM:worry: Tωρα αυτο μπορει και να ειναι και καλυτερο, θα δειξει παντως με το που θα το πιασω στα χερια μου. Αν γνωριζει ηδη καποιος κατι παραπανω δεκτοτατον:) Το recovery ποια εκδοση? Αγγλικα (μεγαλα γραμματα η μικρα)? Βρε φιλε εισαι σιγουρος οτι το κραταει το Fix? Πριν απο καθε εγκατασταση Rom δεν κανεις factory reset-wipe etc? για να πας στην επομενη Rom? Χλωμο μου φαινεται να παραμενει.....:rolleyes: Τελος παντων συντομα πιστευω παντως πως θα εχουμε multilanguage Rom και για το απλο και για το turbo, υπομονη θα κανουμε:) Φιλε βασιλη το recovery ειναι στα κινεζικα (σε λιγο οπως παει θα τα μαθουμε και αυτα) με μεγαλα γραμματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Aυτην που ειναι η τελευταια την δοκιμασατε? Λενε οτι διορθωνει το προβλημα με το touch! http://www.ejiayu.com/en/News2-1-100.html Και αν την εχει δοκιμασει κανεις.....ξερει αν ειναι multilanguage??? εγω την κατεβαζω τωρα και βλεπουμε!!!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Και αν την εχει δοκιμασει κανεις.....ξερει αν ειναι multilanguage??? εγω την κατεβαζω τωρα και βλεπουμε!!!!:ninja: και εγω το κατεβασα, αλλα πως γινεται εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλημερα. Θελω να κανω μια βασικη ερωτήση πριν να το παραγγείλω . Λειτουργουν σωστα οι υπηρεσίες τοποθεσιας; ( google location services). Χωρις το gps ενεργοποιημενο βρισκει θεση στο google maps μεσω wifi ή/και 3g ?? Τα περισσότερα κινεζικα android εχουν θεμα με αυτη τη λειτουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλημερα. Θελω να κανω μια βασικη ερωτήση πριν να το παραγγείλω . Λειτουργουν σωστα οι υπηρεσίες τοποθεσιας; ( google location services). Χωρις το gps ενεργοποιημενο βρισκει θεση στο google maps μεσω wifi ή/και 3g ?? Τα περισσότερα κινεζικα android εχουν θεμα με αυτη τη λειτουργια φιλε μου στο δικο μου με wifi μια χαρα δουλευει στο google maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Παράθεση από vasilis_hd2 > Aυτην που ειναι η τελευταια την δοκιμασατε? Λενε οτι διορθωνει το προβλημα με το touch! http://www.ejiayu.com/en/News2-1-100.html εβαλε κανενας αυτη την rom για να μας πει αν εχει ελληνικα και λυνει το θεμα του touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 φιλε μου στο δικο μου με wifi μια χαρα δουλευει στο google maps. Με 3g data μονο , βρίσκει θεση στο google maps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 για τον( bzzt) κατεβασε απο το google play το DigiCal ημερολόγιο ειναι free.αυτο που εχει το κινητο νομιζω δεν μπορεις να το διαγραψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Αγγλικο recovery εδω! https://www.dropbox.com/s/kfs8mavuwg31pd8/G4Brecovery_CWM_6.0.2.8_ENG.zip Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 για τον( bzzt) κατεβασε απο το google play το DigiCal ημερολόγιο ειναι free.αυτο που εχει το κινητο νομιζω δεν μπορεις να το διαγραψεις Φανταζομαι μπορει. Αν παει στο /system/app και το βρει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Με 3g data μονο , βρίσκει θεση στο google maps ? Κανεις που να ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Aυτην που ειναι η τελευταια την δοκιμασατε? Λενε οτι διορθωνει το προβλημα με το touch! http://www.ejiayu.com/en/News2-1-100.html Τζιφος....μολις την περασα....δεν εχει Ελληνικα....και χαλαει και το recovery του τηλεφωνου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 πυξιδα δεν εχει το κινητο?εχετε βαλει εσεις καμια που να μην θελει και internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Κανεις που να ξερει; δεν έχω το G4, όμως όλα τα κινητά βρίσκουν θέση στο google maps με 3g αλλά στο περίπου. Δεν είναι θέμα τηλεφώνου αλλά θέμα του ότι δε μπορείς με ακρίβεια να καθορίσεις θέση μόνο με mobile data Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Πολλα κινεζικα android εχουν λανθασμενες ή ανυπαρκτες ρυθμισεις για τις υπηρεσίες τοποθεσιας. Για αυτο ρωταω, να μου απαντήσει κάποιος που το εχει το κινητό . Γνωριζω την ακριβεια στη θεση που δινουν το wifi και το 3g , το θεμα μου ειναι να λειτουργουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Οποτε το έχω χρησιμοποιήσει ήταν εξαιρετικα ακριβές και οσον αφορά στην τοποθεσία και οσον αφορά στον προσανατολισμό. Να προσθέσω οτι έχω το 1/4 με 3000 μπαταρία και OTG. Η συσκευή ήρθε με ελληνικά και δεν έχω διαπιστώσει μέχρι σήμερα κανένα προβλημα πουθενά, ουτε και στο touch της οθόνης Οσο για το κινέζικο ημερολόγιο που αναφέρθηκε πιο πάνω, το έχω απεγκαταστήσει αλλα μαζί βγήκε και η άλλη στοκ εφαρμογή ημερολογίου. Βέβαια μπορείς να βάλεις ένα απο τα τόσα δωρεάν ημερολόγια που κυκλοφορούν στο μάρκετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bzzt Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Φανταζομαι μπορει. Αν παει στο /system/app και το βρει. Πήγα στο /system/app και το έσβησα (rename σε .bak). Γεια όσες/ους ενδιαφέροντε: Calendar365.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Εκανα παραγγελια απο minideal στις 25 του μηνος και απο τις 27 ηδη μου γραφει Despatched to overseas... Πολυ γρηγορο δεν ηταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts