ulvergr Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Απιστευτη τιμη του pandawill, με 5% κουπονι εγγραφης βγαινει κατω απο 180ευρω!!! MAΚΡΙΑ ΑΠΟ PANDAWILL!....τους κυνηγαω για τα λεφτα μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 MAΚΡΙΑ ΑΠΟ PANDAWILL!....τους κυνηγαω για τα λεφτα μου.... εγω παντως που πηρα ενα jiayu g3 για ενα φιλο ηταν ταχυτατοι και η συσκευη υπεροχη τι σου καναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 MAΚΡΙΑ ΑΠΟ PANDAWILL!....τους κυνηγαω για τα λεφτα μου.... Εχω αγορασει κινητο απο το pandawill (zopo 300+) και ολα πηγαν καλα. Η τιμη του για το jiayu g4 (το μικρο) ειναι 80$ κατω απο αυτη του merimobiles. Φυσικα και σε πιστευω οτι ειχες προβλημα με την παραγγελια σου αλλα δεν σημαινει οτι ειναι αναξιοπιστο. Επισης, αν εχεις δικιο τα λεφτα σου θα τα παρεις μεσω Paypal:) Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 MAΚΡΙΑ ΑΠΟ PANDAWILL!....τους κυνηγαω για τα λεφτα μου.... τι πρόβλημα ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Απο 27/12 εχω κανει παραγγελια το g3...μετα απι πριξιμο δωσανε tracking 7/1,μεχρι σημερα το tracking δεν δουλευει...πλεον εχω κινηθει μεσο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Απο 27/12 εχω κανει παραγγελια το g3...μετα απι πριξιμο δωσανε tracking 7/1,μεχρι σημερα το tracking δεν δουλευει...πλεον εχω κινηθει μεσο paypal Θύμισέ μου, τι αποστολή επέλεξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 China post,δεν θα επρεπε να φαινεται?κοντευω μηνα απο την παραγγελια και δεν εχει φυγει ακομα,ειναι αδικαιολογητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 China post,δεν θα επρεπε να φαινεται?κοντευω μηνα απο την παραγγελια και δεν εχει φυγει ακομα,ειναι αδικαιολογητο Δεν επρεπε να επιλεξεις απλο ταχυδρομειο αλλα μην αγχωνεσαι...θα φτασει. 40 μερες περιπουθελει το απλο. Μου εχει τυχει κι εμενα τετοια καθυστερηση. Παντως καλα εκανες και ανοιξες το dispute για να εισαι καλυμμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δεν επρεπε να επιλεξεις απλο ταχυδρομειο αλλα μην αγχωνεσαι...θα φτασει. 40 μερες περιπουθελει το απλο. Μου εχει τυχει κι εμενα τετοια καθυστερηση. Παντως καλα εκανες και ανοιξες το dispute για να εισαι καλυμμενος. οχι μονο dispute ....και Escalated to a Claim...η καθυστερηση που με ενοχλησε ηταν οτι δεν φαινεται πουθενα μεχρι και σημερα το tracking code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 οχι μονο dispute ....και Escalated to a Claim...η καθυστερηση που με ενοχλησε ηταν οτι δεν φαινεται πουθενα μεχρι και σημερα το tracking code http://en.4px.cc/ Δοκίμασε και σε αυτό αν δεν δοκίμασες ήδη. Αλλά μη φανταστείς ότι με το tracking θα πάρεις και σοβαρές πληροφορίες... Μόνο "έφτασε", "έφυγε" και κάτι τέτοια γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Απο 27/12 εχω κανει παραγγελια το g3...μετα απι πριξιμο δωσανε tracking 7/1,μεχρι σημερα το tracking δεν δουλευει...πλεον εχω κινηθει μεσο paypal ΕΙΜΑΣΤΕ OFFTOPIC αλλα παρολα αυτα η δικη μου εμπειρια απο pandawill - jiayu g3 την ιδια ακριβως περιοδο: και γω τοτε παριγγειλα to g3 αλλα ειδα οτι λεγαν οχι china post (το ιδιο το pandawill) τη στιγμη της παραγγελιας, οποτε με 3 ευρω παραπανω εβαλα singapore το εχω ΗΔΗ το κινητο στα χερια μου εδω και 3 μερες οποτε αγνοησες την προειδοποιηση που σου καναν και εβαλες china post και μαλιστα περιμενεις και σε 20 μερες να το εχεις στα χερια σου και κανεις dispute στο Paypal εχεις αδικο. Με το china post που ΕΣΥ επελεξες να περιμενεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΑ Λεω οτι εχεις αδικο γιατι εγω τουλαχιστον την ιδια ακριβως μερα ειδα στο site τους με κοκκινα γραμματα ΜΗ βαλετε china post Τα dispute χωρις λογο η για δικο μας λαθος ειναι κατα της χωρας μας. Ετσι για παραδειγμα ορισμενα καταστηματα δε στελνουν σε ορισμενες χωρες πλεον γιατι ειχαν πολλα θεματα με τη συγκεκριμενη χωρα, πχ τουρκια. Στελνουν δηλαδη αλλα μονο με τραπεζικο εμβασμα κατι που ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Edited January 18, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) φιλε μου οταν παραγγειλα δεν ειχε καμια προιδοποιηση για china post οπως επισης ΔΕΝ περιμενα να το εχω σε 20 μερες στα χερια μου!περιμενα ομως να εχω ενα tracking number το οποιο να ισχυει!πιστευω ειναι λογικο αυτο που λεω. και ναi οντως ειμαστε offtopic ,αν θελετε να συνεχισουμε την κουβεντα υπαρχει και το αναλογο νημα οπου εχω γραψει την εμπειρια απο pandawill. Edited January 18, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) φιλε μου οταν παραγγειλα δεν ειχε καμια προιδοποιηση για china post οπως επισης ΔΕΝ περιμενα να το εχω σε 20 μερες στα χερια μου!περιμενα ομως να εχω ενα tracking number το οποιο να ισχυει!πιστευω ειναι λογικο αυτο που λεω. και ναi οντως ειμαστε offtopic ,αν θελετε να συνεχισουμε την κουβεντα υπαρχει και το αναλογο νημα οπου εχω γραψει την εμπειρια απο pandawill. ok σε μενα παντως ακριβως την ιδια περιοδο ειχε ΕΝΤΟΝΗ προειδοποιηση με κοκκινο, μη βαλεις china post. και συ γιατι δεν εβαλες singapore με 3 ευρω παραπανω? οκ δεκτο να μη ξερεις, ποτε ξανα china post, ΠΟΤΕ :P με 3 ευρουδακια παραπανω θα το χες στα χερια σου τωρα, οπως και εγω, αν και και εγω θα το δωσω, απλα το δοκιμαζω (το g3) πολυ καλο αλλα ο νεος επεξεργαστης και gpu του g4 του χρειαζονταιιιι Edited January 18, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 http://bbs.ejiayu.com/images/g4/g4gcj1.jpg http://bbs.ejiayu.com/images/g4/g4gcj2.jpg http://bbs.ejiayu.com/images/g4/g4gcj3.jpg http://bbs.ejiayu.com/images/g4/g4gcj4.jpg http://bbs.ejiayu.com/images/g4/g4gcj5.jpg http://bbs.ejiayu.com/images/g4/g4gcj6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μοιάζει παρα πολύ με xiaomi m2 ή έτσι μου φαίνεται. Κάποια καταστήμα αναφέρουν ότι το κινητό θα διατεθεί στα μέσα Μαρτίου. Πολύ αργά.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Εγω παντως, ολα τα Κινεζικα androids ιδια τα βλεπω, σαν..παξιμαδακια Elite..μικρα η μεγαλα.. :lol: Τουλαχιστον πριν εβγαιναν σε διαφορα σχηματα και σχεδια.. Edited January 21, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) το newman n2 παντως εμενα μου φαινεται λιγο χοντροκοψια με το μεγαλυτερο μεγεθος - πλατος του, ασχημο πισω καπακι του (φλουδα πλαστικου) και τεραστιο bezel του. συν οτι δεν παιρνει dual sim οποτε σαφως και προτιμω jiayu g4 με 3000 μπαταρια και 2gb ram που ειναι και 50 ευρω φθηνοτερο (pandawill). Οσο για το mtk6589 τα πρωτα τεστ του δινουν αξιοπρεπεστατο score 13.000-14.000 (antutu) σε συνδιασμο με το chip γραφικων 544 Edited January 21, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 το newman n2 παντως εμενα μου φαινεται λιγο χοντροκοψια με το μεγαλυτερο μεγεθος - πλατος του, ασχημο πισω καπακι του (φλουδα πλαστικου) και τεραστιο bezel του. συν οτι δεν παιρνει dual sim οποτε σαφως και προτιμω jiayu g4 με 3000 μπαταρια και 2gb ram που ειναι και 50 ευρω φθηνοτερο (pandawill). Οσο για το mtk6589 τα πρωτα τεστ του δινουν αξιοπρεπεστατο score 13.000-14.000 (antutu) σε συνδιασμο με το chip γραφικων 544 Δεν ξερω, δεν εχω δει κανενα "ζωντανο", σιγουρα παντως το G4 με εντυπωσιασε με το εσωτερικο του, τον "συμπυκνωμενο" χαρακτηρα του αλλα και την αξιολογη τιμη του. Σιγουρα το εχω στο στοχαστρο.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 το newman n2 παντως εμενα μου φαινεται λιγο χοντροκοψια με το μεγαλυτερο μεγεθος - πλατος του, ασχημο πισω καπακι του (φλουδα πλαστικου) και τεραστιο bezel του. συν οτι δεν παιρνει dual sim οποτε σαφως και προτιμω jiayu g4 με 3000 μπαταρια και 2gb ram που ειναι και 50 ευρω φθηνοτερο (pandawill). Οσο για το mtk6589 τα πρωτα τεστ του δινουν αξιοπρεπεστατο score 13.000-14.000 (antutu) σε συνδιασμο με το chip γραφικων 544 Εμφανισιακά το jiayu είναι πολύ καλύτερο αλλά το θέμα είναι ότι αργεί να έρθει και ακόμα δεν ξέρουμε την τιμή του στα σίγουρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 τιμές: http://www.pandawill.com/catalog/product/view/id/50238/s/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208/category/380/ http://www.pandawill.com/jiayu-g4-basic-smart-phone-mtk6589-quad-core-1g-ram-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71207.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 τιμές: http://www.pandawill.com/catalog/product/view/id/50238/s/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208/category/380/ http://www.pandawill.com/jiayu-g4-basic-smart-phone-mtk6589-quad-core-1g-ram-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71207.html Αν είναι αυτές είναι πολύ καλές άλλα απο την στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει δεν είναι σίγουρα αυτές, ίσως τις αλλάξουν μετά.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) ειναι τιμες προπαραγγελιας. δε παιζει να αλλαξουν τουλαχιστον για τους πρωτους ανυπομονους επισης ως το μαρτη θα χουν κυκλοφορησει παρουσιαστει ανακοινωθει ΤΕΡΑΤΑ οποτε δε βρισκω λογο να ακριβυνουν και παλι ειναι ακριβοτερες απο τις τιμες που εχουν ανακοινωθει απο τη jiayu το φθηνο μοντελο θα πρεπε να κανει 999Yuan δηλαδη 160$ και οχι 220$ ε βαλε λιγο φορους, λιγο "free shipping" η τιμη εγινε 220$ και ειναι just right Edited January 21, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 η διαφορα του basic με το advanced ειναι μονο στη μπαταρια?? εγω θελω το λεπτο με τη μικρη μπαταρια.. δεν πιστευω να ειναι και διαφορετικα χαρακτηριστικα οπως στο g2 με τις 2 εκδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 η διαφορα του basic με το advanced ειναι μονο στη μπαταρια?? εγω θελω το λεπτο με τη μικρη μπαταρια.. δεν πιστευω να ειναι και διαφορετικα χαρακτηριστικα οπως στο g2 με τις 2 εκδοσεις Έχει και 2gb ram. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 παιδιά φαντάζομαι οτι και να βγει στην αγορά συντομα, περαν της τιμής που θα ειναι αρκετά παραπάνω απο 200$, ίσως να βγαζει και μερικές δυσλειτουργίες που καλα θα ηταν να μην ειμαστε οι πρωτοι δοκιμαστες του... αλλά ας διορθωθούν και σε κανα χρόνο τουλαχιστον το κοιταμε. Ειμαι και λιγο διστακτικός ;) Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts