giorgosmc Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εγώ πάντως μια χαρά ανέβασα προχθές ένα βίντεο. Πήγα στο βίντεο και πάτησα κοινοποίηση. Δοκίμασε το fb beta ή ακόμα καλύτερα πάρε ένα android. Πραγματικά απορώ γιατί ακομα "παλεύεις" με τα WP.... Δεν ειρωνεύομαι, απλά δείχνεις να υποφέρεις και παρολα αυτα συνεχίζεις. Δεν υπάρχει λόγος...;) Καταλαβαίνω τι λες αν και απ τη στιγμή που αγόρασα WP ήξερα ως ένα σημείο πως θα είχα δυσκολιες και ασυμβατότητες και είπα να συμβιβαστώ απλα δε περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό, τεσπα ας,μη ξεφεύγουμε απ το θέμα, σχετικά με το fb πριν λίγες μέρες ανέβαζα,μια χαρά, απο τότε που το αναβάθμισαν δεν υπάρχει καμία επιλογή για βιντεο παρά μόνο φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει παρακαλω πολύ γιατί δε μπορώ να ανεβάσω με τίποτα βιντεο απο τη συσκευή στο facebook ούτε μέσω κοινοποίησης αφού δε μου το βγαζει σαν επιλογή ούτε μέσω του Facebook (εφαρμογή & ιστοσελίδα) έχω ψάξει κάθε επιλογή του fb, έχω wp8, και μια παρατήρηση που έχω να κάνω αυτη η καινούρια "αναβάθμιση" που έκαναν στο fb για wp θα πω απλα σαν προσωπική μου αποψη πως τη βρισκω κάκιστη αν και δε περίμενα και πολλά απο εφαρμογή που έχει να κάνει με WP, μας έχει συνηθίσει στα κακιστα η ms σε αυτο το συγκεκριμένο τομέα για να μη πω κάτι διαφορετικό και ξανά φάω ban. Αυτα και παρακαλω πολύ όποιος γνωριζει κάτι επί του θέματος ας βοηθήσει. Και εμείς δεν περιμέναμε θετικό σχόλιο από σένα. Αν θέλεις να αναφέρεις προβλήματα εφαρμογών μπορείς να το κάνεις χωρίς να τρολλάρεις με περιττά σχόλια δημιουργώντας συνέχεια αρνητικό κλίμα. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που μόνο εσύ έχεις τόσα προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Και εμείς δεν περιμέναμε θετικό σχόλιο από σένα. Αν θέλεις να αναφέρεις προβλήματα εφαρμογών μπορείς να το κάνεις χωρίς να τρολλάρεις με περιττά σχόλια δημιουργώντας συνέχεια αρνητικό κλίμα. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που μόνο εσύ έχεις τόσα προβλήματα.. Δεν τρολαρα αυτη τη στιγμή, το πρόβλημα που έχω με την αναβάθμιση του fb ανέφερα που κατά τη γνωμη μου θα θεωρούσα περισσότερο υποβάθμιση και απαντησα στο φίλο χωρίς ειρωνικό ύφος και trolling, επίσης το θέμα της εφαρμογής του fb δε το έχω μόνο εγώ αλλα παρά πόλοι και αυτο φαινετε αν κάνετε μια περιήγηση στα σχόλια των χρηστών της εφαρμογής στο store, νομίζω πως είναι προφανές. Δε έχω ως σκοπό να μιλάω μόνο για τα αρνητικα του WP αλλα εφόσον μόνο προβλήματα βιώνω δε μπορώ να αναφερω κάτι θετικό του τύπου το WP είναι φοβερό και όλα λειτουργούν άψογα. Edited August 17, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δεν τρολαρα αυτη τη στιγμή, το πρόβλημα που έχω με την αναβάθμιση του fb ανέφερα που κατά τη γνωμη μου θα θεωρούσα περισσότερο υποβάθμιση και απαντησα στο φίλο χωρίς ειρωνικό ύφος και trolling, επίσης το θέμα της εφαρμογής του fb δε το έχω μόνο εγώ αλλα παρά πόλοι και αυτο φαινετε αν κάνετε μια περιήγηση στα σχόλια των χρηστών της εφαρμογής στο store, νομίζω πως είναι προφανές. Δε έχω ως σκοπό να μιλάω μόνο για τα αρνητικα του WP αλλα εφόσον μόνο προβλήματα βιώνω δε μπορώ να αναφερω κάτι θετικό του τύπου το WP είναι φοβερό και όλα λειτουργούν άψογα. και υπαρχουν και αλλοι παιδια με διαφορα προβληματα...το λειτουργικο δεν εχει στρωσει , ειναι φανερο , ουτε και οι εφαρμογες ειναι αψογες....οσο αυτα παραμενουν και το ποσοστο των πωλησεων θα ειναι σε αυτο το χαμηλο επιπεδο... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Ακριβως αυτο, είναι κρίμα πιστεύω να μπορείς να κάνεις 10δες πράματα ταυτόχρονα με midrange συσκευες και να έχεις μηδενικά κολλήματα και να χάνεις σε κάποια σημεία τύπου εφαρμογές και ασυμβατότητες, νταξει δε μπορούμε να τα 'χουμε όλα αλλα αν κάνει λίγο πιο γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις η ms και στρώσει στους τομείς που πρέπει να στρώσει τότε θα γινει must η αγορα WP αντι για απλη ενναλακτικη που είναι τώρα. Edited August 17, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 και υπαρχουν και αλλοι παιδια με διαφορα προβληματα...το λειτουργικο δεν εχει στρωσει , ειναι φανερο , ουτε και οι εφαρμογες ειναι αψογες....οσο αυτα παραμενουν και το ποσοστο των πωλησεων θα ειναι σε αυτο το χαμηλο επιπεδο... Φίλε μου, το συγκεκριμένο παιδί έχει μόνιμα προβλήματα που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τα έχει άλλος και που συνήθως οφείλονται στον ίδιο. Όπως αυτο που μόλις ανέφερε και που είναι μια παααααρα πολύ απλή και εύκολη διαδικασία. Είπα μάλιστα πως πριν 2-3 ημέρες το έκανα πανεύκολα κσι απροβλημάτιστα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μπορεί το Android να είναι πλήρες αλλά μου είναι πιο δύσκολο σαν λειτουργικο! Εκεί είναι που δεν βγάζω άκρη καθόλου! Απλά πιστεύω ότι με τα 9άρια πιστεύω θα έχει καλύψει και τα του Symbian γι αυτό και περιμένω! Εκτός αν μου κάνει κλικ κάποια συσκευή πιο νωρίς και εχω το ανάλογο budget να την πάρω! Προς το παρον θα αρκεστώ στο N8 μου! Αρκεί να μη μου χαλάσει η πλακέτα!!!! Για ποια εέκδοση λες; την 4.4.4 ; Γιατι αν είναι να συγκρίνουμε os τότε να πάμε στα android 2.1 και να τα συγκρίνουμε με τα WP 8.1 .δώσε λίγο χρόνο να μάθεις το λειτουργικό και μετά δες τι σε βολεύει,αλλά μην συγκρίνουμε ένα λειτουργικό που έχει φτάσει στην 4τι αναβάθμιση του με κάποιο που μόλις πήρε την πρώτη αναβάθμιση. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Δε θέλω να το παίξω έξυπνος γι' αυτο σαν απάντηση στο φίλο Montoya σχετικά με τα προβλήματα που ανεφερε πως εχω θα παραδεχτώ πως απο τα 10 προβλήματα τα 2 είναι απο δικο μου λάθος και στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα έχουν και άλλοι, φυσικά ένα απλό googlarisma θα βοηθούσε να το καταλάβεις αυτο, απλα είχα ιδιαίτερα έντονο ύφος όταν παρουσιάζονταν αυτα τα προβλήματα στη συσκευή μου, όσο για αυτή την απλη διαδικασια το έχω πάει ήδη σε 3 καταστήματα και δεν το έχει καταφέρει κανένας υπάλληλος, φυσικά ούτε και στη Samsung η οποια με oδηγησε βημα βημα μέσω του live chat και το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είπα πως το έχουν όλοι, ίσως υπάρχει μόνο στη συσκευή μου, απλα ανέφερα πως βρισκω την αναβάθμιση του fb για WP το λιγότερο χάλια επί την ευκαιρία. Παρακαλω πολύ να μην αρχίσει ξανά η κουβέντα του τύπου ο giorgosmc έχει όλο προβλήματα με τα WP και αρχισουν πάλι οι αντιπαραθέσεις με αποτέλεσμα να γινει "καφενείο" το forum, ας μιλήσουμε σχετικά με το θέμα του topic και μόνο. Edited August 17, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Δε θέλω να το παίξω έξυπνος γι' αυτο σαν απάντηση στο φίλο Montoya σχετικά με τα προβλήματα που ανεφερε πως εχω θα παραδεχτώ πως απο τα 10 προβλήματα τα 2 είναι απο δικο μου λάθος και στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα έχουν και άλλοι, φυσικά ένα απλό googlarisma θα βοηθούσε να το καταλάβεις αυτο, απλα είχα ιδιαίτερα έντονο ύφος όταν παρουσιάζονταν αυτα τα προβλήματα στη συσκευή μου, όσο για αυτή την απλη διαδικασια το έχω πάει ήδη σε 3 καταστήματα και δεν το έχει καταφέρει κανένας υπάλληλος, φυσικά ούτε και στη Samsung η οποια με oδηγησε βημα βημα μέσω του live chat και το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είπα πως το έχουν όλοι, ίσως υπάρχει μόνο στη συσκευή μου, απλα ανέφερα πως βρισκω την αναβάθμιση του fb για WP το λιγότερο χάλια επί την ευκαιρία. Παρακαλω πολύ να μην αρχίσει ξανά η κουβέντα του τύπου ο giorgosmc έχει όλο προβλήματα με τα WP και αρχισουν πάλι οι αντιπαραθέσεις με αποτέλεσμα να γινει "καφενείο" το forum, ας μιλήσουμε σχετικά με το θέμα του topic και μόνο. Ας κάνουμε κάτι καλύτερο. Ας μιλήσουμε για το πρόβλημά σου. Όπως τονίζεις σε κάθε ευκαιρία, το τεράστιο πρόβλημά σου ειναι τα WP. Και ρωτάω χωρίς ειρωνεία. Γιατί αυτομαστιγωνεσαι? Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και άλλαξε λειτουργικό. Αυτό για κάποιον λόγο δεν σου πάει. Το πάλεψες ηδη αρκετά. Κρίμα να χαλιέσαι. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και όπως λένε οι περισσότεροι (αλλα κι εσύ ο ίδιος) ειναι πολύ καλύτερες..... Υπάρχει και το "ακραίο" σενάριο να δοκιμάσεις ένα Lumia μιας και η Samsung προφανώς σε εγκατέλειψε...... Edited August 17, 2014 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παρακαλω να διαγραφεί η συζήτηση την οποία δε θα συνεχίσω, ειναι τελείως off topic και δεν το ξεκίνησα εγώ αυτη τη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παρακαλω να διαγραφεί η συζήτηση την οποία δε θα συνεχίσω, ειναι τελείως off topic και δεν το ξεκίνησα εγώ αυτη τη φορά. Γιώργο, δεν είμαστε off. Μιλάμε για προβλήματα στα wp8 τα οποία ειναι ένα ολόκληρο πρόβλημα για σένα. Και σου μιλάω ήρεμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Ερώτηση: Συχνά πυκνά, βγαίνει μήνυμα "Your -Χ- account needs attention" για τους λογαριασμούς email. Όχι πάντα για έναν συγκεκριμένο, μια για τον ένα μια για τον άλλο, δεν κάνει διακρίσεις... To "attention" είναι επειδή ψάχνει να συνδεθεί, σαν να μην βρίσκει το pass και αν το ξαναβάλω εκείνη τη στιγμή συνδέεται αμέσως. Στην αρχή ψάρωνα και έκανα αυτή τη δουλειά όποτε γινόταν, μετά από λίγο είδα ότι είναι παροδικό το θέμα, δηλαδή αν το αγνοήσω και δεν του ξαναβάλω το pass εκείνη τη στιγμή, αργότερα θα τον ξαναβρει από μόνο του και ενεργοποιείται ξανα ο λογαριασμός. Η απορία είναι που μπορεί να οφείλεται αυτό, δηλ. να μην βλέπει το pass ώρες-ώρες και να χάνει την σύνδεση στον χ,ψ λογαριασμό email παροδικά, αν επιδέχεται κάποιας ρύθμισης που τυχόν παίζει ρόλο (θέμα σήματος wifi δεν μπορεί να είναι, γιατί την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι λογαριασμοί κλπ τρέχουν κανονικά). Edited August 18, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ερώτηση: Συχνά πυκνά, βγαίνει μήνυμα "Your -Χ- account needs attention" για τους λογαριασμούς email. Όχι πάντα για έναν συγκεκριμένο, μια για τον ένα μια για τον άλλο, δεν κάνει διακρίσεις... To "attention" είναι επειδή ψάχνει να συνδεθεί, σαν να μην βρίσκει το pass και αν το ξαναβάλω εκείνη τη στιγμή συνδέεται αμέσως. Στην αρχή ψάρωνα και έκανα αυτή τη δουλειά όποτε γινόταν, μετά από λίγο είδα ότι είναι παροδικό το θέμα, δηλαδή αν το αγνοήσω και δεν του ξαναβάλω το pass εκείνη τη στιγμή, αργότερα θα τον ξαναβρει από μόνο του και ενεργοποιείται ξανα ο λογαριασμός. Η απορία είναι που μπορεί να οφείλεται αυτό, δηλ. να μην βλέπει το pass ώρες-ώρες και να χάνει την σύνδεση στον χ,ψ λογαριασμό email παροδικά, αν επιδέχεται κάποιας ρύθμισης που τυχόν παίζει ρόλο (θέμα σήματος wifi δεν μπορεί να είναι, γιατί την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι λογαριασμοί κλπ τρέχουν κανονικά). Πραγματικά δεν ξέρω που οφείλεται αυτό το θέμα αλλα το έχω συναντήσει και γω στο παρελθόν στον yahoo λογαριασμό μου και όπως και σε σένα λυνόταν μόνο του. Ψάχτηκα με τις ρυθμίσεις αλλα δε βρήκα ακρη. Εχει πολύ καιρό να μου συμβεί πάντως... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ερώτηση: Συχνά πυκνά, βγαίνει μήνυμα "Your -Χ- account needs attention" για τους λογαριασμούς email. Όχι πάντα για έναν συγκεκριμένο, μια για τον ένα μια για τον άλλο, δεν κάνει διακρίσεις... To "attention" είναι επειδή ψάχνει να συνδεθεί, σαν να μην βρίσκει το pass και αν το ξαναβάλω εκείνη τη στιγμή συνδέεται αμέσως. Στην αρχή ψάρωνα και έκανα αυτή τη δουλειά όποτε γινόταν, μετά από λίγο είδα ότι είναι παροδικό το θέμα, δηλαδή αν το αγνοήσω και δεν του ξαναβάλω το pass εκείνη τη στιγμή, αργότερα θα τον ξαναβρει από μόνο του και ενεργοποιείται ξανα ο λογαριασμός. Η απορία είναι που μπορεί να οφείλεται αυτό, δηλ. να μην βλέπει το pass ώρες-ώρες και να χάνει την σύνδεση στον χ,ψ λογαριασμό email παροδικά, αν επιδέχεται κάποιας ρύθμισης που τυχόν παίζει ρόλο (θέμα σήματος wifi δεν μπορεί να είναι, γιατί την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι λογαριασμοί κλπ τρέχουν κανονικά). Όπως το λες είναι, παροδικό θέμα. Μάλλον οφείλεται στο ότι λόγω κακού σήματος τη στιγμή που βρέθηκε πρόσβαση στο ίντερνετ, δεν έγινε σωστά ο συγχρονισμός. Μόλις ξανασυνδεθείς σε σημείο πρόσβασης με σταθερή και ισχυρή σύνδεση, ο συγχρονισμός θα γίνει αυτόματα και κανονικά και το εν λόγω μήνυμα θα εξαφανιστεί. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καταλαβαίνω τι λες αν και απ τη στιγμή που αγόρασα WP ήξερα ως ένα σημείο πως θα είχα δυσκολιες και ασυμβατότητες και είπα να συμβιβαστώ απλα δε περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό, τεσπα ας,μη ξεφεύγουμε απ το θέμα, σχετικά με το fb πριν λίγες μέρες ανέβαζα,μια χαρά, απο τότε που το αναβάθμισαν δεν υπάρχει καμία επιλογή για βιντεο παρά μόνο φωτογραφία. Επιλέγεις το video σου, πατάς κοινοποίηση - facebook και μια χαρά κοινοποιείται. Δε καταλαβαίνω τι λες... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά το έχω προσπαθήσει άπειρες φορές και με κάθε τρόπο, δεν γινετε στη συσκευή μου αυτο, όσο για την επιλογή του βιντεο και επιλογή κοινοποίηση το έχω ξανά αναφερει σε παλιότερο post, με 8.1 dp γινότανε, μετά το downgrade δε μου βγαζει το fb στη κοινοποίηση, και φίλε Montoya αρχισα ένα θέμα με μια συγκεκριμένη εφαρμογή που είχα και ζήτησα λύση και εσύ με τη σειρά σου άρχισες να λες να αλλαξω λειτουργικό και πολύ περιτο μπλα μπλα χωρίς ουσία και νοημα το οποίο έχει ξανά ειπωθεί και πάνω απο 20 φορές σε αυτο το forum, ακριβως όμως τα ίδια λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Δηλαδή αν πας στο FB στο κάτω μέρος και πατήσει το μεσαίο κυκλάκι που έχει τις φωτογραφίες δεν σου βγάζει επιλογή για φώτο ή βίντεο? Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται σε όλους και όχι σε σένα... Μιλάω για αυτό: http://i.imgur.com/JZA98ZK.jpg Edited August 18, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά το έχω προσπαθήσει άπειρες φορές και με κάθε τρόπο, δεν γινετε στη συσκευή μου αυτο, όσο για την επιλογή του βιντεο και επιλογή κοινοποίηση το έχω ξανά αναφερει σε παλιότερο post, με 8.1 dp γινότανε, μετά το downgrade δε μου βγαζει το fb στη κοινοποίηση, και φίλε Montoya αρχισα ένα θέμα με μια συγκεκριμένη εφαρμογή που είχα και ζήτησα λύση και εσύ με τη σειρά σου άρχισες να λες να αλλαξω λειτουργικό και πολύ περιτο μπλα μπλα χωρίς ουσία και νοημα το οποίο έχει ξανά ειπωθεί και πάνω απο 20 φορές σε αυτο το forum, ακριβως όμως τα ίδια λόγια. Δε θυμάμαι στα 8. Δεν ήξερα οτι είσαι ακόμα εκεί. Φαντάζομαι έκανες downgrade να περιμένεις την επίσημη αναβάθμιση... Αν δεν έχει προγραμματιστεί από Samsung για μένα κακώς γύρισες από dp. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δηλαδή αν πας στο FB στο κάτω μέρος και πατήσει το μεσαίο κυκλάκι που έχει τις φωτογραφίες δεν σου βγάζει επιλογή για φώτο ή βίντεο? Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται σε όλους και όχι σε σένα... Μιλάω για αυτό: http://i.imgur.com/JZA98ZK.jpg Όταν πατήσω το μεσαίο κυκλακι δε μου βγαζει τη φωτο που έστειλες αλλα με μεταφέρει απευθείας στο άλμπουμ κάμερας και μου βγαζει μόνο τις φωτογραφίες αντιθετα με το αν πάω απο το μενού της συσκευής στο αλπουμ που θα υπάρχουν και τα βιντεο και οι φωτο μαζι. Τι να πω, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Τι έκδοση σου γράφει μέσα στο fb? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Τι έκδοση σου γράφει μέσα στο fb? Ειναι η 5.3.1.0 Απο το store το είδα αυτη που έχω κατεβασμένη δηλαδη. Ξέχασα να αναφερω ότι πριν την αναβάθμιση του fb πριν λίγες μέρες και μετά το downgrade ανέβαζα κανονικά βιντεο με wp8 και επίσης τώρα όταν μεταφέρει στις φωτο αφού πατήσω το μεσαίο κυκλακι και επιλέξω ξανα τη κάμερα απο κάτω παλι με αφηνει να τραβήξω μόνο φωτο για να ανεβει στο fb και όχι βιντεο, σαν να μου απαγορευει τα βιντεο :P Edited August 18, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχει δει κανείς ορατή διαφορά μεταξύ Nokia Camera και Nokia Camera Beta; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μπήκα και εγώ να κράξω λίγο την εφαρμογή facebook που τελικά μου φαίνεται την κάνανε χειρότερη. Αργεί τραγικά να ανεβάσει φωτογραφίες ! Πότε επιτέλους θα βάλουν την επιλογή να μπορώ να κάνω αναθεώρηση ; Αναγκάζομαι και μπαίνω απο τον explorer για να το κάνω Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το Nokia Smart Cam που είναι οεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το Nokia Smart Cam που είναι οεο; Ανοίγεις το Nokia Camera και αριστερά από το κουμπί που πατάς για να φωτογραφίσεις είναι ένα άλλο κουμπί που λέγεται έξυπνη ακολουθία. Αυτό είναι πλέον το Nokia Smart Cam Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts