eleco Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλημέρα σας Αν αλλάξει κάποιος τηλέφωνο προφανώς θα μπορέσει να κατεβάσει σε αυτό τις αγορασμένες εφαρμογές. Τι γίνεται όμως με τις αγορές που έχουν γίνει μέσα από τις εφαρμογές π.χ. αφαίρεση διαφημίσεων κ.λ.π.; Θα ενεργοποιηθούν αυτές οι αγορές ή κλειδώνουν στην κάθε συσκευή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλημέρα σας Αν αλλάξει κάποιος τηλέφωνο προφανώς θα μπορέσει να κατεβάσει σε αυτό τις αγορασμένες εφαρμογές. Τι γίνεται όμως με τις αγορές που έχουν γίνει μέσα από τις εφαρμογές π.χ. αφαίρεση διαφημίσεων κ.λ.π.; Θα ενεργοποιηθούν αυτές οι αγορές ή κλειδώνουν στην κάθε συσκευή; αν χρησιμοποιείς τον ίδιο λογαριασμό που έκανες τις αγορές τότε σε ακολουθούν σε κάθε συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 αν χρησιμοποιείς τον ίδιο λογαριασμό που έκανες τις αγορές τότε σε ακολουθούν σε κάθε συσκευή ...μιλάμε ότι αυτό συμβαίνει και στις in app purchases, έτσι δεν είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μεταφέρθηκαν μηνύματα σχετικά με χάρτες και με εφαρμογές πλοήγησης στο ανάλογο θέμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Θέλω να αλλάξω την κάρτα sd στο τηλέφωνο μου και απο 8gb να βαλω 32gb. Τις εφαρμογες του τηλεφώνου τις εχω όλες στην sd. Αν συνδέσω το τηλέφωνο με το pc και μεταφέρω ολο το περιεχόμενο της παλιάς κάρτας στην καινούργια θα ειμαι εντάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το Chronos Calendar δεν κάνει update το title.είναι φυσιολογικό αυτό; δεν το έχω αποκλειση από το παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το Chronos Calendar δεν κάνει update το title.είναι φυσιολογικό αυτό; δεν το έχω αποκλειση από το παρασκήνιο. Έχεις δοκιμάσει unpin και πάλι pin το tile; Να εγκαταστήσεις και να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή ( βέβαια, επειδή είναι ημοερολόγιο, θα πρέπει να κάνει κάποιους συγχρονισμούς, οπότε δεν ξέρω πόσο εύοκολο μπορεί να είναι αυτό ); Να κάνεις ένα restart τη συσκευή; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το Chronos Calendar δεν κάνει update το title.είναι φυσιολογικό αυτό; δεν το έχω αποκλειση από το παρασκήνιο. Δεν εχω τετοιο προβλημα και ειναι η βασικη μου για ημερολογιο ...Σε preview εισαι ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Δεν εχω τετοιο προβλημα και ειναι η βασικη μου για ημερολογιο ...Σε preview εισαι ? Ναι.το έκανα delete. και το ξαναπέρασα.θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Θέλω να αλλάξω την κάρτα sd στο τηλέφωνο μου και απο 8gb να βαλω 32gb. Τις εφαρμογες του τηλεφώνου τις εχω όλες στην sd. Αν συνδέσω το τηλέφωνο με το pc και μεταφέρω ολο το περιεχόμενο της παλιάς κάρτας στην καινούργια θα ειμαι εντάξει? Κανενα νεο παιδια? Εαν ειμαι of topics πες τε μου που πρέπει να ρωτησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Θέλω να αλλάξω την κάρτα sd στο τηλέφωνο μου και απο 8gb να βαλω 32gb. Τις εφαρμογες του τηλεφώνου τις εχω όλες στην sd. Αν συνδέσω το τηλέφωνο με το pc και μεταφέρω ολο το περιεχόμενο της παλιάς κάρτας στην καινούργια θα ειμαι εντάξει? Κανενα νεο παιδια? Εαν ειμαι of topics πες τε μου που πρέπει να ρωτησω Ναι θα είσαι εντάξει σε όλα, αρκεί πριν την αντιγραφή να έχεις ενεργοποιήσει στον υπολογιστή την εμφάνιση κρυφών φακέλων. :) Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κανενα νεο παιδια? Εαν ειμαι of topics πες τε μου που πρέπει να ρωτησω Λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα! Φωτογραφίες, τραγούδια και τα σχετικά θα είναι μια χαρά. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να ξανακάνεις εγκατάσταση τις εφαρμογές που έχεις, αν και αυτό χλωμό το κόβω! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Τα .PDF κανονικά δεν θα έπρεπε να τα έβλεπα στην θέση /documents στην εφαρμογή "Files" της Microsoft; Δεν τα βρίσκω πουθενά αλλού εκτός από την εφαρμογή Adobe Reader. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Τα "αδιαβαστα" στο ταπαταλκ που πηγαν? Γιατι πατωντας home βγαζει αλλα αντι αλλων.και πουθενα δεν τα βλεπω σαν επιλογη μετα το update Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Τα "αδιαβαστα" στο ταπαταλκ που πηγαν? Γιατι πατωντας home βγαζει αλλα αντι αλλων.και πουθενα δεν τα βλεπω σαν επιλογη μετα το update discussions -> unread Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 discussions -> unread Ευχαριστω πολυ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μπορεί κάποιος να μας πει πώς ρυθμίζεται η εφαρμογή "Πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας της Microsoft" ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δυστυχώς οι φόβοι που είχαμε εκφράσει γαι το άσπρο φόντο του νέου tapatalk επιβεβαιώθηκαν... Το tapatalk είναι μέσα στις 3-4 εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο και συνήθως η πρώτη... Η κατανάλωση λοιπόν στις AMOLED έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί στήν καλύτερη για να μην πω για τριπλασιασμό... Περίμενα πρώτα να περάσουν λίγες μέρες για να το επιβεβαιώσω... Παράδειγμα για να γράψω ένα ποστ και να διαβάσω 2-3 θεματάκια και μέσα σε 12-13 λεπτά είχε φάει 14% από την μπαταρία... Δυστυχώς όλο αυτό το λευκό φόντο σκοτώνει πραγματικά την μπαταρία... Άλλα 2 προβλήματα είναι στα A) σε κάποια φόρουμ τα Quote δεν φαίνονται καν και σε άλλα φαίνονται περίεργα & B) Στα links δεν μπορείς να πατήσεις επάνω παρά μόνο να δεις τον σύνδεσμο... Λύση για αυτά τα 2 είναι η νέα επιλογή "Web View" όπου σε πετάει στον browser και τα βλέπεις... Πάντως το θέμα με την μπαταρία είναι το χειρότερο... Απορώ για ποιο λόγο να αφαιρέσουν το dark theme από την στιγμή που ξέρουν πόσο θα βλάψει τις AMOLED... Πραγματικά δεν έχει λογική.. Σκοπεύω το μεσημέρι να ανοίξω ένα θέμα στο tapatalk community και θα παραθέσω το λινκ για να μαζευτούμε μήπως και πάρουν μπρος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 συμφωνώ και εγώ , σαν ολοκαίνουργιος κάτοχος 925 για την μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα (φαντάζομαι όμως ισχύει η μεγάλη κατανάλωση στην amoled ) αλλά σίγουρα η ασπρίλα μου κουράζει τα μάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 συμφωνώ και εγώ , σαν ολοκαίνουργιος κάτοχος 925 για την μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα (φαντάζομαι όμως ισχύει η μεγάλη κατανάλωση στην amoled ) αλλά σίγουρα η ασπρίλα μου κουράζει τα μάτια Off Topic Αναβαθμίστηκες βλέπω.. Μεγειά και καλορίζικο :D Και αυτό που είπες για το κουραστικό στο μάτι ισχύει και το κατάλαβα χθες το βράδυ... Εκτός ότι μου έριξε 26% σε μισή ώρα πόνεσαν και τα μάτια μου (φοράω και φακούς) στο σκοτάδι.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Off Topic Αναβαθμίστηκες βλέπω.. Μεγειά και καλορίζικο :D Και αυτό που είπες για το κουραστικό στο μάτι ισχύει και το κατάλαβα χθες το βράδυ... Εκτός ότι μου έριξε 26% σε μισή ώρα πόνεσαν και τα μάτια μου (φοράω και φακούς) στο σκοτάδι.... thanks :) προσπαθω να συνηθίσω το μέγεθος ακόμα , σε σχέση με το τοσοδούλι 620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 thanks :) προσπαθω να συνηθίσω το μέγεθος ακόμα , σε σχέση με το τοσοδούλι 620 Χαχαχα.. Λογικό... Θεωρώ ότι είναι από τα ιδανιά μεγέθη οι 4,5'-4,7'... Θα το συνηθίσεις και μετά δεν θα γυρνάς... ΄ Πάντως υπέροχο κινητό... Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς ειδικά την οθόνη του... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αυτοί στη Tapatalk γελοίοι εντελώς... Άσπρο φόντο χωρίς δικαίωμα επιλογής θες δε θες. Εντελώς γίδια μιλάμε! :shoot: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Το shazam έκλεισε 8 μήνες πεθαμένο, ζωή σε μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Το shazam έκλεισε 8 μήνες πεθαμένο, ζωή σε μας... Δεν καταλαβαινω τι εννοεις .. μια χαρα δουλευει Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts