colossus_r Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλησπέρα, εχω αγορασει το Chronos Calendar, εάν το εχετε αγορασει ξερετε μηπως πως μπορω να αλλαξω χρωμα στα Σαββατα και πως μπορω να βαζω διαφορετικα χρωματα στα "events" που θελω αν εμφανιζει σε διαφορες ημερες? πχ κοκκινο στα γενεθλια καποιου φιλου/φιλης μου που ερχονται, μπλε στις ημερες που εχω αδεια, πρασινο στις ημερες που πρεπει να πληρωσω διαφορες υποχρεώσεις, κιτρινο σε "απλα" Memo κ.ο.κ. Ευχαριστω πολύ!!!! Το απάντησα και παλι αυτό ... Μέσα απο τις ρυθμίσεις/ημερολόγια μπορείς να δώσεις διαφορετικό χρωμα σε κάθε ημερολόγιο. Γενέθλια άλλο γιορτές άλλο κλπ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να κανει ηχογραφηση συνομιλιας ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να κανει ηχογραφηση συνομιλιας ? Στα 8 που να δουλεύει Όχι. Στα 8.1 ας μας πει κάποιος που τα έχει βάλει γιατί εγώ δε τα έχω ακόμα λόγο δουλειάς Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το απάντησα και παλι αυτό ... Μέσα απο τις ρυθμίσεις/ημερολόγια μπορείς να δώσεις διαφορετικό χρωμα σε κάθε ημερολόγιο. Γενέθλια άλλο γιορτές άλλο κλπ Επειδή μαλλον το ξανθο με "χαλαει" :) :) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακομα δεν εχω καταφερει να βρω που είναι αυτό που γραφεις!!!!!! :X :cry: Παντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απαντηση!! Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Επειδή μαλλον το ξανθο με "χαλαει" :) :) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακομα δεν εχω καταφερει να βρω που είναι αυτό που γραφεις!!!!!! :X :cry: Παντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απαντηση!! πας στο ημερολογιο , πατας τις τρεις τελειες και ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Επειδή μαλλον το ξανθο με "χαλαει" :) :) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακομα δεν εχω καταφερει να βρω που είναι αυτό που γραφεις!!!!!! :X :cry: Παντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απαντηση!! Ανοιγεις το Chronos και πατας το κατω αριστερα κουμπακι (ρυθμισεις)/μετα ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ/λογαριασμος. Microsoft Εκει εχει τις ρυθμισεις για ξαθε κατηγορια που μπορεις να αλλαξεις το χρωμα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Σας ευχαριστω πολύ και τους δυο!!!!! :) :) Το ειχα κανει αυτο, όμως δεν μου εμφανιζε τις αλλαγες, τελικα επρεπε μεσα από το Chronos να επιλεξω αντι για το Internal το Ημερολογιο του χρηστη για να μου εμφανιζει τα χρωματα τουλάχιστον για τρεις από της κατηγοριες που επιτρεπει την αλλαγη χρωματων. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλησπέρα. Έχω εγκατεστημένα τα WP8.1. Πρέπει να έχω και την εφαρμογή Preview for developers εγκατεστημένη; Επειδή μ' ένα hard reset αφαιρέθηκε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλησπέρα... Ότνα χρησιμοποιώ στον UC Broeser το WiFi Sharing δεν μπορώ να δω/μεταφέρω τα αρχεία του κινητού στο λάπτοπ παρά μόνο το αντίθετο, δηλ να κάνω import κάποια αρχεία στο κινητό... Μου δείχνει όλους τους φακέλους άδειους... Αν δεν γίνεται από τον UC Browser υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό? Δηλ μέσα από τον browser να διαβάζω και να μεταφέρω τα αρχεία του κινητού... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλησπέρα. Έχω εγκατεστημένα τα WP8.1. Πρέπει να έχω και την εφαρμογή Preview for developers εγκατεστημένη; Επειδή μ' ένα hard reset αφαιρέθηκε. Για την λειτουργια οχι δεν χρειαζεται ..αν βγει καποιο ακομη update πριν την επισημη θα το χρειαστεις ομως Καλησπέρα... Ότνα χρησιμοποιώ στον UC Broeser το WiFi Sharing δεν μπορώ να δω/μεταφέρω τα αρχεία του κινητού στο λάπτοπ παρά μόνο το αντίθετο, δηλ να κάνω import κάποια αρχεία στο κινητό... Μου δείχνει όλους τους φακέλους άδειους... Αν δεν γίνεται από τον UC Browser υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό? Δηλ μέσα από τον browser να διαβάζω και να μεταφέρω τα αρχεία του κινητού... Αν θυμαμαι καλα ο Pocket file manager εχει FTP server για μεταφορες αρχειων Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Για την λειτουργια οχι δεν χρειαζεται ..αν βγει καποιο ακομη update πριν την επισημη θα το χρειαστεις ομως Thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το call+SMS filter σας δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το call+SMS filter σας δουλεύει κανονικά; yep , αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 yep , αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ; Βασικά έχει εξαφανιστεί από το τηλέφωνο μου, δεν την βρίσκω :wacko: και διάβασα και κάτι σχόλια στο κατάστημα ότι σταμάτησε σε πολλούς να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Βασικά έχει εξαφανιστεί από το τηλέφωνο μου, δεν την βρίσκω :wacko: και διάβασα και κάτι σχόλια στο κατάστημα ότι σταμάτησε σε πολλούς να δουλεύει. την δοκίμασα και μου δουλεύει δοκίμασε uninstall και reinstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 την δοκίμασα και μου δουλεύει δοκίμασε uninstall και reinstall Μα δεν υπάρχει στο menu settings. Έχει εξαφανιστεί.... Θα δοκιμάσω install και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIZOS Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Έχω θέμα με το asphalt. Ξαφνικά δεν το βλέπω πουθενά. Ούτε στις εφαρμογές ούτε στην SD card ούτε στο τηλέφωνο. Παω να το ξαναεγκαταστησω από το store αλλά μου λέει μόνο κοινοποίηση δηλ το έχω εγκαταστήσει. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Έχω θέμα με το asphalt. Ξαφνικά δεν το βλέπω πουθενά. Ούτε στις εφαρμογές ούτε στην SD card ούτε στο τηλέφωνο. Παω να το ξαναεγκαταστησω από το store αλλά μου λέει μόνο κοινοποίηση δηλ το έχω εγκαταστήσει. Καμία ιδέα; Τι class είναι η sd σου; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 την δοκίμασα και μου δουλεύει δοκίμασε uninstall και reinstall Μα δεν υπάρχει στο menu settings. Έχει εξαφανιστεί.... Θα δοκιμάσω install και βλέπουμε. Τελικά μετά από update του πρόσθετα+πληροφορίες εμφανίστηκε πάλι. Το διάβασα στο forum της Nokia ότι αυτές οι δύο εφαρμογές συνδέονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIZOS Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τι class είναι η sd σου; 10 αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα γιατι το επαίζα στο 520 από class 2 8gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αναβαθμίσεις σήμερα για Μουσική, Βίντεο, Facebook και Onedrive :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μπορεί κάποιος να δώσει το link που έχει για οδηγίες για το πως να φτιάχνω playlists μέσω του pc?? Χάθηκα λίγο εδώ μέσα στις σελίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μπορεί κάποιος να δώσει το link που έχει για οδηγίες για το πως να φτιάχνω playlists μέσω του pc?? Χάθηκα λίγο εδώ μέσα στις σελίδες... Αν έχεις κάνει αναβάθμιση σε WP8.1, δε χρειάζεται να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή, για να φτιάξεις playlists. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Αν έχεις κάνει αναβάθμιση σε WP8.1, δε χρειάζεται να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή, για να φτιάξεις playlists. Έχω κάνει αναβάθμιση, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να επιλέξω ολόκληρο φάκελο με τραγούδια, αλλά πρέπει να τα επιλέξω ένα ένα, κι έχω περασμένα πάνω από 2500 τραγούδια, και είναι αδύνατο να το κάνω αυτό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Δες εδώ στις χρήσιμες οδηγίες.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4437655#post4437655 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts