Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή για να χειριζόμαστε την τηλεόραση απο κινητό σαν τηλεχειριστήριο?

αν εννοείς μέσω wifi δεν ξέρω , πρέπει να έχει το τηλέφωνο IR blaster για να το χρησιμοποιήσεις σαν χειριστήριο νομίζω μονο μερικά Samsung και HTC έχουν

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή για να χειριζόμαστε την τηλεόραση απο κινητό σαν τηλεχειριστήριο?

Υπάρχουν. Αρκεί η εφαρμογή να υποστηρίζει την tv σου. Ψάξε στο κατάστημα βάζοντας το μοντέλο της τηλεόρασης (πχ bravia)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπάρχουν. Αρκεί η εφαρμογή να υποστηρίζει την tv σου. Ψάξε στο κατάστημα βάζοντας το μοντέλο της τηλεόρασης (πχ bravia)

Ένα δύο που υπάρχουν στο κατάστημα απαιτούν σύνδεση της τηλεόρασης με wifi. Μάλλον δεν υπάρχει μόνο με ir.

καλησπερα σε ολους.

μια απορια που εχω τον τελευταιο καιρο.

εστω σε μια επαφη εχω 2 αριθμους τηλεφωνου κ θελω να στειλω sms.

με καποιον τρόπο το λειτουργικο "αντιλαμβανεται/ ελέγχει" ποιος αριθμος ειναι ανοιχτός/ ενεργός και εκει στελνει μηνυμα ?

δεν εχω καταφερει καπως να επελεγα τον ενα απο τους 2 διαθεσιμους αριθμους.

παρ ολα αυτα, σχεδον στο 100% των φορων μου ερχεται αναφορα παραδοσης, αλλα κατι λειτουργει σωστά μαλλον.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπερα σε ολους.

μια απορια που εχω τον τελευταιο καιρο.

εστω σε μια επαφη εχω 2 αριθμους τηλεφωνου κ θελω να στειλω sms.

με καποιον τρόπο το λειτουργικο "αντιλαμβανεται/ ελέγχει" ποιος αριθμος ειναι ανοιχτός/ ενεργός και εκει στελνει μηνυμα ?

δεν εχω καταφερει καπως να επελεγα τον ενα απο τους 2 διαθεσιμους αριθμους.

παρ ολα αυτα, σχεδον στο 100% των φορων μου ερχεται αναφορα παραδοσης, αλλα κατι λειτουργει σωστά μαλλον.

Καλησπέρα... Απλά εκεί που γράφεις το μήνυμα θα πηγαίνεις στις 3 τελιτσες κάτω δεξιά και θα πατάς αλλαγή αριθμού... Από εκεί θα διαλέγεις τον αριθμό..

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα... Απλά εκεί που γράφεις το μήνυμα θα πηγαίνεις στις 3 τελιτσες κάτω δεξιά και θα πατάς αλλαγή αριθμού... Από εκεί θα διαλέγεις τον αριθμό..

'φχαριστιόμαστε.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Πως αλλάζω το ονομα σε μια φωτο που έχω τραβήξει ;;

Δεν βρηκα κάτι στην επεξεργασία.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Πως αλλάζω το ονομα σε μια φωτο που έχω τραβήξει ;;

Δεν βρηκα κάτι στην επεξεργασία.

Χρειάζεται κάποιος File Manager για να αλλάξεις όνομα... Σου προτείνω τον Aerize Explorer που είναι κ δωρεάν (αφού σε λίγες μέρες θα βγει ο επίσημος της Microsoft) και αφού τον κατεβάσεις πάς πάνω σοτ όνομα της φώτο και πατάς παρατεταμένα μέχρι να σε βγάλει στις επιλογές και από εκεί πατάς Rename...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

Πσ.το δοκίμασα αλλα είναι για 8,1

Εγώ έχω τα 8αρια μιας και περιμένω την επίσημη κυκλοφορία.

Edited by lokigr

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Ψάχνω εφαρμογή YouTube κυρίως για γρήγορη ζεύξη με smart tv.

Φυσικά δεν εννοώ μέσα σπο τις ρυθμίσεις αλλά οσο πιο άμεσα γίνεται και να μην αποσυνδέεται.

Έχει κάποιος κάτι στα υπόψιν του;

3>4

Μηνύματα που αφορούσαν εφαρμογές πλοήγησης για τις WP8 συσκευές μεταφέρθηκαν στο θέμα που δημιουργήθηκε ώστε να είναι όλα συγκεντρωμένα.

Παρακαλώ οποιαδήποτε συζήτηση αφορά εφαρμογή πλοήγησης είτε της Nokia είτε άλλης εταιρείας για τις WP8 συσκευές την συνεχίζουμε εδώ.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

Πσ.το δοκίμασα αλλα είναι για 8,1

Εγώ έχω τα 8αρια μιας και περιμένω την επίσημη κυκλοφορία.

Ο Pocket File Manager δουλευε και στα 8αρια αν θυμαμαι καλα

Ψάχνω εφαρμογή YouTube κυρίως για γρήγορη ζεύξη με smart tv.

Φυσικά δεν εννοώ μέσα σπο τις ρυθμίσεις αλλά οσο πιο άμεσα γίνεται και να μην αποσυνδέεται.

Έχει κάποιος κάτι στα υπόψιν του;

MyTube, MetroTube kai Toib ειναι οι κατα τεκμηριο καλυτερες .. Δοκιμασε ποια σου αρεσει περισσοτερο ...

Προσωπικη μου επιλογη εναι το MyTube

Edited by colossus_r

MyTube νομίζω ότι είναι σε άλλα επίπεδα...

σιγουρα ειναι πολυ καλο.δουλευω ομως και το tubemp3 που μου αρεσει.απλο αλλα μου αρεσει για youtube browsing.ακομη δεν τοχω δοκιμασει να κατεβασω mp3.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Καλησπέρα. Είμαι ο μοναδικός που δεν χτυπούν οι ειδοποιήσεις του facebook; :confused: Είμαι με 8.1..

Ούτε εμένα χτυπάνε! Με την official εφαρμογή λόγω της σύνδεσης με το people hub! Αν και διάβασα χθες-προχθές ότι έγινε και η beta συμβατή με τo people hub των 8.1 αλλά δεν μπήκα στον κόπο να την κατεβάσω για να την δοκιμάσω μιας και η beta στο θέμα των ειδοποιήσεων τα πήγαινε ανέκαθεν καλύτερα από την official!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ούτε εμένα χτυπάνε! Με την official εφαρμογή λόγω της σύνδεσης με το people hub! Αν και διάβασα χθες-προχθές ότι έγινε και η beta συμβατή με τo people hub των 8.1 αλλά δεν μπήκα στον κόπο να την κατεβάσω για να την δοκιμάσω μιας και η beta στο θέμα των ειδοποιήσεων τα πήγαινε ανέκαθεν καλύτερα από την official!

Thanks! Καιρός να ξανακατεβάσω την beta, λοιπόν. :)

Huawei Nova 5T

Thanks! Καιρός να ξανακατεβάσω την beta, λοιπόν. :)

Το δοκιμάζω τώρα και εγώ!

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_Facebook_Beta.png?itok=E-pNB2H9

EDIT:

Το εγκατέστησα αλλά δεν μου άνοιγε καν! Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα και άνοιξε! Το είχαν και άλλοι αυτό το θέμα οπότε αν τύχει σε κάποιον άλλον σβήσιμο και εγκατάσταση ξανά!

Edited by niotheros

Το δοκιμάζω τώρα και εγώ!

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_Facebook_Beta.png?itok=E-pNB2H9

EDIT:

Το εγκατέστησα αλλά δεν μου άνοιγε καν! Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα και άνοιξε! Το είχαν και άλλοι αυτό το θέμα οπότε αν τύχει σε κάποιον άλλον σβήσιμο και εγκατάσταση ξανά!

Thanks, για το link! Και μια τελευταία ερώτηση. Μπορώ να έχω official και beta έκδοση και να είναι ταυτόχρονα ενημερωμένες με τα στοιχεία των επαφών μου; Επειδή ήδη στην official έχω συνδέσει αριθμούς, προφίλ facebook και φωτογραφίες.

Huawei Nova 5T

Thanks, για το link! Και μια τελευταία ερώτηση. Μπορώ να έχω official και beta έκδοση και να είναι ταυτόχρονα ενημερωμένες με τα στοιχεία των επαφών μου; Επειδή ήδη στην official έχω συνδέσει αριθμούς, προφίλ facebook και φωτογραφίες.

Αυτό δοκίμαζα τώρα! Μόνο τη μια εφαρμογή κατάφερα να έχω συνδεδεμένη με τις επαφές μου. Μόλις πήγαινα σε κάποια επαφή στην προσθήκη εφαρμογής και επέλεγα το facebook beta μου έβγαζε να διαλέξω ποια επαφή θέλω να συνδέσω αλλά δεν μπορούσα να επιλέξω το προφίλ του facebook μιας και το είχα ήδη συνδεδεμένο στην official!

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να τις έχουμε ταυτόχρονα, την beta για τις ειδοποιήσεις και την official στις επαφές για να μην τις ξαναλλάζουμε!

Πάντως ούτε το Facebook beta έχει να επιλέγουμε τι ειδοποιήσεις θέλουμε από τις ειδοποιήσεις+ενέργειες στις ρυθμίσεις της συσκευής!

Αυτό δοκίμαζα τώρα! Μόνο τη μια εφαρμογή κατάφερα να έχω συνδεδεμένη με τις επαφές μου. Μόλις πήγαινα σε κάποια επαφή στην προσθήκη εφαρμογής και επέλεγα το facebook beta μου έβγαζε να διαλέξω ποια επαφή θέλω να συνδέσω αλλά δεν μπορούσα να επιλέξω το προφίλ του facebook μιας και το είχα ήδη συνδεδεμένο στην official!

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να τις έχουμε ταυτόχρονα, την beta για τις ειδοποιήσεις και την official στις επαφές για να μην τις ξαναλλάζουμε!

Πάντως ούτε το Facebook beta έχει να επιλέγουμε τι ειδοποιήσεις θέλουμε από τις ειδοποιήσεις+ενέργειες στις ρυθμίσεις της συσκευής!

Ναι, αυτό διαπίστωσα κι εγώ. Επίσης, πέρα από μία ειδοποίηση που μου εμφάνισε banner η beta εφαρμογή, σταμάτησε να εμφανίζει και αυτή.. Επίσης, πέρα από την μη εμφάνιση banners και από τις 2 εφαρμογές, η beta χάνει και τον tile counter της. Η επίσημη έχει ένδειξη για 5 ενημερώσεις, ενώ η beta καθόλου ένδειξη... Άλλη μια μέρα θα δοκιμάσω τη beta και αν δε διορθωθεί, έφυγε.

Huawei Nova 5T

Εγω παντως με την ΒΕΤΑ εχω και ειδοποιησεις στο action center και το live tile δουλευει κανονικα.

Ναι, αυτό διαπίστωσα κι εγώ. Επίσης, πέρα από μία ειδοποίηση που μου εμφάνισε banner η beta εφαρμογή, σταμάτησε να εμφανίζει και αυτή.. Επίσης, πέρα από την μη εμφάνιση banners και από τις 2 εφαρμογές, η beta χάνει και τον tile counter της. Η επίσημη έχει ένδειξη για 5 ενημερώσεις, ενώ η beta καθόλου ένδειξη... Άλλη μια μέρα θα δοκιμάσω τη beta και αν δε διορθωθεί, έφυγε.

Κάνε μια επανεγκατάσταση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg