Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν γίνεται... Άλλωστε δεν υπάρχει κανένα νόημα νομίζω εκτός από την εμφάνιση... Πρακτικά δεν χρησιμεύει όπως στις υπόλοιπες επαφές σου.,..

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Από τη στιγμή που π.χ., περνάω τον αριθμό μου στο tile Me, δεν υπάρχει χρηστικότητα. Δε θα μπορώ να καλέσω τον εαυτό μου, δηλαδή.

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα περισσότερο θέμα αισθητικής είναι και για να έχω πιο εύκολα πρόσβαση στα προσωπικά μου στοιχεία σε περίπτωση αποστολής τους. Απο κει και έπειτα αποκλείεται να περάσω αριθμό κινητού μέσω υπολογιστή στο fb! Μιας και αναφερθήκαμε στο θέμα και επειδή δεν το έχω καταλάβει καλά: Στα wp8.1 πέραν του chat που θα αφαιρεθεί απο την εφαρμογή των μηνυμάτων, κακώς για μένα, θα αφαιρεθεί και η δυνατότητα που κουβεντιάζουμε τώρα; Δηλαδή ο συγχρονισμός των επαφών με τους λογαριασμούς fb, Skype, κλπ μέσα στην εφαρμογή των επαφών. Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Χρησιμοποιώ το Facebook beta και το Facebook messenger. Όταν έχω μήνυμα χτυπάνε και τα τρία (μαζί με την εφαρμογή μηνύματα). Με δεδομένο ότι το fb messenger δεν κλείνει (παρά χειροκίνητα μέχρι τις 8 το πρωί) και θέλοντας να χτυπάει μόνο στην εφαρμογή μηνύματα, τι μπορώ να κάνω. Σημειωτεον ότι θέλω να παραμείνουν οι ειδοποιήσεις του fb.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κατσε γιατι κατι δεν καταλαβαινω ...

Τι ακριβως θες να συγχρονισεις τον αριθμο τηλεφωνου σου με το FB σου ?

Αυτο ρωτας ?

Ναι. Αυτό. Να φαίνεται ο αριθμός τηλεφώνου μου.

Edited by impreza_sti
Samsung S8

Χρησιμοποιώ το Facebook beta και το Facebook messenger. Όταν έχω μήνυμα χτυπάνε και τα τρία (μαζί με την εφαρμογή μηνύματα). Με δεδομένο ότι το fb messenger δεν κλείνει (παρά χειροκίνητα μέχρι τις 8 το πρωί) και θέλοντας να χτυπάει μόνο στην εφαρμογή μηνύματα, τι μπορώ να κάνω. Σημειωτεον ότι θέλω να παραμείνουν οι ειδοποιήσεις του fb.

Αν στο fb beta δεν θες μηνύματα πήγαινε στις ρυθμίσεις -> ειδοποιήσεις κ ξετικαρε τα μην...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αν στο fb beta δεν θες μηνύματα πήγαινε στις ρυθμίσεις -> ειδοποιήσεις κ ξετικαρε τα μην...

Μα δεν βρίσκω τέτοια επιλογή......

ρυθμίσεις εννοείς στο fb beta φαντάζομαι....

Ναι... Εφόσον είναι ίδιο φαντάζομαι με το κανονικό fb κάνεις αριστερά μέσα στην εφαρμογή, πατάς ρυθμίσεις κ η δεύτερη επιλογή είναι ειδοποιήσεις όπου εκεί διαλέγεις...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Κυριοι το facebook για windows phone δεν δεινει την επιλογη για κλησεις? Δεν το χρησιμοποιω και δεν μ ενοιαζε αλλα εχτες το βραδυ ενας φιλος μου με Android εκανε κληση μεσω facebook και λεω καλα εμεις με WP σε πιγαδι κατουρησαμε?

Σίγουρα περισσότερο θέμα αισθητικής είναι και για να έχω πιο εύκολα πρόσβαση στα προσωπικά μου στοιχεία σε περίπτωση αποστολής τους. Απο κει και έπειτα αποκλείεται να περάσω αριθμό κινητού μέσω υπολογιστή στο fb! Μιας και αναφερθήκαμε στο θέμα και επειδή δεν το έχω καταλάβει καλά: Στα wp8.1 πέραν του chat που θα αφαιρεθεί απο την εφαρμογή των μηνυμάτων, κακώς για μένα, θα αφαιρεθεί και η δυνατότητα που κουβεντιάζουμε τώρα; Δηλαδή ο συγχρονισμός των επαφών με τους λογαριασμούς fb, Skype, κλπ μέσα στην εφαρμογή των επαφών.

Καλά, εννοείται ότι δε θα δώσεις στο fb τον αριθμό σου. Αν και πιστεύω ότι, από τη στιγμή που το χρησιμοποιούμε στο smartphone μας, έχουν και τον αριθμό μας. Κι εγώ το βρίσκω σαν λάθος κίνηση. Έλα ντε.. Αν το "βγάλουν" κι αυτό, κάτι δε θα σκέφτονται καλά στην MS... Και αφού μιλάμε για fb, αυτή τη στιγμή, τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ επίσημης εφαρμογής και beta; Πέραν των πιο γρήγορων ενημερώσεων της beta.

Και μια απορία, άσχετη με το fb. Πήγα να στείλω πριν κάτι μέρες, μερικά τραγούδια από το 820 μου, σε μια άλλη συσκευή και δεν είδα κάποια επιλογή για πολλαπλή επιλογή, τόσο από το Music+Videos, όσο και από τον Pocket File Manager... Είναι κάτι που δεν υπάρχει στα WP;...

Huawei Nova 5T

Καλά, εννοείται ότι δε θα δώσεις στο fb τον αριθμό σου. Αν και πιστεύω ότι, από τη στιγμή που το χρησιμοποιούμε στο smartphone μας, έχουν και τον αριθμό μας. Κι εγώ το βρίσκω σαν λάθος κίνηση. Έλα ντε.. Αν το "βγάλουν" κι αυτό, κάτι δε θα σκέφτονται καλά στην MS... Και αφού μιλάμε για fb, αυτή τη στιγμή, τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ επίσημης εφαρμογής και beta; Πέραν των πιο γρήγορων ενημερώσεων της beta.

Και μια απορία, άσχετη με το fb. Πήγα να στείλω πριν κάτι μέρες, μερικά τραγούδια από το 820 μου, σε μια άλλη συσκευή και δεν είδα κάποια επιλογή για πολλαπλή επιλογή, τόσο από το Music+Videos, όσο και από τον Pocket File Manager... Είναι κάτι που δεν υπάρχει στα WP;...

Καλά σίγουρα θα έχουν τον αριθμό αλλα τουλάχιστον δε θα μπορεί να μπαίνει οποιοσδήποτε χρηστής στο προφίλ μου να τον δει. Όσο για την πολλαπλή επιλογή που αναφέρεις δεν την βρίσκω ούτε εγώ.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλά σίγουρα θα έχουν τον αριθμό αλλα τουλάχιστον δε θα μπορεί να μπαίνει οποιοσδήποτε χρηστής στο προφίλ μου να τον δει. Όσο για την πολλαπλή επιλογή που αναφέρεις δεν την βρίσκω ούτε εγώ.

Στην μουσική έχει πολλαπλή επιλογή ... Πήγαινε Μουσική/Τραγούδια και πάτησε το αριστερό εικονίδιο να σου βγάλει την πολλαπλή επιλογή

Στην μουσική έχει πολλαπλή επιλογή ... Πήγαινε Μουσική/Τραγούδια και πάτησε το αριστερό εικονίδιο να σου βγάλει την πολλαπλή επιλογή

Ναι, αλλά η συγκεκριμένη πολλαπλή επιλογή είναι μόνο για διαγραφή. Από τη στιγμή που τα επιλέγω, δεν έχει επιλογή για share. Μόνο το εικονίδιο του κάδου υπάρχει.

Huawei Nova 5T

Το Δεκέμβριο αγόρασα την εφαρμογή super calendar 2,50 Ε,μετά από κανένα μήνα το έβγαλα κ έβαλα άλλο. Τώρα το ξαναεγκατέστησα,έχει 4,99 Ε κ μου λέει να το αγοράσω γιατί οι δωρεάν 5 μέρες πέρασαν.

1/Αφού το είχα αγοράσει,έχω μάλιστα το mail από το hotmail της επιβεβαίωσης της αγοράς του,γιατί μου ζητάει πάλι αγορά?

2/Τα άλλα δε μου δείχνουν όλες τις σημειώσεις που έχω περάσει. Φαίνονται σαν ''private''. Αυτό μόνο. Στο super calendar τις έβλεπα όλες.

Samsung S8

Το Δεκέμβριο αγόρασα την εφαρμογή super calendar 2,50 Ε,μετά από κανένα μήνα το έβγαλα κ έβαλα άλλο. Τώρα το ξαναεγκατέστησα,έχει 4,99 Ε κ μου λέει να το αγοράσω γιατί οι δωρεάν 5 μέρες πέρασαν.

1/Αφού το είχα αγοράσει,έχω μάλιστα το mail από το hotmail της επιβεβαίωσης της αγοράς του,γιατί μου ζητάει πάλι αγορά?

2/Τα άλλα δε μου δείχνουν όλες τις σημειώσεις που έχω περάσει. Φαίνονται σαν ''private''. Αυτό μόνο. Στο super calendar τις έβλεπα όλες.

Δοκίμασες να ξαναπατήσεις αγορά? Συνήθως το κατεβάζει έτσι αν το έχεις αγοράσει... Αλλιώς θα πρέπει αν επικοινωνήσεις με κάποιον υπεύθυνο φαντάζομαι...

:rtfm:

Δοκίμασες να ξαναπατήσεις αγορά? Συνήθως το κατεβάζει έτσι αν το έχεις αγοράσει... Αλλιώς θα πρέπει αν επικοινωνήσεις με κάποιον υπεύθυνο φαντάζομαι...

αυτο είναι. Γράφει απο κάτω αγορα και ψάρωσε....:)

αυτο είναι. Γράφει απο κάτω αγορα και ψάρωσε....:)

ειναι τοσο δυσκολο να το αλλαξουν αυτο για να μη μπερδευεται/ψαρωνει ο κοσμος?

εχουν κατι κολληματα παντως....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Έχει από το απόγευμα που δεν δουλεύει το viber ούτε στο κινητό ούτε στο pc. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Ευχαριστώ.

Έχει από το απόγευμα που δεν δουλεύει το viber ούτε στο κινητό ούτε στο pc. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Ευχαριστώ.

είναι down

Αυτό ήταν! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!

Samsung S8

Ξαφνικά μου δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα με το 520. Χάθηκαν όλες οι επαφές μου google :cry::cry::cry::cry:. Έκανα αρκετες προσπάθειες μέχρι έσβησα τον λογαριασμό google άλλα τίποτα κωδικός σφάλματος 80190194 θέλω βοήθεια συμφουρίτες. Στον υπολογιστή υπάρχουν κανονικά.

Τωρα τελευταια πασχει ο συγχρονισμος της google.και στο optimus g,και στο ipad mini (επαφες).

Ειναι γενικο το κακο δηλαδη...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...