evris2013 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Γι αυτό κι εγώ περιμένω για αγορά Lumia! Ως τότε, Ν8 και ξερό ψωμί! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 θα φαει πο**λο το κο**κινητο και δεν θα ξανασχοληθω με τα κο** windows.για να απρω ενα back up τις επαφες μου μου εχουνε σπασει τα νευρα.ο λογαριασμος μου στο κινιτο δεν συγχρονιζει.φτιαχνω νεο παταω συγχρονισμο στις επαφες μπαινω στο hotmail στο site επαφες δεν υπαρχουν.φτιαχνω csv αρχειο απτο excell παω να το κανω import στο outlook δεν το παιρνει.ελεος.για να παρω ενα κολοbackup να εχω φαει 2 μερες.πισω στο android. κάτι κάνεις λάθος μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 κάτι κάνεις λάθος μαλλον Σίγουρα να λες... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 θα φαει πο**λο το κο**κινητο και δεν θα ξανασχοληθω με τα κο** windows.για να απρω ενα back up τις επαφες μου μου εχουνε σπασει τα νευρα.ο λογαριασμος μου στο κινιτο δεν συγχρονιζει.φτιαχνω νεο παταω συγχρονισμο στις επαφες μπαινω στο hotmail στο site επαφες δεν υπαρχουν.φτιαχνω csv αρχειο απτο excell παω να το κανω import στο outlook δεν το παιρνει.ελεος.για να παρω ενα κολοbackup να εχω φαει 2 μερες.πισω στο android. Φιλε μου σιγουρα καπου το χανεις, ηρεμησε και κανε μια προσπαθεια ακομα. εμενα απο μεταβαση απο android στο 920 μου περασε τα παντα, επαφες ημερολογιο φωτος των επαφων, ενα πραγμα σαν PnP :) ειναι απλο, μην ψαχνεις περιεργες λυσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Τα android κινητά έχουν μία γραμμή εργαλείων (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) με την οποία μπορείς άμεσα με μια κίνηση να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς WI-FI, 3G, flight mode κτλ... χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις στις ρυθμίσεις (γίνεται σύρωντας το το δάχτυλο σου στην κορυφή της οθόνης και προς τα κάτω). Υπάρχει τέτοια επιλογή στα WP8;;; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Τα android κινητά έχουν μία γραμμή εργαλείων (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) με την οποία μπορείς άμεσα με μια κίνηση να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς WI-FI, 3G, flight mode κτλ... χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις στις ρυθμίσεις (γίνεται σύρωντας το το δάχτυλο σου στην κορυφή της οθόνης και προς τα κάτω). Υπάρχει τέτοια επιλογή στα WP8;;; ναι πολλες http://www.windowsphone.com/en-us/search?q=connectivity+tiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 τελικα κατεβασα προγραμμα απτο store και μου εφτιαξε αρχειο csv και το περασα στο outlook. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 @ adok13 Δες αυτό http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/244657-attention-required-microsoft-account-dub-m-hotmail-com-outlook-error.html Κάπου αναφέρουν ότι προκαλεί πρόβλημα το backup των SMS. Απενεργοποίησέ το, και δες αν δουλεύει (είναι στις Ρυθμίσεις, δεξιά, μηνύματα) Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) stewe τοχω απενεργοποιημενο ηδη.σευαχαριστω παντως.στο internet που το εψαξα το εχουν αντιμετωπισει κιαλλοι αυτο το προβλημα και η μονη λυση που δινουν επισημα απο τη microsoft ειναι hard reset και διμιουργια απο την αρχη παλι του λογαριαμου. Edited January 29, 2014 by adok13 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) ειπαμε τα προβληματα ειναι ακομα αρκετα....αργα πολυ αργα παει η ms...οι αλλοι τρεχουν.... Δεν θα διαφωνήσω στο ότι ίσως πάει αργά ή ότι έχει πράγματα να βελτιωσει/προσθέσει αλλά το παραπάνω πρόβλημα απλα δεν είναι πρόβλημα. Δεν ξέρω πολλούς να το συνάντησαν. Ούτε εγω βέβαια. Μη τα φορτώνουμε όλα στην κακιά ms Edited January 29, 2014 by navi55 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) την απαντηση που εδωσε ο φιλος,που πηγαινε το μυν.,στο προβλημα που ειχα την ειδες; και αυτο που λες οτι δεν το συναντησαν πολλοι,θες να σου δωσω link να δεις ποσοι το εχουν συναντησει; κανε ενα search στο google ''error 85010014'' Edited January 29, 2014 by mcde Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 την απαντηση που εδωσε ο φιλος,που πηγαινε το μυν.,στο προβλημα που ειχα την ειδες; και αυτο που λες οτι δεν το συναντησαν πολλοι,θες να σου δωσω link να δεις ποσοι το εχουν συναντησει; κανε ενα search στο google ''error 85010014'' Ώρα και ημερομηνία είναι οκ στο κινητό σου ;;καμια φορά δεν συγχρονίζει για αυτο το λόγο . Εμένα πάντως τα έκανε όλα μόνο του Επαφές κτλ . Ότι έχει ελλείψεις το OS πάντως έχει Αλλα για έναν απλό χρηστή όπως ειμαι εγώ είναι μια χαρά !! Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ούτε εγώ συνάντησα πρόβλημα στο συγχρονισμό πάντως.. όλα μια χαρά κύλισαν... Κάτι που είχα ρωτήσει πριν 2-3 μέρες αλλά δεν βρήκα απάντηση... Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει... Όταν αποθηκεύω μια εικόνα στο skydrive μετά μου εμφανίζει έναν φάκελο στις εικόνες που λέγεται "Εικόνες που έχουν αποθηκευτεί στο SkyDrive"... Όταν όμως τις σβήνω αυτές από το τηλ σβήνονται και από το skydrive... Πως μπορώ να στέλνω εικόνες στο skydrive χωρίς να μένουν πουθενά στο κινητό παρά μόνο στο skydrive? Δηλ να τις σβήνω από το κιν αλλά να τις βλέπω στο skydrive??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Είπαμε όσοι προσπάθησαν να συγχρονίσουν για πρώτη φορά Google Contacts μετά απο μία ημερομηνία (δεν θυμάμαι τώρα πότε ακριβώς είναι περίπου χρόνος τωρα) έχουν και τα έχουν πρόβλημα επειδή δεν επιτρέπει πλέον η Google... Τέλος. Όσοι το κάναμε πριν από αυτή την ημερομηνία ούτε είχαμε, ούτε θα έχουμε πρόβλημα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αφαιρέθηκαν/τροποποιήθηκαν posts! Υπενθυμίζω ότι απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί. Ηρεμήστε ορισμένοι. Μπορείτε να απαντάτε χωρίς να γίνεστε εριστικοί και αγενείς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIZOS Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Επειδή αύριο παίρνω το lumia 520 για να συγχρονίσω google επαφές και ημερολόγιο πώς θα το κάνω; Σύμφωνα με την microsoft εύκολα με την προσθήκη λογαριασμού google http://www.windowsphone.com/el-GR/how-to/wp8/people/set-up-or-delete-an-email-account σύμφωνα με άλλους δυσκολία Τί ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Επειδή αύριο παίρνω το lumia 520 για να συγχρονίσω google επαφές και ημερολόγιο πώς θα το κάνω; Σύμφωνα με την microsoft εύκολα με την προσθήκη λογαριασμού google http://www.windowsphone.com/el-GR/how-to/wp8/people/set-up-or-delete-an-email-account σύμφωνα με άλλους δυσκολία Τί ισχύει; κυκλοφορούν κάτι φήμες ωρες ωρες . Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα μπορείς να συγχρονίσεις calendar και contacts μέσω outlook Edited January 29, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIZOS Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 κυκλοφορούν κάτι φήμες ωρες ωρες . Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα μπορείς να συγχρονίσεις calendar και contacts μέσω outlook Με βολεύει η google γιατί χρησιμοποιώ και android tablet και κινητό. Το outlook δουλεύει ακριβώς τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αφαιρέθηκαν/τροποποιήθηκαν posts! Υπενθυμίζω ότι απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί. Ηρεμήστε ορισμένοι. Μπορείτε να απαντάτε χωρίς να γίνεστε εριστικοί και αγενείς. Φταίει ο γραπτός ο λόγος,είναι εύκολα παρεξηγήσιμος.:) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Με βολεύει η google γιατί χρησιμοποιώ και android tablet και κινητό. Το outlook δουλεύει ακριβώς τα ίδια; yep , και γω εχω android ταμπλετα και εχω συγχρονισμενο στο caledar το Hotmail και στο lumia 620 εχω συγχρονισμένο στο calendar και outlook calendar και google calendar . Το ίδιο και με τις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Βλέπω σε μερικές φωτογραφίες κάτι ωραία εικονίδια για την εφαρμογή της αλληλογραφίας. Αυτό που έχω για το outlook δεν μου πολυαρέσει, γίνεται να το αλλάξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Είπαμε όσοι προσπάθησαν να συγχρονίσουν για πρώτη φορά Google Contacts μετά απο μία ημερομηνία (δεν θυμάμαι τώρα πότε ακριβώς είναι περίπου χρόνος τωρα) έχουν και τα έχουν πρόβλημα επειδή δεν επιτρέπει πλέον η Google... Τέλος. Όσοι το κάναμε πριν από αυτή την ημερομηνία ούτε είχαμε, ούτε θα έχουμε πρόβλημα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό... εγώ το κινητό το πήρα πριν 2 μήνες (το 920) και ο συγχρονισμός έγινε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Υπομονή μέχρι τον Απρίλιο παιδιά! Έρχεται η 8.1 και ίσως όλα να γίνονται πιο απροβλημάτιστα! Το ελπίζω δηλαδή, γιατί θέλω κι εγώ Lumia! Ελπίζω ο συγχρονισμός με symbian να είναι πιο εύκολος! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό... εγώ το κινητό το πήρα πριν 2 μήνες (το 920) και ο συγχρονισμός έγινε κανονικά... Συγχρόνισες μόνο Google επαφές, ημερολόγιο και mail δεν "έδεσες" και με outlook ή hotmail που σημαίνει δεν μπορείς να τις επεξεργαστείς παρά μόνο απο το PC ή από κάποιο android tablet. Μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα επαφή απο το WP και να συγχρονιστεί με τον Google λογαριασμό σου; Νομίζω όχι. Αυτό εννοώ εγώ συγχρονισμό. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Συγχρόνισες μόνο Google επαφές, ημερολόγιο και mail δεν "έδεσες" και με outlook ή hotmail που σημαίνει δεν μπορείς να τις επεξεργαστείς παρά μόνο απο το PC ή από κάποιο android tablet. Μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα επαφή απο το WP και να συγχρονιστεί με τον Google λογαριασμό σου; Νομίζω όχι. Αυτό εννοώ εγώ συγχρονισμό. Δεν κατάλαβα τι ακριβός εννοείς στην αρχή, αλλά όταν περνάω μια νέα επαφή μου βγάζει επιλογή που να συγχρονίσει, outlook ή google, επίσης όλες οι επαφές, όλα τα στοιχεία στο ημερολόγιο google τα εχω κανονικά και στις επαφές και στο ημερολόγιο (π.χ. γενέθλια, επετείους, ραντεβού) πραγματικά δεν κατάλαβα τι εννοείς και τι είναι αυτό που δεν κάνει.... το μόνο θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να συγχρονίσω τις επαφές (χειροκίνητα) με το outlook, αν και όλες είναι συγχρονισμένες, ακομα και όσες έβαλα μετά στο gmail.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts