leo06 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κάτοχος εδώ και 5 ημέρες του 820:D έχω κατεβάσει αρκετές ενδιαφέρουσες εφαρμογές.Κάποιες από αυτές όταν εγκαθίστανται στο τηλέφωνο αλλάζουν την ανάγνωση προσθέτοντας και γράμματα της αλφαβήτου,οπότε μεγαλώνει ο αριθμός των αναγνώσεων στην κύλιση των εφαρμογών:wacko:.Δηλαδή προστίθενται στις(π.χ) 30 εφαρμογές και η αλφαβητική απεικόνιση (π.χ) 15 γραμμάτων.Σύνολο από 30 έγιναν 45.Μπορώ να σβήνω την φλύαρη και άχρηστη αλφαβητική απεικόνιση;Αυτό συμβαίνει σε ορισμένες εφαρμογές,και επειδή με ενοχλεί απορρίπτω και τις εφαρμογές:mad:.Σε κάποιες άλλες δεν το κάνει.:D όχι,δεν μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κάτοχος εδώ και 5 ημέρες του 820:D έχω κατεβάσει αρκετές ενδιαφέρουσες εφαρμογές.Κάποιες από αυτές όταν εγκαθίστανται στο τηλέφωνο αλλάζουν την ανάγνωση προσθέτοντας και γράμματα της αλφαβήτου,οπότε μεγαλώνει ο αριθμός των αναγνώσεων στην κύλιση των εφαρμογών:wacko:.Δηλαδή προστίθενται στις(π.χ) 30 εφαρμογές και η αλφαβητική απεικόνιση (π.χ) 15 γραμμάτων.Σύνολο από 30 έγιναν 45.Μπορώ να σβήνω την φλύαρη και άχρηστη αλφαβητική απεικόνιση;Αυτό συμβαίνει σε ορισμένες εφαρμογές,και επειδή με ενοχλεί απορρίπτω και τις εφαρμογές:mad:.Σε κάποιες άλλες δεν το κάνει.:D στην επομενη μεγαλη αναβαθμηση πιθανότατα τους πρωτους μηνες του επομενου χρονου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κάτοχος εδώ και 5 ημέρες του 820:D έχω κατεβάσει αρκετές ενδιαφέρουσες εφαρμογές.Κάποιες από αυτές όταν εγκαθίστανται στο τηλέφωνο αλλάζουν την ανάγνωση προσθέτοντας και γράμματα της αλφαβήτου,οπότε μεγαλώνει ο αριθμός των αναγνώσεων στην κύλιση των εφαρμογών:wacko:.Δηλαδή προστίθενται στις(π.χ) 30 εφαρμογές και η αλφαβητική απεικόνιση (π.χ) 15 γραμμάτων.Σύνολο από 30 έγιναν 45.Μπορώ να σβήνω την φλύαρη και άχρηστη αλφαβητική απεικόνιση;Αυτό συμβαίνει σε ορισμένες εφαρμογές,και επειδή με ενοχλεί απορρίπτω και τις εφαρμογές:mad:.Σε κάποιες άλλες δεν το κάνει.:D Βασικά συμβαίνει άμα ξεπεράσεις έναν αριθμό εφαρμογών! Το κάνει με όλες τις εφαρμογές και όχι με συγκεκριμένες, οπότε μην τις απορρίπτεις για αυτόν τον λόγο! Προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο! Σκέψου να θέλω να ανοίξω μια εφαρμογή που να αρχίζει από Y και να πρέπει να σκρολάρω ατελείωτα μέχρι να φτάσω σε αυτήν την εφαρμογή! Ενώ έτσι πατάω κατευθείαν το γράμμα και με πηγαίνει σε αυτές που αρχίζουν από αυτό! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Άχρηστη η αλφαβητική απεικόνιση !? :blink: Το ξέρεις οτι μπορείς να πατήσεις τα γραμματα και να πας απευθείας σε αυτό που σε ενδιαφέρει ε? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Σαν αλφαβητική απεικόνιση,ναι,αλλά όταν μπλέκεται το Ελληνικό με το Αγγλικό αλφάβητο και όταν δεν μπορείς να ονομάσεις εσύ τις πολλές και περίεργες εφαρμογές το σύστημα καθίσταται δυσλειτουργικό.Θα μπορούσε να λυθεί το θέμα της ονομαστικής έρευνας των εφαρμογών εάν μπορούσαμε να μετονομάσουμε εμείς τις εφαρμογές. π.χ η εφαρμογή (Level xxx xx) με γωνιακά καπέλα επάνω στο e,τι είναι; Αλφάδι!!!:lol: Υπ'οψιν την συγκεκριμένη εφαρμογή την ζητάς με το # Edited November 24, 2013 by Bill997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σαν αλφαβητική απεικόνιση,ναι,αλλά όταν μπλέκεται το Ελληνικό με το Αγγλικό αλφάβητο και όταν δεν μπορείς να ονομάσεις εσύ τις πολλές και περίεργες εφαρμογές το σύστημα καθίσταται δυσλειτουργικό.Θα μπορούσε να λυθεί το θέμα της ονομαστικής έρευνας των εφαρμογών εάν μπορούσαμε να μετονομάσουμε εμείς τις εφαρμογές. π.χ η εφαρμογή (Level xxx xx) με γωνιακά καπέλα επάνω στο e,τι είναι; Αλφάδι!!!:lol: Υπ'οψιν την συγκεκριμένη εφαρμογή την ζητάς με το # δεν είναι καθόλου δυσλειτουργικό . Οσο αυξάνουν οι εφαρμογές τόσο πιο βολικό γίνεται αλλιώς θα σκρολλάρεις αιώνια :p όπως είπα και πιο πάνω θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις στο επόμενο μεγάλο Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 δεν είναι καθόλου δυσλειτουργικό . Οσο αυξάνουν οι εφαρμογές τόσο πιο βολικό γίνεται αλλιώς θα σκρολλάρεις αιώνια :p όπως είπα και πιο πάνω θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις στο επόμενο μεγάλο Update Υπάρχει πρόβλημα "βάρους" όταν οι εφαρμογές γίνουν πολλές;Έχω βάλει λίγες,τις τελείως απαραίτητες,για να ξέρω τι έχω και να το βρίσκω γρήγορα.Ξεπερνώντας κάποιον αριθμό μπαίνουν και τα γράμματα. Φαίνεται ο νέος έτσι;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Υπάρχει πρόβλημα "βάρους" όταν οι εφαρμογές γίνουν πολλές;Έχω βάλει λίγες,τις τελείως απαραίτητες,για να ξέρω τι έχω και να το βρίσκω γρήγορα.Ξεπερνώντας κάποιον αριθμό μπαίνουν και τα γράμματα. Φαίνεται ο νέος έτσι;:cry: εγώ έχω 49 εφαρμογές . Αν δεν υπήρχαν τα γράμματα θα σκρολλαρα πάνω κάτω συνέχεια μέχρι να βρω αυτή που θέλω ενώ τώρα είναι 2 πατήματα μακριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 +1 για τα γράμματα είναι πολύ βολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Έχω κατεβάσει το facebook της Microsoft,βλέπω ότι υπάρχει και το facebook beta. Είναι ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Έχω κατεβάσει το facebook της Microsoft,βλέπω ότι υπάρχει και το facebook beta. Είναι ίδια; ναι ιδια είναι αλλα το facebook Beta είναι 2-3 updates μπροστα γιατι είναι beta :p και αργοτερα τα παιρνει και η κανονικη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ναι ιδια είναι αλλα το facebook Beta είναι 2-3 updates μπροστα γιατι είναι beta :p και αργοτερα τα παιρνει και η κανονικη εκδοση Να βάλω την ΒΕΤΑ τότε. Εάν θέλεις με πολύ λίγα λόγια τι είναι η ΒΕΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Να βάλω την ΒΕΤΑ τότε. Εάν θέλεις με πολύ λίγα λόγια τι είναι η ΒΕΤΑ; έκδοση όχι επίσημη/τελική αλλά προς δοκιμή που σημαινει ότι μπορει να εχει και bugs που θα βρεθουνε και θα διορθωθούνε στην επίσημη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 έκδοση όχι επίσημη/τελική αλλά προς δοκιμή που σημαινει ότι μπορει να εχει και bugs που θα βρεθουνε και θα διορθωθούνε στην επίσημη έκδοση Οπότε,επειδή δεν είμαι και πολύ του σπορ:lost:,παραμένω στην κανονική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Οπότε,επειδή δεν είμαι και πολύ του σπορ:lost:,παραμένω στην κανονική έκδοση. δεν εχει και μεγαλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το έρμο το whatsapp, ήθελα να ήξερα...προσπαθούν και το γ@μ@νε? Δε μπορώ να του αλλάξω γλώσσα...(άντε, είμαι γίδι και δε το βλέπω το πως). Για να λάβει μηνύματα, πρέπει να μπαίνω και να κοιτάω στη συζήτηση που με ενδιαφέρει (δεν το κλείνω, με κεντρικό βγαίνω/επιστρέφω, ούτε του έχω κόψει την πρόσβαση), αλλιώς... Ήχο λήψης, ούτε για αστείο. Έλεος, όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το έρμο το whatsapp, ήθελα να ήξερα...προσπαθούν και το γ@μ@νε? Δε μπορώ να του αλλάξω γλώσσα...(άντε, είμαι γίδι και δε το βλέπω το πως). Για να λάβει μηνύματα, πρέπει να μπαίνω και να κοιτάω στη συζήτηση που με ενδιαφέρει (δεν το κλείνω, με κεντρικό βγαίνω/επιστρέφω, ούτε του έχω κόψει την πρόσβαση), αλλιώς... Ήχο λήψης, ούτε για αστείο. Έλεος, όμως... δεν υπάρχουν αυτα που λες. Κάνε μια επανεγκατάσταση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Δεν βρήκα κάποιο ανάλογο νήμα οπότε παραθέτω εδώ το πρόβλημα μου. Σώζω ένα αρχείο .xlsx στο skydrive. Το ανοίγω από το κινητό και πετάει ειδοποίηση στην πάνω μπάρα: Cant edit workbook Εψαξα πολύ αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει λύση. Σε κάποιους (για λίγο) δούλεψε το να το επεξεργαστούν στο πισι και να το ξανασώσουν. Σε άλλους δούλεψε η αποθήκευση σαν .xls. Σε άλλους δούλεψε κάτι άλλο. Κάποιοι αναφέρουν ότι αν έχει κάτι που δεν μπορεί να επεξεργαστεί το mobile office (π.χ. dropdown menu) τότε "κλειδώνει" όλο το αρχείο και το βλέπεις μόνο. Γενικά δοκίμασα ότι μπορούσα και δεν μπορούσα. Αλλα δεν μπορώ να επεξεργαστω αρχείο του υπολογιστή. Ακόμη και αν το αποθηκεύσω ξεχωριστά και όχι μέσα από το skydrive δεν μπορώ να το επεξεργαστώ. Εχετε συναντήσει κάτι ανάλογο? Υπάρχει κάποια λύση? Είναι σχεδόν άχρηστο το Office και δυστυχώς νομίζω ότι ακόμη δεν υπάρχει δωρεάν σοβαρή εναλλακτική. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το sysapp pusher βρισκει τα updates για ολες τις εφαρμογες που εχουμε περασμενες στο τηλεφωνο η μονο για συγκεκριμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το sysapp pusher βρισκει τα updates για ολες τις εφαρμογες που εχουμε περασμενες στο τηλεφωνο η μονο για συγκεκριμενες? για ολες μπορει τις εφαρμογες συστηματος τις βρισκει κατευθείαν και τις υπολοιπες πρεπει να τις βαλεις μια μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Οταν λες να τις βαλεις μια μια; δηλαδη πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Οταν λες να τις βαλεις μια μια; δηλαδη πως; σου τις εμφανίζει να τις ενημερώσεις στο store Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Δεν βρήκα κάποιο ανάλογο νήμα οπότε παραθέτω εδώ το πρόβλημα μου. Σώζω ένα αρχείο .xlsx στο skydrive. Το ανοίγω από το κινητό και πετάει ειδοποίηση στην πάνω μπάρα: Cant edit workbook Εψαξα πολύ αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει λύση. Σε κάποιους (για λίγο) δούλεψε το να το επεξεργαστούν στο πισι και να το ξανασώσουν. Σε άλλους δούλεψε η αποθήκευση σαν .xls. Σε άλλους δούλεψε κάτι άλλο. Κάποιοι αναφέρουν ότι αν έχει κάτι που δεν μπορεί να επεξεργαστεί το mobile office (π.χ. dropdown menu) τότε "κλειδώνει" όλο το αρχείο και το βλέπεις μόνο. Γενικά δοκίμασα ότι μπορούσα και δεν μπορούσα. Αλλα δεν μπορώ να επεξεργαστω αρχείο του υπολογιστή. Ακόμη και αν το αποθηκεύσω ξεχωριστά και όχι μέσα από το skydrive δεν μπορώ να το επεξεργαστώ. Εχετε συναντήσει κάτι ανάλογο? Υπάρχει κάποια λύση? Είναι σχεδόν άχρηστο το Office και δυστυχώς νομίζω ότι ακόμη δεν υπάρχει δωρεάν σοβαρή εναλλακτική. Χρησιμοποιω αρκετα το office και για .xlsx και δεν το εχω συναντησει ποτε αυτο. Μια χαρα μου τα ανοιγει ολα. Μηπως εχει προβλημα το συγκεκριμενο αρχειο; Δοκιμασες με αλλο; Οχι και αχρηστο το office..ειναι οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει σε mobile συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 δεν υπάρχουν αυτα που λες. Κάνε μια επανεγκατάσταση. Μια χαρά υπάρχουν... Έγινε η επανεγκατάσταση, ακριβώς η ίδια συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Χρησιμοποιω αρκετα το office και για .xlsx και δεν το εχω συναντησει ποτε αυτο. Μια χαρα μου τα ανοιγει ολα. Μηπως εχει προβλημα το συγκεκριμενο αρχειο; Δοκιμασες με αλλο; Οχι και αχρηστο το office..ειναι οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει σε mobile συσκευη. Θα συμφωνήσω ότι είναι εξαιρετικό (αν και έχει ακόμα ελλείψεις) αλλα αν δεν μπορει να επεξεργαστεί αρχείο του Skydrive τότε είναι... άχρηστο. Αυτό εννοούσα. :) Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Το αποθήκευσα ως xlsx, ως xls. Το αποθήκευσα σε office 2007 και μετά σε office 2010. Τα άνοιξα στο web app. Έκανα ότι μπορούσα και ακόμη παραπάνω. Δοκίμασα σε πάνω από 4 αρχεία. Είτε φορτωμένα είτε και απλά με λίγα κελιά. Ένα από τα αρχεία είναι αυτό: http://sdrv.ms/1a4O8ye . Αν θέλεις κάνε και εσύ μια δοκιμή. Βάλε το στο skydrive σου και δοκίμασε να το ανοίξεις από εκεί. Ίσως βρούμε κάποια άκρη. :) To θέμα πάντως υπάρχει σε αρκετό κόσμο. Απλά ίσως δεν έχει γίνει ακόμη ευρέως γνωστό γιατί στην Ελλάδα δεν πολυχρησιμοποιούμε ακόμη το σύννεφο. https://www.google.gr/search?q=can't+edit+workbook+windows+phone+8&oq=can&aqs=chrome.1.69i57j69i59j69i60j0l2j69i60.6090j0j4&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8 EDIT: τελικά το πρόβλημα λύνεται δια της μπακαλικής. Δημιουργούμε από το τηλέφωνο στο Skydrive ένα κενό φάκελο. Πηγαίνουμε μετά στον υπολογιστη και κάνουμε ένα αντιγραφή-επικόλληση από το παλιό αρχείο στο άδειο. Και βουαλά πλέον γίνεται επεξεργασία από το τηλέφωνο. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται περί bug καραμπινάτου και ευελπιστώ να λυθεί στην 8.1. http://www.errordetails.com/116956/windows-phone-8-cant-edit-workbook-excel-spreadsheet Edited November 27, 2013 by sleon Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts