Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο 1020 δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε σε ένα 720.

Και σε μένα πρώτη φορά έγινε. Δεν πιστεύω να 'ναι πρόβλημα συσκευής.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε μένα πρώτη φορά έγινε. Δεν πιστεύω να 'ναι πρόβλημα συσκευής.

Και σε μένα στο 640 κατά καιρούς δεν μπαίνει και μου λέει να δοκιμάσω αργότερα. Μετά μπαίνει. Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά του store.

TCL 40 NXTPAPER

Ρε παιδιά πως απενεργοποιώ να μην αποθηκεύει αυτόματα το βάιμπερ τις φωτογραφίες στο κινητό;θυμάμαι οτι κάπου στις ρυθμίσεις είχε κατι τέτοιο.τωρα γιατί δεν το βρίσκω;άλλαξε με κάποιο απντειτ;

Ρε παιδιά πως απενεργοποιώ να μην αποθηκεύει αυτόματα το βάιμπερ τις φωτογραφίες στο κινητό;θυμάμαι οτι κάπου στις ρυθμίσεις είχε κατι τέτοιο.τωρα γιατί δεν το βρίσκω;άλλαξε με κάποιο απντειτ;

Ούτε εγώ μπορώ να το βρω! Εμένα και το WhatsApp αποθηκεύει της φωτογραφίες απευθείας!

Για κάποιο λόγο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το 6tag

Όσοι το χρησιμοποιείτε τι έχετε βάλει στις ρυθμίσεις εκεί που λέει background agent??

Powerd by OnePlus 7 Pro

Θα τα πω εδώ λιγάκι, να ξεσκάσω. Αν είναι για άλλη ενότητα, ας με αναλάβουν οι mods.

Λοιπόν, εδώ και κάποιους μήνες έχουν ξεκινήσει θεματάκια-θεματάρες στο 8Χ μου.

Το κυριότερο, αφορά στο Whatsapp, αφού τις μισές και πλέον φορές που πατάω να ανοίξει, βλέπω για μερικά δεύτερα τις τελίτσες και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη. Μάλιστα, πρέπει να περάσουν αρκετά λεπτά για να μπορέσω να το ανοίξω. Αν δοκιμάσω νωρίτερα, τα ίδια ξανά και ξανά.

Τον τελευταίο καιρό, εντάθηκε το θέμα όταν χρησιμοποιώ τη 9gag εφαρμογή (του Rudy, όχι την επίσημη). Πλέον, αν θέλω να κοινοποιήσω link, πολύ απλά δεν μπορώ. Αντιγράφω στο πρόχειρο, παω να μεταπηδήσω στο Whatsapp κι αυτό απλά κλείνει. Ταυτόχρονα, δεν παραμένει αποθηκευμένο στο "πρόχειρο" το link, αφού όταν τελικά ανοίξει η εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμα κι αν κλείσω το 9gag, δεν μπορώ να ανοίξω το Whatsapp για αρκετή ώρα.

Το ίδιο ζήτημα (να μη μπορεί να ανοίξει εφαρμογές) το συναντώ σε τυχαία διαστήματα και σε όλες σχεδόν τις υπολοιπες (αλλά σαφώς πιο σπάνια).

Θυμίζει λίγο τη συμπεριφορά του UC browser όταν ξεμένει από μνήμη και απλά "σβήνει" και με πετάει στην αρχική.

Για τηλέφωνο με 1giga ram, δεν το περίμενα.

Soft reset, uninstall/reinstall κλπ απλά διορθώνουν το θέμα για μερικές ώρες.

Hard reset περιμένω να κάνω όταν με το καλό έρθουν τα 10ρια και ελπίζω να διορθωθούν αυτά τα ζητήματα.

Τέλος, να πω πως αυτή τη στιγμή είμαι με <2γίγα ελεύθερο χώρο και πως όταν είχα πέσει <700ΜΒ, το τηλέφωνο πραγματικά δεν λειτουργούσε.

Ιδέες?

Ευχαριστώ.

Απο περιέργεια και μόνο, κάθισα χτες και ξεφορτώθηκα κάπου 500ΜΒ φωτό/video και διακρίνω βελτίωση στη συμπεριφορά (όχι εξάλειψη του φαινομένου, όμως) του τηλεφώνου.

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω και τι να υποθέσω.

Update, για όσους αντιμετωπίσουν παρόμοια συμπεριφορά:

Σβήνοντας ακόμα κάποια πράγματα (εφαρμογές+φωτό/video), μόλις πέρασα τα 2 γίγα ελεύθερο χώρο, το τηλέφωνο επανήλθε στα κανονικά του.

Μαζί με storage cleaner + soft reset, πλέον λειτουργεί σαν καινούριο.

Μπορεί να είναι κάποιο θέμα του λειτουργικού? Ζήτημα του συγκεκριμένου τηλεφώνου και της διαχείρισης του αποθηκευτικού χώρου?

Για κάποιο λόγο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το 6tag

Όσοι το χρησιμοποιείτε τι έχετε βάλει στις ρυθμίσεις εκεί που λέει background agent??

Μία από τα ίδια. 6Tag και Instagram και πολύ σπάνια. Ξαναέβαλα το Instagram, ήρθαν ειδοποιήσεις μια δυο μέρες και τώρα πάλι σιγή (εν τω μεταξύ, πολλές φορές μπαίνω στην εφαρμογή και πρέπει να μπω στις ειδοποιήσεις για να βγάλει την καρδιά και να δείξει ότι έχω Like - το ίδιο γίνεται και στο 6Tag- αν κάτσω μόνο στην αρχική, δεν δείχνει τίποτα).

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το 6tag είναι η μόνη που έχω πρόβλημα τελευταία... To Instagram παίζει να είναι και η ταχύτερη εφαρμογή σε ειδοποιήσεις :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το 6tag είναι η μόνη που έχω πρόβλημα τελευταία... To Instagram παίζει να είναι και η ταχύτερη εφαρμογή σε ειδοποιήσεις :)

Ισχύει...στα μπαμ έρχονται.

Xiaomi 12 Pro

Γιατί απο default θα τρέχει στο background και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το ΛΟΥΜΙΑ 640 μου βαζει τα προγραμματα στη μνημη του τηλεφωνου kai μου αφηνει 3 γκιγκα ελευθερα

Πως μπορω να τα μετακινησω στην SD? Μετα την εγκαταστασω ορισα την αυτοματη αποθηκευση στην SD. Φανταζομαι αυτο θα γινει για οτι κατεβασω/εγκαταστησω απο δω και περα. Με τα ηδη εγκατεστημενα τι γινεται?...πως πανε στην SD?

---------------------------------------------------------------------------------

οκ το βρηκα και παραθετω για οποιον ενδιαφερεται. Καποες εφαρμογες δεν μεταφερονται αλλα αρκετες ναι, και σου δινουν χωρο.

---------------------------------------------------------------------------------

Here is how to move applications and games to SD card if your phone support microSDs

Windows Phone 8.1 now lets users move apps to micro SD card which helps you to save space on phone’s internal storage. Here is how you do it.

1. Go to settings

2. Fire up Storage sense and tap on phone.

3. Wait for it to settle down and tap on apps+games

4. Tap on an app that you want to move to SD card

5. Then tap on “move to SD” to transfer it to your memory card.

Edited by ELTASSOS

Το ΛΟΥΜΙΑ 640 μου...............

Here is how to move applications and games to SD card if your phone support microSDs

Windows Phone 8.1 now lets users move apps to micro SD card which helps you to save space on phone’s internal storage. Here is how you do it.

1. Go to settings

2. Fire up Storage sense and tap on phone.

3. Wait for it to settle down and tap on apps+games

4. Tap on an app that you want to move to SD card

5. Then tap on “move to SD” to transfer it to your memory card.

Μία μετάφραση στα Ελληνικά.......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Σε ευχαριστώ πολύ, όλα καλά τα περισότερα τα κατάλαβα.....το 2. όμως δεν το πιάνω με τίποτα.

Υπάρχει κανένας με καλή θέληση να το μεταφράσει όπως πρέπει.

Προφανώς σε μπέρδεψε το fire up - όσον αφορα το 2 (Ρυθμίσεις-σύστημα - χωρος αποθήκευσης -τηλέφωνο ) άσε να διαβάσει οτι υπάρχει και μετα πατας σε καθε εφαρμογή και επιλέγεις μεταφορά σε καρτα sd .

giphy.gif

Προφανώς σε μπέρδεψε το fire up - όσον αφορα το 2 (Ρυθμίσεις-σύστημα - χωρος αποθήκευσης -τηλέφωνο ) άσε να διαβάσει οτι υπάρχει και μετα πατας σε καθε εφαρμογή και επιλέγεις μεταφορά σε καρτα sd .

Σε ευχαριστώ πολύ είσαι τρομερός.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα!Αναβάθμιση για whatsapp και πλέον υποστηρίζει και in app sounds και στην συνομιλία.
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλημέρα!Αναβάθμιση για whatsapp και πλέον υποστηρίζει και in app sounds και στην συνομιλία.

Τι είναι αυτό;

Κατέβασα το viber απο την ώρα που έκανα την εγκατάσταση μου έφαγε την μπαταρία σε 5 ώρες !!(ενώ πάντα έβγαζα την μέρα μου με πάνω από 25-30% ) ακόμα έχει αρχίσει να κάνει τρελο lag ακόμα και στην αρχική οθόνη!!

Κινητο Lumia 920 .

Μήπως να το στείλω αδιάβαστο;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Κατέβασα το viber απο την ώρα που έκανα την εγκατάσταση μου έφαγε την μπαταρία σε 5 ώρες !!(ενώ πάντα έβγαζα την μέρα μου με πάνω από 25-30% ) ακόμα έχει αρχίσει να κάνει τρελο lag ακόμα και στην αρχική οθόνη!!

Κινητο Lumia 920 .

Μήπως να το στείλω αδιάβαστο;;

Αρχικά δοκίμασε να κάνεις soft reset, γιατί τέτοιο bettery drain δεν είναι φυσιολογικό.

Καλησπέρα.

Έχω ένα περίεργο θέμα με το call+SMS filter. Με καλούν με απόκρυψη, δε χτυπάει ο ήχος κλήσης, μπλοκάρεται κανονικά η κλήση, καταγράφεται στην εφαρμογή και με ενημερώνει με τον ήχο ειδοποίησής της για το μπλοκάρισμα, όπως και με τον αριθμό του live tile. Όμως, αν κατεβάσω την οθόνη ειδοποιήσεων (notifications+actions κλπ.) και επιλέξω την κλήση, δε με πάει στην εφαρμογή και σβήνεται η ειδοποίηση από εκεί. Στην εφαρμογή και το live tile παραμένει. Στα μηνύματα δε θυμάμαι να έχω κάποιο αντίστοιχο θέμα. Το έχει κανείς άλλος; :worry:

Huawei Nova 5T

Παιδιά καλησπέρα...μια βοήθεια πλιζ γιατί τόσες μέρες ψάχνομαι και άκρη δεν βγάζω!

Όταν στέλνω με viber τις φωτογραφίες που βγάζω εμφανίζονται πολύ μικρές.ψάχνω τις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω άκρη.έχει κανείς καμία ιδέα;

Παιδιά καλησπέρα...μια βοήθεια πλιζ γιατί τόσες μέρες ψάχνομαι και άκρη δεν βγάζω!

Όταν στέλνω με viber τις φωτογραφίες που βγάζω εμφανίζονται πολύ μικρές.ψάχνω τις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω άκρη.έχει κανείς καμία ιδέα;

Αν τις βγάλεις σε landscape βγαίνουν μικρές! Σε portrait θα βγουν κανονικά! Τον λόγο δεν τον ξέρω!