montoya_42 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημέρα, σε εμένα συνεχίζει να κάνει μια χαρά τα update χωρίς κανένα πρόβλημα. Είπαμε. Το πρόβλημα το έχουν όλοι όσοι το είχαν πάρει με την προσφορά. Εσυ προφανώς δεν είσαι ένας απο αυτούς. Το χειρότερο είναι πως όσοι το διέγραψαν δεν μπορούν να το ξαναεγκαταστησουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την εφαρμογή Plex! Εδώ και δυο βδομάδες βγάζει σφάλμα κατά τη διάρκεια του update όπως γινόταν και στο mytybe. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Είπαμε. Το πρόβλημα το έχουν όλοι όσοι το είχαν πάρει με την προσφορά. Εσυ προφανώς δεν είσαι ένας απο αυτούς. Το χειρότερο είναι πως όσοι το διέγραψαν δεν μπορούν να το ξαναεγκαταστησουν. Παιδιά μην τρελαίνεστε, διαβάστε και λίγο wpcentral! :p Είναι πάνω από εβδομάδα που έχει βγάλει ο τύπος update που φτιάχνει την εφαρμογή. Απλά εγκαθιστάτε την trial έκδοση, στην οποία πλέον έχει προσθέσει επιλογή για request activation key. Περιγράφεις περιληπτικά πότε και γιατί έχασες το κλειδί σου και εντός λίγων ωρών σου στέλνει νέο το οποίο αυτόματα μετατρέπει την δοκιμαστική έκδοση σε κανονική! Τσεκαρισμένο από μένα αλλά έτσι κι αλλιώς είναι ο επίσημος τρόπος που έχει ανακοινώσει ο dev για να παρακάμψει το πρόβλημα με το update της εφαρμογής. ΥΓ. Επίσης το πρόβλημα δεν υπήρχε σε όσους το πήραν με την προσφορά μόνο. Εγώ πχ το είχα αγοράσει κανονικά μέσω του κουπονιού 20 ευρώ που έδινε η nokia με την αγορά των 1020 αν θυμάστε και μου έτυχε και μένα το θέμα με το update. ΠΗΓΗ http://www.windowscentral.com/mytube-update-brings-product-key-recovery-system-bug-fixes Edited March 15, 2015 by bad_freddy Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Χρησιμοποίει κανείς Skype to Go; συμφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά μην τρελαίνεστε, διαβάστε και λίγο wpcentral! :p Είναι πάνω από εβδομάδα που έχει βγάλει ο τύπος update που φτιάχνει την εφαρμογή. Απλά εγκαθιστάτε την trial έκδοση, στην οποία πλέον έχει προσθέσει επιλογή για request activation key. Περιγράφεις περιληπτικά πότε και γιατί έχασες το κλειδί σου και εντός λίγων ωρών σου στέλνει νέο το οποίο αυτόματα μετατρέπει την δοκιμαστική έκδοση σε κανονική! Τσεκαρισμένο από μένα αλλά έτσι κι αλλιώς είναι ο επίσημος τρόπος που έχει ανακοινώσει ο dev για να παρακάμψει το πρόβλημα με το update της εφαρμογής. ΥΓ. Επίσης το πρόβλημα δεν υπήρχε σε όσους το πήραν με την προσφορά μόνο. Εγώ πχ το είχα αγοράσει κανονικά μέσω του κουπονιού 20 ευρώ που έδινε η nokia με την αγορά των 1020 αν θυμάστε και μου έτυχε και μένα το θέμα με το update. ΠΗΓΗ http://www.windowscentral.com/mytube-update-brings-product-key-recovery-system-bug-fixes Μισό λεπτό. Για να εγκαταστήσω την trial θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστησω την εφαρμογή. Όμως έχει αναφερθεί απο άτομα εδω ότι το απεγκατεστησαν και μετά δεν μπορούσαν να το ξαναεγκαταστησουν. Ούτε καν την trial. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μισό λεπτό. Για να εγκαταστήσω την trial θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστησω την εφαρμογή. Όμως έχει αναφερθεί απο άτομα εδω ότι το απεγκατεστησαν και μετά δεν μπορούσαν να το ξαναεγκαταστησουν. Ούτε καν την trial. Λοιπόν, ειπα να σε ακούσω και την πάτησα. Την απεγκατεστησα και πήγα να κατεβάσω την trial. Μάντεψε, δεν κατεβαίνει. Βγάζει σφάλμα. Τώρα να τρελαθώ ή όχι ακόμα??? Ευτυχώς έχω την beta. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πριν. Έχετε στείλει μήνυμα στον developer; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 αυτο που λετε για request activation key ειναι για το mytube σωστα? Στο στορ εγω βλεπω 2 τετοιες εφαρμογες με το ιδιο ονομα. Την εφαρμογη Mytube απο τον δημιουργο με ονομα Live Tiles και την εφαρμογη myTube! απο την Ryken Apps. Και τις 2 τις ειχα και απλα ειχα παρει την δευτερη με την προσφορα που ηταν φρι και μετα δεν εκανε αναβαθμιση. ολοι μιλαμε για την δευτερη σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 HiΠαιδιά μην τρελαίνεστε, διαβάστε και λίγο wpcentral! :p Είναι πάνω από εβδομάδα που έχει βγάλει ο τύπος update που φτιάχνει την εφαρμογή. Απλά εγκαθιστάτε την trial έκδοση, στην οποία πλέον έχει προσθέσει επιλογή για request activation key. Περιγράφεις περιληπτικά πότε και γιατί έχασες το κλειδί σου και εντός λίγων ωρών σου στέλνει νέο το οποίο αυτόματα μετατρέπει την δοκιμαστική έκδοση σε κανονική! Τσεκαρισμένο από μένα αλλά έτσι κι αλλιώς είναι ο επίσημος τρόπος που έχει ανακοινώσει ο dev για να παρακάμψει το πρόβλημα με το update της εφαρμογής. ΥΓ. Επίσης το πρόβλημα δεν υπήρχε σε όσους το πήραν με την προσφορά μόνο. Εγώ πχ το είχα αγοράσει κανονικά μέσω του κουπονιού 20 ευρώ που έδινε η nokia με την αγορά των 1020 αν θυμάστε και μου έτυχε και μένα το θέμα με το update. ΠΗΓΗ http://www.windowscentral.com/mytube-update-brings-product-key-recovery-system-bug-fixes Bad_Freddy για να βοηθήσω τους φίλους θα συμφωνήσω.Το πρόβλημα ΔΕΝ το έχουν όλοι όσοι το πήραν free. Κι εγώ το είχα βρει free από το myappfree αλλά απεγκατεστησα,εγκατέστησα trial και μέσω request activation key έχει μετατραπεί σε paid η εφαρμογή! ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο που λετε για request activation key ειναι για το mytube σωστα? Στο στορ εγω βλεπω 2 τετοιες εφαρμογες με το ιδιο ονομα. Την εφαρμογη Mytube απο τον δημιουργο με ονομα Live Tiles και την εφαρμογη myTube! απο την Ryken Apps. Και τις 2 τις ειχα και απλα ειχα παρει την δευτερη με την προσφορα που ηταν φρι και μετα δεν εκανε αναβαθμιση. ολοι μιλαμε για την δευτερη σωστα? ΣΩΣΤΑ! mytube! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μισό λεπτό. Για να εγκαταστήσω την trial θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστησω την εφαρμογή. Όμως έχει αναφερθεί απο άτομα εδω ότι το απεγκατεστησαν και μετά δεν μπορούσαν να το ξαναεγκαταστησουν. Ούτε καν την trial. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν, ειπα να σε ακούσω και την πάτησα. Την απεγκατεστησα και πήγα να κατεβάσω την trial. Μάντεψε, δεν κατεβαίνει. Βγάζει σφάλμα. Τώρα να τρελαθώ ή όχι ακόμα??? Ευτυχώς έχω την beta. Επειδή είχα κάνει κι εγώ την βλακεία και την είχα απεγκαταστήσει χωρίς να μπορώ να κάνω εγκατάσταση πάλι, όταν βγήκε η είδηση στο wpcentral που είπα πιο πριν έκανα εγκατάσταση από το λινκ στο τέλος της είδησης και έγινε κανονικά. Πιθανόν να έχει ανεβάσει λοιπόν δυο εκδόσεις ο τύπος. Για δοκίμασε... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Οντως παιδια, πρεπει να ακολουθησετε το λινκ απο το wpcentral. σας βγαζει σε αλλη εφαρμογη στο store, θα εγκαταστησετε την εφαρμογη αυτη -την trial- και θα συνεχισετε με το key. Το εκανα πριν μερες και δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πράγματι, οκ τώρα. Εγώ προσπαθούσα να το κατεβάσω απευθείας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχει tile στο οποίο να παίζει βίντεο ή κατι παρόμοιο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisdis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πως μπορω να δω live steaming σε NOKIA 930....????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχει tile στο οποίο να παίζει βίντεο ή κατι παρόμοιο ? Εννοείς να είσαι στην έναρξη και να βλέπεις βίντεο από το tile της εφαρμογής; Απ' όσο γνωρίζω όχι, αν και θα ήταν πολύ ωραίο αυτό. Δωρεάν για σήμερα το Cuber. Edited March 17, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Υπάρχει εφαρμογή όπου οταν σε καλούν να ανάβει το φλας? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πως μπορω να δω live steaming σε NOKIA 930....????:wacko: Στα WP δεν υπάρχει browser που να υποστηρίζει flash player για να μπορείς να δείς μέσω αυτού live streaming αλλά υπάρχουν εφαρμογές που σου το επιτρέπουν αυτό. Για αθλητικά για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Flash Sports ή για παιχνίδια από το Twitch.tv την εφαρμογή 8Stream. Εξαρτάται τι θέλεις να δεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες ούτε στο OneDrive, ούτε στο skypath.. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλημέρα η εφαρμογή F2G λειτουργεί σωστά στα windows phone γιατί σκέφτομαι να καταργήσω την σύνδεση μπορώ να τα κάνω όλα μέσα από την εφαρμογή η έχει ελλείψεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες ούτε στο OneDrive, ούτε στο skypath.. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Για ποιο λόγο??? Η σύνδεση στο ίντερνετ είναι καλή??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Είναι μια χαρά η σύνδεση. Είτε με wifi, είτε με δεδομένα. Μόλις επιλέξω για upload, μετά από 5" λεει "uploading failed".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλημέρα η εφαρμογή F2G λειτουργεί σωστά στα windows phone γιατί σκέφτομαι να καταργήσω την σύνδεση μπορώ να τα κάνω όλα μέσα από την εφαρμογή η έχει ελλείψεις?? Δουλεύει πολύ καλά και έχει όλες τις λειτουργίες. Τουλάχιστον ότι χρειάστηκα εγώ το έχει. Τώρα αν υπάρχει κάποια λειτουργία που δεν τη χρειάστηκα εγώ και δεν υπάρχει στην εφαρμογή δεν το γνωρίζω αλλά δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλημέρα η εφαρμογή F2G λειτουργεί σωστά στα windows phone γιατί σκέφτομαι να καταργήσω την σύνδεση μπορώ να τα κάνω όλα μέσα από την εφαρμογή η έχει ελλείψεις?? Λειτουργεί μια χαρά. Βλέπεις υπόλοιπο χρόνου, SMS, Mb, ενεργοποιεις πακέτα, βλέπεις προσφορές κλπ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δουλεύει πολύ καλά και έχει όλες τις λειτουργίες. Τουλάχιστον ότι χρειάστηκα εγώ το έχει. Τώρα αν υπάρχει κάποια λειτουργία που δεν τη χρειάστηκα εγώ και δεν υπάρχει στην εφαρμογή δεν το γνωρίζω αλλά δε νομίζω. Λειτουργεί μια χαρά. Βλέπεις υπόλοιπο χρόνου, SMS, Mb, ενεργοποιεις πακέτα, βλέπεις προσφορές κλπ. Ναι ετσι ακριβως ειναι ... Και στην χθεσινη αναβαθμιση εβαλε και Magic Numbers .... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Είναι μια χαρά η σύνδεση. Είτε με wifi, είτε με δεδομένα. Μόλις επιλέξω για upload, μετά από 5" λεει "uploading failed".. Στην εφαρμογή OneDrive μπαίνεις κανονικά? Ναι ετσι ακριβως ειναι ... Και στην χθεσινη αναβαθμιση εβαλε και Magic Numbers .... Ανανέωσα τον χρόνο σε κατάστημα (για την σύζυγο και την αδερφη) και παρ' όλα αυτά δεν μπορούσα να δηλώσω αριθμούς magic στο site της wind. Ζητούσε ανανέωση χρόνου. Τώρα με την εφαρμογή το έκανα ευκολότατα..... Υ.Γ. Θα ήθελα να μπορούμε να δηλώσουμε πάνω από έναν λογαριασμό στην εφαρμογή ώστε σε περίπτωση ύπαρξης δυο ή περισσότερων αριθμών να μη χρειάζεται να κάνουμε log in και log out συνέχεια. Edited March 18, 2015 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Είναι μια χαρά η σύνδεση. Είτε με wifi, είτε με δεδομένα. Μόλις επιλέξω για upload, μετά από 5" λεει "uploading failed".. Δοκίμασε ένα soft reset... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts