Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω ξαναπεί αυτή την στιγμή από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του λειτουργικού είναι η απουσία Ελληνικών εφαρμογών. Και όσο δεν ανεβαίνουν τα windows phone τόσο δεν θα ασχολείται κανένας.
:respect:

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά την αναβάθμιση η εφαρμογή για την μπαταρία στο χρόνο από την τελευταία φόρτιση μου γράφει 0 και ας έχει περάσει μια μέρα

Το έχει παρατηρήσει κανείς ή μόνο σε μένα συμβαίνει; Δοκίμασα και soft reset αλλά δεν άλλαξε κάτι.

ΥΓ:Με την Denim βλέπω βελτίωση στο πληκτρολόγιο ή είναι η ιδέα μου;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εγκατέστησα το μεσημέρι την εφαρμογή 5translate που την είχε δωρεάν στο store, του έβαλα να μου κάνει μετάφραση από Ελληνικά σε Αγγλικά και προς μεγάλη μου έκπληξη (για λίγο όμως) έβγαλε και μικροφωνάκι . . . Υπαγόρευσα λοιπόν στα Ελληνικά μια φράση και τη αναγνώρισε και τη έγραψε ολόκληρη στην οθόνη!!! Απ'τη χαρά μου, έβαλα την εφαρμογή στην αρχική οθόνη, με σκοπό να υπαγορεύω, αντί να γράφω ενα κείμενο και μετά να το κάνω copy paste απ'το app στα μην και να το στέλνω . . . (Η μετάφραση βέβαια ήταν το λιγότερο που μ 'ένοιαξε . . .)

Είχα την εντύπωση πως δεν υποστηρίζεται ακόμη η φωνητική υπαγόρευση Ελληνικών στα WP . . .

Το θέμα είναι ότι μετά απ' την πρώτη φορά, δε μου ξανά έβγαλε το μικροφωνάκι να του υπαγορεύσω στα Ελληνικά! Δε ξέρω τι έχει γίνει . . .

Δε ξέρω γιατί το έκανε την πρώτη φορά, αλλά το έκανε . . .

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε κάποιο άλλο app???

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Το θέμα είναι ότι μετά απ' την πρώτη φορά, δε μου ξανά έβγαλε το μικροφωνάκι να του υπαγορεύσω στα Ελληνικά! Δε ξέρω τι έχει γίνει . . .

Σε εμένα πάντως δουλεύει μια χαρά, και το μικροφωνάκι υπάρχει κανονικά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εγκατέστησα το μεσημέρι την εφαρμογή 5translate που την είχε δωρεάν στο store, του έβαλα να μου κάνει μετάφραση από Ελληνικά σε Αγγλικά και προς μεγάλη μου έκπληξη (για λίγο όμως) έβγαλε και μικροφωνάκι . . . Υπαγόρευσα λοιπόν στα Ελληνικά μια φράση και τη αναγνώρισε και τη έγραψε ολόκληρη στην οθόνη!!! Απ'τη χαρά μου, έβαλα την εφαρμογή στην αρχική οθόνη, με σκοπό να υπαγορεύω, αντί να γράφω ενα κείμενο και μετά να το κάνω copy paste απ'το app στα μην και να το στέλνω . . . (Η μετάφραση βέβαια ήταν το λιγότερο που μ 'ένοιαξε . . .)

Είχα την εντύπωση πως δεν υποστηρίζεται ακόμη η φωνητική υπαγόρευση Ελληνικών στα WP . . .

Και σε εμένα το ίδιο.δεν έχει μικρόφωνο τωρα.....

Και σε εμένα το ίδιο.δεν έχει μικρόφωνο τωρα.....

Τι γλώσσα έχετε στη συσκευή και τι γλώσσα σαν φωνητική υπαγόρευση, στις κεντρικές ρυθμίσεις;

Huawei Nova 5T

Τι γλώσσα έχετε στη συσκευή και τι γλώσσα σαν φωνητική υπαγόρευση, στις κεντρικές ρυθμίσεις;

Δεν νομίζω έχει σημασία η γλώσσα υπαγόρευσης από τις κεντρικές ρυθμίσεις γιατί με αυτή τη λειτουργία υποτίθεται ότι είσαι στην Κορέα π.χ. και βάζεις κάποιον να μιλήσει ή το αντίθετο για να στο μεταφράσει. Τι θα κάνεις, θα αλλάζεις τη γλώσσα στις κεντρικές ρυθμίαεις; Ασε που Ελληνικά δεν έχει εκεί.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν νομίζω έχει σημασία η γλώσσα υπαγόρευσης από τις κεντρικές ρυθμίσεις γιατί με αυτή τη λειτουργία υποτίθεται ότι είσαι στην Κορέα π.χ. και βάζεις κάποιον να μιλήσει ή το αντίθετο για να στο μεταφράσει. Τι θα κάνεις, θα αλλάζεις τη γλώσσα στις κεντρικές ρυθμίαεις; Ασε που Ελληνικά δεν έχει εκεί.

Κι εγώ δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω. Υποθέσεις κάνω, σκεπτόμενος αυτά που έχω διαβάσει και δει σε Cortana και MixRadio.

Huawei Nova 5T

Κι εγώ δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω. Υποθέσεις κάνω, σκεπτόμενος αυτά που έχω διαβάσει και δει σε Cortana και MixRadio.

Κάτι άλλο πρέπει να είναι, κάποιο bug της εφαρμογής ίσως...

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Κάτι άλλο πρέπει να είναι, κάποιο bug της εφαρμογής ίσως...

Δοκίμασες εγκατάσταση/απεγκατάσταση; Αν πρόκειται να σου δημιουργήσει προβλήματα, καλύτερα να μην το κάνεις.

Huawei Nova 5T

Στα αγγλικά έχει μικρόφωνο. Στα ελληνικά δεν έχει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδια αν επαναφερω το κινητο και στα αντιγραφα ασφαλειας δεν εχω τικαρει τις ρυθμισεις εφαρμογων, τι θα χασω? θα δει πχ στα live folders τις εφαρμογες που ειχα και θα τις βαλει? απλα θα χασω τις ρυθμισεις σε καθε μια εφαρμογη μονο? ευχαριστω

Στα αγγλικά έχει μικρόφωνο. Στα ελληνικά δεν έχει.

Επαναλαμβάνω, ότι προς μεγάλη μου έκπληξη, έβγαλε μικρόφωνο στα Ελληνικά, την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα, υπαγόρευσα στα Ελληνικά μια ολόκληρη φράση και την έγραψε ολόκληρη και ολόσωστη στα Ελληνικά, με μικρά γράμματα και τόνους . . . .

ΜΟΝΟ όμως την πρώτη φορά . . .

Στη συνέχεια δε μου το ξαναέβγαλε . . .

Πως έγινε αυτό . . .???

Έκανα απεγκατάσταση/απεγκατάσταση της εφαρμογής, αλλά πάλι δε μου βγάζει το μικρόφωνο στα Ελληνικά!

Έπρεπε να βγάλω ένα screen shot . . .

Edited by Doukas_F

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος για να βάζουμε το τηλέφωνο στο αθόρυβο χωρίς να πατάμε καθε φορά το volume button στο πλάι και να αυξομειώνουμε τη μπάρα; Υπάρχει κάποιο toggle να κάνει αυτή τη δουλειά;

Και αντίστοιχα αν υπάρχει κάτι και για κλείδωμα της οθόνης, να πατάς το πλακίδιο πχ. και να κλειδώνει

Για κλείδωμα οθόνης υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αθόρυβο δεν νομίζω.

Μπορείς να μου προτείνεις κάποια; Εαν υπάρχει εφαρμογή που μπορείς να βάλεις πολλά διακοπτάκια μαζεμένα για διάφορες συντομεύσεις σε πλακίδια ακόμα καλύτερα..

Επαναλαμβάνω, ότι προς μεγάλη μου έκπληξη, έβγαλε μικρόφωνο στα Ελληνικά, την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα, υπαγόρευσα στα Ελληνικά μια ολόκληρη φράση και την έγραψε ολόκληρη και ολόσωστη στα Ελληνικά, με μικρά γράμματα και τόνους . . . .

ΜΟΝΟ όμως την πρώτη φορά . . .

Στη συνέχεια δε μου το ξαναέβγαλε . . .

Πως έγινε αυτό . . .???

Έκανα απεγκατάσταση/απεγκατάσταση της εφαρμογής, αλλά πάλι δε μου βγάζει το μικρόφωνο στα Ελληνικά!

Έπρεπε να βγάλω ένα screen shot . . .

Πριν αλλάξεις γλώσσα, πατα το μικρόφωνο. Μετά αλλαξε σε ελληνικά και μιλα. Θα το αναγνωρίσει κανονικά

Για αθόρυβο προφίλ νομίζω γίνεται μέσω της Cortana. Το είχα κάνει όταν είχα γυρίσει το τηλέφωνο στα αγγλικά. Έχει και επιλογή από ποιες επαφές θα θα έρχονται ειδοποιήσεις γιατί τις θεωρείς σημαντικές και δεν θέλεις να χάνεις κάποια κλήση ή μήνυμα. Η ρύθμιση γινόταν για χρονικό διάστημα που καθορίζουμε εμείς, δηλαδή πχ από 22:00 έως 7:00

Μπορείς να μου προτείνεις κάποια; Εαν υπάρχει εφαρμογή που μπορείς να βάλεις πολλά διακοπτάκια μαζεμένα για διάφορες συντομεύσεις σε πλακίδια ακόμα καλύτερα..

CONNECTIVITY για wifi κλπ και Nice lock για κλείδωμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πριν αλλάξεις γλώσσα, πατα το μικρόφωνο. Μετά αλλαξε σε ελληνικά και μιλα. Θα το αναγνωρίσει κανονικά

Ρε φιλε, είσαι Θεός!

Δουλεύει κανονικά!

Γιατι όμως χρειάζεται αυτο το κόλπο???

Αλλά η μεγάλη μου απορία είναι, αφού υπάρχει τελικά λογισμικό για φωνητική υπαγόρευση και αναγνώριση στα Ελληνικά, γιατί δεν ενσωματώνεται στα WP, να μας λύσει τα χέρια . . .???

Για αθόρυβο προφίλ νομίζω γίνεται μέσω της Cortana. Το είχα κάνει όταν είχα γυρίσει το τηλέφωνο στα αγγλικά. Έχει και επιλογή από ποιες επαφές θα θα έρχονται ειδοποιήσεις γιατί τις θεωρείς σημαντικές και δεν θέλεις να χάνεις κάποια κλήση ή μήνυμα. Η ρύθμιση γινόταν για χρονικό διάστημα που καθορίζουμε εμείς, δηλαδή πχ από 22:00 έως 7:00

Αυτο που λες είναι το quiet time, όπου δεν αφήνει κάποιες κλήσεις να χτυπήσουν καθολου (αυτές που εσύ διάλεξες) και αφήνει μόνο ειδοποίηση σαν αναπάντητη. Νομίζω ότι το παιδί μιλάει απλά για αθόρυβο.

Πατώντας ένα κουμπί volume, πατα επεκταση παραθυρου και μετά παταεπανω στο κουδουνάκι. Το βάζει αμέσως σε αθόρυβο.

CONNECTIVITY για wifi κλπ και Nice lock για κλείδωμα.

Ευχαριστώ πολύ αυτό ακριβώς έψαχνα

Πατώντας ένα κουμπί volume, πατα επεκταση παραθυρου και μετά παταεπανω στο κουδουνάκι. Το βάζει αμέσως σε αθόρυβο.

Σωστός και πατώντας το άλλη μια το επαναφέρει στην ένταση που ήταν πριν. Θα το συνηθίσω που θα πάει.. Τρια κλικ είναι μόνο, αντε τέσσερα αμα θες να βγάλεις και τη δόνηση:rolleyes:

Με αυτήν τα έχεις όλα και ακόμα περισσότερα http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/1-toolkit/1639c502-4896-4167-a77a-0ad46ff11223

:respect:

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος για να βάζουμε το τηλέφωνο στο αθόρυβο χωρίς να πατάμε καθε φορά το volume button στο πλάι και να αυξομειώνουμε τη μπάρα; Υπάρχει κάποιο toggle να κάνει αυτή τη δουλειά;

Και αντίστοιχα αν υπάρχει κάτι και για κλείδωμα της οθόνης, να πατάς το πλακίδιο πχ. και να κλειδώνει

Κατέβασε την παρακάτω τέλεια εφαρμογή όπου κάνει την ζωή σου ευκολότερη.

Απαντάει μια κλήση χωρίς να πατήσεις κανένα πλήκτρο. Απλά ακουμπάς την συσκευή σου στο αφτί.

Μπαίνει στο αθόρυβο απλώς αφήνοντας την συσκευή με την οθόνη προς τα κάτω. Χωρίς να πατήσεις κανένα κουμπί.

Σε κλήση, μπαίνει αυτόματα το μεγάφωνο απλώς αφήνοντας την συσκευή με την οθόνη προς τα πάνω.

Σε κλήση, γίνεται σίγαση ακουμπώντας την συσκευή με την οθόνη προς τα κάτω.

http://www.windowsphone.com/s?appid=38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστός και πατώντας το άλλη μια το επαναφέρει στην ένταση που ήταν πριν. Θα το συνηθίσω που θα πάει.. Τρια κλικ είναι μόνο, αντε τέσσερα αμα θες να βγάλεις και τη δόνηση:rolleyes:

Με την εφαρμογή που αναφέρω πιο πάνω δεν χρειάζεται κανένα κλικ...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με αυτήν τα έχεις όλα και ακόμα περισσότερα http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/1-toolkit/1639c502-4896-4167-a77a-0ad46ff11223

Κατέβασε την παρακάτω τέλεια εφαρμογή όπου κάνει την ζωή σου ευκολότερη.

Απαντάει μια κλήση χωρίς να πατήσεις κανένα πλήκτρο. Απλά ακουμπάς την συσκευή σου στο αφτί.

Μπαίνει στο αθόρυβο απλώς αφήνοντας την συσκευή με την οθόνη προς τα κάτω. Χωρίς να πατήσεις κανένα κουμπί.

Σε κλήση, μπαίνει αυτόματα το μεγάφωνο απλώς αφήνοντας την συσκευή με την οθόνη προς τα πάνω.

Σε κλήση, γίνεται σίγαση ακουμπώντας την συσκευή με την οθόνη προς τα κάτω.

http://www.windowsphone.com/s?appid=38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με την εφαρμογή που αναφέρω πιο πάνω δεν χρειάζεται κανένα κλικ...;)

Χρησιμότατες και οι δυο, μόλις τις κατέβασα :thanks:

Υποθέτω κάτι αντίστοιχο του noled των android δεν υπάρχει έτσι; Να κάνει τη δουλειά δηλαδή της glance screen που απουσιάζει στο 930..