Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα παρει το prognoza με redeem code.

οταν εστησα το τηλεφωνο απο την αρχη δε μου το βγαζει στις καταχωρημενες μου εφαρμογες.

Τον κωδικο τον εχω ακομη. μπορω με καποιον τροπο να τον ξαναχρησιμοποιησω η να καταχωρηθη η εφαρμογη ως αγορασμενη;

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχα παρει το prognoza με redeem code.

οταν εστησα το τηλεφωνο απο την αρχη δε μου το βγαζει στις καταχωρημενες μου εφαρμογες.

Τον κωδικο τον εχω ακομη. μπορω με καποιον τροπο να τον ξαναχρησιμοποιησω η να καταχωρηθη η εφαρμογη ως αγορασμενη;

Εάν έχεις χρησιμοποιήσει τον κωδικό δεν μπορείς να το κάνεις για δεύτερη φορά. Θα πρέπει να την αγοράσεις.

Εάν έχεις χρησιμοποιήσει τον κωδικό δεν μπορείς να το κάνεις για δεύτερη φορά. Θα πρέπει να την αγοράσεις.

Ή να εξηγήσεις το πρόβλημα σου σε αυτόν που έφτιαξε την εφαρμογή και μπορεί να σου στείλει άλλον, όπως έγινε στην δική μου περίπτωση.

Το prognoza είχε δοθεί δωρεάν κάποια στιγμή. Άρα όποιος το είχε εγκαταστησει τότε δεν έπρεπε να το αγοράσει σε μελλοντική επανεγκατάσταση. Παρόλα αυτά, με κάποιον περίεργο τρόπο αυτό δεν γίνεται και απαιτείται αγορά. Απαράδεκτο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να πω και εγώ ενα θέμα που παρατήρησα τώρα τελευταία με το AccuWeather. Δεν ενημερώνεται το live tile. Ανοίγω την εφαρμογή και βλέπω θερμοκρασία κλπ για την τοποθεσία μου και όταν την κλείνω και βλέπω το live tile, αυτό έχει μείνει πολύ πίσω ...

Επίσης σήμερα δοκίμασα τον ccplayer γιατί μπορει και βρίσκει βίντεο από φακέλους, αλλά είδα ότι δεν μπορώ να επιλέξω πουθενά τα βίντεο που θέλουν να παίζουν συνέχεια. Αν κάποιος μπορει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.

Edited by emm_stra
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο section αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής:

Το instagram δουλεύει κανονικά στα Windows phones και ιδιαίτερα στο Nokia Lumia 935;

Το instagram δουλεύει κανονικά στα Windows phones και ιδιαίτερα στο Nokia Lumia 935;

H καλύτερη εφαρμογή Instagram για τα WP είναι το 6tag η οποία είναι καλύτερη ακόμα και από την επίσημη.

Lumia 935 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά η εφαρμογή δουλεύει άψογα σε όλα τα Windows Phone.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

935 δεν υπαρχει. 930 και 925 υπάρχει. Δουλεύει αλλά με τα πολύ σημαντικά. Υπάρχει το 6tag που το υποκαθιστά πλήρως.

Edit. Oups. Απάντησε άλλος.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Παίζει κανένα λίνκ για facebook beta γιατί δεν το βρίσκω στο store; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παίζει κανένα λίνκ για facebook beta γιατί δεν το βρίσκω στο store; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα το βρεις σε αυτό το ποστ.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Θα το βρεις σε [url="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?

] το ποστ.

Ευχαριστώ.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Για ποιον λόγο να πάει στην beta αφού υπάρχει και η κανονική έκδοση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Για ποιον λόγο να πάει στην beta αφού υπάρχει και η κανονική έκδοση.

Τουλάχιστον στην beta, έστω και καθηστερημένα, βλέπεις και καμιά ανάρτηση φίλου. Στην κανονική ως επί το πλείστο βλέπεις αναρτήσεις από σελίδες.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τουλάχιστον στην beta, έστω και καθηστερημένα, βλέπεις και καμιά ανάρτηση φίλου. Στην κανονική ως επί το πλείστο βλέπεις αναρτήσεις από σελίδες.

Συγγνώμη, δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ αλλά εγώ μια χαρά βλέπω αναρτήσεις φίλων. Πάντως δεν νομίζω ότι η beta έκδοση είναι καλύτερη απ την κανονική.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Συγγνώμη, δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ αλλά εγώ μια χαρά βλέπω αναρτήσεις φίλων. Πάντως δεν νομίζω ότι η beta έκδοση είναι καλύτερη απ την κανονική.

Δηλαδή από την εφαρμογή του facebook εσύ βλέπεις ότι θα έβλεπες αν συνδεόσουν με explorer; Δεν λέω πως με την beta συμβαίνει αυτό αλλά τουλάχιστον στον τομέα των ενημερώσεων είναι καλύτερα τα πράγματα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλημέρα η εφαρμογή facebook δείχνει ότι θα έβλεπες αν έμπαινες από υπολογιστή βλέποντας τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις

Η facebook beta με το που ανοίγεις δείχνει τις top δημοσιεύσεις μαζί με δημοσιεύσεις από άσχετους που δεν είναι φίλη σου αλλα είναι φίλοι φίλων, αν πας τώρα να δεις τις πιο πρόσφατες δημοσίευσης θα δεις πάλι αναρτήσεις τον φίλων σου αλλα θα δεις και από τους άσχετους φίλοι τον φίλων σου απλά θα τα βλέπεις με άλλη κατάταξη τα πιο πρόσφατα.

και όλο το μπέρδεμα αυτό να μην μπορείς να βρείς δημοσιεύσεις τον φίλων σου μέσα σε αυτό το χάος είναι γιατί πήγαν και ενσωμάτωσαν και το news feed που έχει το facebook πάνω δεξιά όταν μπαίνουμε από desktop δηλαδή ο τάδε έκανε like στον χρηστη τάδε

spacer.png

Βλεποντας την τιμη του 930 να εχει παειστα 300ε σκεφτομαι να πουλησω (με βαρια καρδια )το 820 και να παω στο 930,μερικες απορειες :

Γινεται να κανω τα παντα ολα back up (εφαρμγες-μνμ-επαφες) και να περαστουν μετα αυτοματα στο 930 και Πως?Ενας παραπανω λογος που ρωταω ειναι οτι μερικες εφαρμογες ειναι εγκατεστημενες στην SD και το 930 δεν δεχετε.

Εαν κανω hard reset το τηλεφωνω καθαριζει τελιως?δεν χρειαζετε τιποτα αλλο μετα?

και ενα λιγο off topic το καπακι που εχει το 930 στην συσκευασια εχει ασυρματη φορτιση?

Βλεποντας την τιμη του 930 να εχει παειστα 300ε σκεφτομαι να πουλησω (με βαρια καρδια )το 820 και να παω στο 930,μερικες απορειες :

Γινεται να κανω τα παντα ολα back up (εφαρμγες-μνμ-επαφες) και να περαστουν μετα αυτοματα στο 930 και Πως?Ενας παραπανω λογος που ρωταω ειναι οτι μερικες εφαρμογες ειναι εγκατεστημενες στην SD και το 930 δεν δεχετε.

Εαν κανω hard reset το τηλεφωνω καθαριζει τελιως?δεν χρειαζετε τιποτα αλλο μετα?

και ενα λιγο off topic το καπακι που εχει το 930 στην συσκευασια εχει ασυρματη φορτιση?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις/αντίγραφα ασφαλείας και ενεργοποίησε τα back up που έχει για εφαρμογές+ρυθμίσεις - sms - φωτογραφίες+βίντεο αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Μόλις βάλεις το λογαριασμό σου microsoft στο καινούριο τηλέφωνο θα μεταφερθούν όλα αυτόματα εκεί. Έχε υπόψιν μόνο πως ό,τι πρόοδο έχεις κάνει σε παιχνίδια αν παίζεις θα χαθεί δυστυχώς.

Με το hard reset θα σβηστούν όλα από το τηλέφωνό σου, θα είναι όπως όταν το αγόρασες.

Αν βάλω την SD που έχω τώρα σε άλλο microsoft τηλέφωνο, θα παίζουν κανονικά ή όχι;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν βάλω την SD που έχω τώρα σε άλλο microsoft τηλέφωνο, θα παίζουν κανονικά ή όχι;

Εγώ που πήγα από το 1320 στο 1520 με την ίδια sd έχασα όλη την πρόοδο στα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνει, αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας απαντήσει.

Εγώ που πήγα από το 1320 στο 1520 με την ίδια sd έχασα όλη την πρόοδο στα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνει, αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας απαντήσει.

Πέρα από την προόδο στα παιχνίδια, οι εφαρμογές θα δουλεύουν κανονικά;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

:p

Πέρα από την προόδο στα παιχνίδια, οι εφαρμογές θα δουλεύουν κανονικά;

Με το backup restore έρχονται τα πάντα εκτος από την προοδο παιχνιδιών.

Προσοχή στα εξής..

1.Πριν το restore στο νεο τηλ να έχεις κάνει backup στο παλιο χειροκίνητα

2. Το restore πρέπει να γίνει την πρώτη φορά που θα ανοίξεις το νεο τηλ και θα συνδεθείς στον λογ/σμο της Microsoft.

Ναι έχει ασύρματη φόρτιση το 930 αλλά το καπάκι δεν βγαίνει είναι unibody κατασκευή.

:respect:

Ναι έχει ασύρματη φόρτιση το 930 αλλά το καπάκι δεν βγαίνει είναι unibody κατασκευή.

καλο το οτι εχει,κακο οτι ειναι unibody δηλ αν παθει κατι η μπαταρια αναγκαστηκα τρεχιμο σε nokia και επιπλεον κοστος...