pazu Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Όταν λέει το τηλέφωνο ότι υποστηρίζει και glonass τι ακριβώς εννοεί;ότι το σύστημα του GPS δουλεύει με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Όταν λέει το τηλέφωνο ότι υποστηρίζει και glonass τι ακριβώς εννοεί;ότι το σύστημα του GPS δουλεύει με αυτό; Ακριβώς αυτό! Είναι ρώσικο σύστημα. Ενδιαφέρον... Ενδεχομένως, λοιπόν, κατέβασα το patch-update κι όχι μόνο το update όταν την επανεγκατέστησα. Oh, well... Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι paid μετά από ένα χρόνο? Μετά τι θα γίνει θα διαγράψουμε τον λογαριασμό μας. Δεν έχει κάπου να κάνουμε τα παράπονά μας σαν windows users? Ενώ οι άλλες πλατφόρμες είναι free. Edited October 30, 2014 by niotheros συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι paid μετά από ένα χρόνο? Μετά τι θα γίνει θα διαγράψουμε τον λογαριασμό μας. Δεν έχει κάπου να κάνουμε τα παράπονά μας σαν windows users? Ενώ οι άλλες πλατφόρμες είναι free. Μην αγχώνεσαι και μην ασχολείσαι... Θα σου λήξει και θα συνεχίσεις χωρίς θέμα. Είμαι στους 17 (κοντά) μήνες και δεν έχω θέμα (μαζί και 2 χρόνια από Symbian), συνεχίζω free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ακριβώς αυτό! Είναι ρώσικο σύστημα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι paid μετά από ένα χρόνο? Μετά τι θα γίνει θα διαγράψουμε τον λογαριασμό μας. Δεν έχει κάπου να κάνουμε τα παράπονά μας σαν windows users? Ενώ οι άλλες πλατφόρμες είναι free. Και στο IOS υποτίθεται πως είναι για ένα χρόνο αλλά συνεχίζει κανονικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλημέρα. 2 μάλλον απλές ερωτήσεις έχω. 1) Πως βάζουμε μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο να είναι επαναλαμβανόμενη; (ανά μήνα., χρόνο κλπ.) 2) Πως επεξεργαζόμαστε τα αγαπημένα στο here maps; (δημιουργία φακέλων, μετονομασία αγαπημενων κλπ.) Από ότι καταλαβαίνετε αν και χρόνια νοκιακιας είναι το πρώτο μου windows phone και ακόμη προσαρμόζομαι. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Edit--- Το πρώτο το βρήκα σπλο ήταν προφανώς. Τώρα μένει η δεύτερη απορία μου. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Μόλις μπεις στο HERE Maps στο κάτω μέρος έχει ένα στρογγυλό κουμπάκι με ένα αστράκι (τα αγαπημένα)... Μόλις μπεις εκεί στο κάτω μέρος δείχνει ένα + που πατάς για να προσθέσεις φακέλους... Τώρα αν θες να μετονομάσεις μια αγαπημένη τοποθεσία, πατάς επάνω σε αυτή και μόλις μπεις μέσα πατάς στο υπομενού (3 τελίτσες κάτω δεξιά) και μετά "Μετονομασία"... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σε ευχαριστώ το βρήκα, άσχετο αλλά έχω την εντύπωση πως η εφαρμογή ήταν καλύτερα γραμμένη για symbian. Η ταξινόμηση των αγαπημένων ήταν καλύτερη, υπήρχε ξεχωριστό κουμπί για μεγαλύτερη ευκολία για να σε πλοηγήσει "σπίτι" και το σημαντικότερο υπήρχε φωνή (λίγο ρομποτική) η οποία σε καθοδηγούσε διαβάζοντας και τα ονόματα των δρόμων. Επίσης ενώ το Ν8 ακόμα και μέσα στο σπίτι σταθεροποιούσε τη θέση μου έστω και με λίγη διαφορά τώρα το 930 τη βρίσκει αλλά πολλές φορές "πηδά" γύρω, γύρω χωρίς να καταφέρνει να κλειδώσει με ακρίβεια. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Και εδώ έχει φωνητικές εντολές αλλά όχι με ονόματα οδών (δεν ξέρω γιατί)... Εμένα και μέσα στο σπίτι μου κλειδώνει αμέσως... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ρε παιδιά που να βλέπεις την "υγεία" της μπαταρίας σου. Αν δηλαδή είναι σε καλή κατάσταση ή πρέπει να την αλλάξεις; Δεν μιλάω για την κατάσταση της μπαταρίας και τον χρόνο που μένει. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Όταν δεν έχει διάρκεια η μπαταρία, θέλει άλλαγμα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 τι ειναι παιδια τα αρχεια με καταληξη .appx , .appxbundle που κατεβαζω τωρα τελευταια απο το store? γιατι δεν ειναι .xap? :wacko: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 τι ειναι παιδια τα αρχεια με καταληξη .appx , .appxbundle που κατεβαζω τωρα τελευταια απο το store? γιατι δεν ειναι .xap? :wacko: Τα .appx αντικατέστησαν τα .xap με την αναβάθμιση σε WP8.1. Είναι μια προσπάθεια ενοποίησης των εφαρμογών για WP και Windows 8.1. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Τα .appx αντικατέστησαν τα .xap με την αναβάθμιση σε WP8.1. Είναι μια προσπάθεια ενοποίησης των εφαρμογών για WP και Windows 8.1. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. ευχαριστω μπορω ομως να εγκαταστησω και xap σε 8.1 phone σωστα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Γιατί σε μένα το true caller id γέμισε το live tile στην αρχική οθόνη με σύμβολα απαγορευτικά; Αν δουλεύει έτσι έχει φύγει χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Γιατί σε μένα το true caller id γέμισε το live tile στην αρχική οθόνη με σύμβολα απαγορευτικά; Αν δουλεύει έτσι έχει φύγει χθες. Επαφές --> Ρυθμίσεις --> Φιλτράρισμα επαφών και ξετικάρεις το truecaller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Επαφές --> Ρυθμίσεις --> Φιλτράρισμα επαφών και ξετικάρεις το truecaller Ωραίος! Θα την περάσω πάλι. Edit:... Τώρα δεν θέλει να δουλέψει η εφαρμογή, μου την έφερε! Edited November 3, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πρόσφατα άρχισα να παίζω με ένα Nokia 1600 και θυμήθηκα ένα πολύ χρήσιμο feature του: Όταν χτύπαγε το ξυπνητήρι του κινητού έλεγε στα ελληνικά: Ξυπνήστε, η ώρα είναι πχ 7.00 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για WP που να το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis9 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι κάτοχος του 1020 64gb εδώ και καμιά εβδομάδα. Όλα μια χαρά και γενικά ειμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Έχω όμως ένα προβληματάκι. Έχω εγκαταστήσει το viber αλλά από σήμερα το πρωί δε λαμβάνω τις push notifications. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες. Έχετε καμία ιδέα; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι κάτοχος του 1020 64gb εδώ και καμιά εβδομάδα. Όλα μια χαρά και γενικά ειμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Έχω όμως ένα προβληματάκι. Έχω εγκαταστήσει το viber αλλά από σήμερα το πρωί δε λαμβάνω τις push notifications. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες. Έχετε καμία ιδέα; Ευχαριστώ. :) Πού και πού παρατειρούνται τέτοια θέματα στη συγκεκριμένη εφαρμογή όχι μόνο στην πλατφόρμα των Windows Phone αλλά και στα iOS και Android. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis9 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Χμμ.. Και τι κάνουμε γι' αυτό; :-\ Μόλις παρατήρησα ότι στο μενού με τις ειδοποιήσεις λείπει η εφαρμογή viber. Περίεργα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Για να εμφανιστεί στο μενού των ειδοποιήσεων μία εφαρμογή πρέπει να "χτυπήσει" έστω και μία φόρα πρώτα και μετά θα εμφανιστεί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis9 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Αν δεν έχω την εφαρμογή στο προσκήνιο δε δέχομαι ειδοποιήσεις με καμια κυβέρνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα , έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει pinch 2 zoom σε κάποιον browser ? είτε στον explorer είτε στο UC ? γιατι σε εμενα δεν... αρνείται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Αν δεν έχω την εφαρμογή στο προσκήνιο δε δέχομαι ειδοποιήσεις με καμια κυβέρνηση. Κάνε μια επανεγκατάσταση. Εχουν αναφερει κάποιοι πως τους έλυσε αυτο το πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts