zakailiou Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 @ alex_gate_7 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις ... :happy: Στο 3 βέβαια να σου πω ότι με χάλασες με αυτό που είπες ... "μόνο φωτό" ... Τι στο διάτανο business oriented είναι τα WP αν στον cliend του mail ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες ... :blink: Στο 4 ... :p ... σωστός ... Εννοώ ότι με το "airdroid" ( πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού από PC ) έχεις όλο το κινητό στο PC σου χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση κάποιου προγράμματος τύπου suite στο PC . Απλά με μία ip στον explorer του PC βλέπεις όλο το κινητό και κάνεις άνετη και γρήγορη διαχείριση του , Backup , διαχείριση επαφών , edit , γράφεις μηνύματα , βλέπεις τις κλήσεις , copy - paste αρχείων ,,, γενικά ότι θέλεις , σαν να το έχεις συνδέσει μέσω usb στο PC κάποια suite . Αλλά το 3 πολύ με χάλασε ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Στο 3 βέβαια να σου πω ότι με χάλασες με αυτό που είπες ... "μόνο φωτό" ... Τι στο διάτανο business oriented είναι τα WP αν στον cliend του mail ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες ... :blink: βασικά είναι η φιλοσοφία του λειτουργικού διαφορετική . Πχ αν θες να στείλεις με mail ένα word,excel ή όποιο άλλο αρχείο τότε πας στο έκαστοτε πρόγραμμα πχ word και πατάς κοινοποίηση με mail και αυτό ήταν :) δεν κάνεις attach δηλαδή από το mail app αλλά από κάθε εφαρμογή btw αν ανοίξεις το office θα σου βγάλει λίστα με όλα τα αρχεία office που σου στείλανε με mail ή έστειλες εσύ Edited July 31, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 @ alex_gate_7 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις ... :happy: Στο 3 βέβαια να σου πω ότι με χάλασες με αυτό που είπες ... "μόνο φωτό" ... Τι στο διάτανο business oriented είναι τα WP αν στον cliend του mail ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες ... :blink: Στο 4 ... :p ... σωστός ... Εννοώ ότι με το "airdroid" ( πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού από PC ) έχεις όλο το κινητό στο PC σου χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση κάποιου προγράμματος τύπου suite στο PC . Απλά με μία ip στον explorer του PC βλέπεις όλο το κινητό και κάνεις άνετη και γρήγορη διαχείριση του , Backup , διαχείριση επαφών , edit , γράφεις μηνύματα , βλέπεις τις κλήσεις , copy - paste αρχείων ,,, γενικά ότι θέλεις , σαν να το έχεις συνδέσει μέσω usb στο PC κάποια suite . Αλλά το 3 πολύ με χάλασε ... :mad: Αυτό που λες γίνεται με τον UC Browser (ο καλύτερος browser στα WP κατά τη γνώμη μου) πολύ εύκολα όπως το περιγράφεις.... Για τα μέιλ το ξέρω... Κ μένα με χαλάει καμιά φορά.... Ελπίζω να το διορθώσει η ΜΣ στο άμεσο μέλλον.... Βέβαια υπάρχουν και κάποια apps για μέιλ που δεν έχω δει αν το κάνουν... Αν θες θα τα δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω με ΠΜ.... Ignus σωστό αυτο που θες αλλά με την απάντηση τι γίνεται... Θα πας από browser ή θα κάνεις copy paste το μέιλ του άλλου κ το αρχικό μήνυμα... Σπάσιμο.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ignus σωστό αυτο που θες αλλά με την απάντηση τι γίνεται... Θα πας από browser ή θα κάνεις copy paste το μέιλ του άλλου κ το αρχικό μήνυμα... Σπάσιμο.... Σπάσιμο μεν, γίνεται δε. Με αλλα λόγια ειναι λάθος να πεις ότι δεν γίνεται. Πρέπει όμως να διορθωθεί. Όπως επίσης πρέπει να διορθωθεί η αποστολή φωτογραφίας μιας και τώρα ρίχνει την ανάλυση (αν και πάλι υπάρχει τρόπος) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια απαντηση σε email με επισυναψη, κατεβασμα αρχειων και αποθηκευση οπου θες στην sd και τα υπολοιπα που συζηταμε για τα email γινονται με το Metromail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ρυθμίσεις -> Έλεγχος Μνήμης -> swipe δεξιά -> Διαγραφή προσωρινών αρχείων και στα 8,1 Ρυθμίσεις>Έλεγχος αποθήκευσης>Τηλέφωνο>Προσωρινά αρχεία>διαγραφή. Χάθηκε και η "πίτα" που βλέπαμε με μια ματιά και χρωματάκια τι παίζει από χώρο στο κινητό με τα 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 και στα 8,1 Ρυθμίσεις>Έλεγχος αποθήκευσης>Τηλέφωνο>Προσωρινά αρχεία>διαγραφή. Χάθηκε και η "πίτα" που βλέπαμε με μια ματιά και χρωματάκια τι παίζει από χώρο στο κινητό με τα 8.1. Εγκαθιστάς σε WP8.1 το Lumia Storage Beta και έχεις πάλι την "πίτα" (αν και η Nokia επιφυλάσσεται για την ακρίβεια της απεικόνισης πλέον). Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εγκαθιστάς σε WP8.1 το Lumia Storage Beta και έχεις πάλι την "πίτα" (αν και η Nokia επιφυλάσσεται για την ακρίβεια της απεικόνισης πλέον). Μέχρι και mail μου ήρθε που έλεγε ότι σταματάει η υποστήριξή του... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μέχρι και mail μου ήρθε που έλεγε ότι σταματάει η υποστήριξή του... Και σε μένα ήρθε το mail, και αν θυμάμαι λέει ότι το app θα διατίθεται στο store με την επιφύλαξη που προανέφερα. Για κάποιον που λατρεύει το γραφικό όμως, καλό ήταν. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδια απαντηση σε email με επισυναψη, κατεβασμα αρχειων και αποθηκευση οπου θες στην sd και τα υπολοιπα που συζηταμε για τα email γινονται με το Metromail ωραίο φαίνεται αλλά μου εμφανίζει κινέζικα τους ελληνικούς χαρακτήρες στις επαφές στον αποστολέα. συν το ότι δεν έχει push στο outlook mail που έχω. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas9 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια εχω το νοκια λουμια 520.. Οταν μπαινω στο μ.φεισμπουκ και βλεπω αρχικη σέλιδα τις φωτογραφιες δεν μου τισ εμφανιζει ολοκληρες ...αυτο το κανει οταν ειναι καθετα ..οταν ειν οριζοντια φενονται κανονικα...τι λετε να φτεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια εχω το νοκια λουμια 520.. Οταν μπαινω στο μ.φεισμπουκ και βλεπω αρχικη σέλιδα τις φωτογραφιες δεν μου τισ εμφανιζει ολοκληρες ...αυτο το κανει οταν ειναι καθετα ..οταν ειν οριζοντια φενονται κανονικα...τι λετε να φτεει? Δοκίμασε ένα soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια εχω το νοκια λουμια 520.. Οταν μπαινω στο μ.φεισμπουκ και βλεπω αρχικη σέλιδα τις φωτογραφιες δεν μου τισ εμφανιζει ολοκληρες ...αυτο το κανει οταν ειναι καθετα ..οταν ειν οριζοντια φενονται κανονικα...τι λετε να φτεει? Το εχω κι εγώ αυτό όταν μπαίνω στο fb με τον ie Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εδώ η facebook δε φτιάχνει μια σοβαρή εφαρμογή για τα wp, θα προσέξει την html έκδοσή της; :rolleyes: Εδώ έδειξε η MS τι μπορεί να κάνει με την beta. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παιδες προσοχή....Ειχα εγκαταστήσει το cyan update απο το store για ενημέρωση ποτε βγαίνει,το,update..σήμερα μετά από μια εβδομάδα,κι ενώ,το είχα,ανοίξει μια δυο φορές στο data sense,αναφέρει χρηση 64mb cellular και 128mb wifi. .υπερβολικη χρήση... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas9 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δοκιμασα και με σοφτ ρεσετ ...τιποτα δεν εγινε..τι λετε να φτεει? Ενω το κινητο εχει μεγαλη οθονη και επρεπε ναδιχνει κανονικα ...τις διχνει μισες..:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δοκιμασα και με σοφτ ρεσετ ...τιποτα δεν εγινε..τι λετε να φτεει? Ενω το κινητο εχει μεγαλη οθονη και επρεπε ναδιχνει κανονικα ...τις διχνει μισες..:/ Αν διάβαζες το ποστ μου θα καταλάβαινες. Δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου, αλλά η Facebook. Μην ξανακάνεις soft ή hard reset. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas9 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αν διάβαζες το ποστ μου θα καταλάβαινες. Δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου, αλλά η Facebook. Μην ξανακάνεις soft ή hard reset. μου την εχει δωσει ομως...τι θα γινει λες να φτιαχτει μονο του?? Η να κατεβασω καμια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 μου την εχει δωσει ομως...τι θα γινει λες να φτιαχτει μονο του?? Η να κατεβασω καμια εφαρμογη? Δοκίμασε την εφαρμογή! Μπορεί να σε βολέψει! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas9 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δοκίμασε την εφαρμογή! Μπορεί να σε βολέψει! η πλακα ειναι πως οταν ειναι το κινητο οριζοντια το εμφανιζει κανονικα...καθετα διχνει μιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 η πλακα ειναι πως οταν ειναι το κινητο οριζοντια το εμφανιζει κανονικα...καθετα διχνει μιση... Πάντως και με την εφαρμογή τις δείχνει κομμένες και όταν πατήσεις να δεις κάποια τη δείχνει ολόκληρη. Και στο Twitter το ίδιο κάνει. Όχι όμως μισές αλλά μια περικοπή την έχουν! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas9 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γιατι το κανει αυτο ομως..?η οθονη ειν μεγαλη και επρεπε να ειναι ολα μια χαρα...δεν υπαρχει κατι να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γιατι το κανει αυτο ομως..?η οθονη ειν μεγαλη και επρεπε να ειναι ολα μια χαρα...δεν υπαρχει κατι να κανουμε? Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι! Δεν είναι κάτι που δεν λειτουργεί σωστά, αλλά έτσι είναι η λειτουργία του site ή της εφαρμογής να τα δείχνουν δηλαδή περικομμένα και αν θέλεις να δεις ολόκληρη την φωτογραφία απλά να την ανοίγεις! Ένας από τους λόγους που ίσως το έχουν κάνει αυτό είναι για οικονομία στα data για να μην χρειάζεται να φορτώσει όλη την φωτογραφία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas9 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι! Δεν είναι κάτι που δεν λειτουργεί σωστά, αλλά έτσι είναι η λειτουργία του site ή της εφαρμογής να τα δείχνουν δηλαδή περικομμένα και αν θέλεις να δεις ολόκληρη την φωτογραφία απλά να την ανοίγεις! Ένας από τους λόγους που ίσως το έχουν κάνει αυτό είναι για οικονομία στα data για να μην χρειάζεται να φορτώσει όλη την φωτογραφία. και οταν την ανοιγω περικομενα φενεται στο μ.φβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Έχω το Amazing weather HD και ενώ έχω καρφιτσώσει την εφαρμογή στο μεγάλο μέγεθος στη έναρξη, μου λέει, please pin the tile from the app και είναι διάφανο και δεν μου δείχνει καμία πληροφορία. Κάνω κάτι λάθος; Edited August 5, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts