kaidaki Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ευχαριστώ το έκανα αλλα μου ζητεισε μονάδες οπότε το απεγκατάστησα Είναι δωρεάν αν πάρεις Τηλ. ή κάνεις βίντεο κλήση σε άλλο χρήστη skype κι όχι σε σταθερό/κινητό τηλέφωνο. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ευχαριστώ το έκανα αλλα μου ζητεισε μονάδες οπότε το απεγκατάστησα Εσύ πηγες στο πληκτρολόγιο και πατησες τον αριθμο του φιλου σου. Το σωστο είναι να τον προσθέσεις πρώτα στις επαφές skype και από εκεί να τον καλέσεις για κλήση ή βιντεοκληση. Όπως σου ειπαν και οι προηγούμενοι είναι ΔΩΡΕΑΝ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή, για tile στη start screen, που να κλειδώνει την οθόνη; Η Quick lock δε γράφει τις άδειες που θέλει και δε την βλέπω με "καλό μάτι"... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έχω την Βlack ακόμα. Μπορώ να αγοράσω μια εφαρμογή η οποία είναι συμβατή μόνο με 8,1 κια να την περάσω όποτε έρθει η Cyan; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή, για tile στη start screen, που να κλειδώνει την οθόνη; Η Quick lock δε γράφει τις άδειες που θέλει και δε την βλέπω με "καλό μάτι"... Lock Screen http://www.windowsphone.com/s?appid=f93c89f3-2136-4640-8f58-ecf86aba05b9 Απλά άψογη,χωρίς καθόλου battery drain στο Lumia 1020 μου.Θα αανεβάσω και screen shot μετά γιατί έχει θέμα το Wi-Fi τώρα Και το screenshot που έλεγα! Δε ξέρω γιατί δε μου το ανέβαζε απ το 1020. Edited June 21, 2014 by niotheros συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Lock Screen http://www.windowsphone.com/s?appid=f93c89f3-2136-4640-8f58-ecf86aba05b9 Απλά άψογη,χωρίς καθόλου battery drain στο Lumia 1020 μου.Θα αανεβάσω και screen shot μετά γιατί έχει θέμα το Wi-Fi τώρα Και το screenshot που έλεγα! Δε ξέρω γιατί δε μου το ανέβαζε απ το 1020. Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία σου φίλε Μάνο! Να το κοιτάξεις! :p :p :p Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή, για tile στη start screen, που να κλειδώνει την οθόνη; Η Quick lock δε γράφει τις άδειες που θέλει και δε την βλέπω με "καλό μάτι"... Και αυτη δωρεάν: http://www.windowsphone.com/s?appid=a3b1220b-1f9a-4bf0-93bc-21ed02792279 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Lock Screen http://www.windowsphone.com/s?appid=f93c89f3-2136-4640-8f58-ecf86aba05b9 Απλά άψογη,χωρίς καθόλου battery drain στο Lumia 1020 μου.Θα αανεβάσω και screen shot μετά γιατί έχει θέμα το Wi-Fi τώρα Και το screenshot που έλεγα! Δε ξέρω γιατί δε μου το ανέβαζε απ το 1020. 2 μέρες;!;!;!;!; :blink: :X Μόνο 2 φορές έχω δει εκτιμώμενο χρόνο 5 μέρες στο 820 μου και αυτό εδώ και πολύ καιρό... Τώρα από 18 μέχρι 15... :( Και αυτη δωρεάν: http://www.windowsphone.com/s?appid=a3b1220b-1f9a-4bf0-93bc-21ed02792279 Τη δοκιμάζω τώρα, montoya_42. :) Thanks, για τις προτάσεις! :) Σχετικά με την πρότασή σου, manan69t, θέλω να τη δοκιμάσω, αλλά πρέπει να αλλάξω region ( για να αγοράσω την εφαρμογή ) και δεν ξέρω, αν επανέλθω σε usa, θα επανέλθει και η cortana. Μου είχε γράψει κάποιος ότι επανέρχεται, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος. :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή, για tile στη start screen, που να κλειδώνει την οθόνη; Η Quick lock δε γράφει τις άδειες που θέλει και δε την βλέπω με "καλό μάτι"... Αυτή που προτείνει ο Mάνος την έχω δοκιμάσει 2 φορές και τις δυο μετά από κάποιες μέρες χρήσης το κινητό κολλούσε και είχα battery drain. Αυτή την περίοδο έχω αυτήν http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/1-toolkit/1639c502-4896-4167-a77a-0ad46ff11223 μέχρι τώρα όλα καλά αλλά την χρησιμοποιώ μια βδομάδα άρα δεν είναι και σίγουρη ακόμη. Επίσης μπορείς να καρφιτσώσεις και τα δεδομένα με την συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν υπάρχει στο notification center. Γενικά την θεωρώ must app. Αυτή που προτείνει ο montoya δεν την έχω δοκιμάσει. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αυτή που προτείνει ο Mάνος την έχω δοκιμάσει 2 φορές και τις δυο μετά από κάποιες μέρες χρήσης το κινητό κολλούσε και είχα battery drain. Αυτή την περίοδο έχω αυτήν http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/1-toolkit/1639c502-4896-4167-a77a-0ad46ff11223 μέχρι τώρα όλα καλά αλλά την χρησιμοποιώ μια βδομάδα άρα δεν είναι και σίγουρη ακόμη. Επίσης μπορείς να καρφιτσώσεις και τα δεδομένα με την συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν υπάρχει στο notification center. Γενικά την θεωρώ must app. Αυτή που προτείνει ο montoya δεν την έχω δοκιμάσει. Δοκίμασα αυτή του montoya, αλλά σαν να μου "καθυστερούσε" όλη τη συσκευή.. Επίσης, κάτι που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί θέλουν τόσες πολλές προσβάσεις εφαρμογές για ένα tile κλειδώματος. Τέλος, για τα data, έχω μια εφαρμογή της Microsoft. Δε θυμάμαι πώς λέγεται και δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου αυτή τη στιγμή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δοκίμασα αυτή του montoya, αλλά σαν να μου "καθυστερούσε" όλη τη συσκευή.. Επίσης, κάτι που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί θέλουν τόσες πολλές προσβάσεις εφαρμογές για ένα tile κλειδώματος. Τέλος, για τα data, έχω μια εφαρμογή της Microsoft. Δε θυμάμαι πώς λέγεται και δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου αυτή τη στιγμή. Σε μένα δεν δημιουργεί κάποιο θέμα. Για data βάλε την quick settings. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα, χρησιμοποιώ το tile της HTC για την ώρα και τον καιρό αλλά το update της όσο αφορά την τρέχουσα ώρα δεν γίνεται αν δεν μπω στην εφαρμογή. Εχεται να προτείνετε κάποια εφαρμογή τόσο για την ώρα αλλά και για τον καιρό αλλά και που θα κάνει update την ώρα χωρίς να χρειαστεί να μπω στην εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα, χρησιμοποιώ το tile της HTC για την ώρα και τον καιρό αλλά το update της όσο αφορά την τρέχουσα ώρα δεν γίνεται αν δεν μπω στην εφαρμογή. Εχεται να προτείνετε κάποια εφαρμογή τόσο για την ώρα αλλά και για τον καιρό αλλά και που θα κάνει update την ώρα χωρίς να χρειαστεί να μπω στην εφαρμογή? Για την ώρα χρησιμοποιούσα το clock hub αλλά παρατήρησα περίεργα κολλήματα με την εν λόγω εφαρμογή μετά από κάποιο update της και την αφαίρεσα. Ενδεχομένως να την έχουν φτιάξει τώρα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία σου φίλε Μάνο! Να το κοιτάξεις! :p :p :p Ωχ! ! xaxa τώρα το είδα και εγώ! 17 ώρες στο 100% απίστευτο! :) Η φάση είναι πως το 1020 το έχω κυρίως στο δωμάτιο συνεχώς ανοικτό (με άθλιο σήμα εδώ στο νησί που είμαι για δουλειά) γιατί με βολεύει πολύ το glance screen(το έχω στο τέταρτο τη ρύθμιση) καθώς βλέπω με 1 ματιά τυχόν αναπάντητες ή μηνύματα (βασικό) καθώς και την ώρα, ενώ αν είναι κλειστή η συσκευή απλά περνάω το χέρι στον αισθητήρα και τσούπ ανοίγει άμεσα η οθόνη, πολύ πολύ βολικά πράγματα. Πάντα το κλειδώνω μέσω της εφαρμογής που ανέβασα πριν και μου έχει κάνει πολύ εντύπωση ότι δεν έχει καθόλου battery drain ούτε κανένα άλλο θέμα γιαυτό τη πρότεινα. Αλλά και μπαταρία τουλάχιστον στην αναμονή δε το περίμενα να έχει τόσο καλή διαχείριση το 1020 μετά τα update του 8.1 !!! Edited June 22, 2014 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Επειδή θέλω να αγοράσω κάποιες εφαρμογές, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Αλλάζω το region από USA σε GRC και χάνω την Cortana. Αν αλλάξω πάλι από GRC σε USA, θα επανέλθει η Cortana ή όχι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ναι (10 χαρακτήρες πρωί πρωί) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ναι (10 χαρακτήρες πρωί πρωί) :lol: Thanks! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos266 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 παιδια εδω και μερες εχω ενα προβλημα εχω το 920 εχω περασει την 8,1 ολα κανονικα μεχρι που χρειαστηκα το skype. το κινητο μου διμιουργησε καινουργιο λογαλιασμο δεν εχει την επιλογη να βαλω τον παλιο.. την εβγαλα την ξαναβαλα τιποτα..το εχει παθει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 παιδια εδω και μερες εχω ενα προβλημα εχω το 920 εχω περασει την 8,1 ολα κανονικα μεχρι που χρειαστηκα το skype. το κινητο μου διμιουργησε καινουργιο λογαλιασμο δεν εχει την επιλογη να βαλω τον παλιο.. την εβγαλα την ξαναβαλα τιποτα..το εχει παθει κανεις?? το Microsoft account θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos266 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 το Microsoft account θέλει αυτο εβαλα και μου εφτιαξε το 2 προφιλ.. απο αλλη συσκευη ανδροιντ βλεπω 2 προφιλ ενα το παλιο και ενα καινουργιο.. εγω ομως θελω το παλιο.. πως να το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ήθελα σήμερα να μετονομάσω κάποιες φωτογραφίες κι επειδή δεν είχα πρόσβαση σε pc, κατέβασα τον PocketFileManager. Όλα καλά έκανα τη δουλειά μου γρήγορα κι όμορφα. Μετά έκατσα να περιεργαστώ το προγραμματάκι. Μου βγάζει 2 φακέλους: Local Storage, Phone's Storage. Μια και εκτός του Phone το τηλέφωνό μου δεν έχει άλλη storage, ανοίγω να δω τι υπάρχει εκεί. Ε βρήκα κάτι "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" docs, κάτι Sample File κάποια ζιπαρισμένα αρχεία, μια φωτό το κουνέλι της Αλίκης και μια με λογότυπο των WP8. Όλα πολύ μικρού μεγέθους. Απ' όσο καταλαβαίνω το πρόγραμμα έπρεπε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο για να λειτουργήσει (τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα δηλαδή, γιατί στην αρχή λέω μ πούλησαν δεύτερο χέρι τηλέφωνο :lol: ). Μπορώ να τα διαγράψω όλ' αυτά, ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλημέρα σε όλους! Ρε παιδιά έχει ανακαλύψει κανένας πως βγαίνεις off line στην ομιλία στο Facebook beta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ήθελα σήμερα να μετονομάσω κάποιες φωτογραφίες κι επειδή δεν είχα πρόσβαση σε pc, κατέβασα τον PocketFileManager. Όλα καλά έκανα τη δουλειά μου γρήγορα κι όμορφα. Μετά έκατσα να περιεργαστώ το προγραμματάκι. Μου βγάζει 2 φακέλους: Local Storage, Phone's Storage. Μια και εκτός του Phone το τηλέφωνό μου δεν έχει άλλη storage, ανοίγω να δω τι υπάρχει εκεί. Ε βρήκα κάτι "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" docs, κάτι Sample File κάποια ζιπαρισμένα αρχεία, μια φωτό το κουνέλι της Αλίκης και μια με λογότυπο των WP8. Όλα πολύ μικρού μεγέθους. Απ' όσο καταλαβαίνω το πρόγραμμα έπρεπε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο για να λειτουργήσει (τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα δηλαδή, γιατί στην αρχή λέω μ πούλησαν δεύτερο χέρι τηλέφωνο :lol: ). Μπορώ να τα διαγράψω όλ' αυτά, ή όχι; Αν θυμάμαι καλά, μπορείς. Είναι αρχεία του Pocket File Manager, για να δεις πώς να διαγράφεις κλπ αρχεία εικόνων, μουσικών κομματιών κ.ά., μέσα από την εφαρμογή. Καλημέρα σε όλους! Ρε παιδιά έχει ανακαλύψει κανένας πως βγαίνεις off line στην ομιλία στο Facebook beta; Απ' ό,τι έχω καταλάβει, αν έχεις και τον messenger εγκατεστημένο, υπερισχύει η κατάσταση που έχεις στον messenger. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Μετά το τελευταίο update της εφαρμογής Βοήθεια + Συμβουλές παρατηρήσατε ότι τρέχει στο παρασκήνιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Μετά το τελευταίο update της εφαρμογής Βοήθεια + Συμβουλές παρατηρήσατε ότι τρέχει στο παρασκήνιο;; ετσι δεν εκανε παντα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts