Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και έχει συγκεκριμένα sites, οπότε τσεκαρέ το πριν την αγοράσεις...

Επίσης μια γενική ερώτηση, που οφείλεται η έλλειψη flash player στα κινητά (από όσο έχω διαβάσει σε όλες τις πλατφόρμες είναι πρόβλημα)??

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης μια γενική ερώτηση, που οφείλεται η έλλειψη flash player στα κινητά (από όσο έχω διαβάσει σε όλες τις πλατφόρμες είναι πρόβλημα)??

γιατί ρουφάει πολύ μπαταρία και γενικότερα σέρνεται

βρήκα αυτό http://gigaom.com/2011/11/09/why-flash-didnt-work-out-on-mobile-devices/ είναι δύο χρόνια παλίο αλλά εξηγεί πολλά

Edited by ignus

Η απλή εκδοχή έχει να κάνει με το ότι η Adobe που παράγει το flash player, διέκοψε την υποστήριξη για κινητά.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Μπορούμε να προσθέσουμε κι εμείς sites

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη! Έκανε κανένας το update από το clock hub; Μόλις το έκανα και σταμάτησε να λειτουργεί το tile του! Δοκίμασα και απεγκατασταση και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα!
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη! Έκανε κανένας το update από το clock hub; Μόλις το έκανα και σταμάτησε να λειτουργεί το tile του! Δοκίμασα και απεγκατασταση και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα!

Μολις το εκανα εγω, ειδα οτι εχει πλεον και τον καιρο, μολις εκανα αναβαθμιση το tile δεν εδειχνε τιποτα, μπηκα στην εφαρμογη, εκανα ρυθμιση (βασικα για τον καιρο) και οταν βγηκα δουλευε κανονικα...η ωρα ανανεωνεται κανονικα.

Μολις το εκανα εγω, ειδα οτι εχει πλεον και τον καιρο, μολις εκανα αναβαθμιση το tile δεν εδειχνε τιποτα, μπηκα στην εφαρμογη, εκανα ρυθμιση (βασικα για τον καιρο) και οταν βγηκα δουλευε κανονικα...η ωρα ανανεωνεται κανονικα.

Ουτε στην εφαρμογη δεν μπορουσα να μπω! Κράσαρε συνεχως και ας το ειχα κανει και επανεκκινηση! Το γυρισα στα αγγλικα για να δειξω σε εναν φιλο μου την cortana και ω του θαυματος εφτιαξε!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Από την εφαρμογή "Βίντεο" δεν γίνεται να δω βίντεο με υπότιτλους...??? Ενώ βλέπω την επιλογή "Υπότιτλους" είναι απενεργοποιημένη...

Μόνο με MoliPlayer ή άλλον..?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Πως μπορώ να στείλω μέσω Blue tooth ένα αρχείο mp3;

Ή δεν μπορώ;

ανοίγεις Bluetooth , πας στο mp3 που θες , το επιλέγεις και διαλέγεις κοινοποίηση μέσω bluetooth

Χρόνια πολλά σε όλους.

Μια ερώτηση για όσους έβαλαν 8.1...

Η κυρία Cortana, τι διαφορές έχει με την κυρία Indigo?

Όλο για τη κυρία Κορτάνα διαβάζω και δεν καταλαβαίνω το ντόρο :)

Χρόνια πολλά σε όλους.

Μια ερώτηση για όσους έβαλαν 8.1...

Η κυρία Cortana, τι διαφορές έχει με την κυρία Indigo?

Όλο για τη κυρία Κορτάνα διαβάζω και δεν καταλαβαίνω το ντόρο :)

τι είναι το indigo ;

Edited by ignus

Αυτό εδώ:

Indigo

Οκ προφανώς εννοείται ότι η voice assistant της Microsoft είναι σκάλες ανώτερη

για τον πρωτο καιρό θα είναι διαθεσιμη στην Αμερική μόνο δυστυχώς αλλά και σε όσους έχουν country και language σε US

Στην εφαρμογή του fb (την κανονική όχι την beta) όταν μπαίνω στα άλμπουμ από τις φωτογραφίες ενός προφίλ, μου ανοίγει κανονικά όλα τα άλμπουμ εκτός από το άλμπουμ όπου είναι φωτογραφίες από άλλους φίλους που έχουν κάνει tag, δηλαδή στο άλμπουμ "φωτογραφίες του/της τάδε" αν πατήσω με πετάει τελείως από την εφαρμογή.

καλησπερα παιδια. φρεσκος και εγω (μολις σημερα πηρα το λουμια 1020.

θα ποσταρω γενικα καποιες μαζεμενες αποριες που εχω για να μην κανω πολλα ποστ και σας πρηζω

πρωτον, υπαρχει καποιος τροπος να επιλεξω εγω ποιες εφαρμογες θα εκτελουντε παντα στο μπακγκραουντ? και θα ξεκινανε με την εναρξη του τηλεφωνου? πχ το skype και το whatsapp θελω να ειναι παντα ανοιχτα στο παρασκηνιο ετσι ωστε να μου ερχεται κατευθειαν ενα μηνυμα ή μια κληση. γινεται αυτο καπως?? γιατι αποτι ειδα μονο χειροκινητα τις ανοιγω...ασε που αν ξεχαστω και πατησω το μπακ αυτες κλεινουν. στο νοκια ν8 που ειχα πριν, και το μπακ να παταγες, αν δεν παταγες εξιτ, ετρεχαν κανονικα...

στα μηνυματα δεν μπορω να εμφανισω φακελους εισερχχομενα εξερχομενα κτλ κτλ?

πρωτον οταν μετεφερα τα μηνυματα απο το νοκια ν8, ειχα και καποια που ηθελα στον φακελο προχειρα. αυτα δεν περαστικαν...

δευτερον, τ προχειρα με βολευαν γιατι οποτε ηθελα να σημειωσω κατι στα γρηγορα, τοτε απλα ανοιγα ενα μηνυμα, εγραφα οτι ηθελα, το εκλεινα και αυτο αποθηκευοταν στα προχειρα. γινεται καπως να το κανω και εδω στ windows 8.1? υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει αυτη τη δουλεια, ή καποιος αλλος τροπος?

στο here drive ψαχνω να βρω πως να βαλω την τοποθεσια "σπιτι μου" γιοα να μπορω οπου και να μαι να επιλεγω γρηγορα να με πηγαινει εκει, αλλα δεν το βρισκω...

και τελος ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες

μια εφαρμογη που να καρφιτσωνεται στην αρχικη οθονη και να επιλεγω μολις την πατησω, δικτυο ειτε 2G ειτε 3g. και οποιο επιλεγω να μενει εκει, μεχρι να αλλαξω ρυθμιση

μια εφαρμογη που να κανει το κλειδωμα οθονης να μην λειτουργει παρα πονο οταν δεν κανω τιποτα στο κινητο. πχ με επαιρνν τηλεφωνο και η οθονη κλειδωνε...

αν υπαρχει μια εφαρμογη που με το που με παιρνουν τηλεφωνο να ανοιγει το μπλουτουθ, και με το που κλεινει η κληση να σβηνει παλι το μπλουτουθ

υπαρχει εφαρμογη που να συγχρονιζω τα bookmarks στον φαιαρφοξ με το κινητο? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι

α και τελος υπαρχει τροπος να μην γραφω με το πληκτρολογιο qwwerty αλλα με το κλασικο που υπηρχε σε ολα τα κινητα? που εμφανιζε τα 9 νουμερα?

πολλες ερωτησεις το ξερω, αλλα τις μαζεψα μπας και βρω καμια λυση σε αυτα. να ειστε καλα παιδια

Edited by BURNIN_AMBITION

καλησπερα παιδια. φρεσκος και εγω (μολις σημερα πηρα το λουμια 1020.

θα ποσταρω γενικα καποιες μαζεμενες αποριες που εχω για να μην κανω πολλα ποστ και σας πρηζω

πρωτον, υπαρχει καποιος τροπος να επιλεξω εγω ποιες εφαρμογες θα εκτελουντε παντα στο μπακγκραουντ? και θα ξεκινανε με την εναρξη του τηλεφωνου? πχ το skype και το whatsapp θελω να ειναι παντα ανοιχτα στο παρασκηνιο ετσι ωστε να μου ερχεται κατευθειαν ενα μηνυμα ή μια κληση. γινεται αυτο καπως?? γιατι αποτι ειδα μονο χειροκινητα τις ανοιγω...ασε που αν ξεχαστω και πατησω το μπακ αυτες κλεινουν. στο νοκια ν8 που ειχα πριν, και το μπακ να παταγες, αν δεν παταγες εξιτ, ετρεχαν κανονικα...

Τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς να είναι ανοιχτές κ θα σου έρχονται ειδοποιήσεις... Μπορείς να ρυθμίσεις ποιες θες να τρέχουν από τις ρυθμίσεις -> δεξιά στην Ενότητα εφαρμογές -> Εφαρμογές στο παρασκήνιο.... Καλύτερα να αφήσεις αυτές που χρειάζεσαι και τις άλλες να τις αποκλείσεις για να μην σου τρώνε τζάμπα μπαταρία...

Αν για κάποιο λόγο θες να μείνουν ανοιχτές απλά πάτα το Windows Button..

στα μηνυματα δεν μπορω να εμφανισω φακελους εισερχχομενα εξερχομενα κτλ κτλ?

πρωτον οταν μετεφερα τα μηνυματα απο το νοκια ν8, ειχα και καποια που ηθελα στον φακελο προχειρα. αυτα δεν περαστικαν...

δευτερον, τ προχειρα με βολευαν γιατι οποτε ηθελα να σημειωσω κατι στα γρηγορα, τοτε απλα ανοιγα ενα μηνυμα, εγραφα οτι ηθελα, το εκλεινα και αυτο αποθηκευοταν στα προχειρα. γινεται καπως να το κανω και εδω στ windows 8.1? υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει αυτη τη δουλεια, ή καποιος αλλος τροπος?

Όχι... Τα μην εμφανίζονται σαν συζητήσεις... Όσο για τα πρόχειρα αν πατήσεις το "+" και γράψεις ένα μήνυμα όταν πατήσεις "Πίσω" θα αποθηκευτεί στα πρόχειρα αυτόματα....

στο here drive ψαχνω να βρω πως να βαλω την τοποθεσια "σπιτι μου" γιοα να μπορω οπου και να μαι να επιλεγω γρηγορα να με πηγαινει εκει, αλλα δεν το βρισκω...

Από το Here Maps αποθηκεύεις όποιες τοποθεσίες θες και μόλις πατάς το βελάκι δίπλα από ο όνομα της τοποθεσίας σε πηγαίνει αυτόματα στο Here DRIVE...

και τελος ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες

μια εφαρμογη που να καρφιτσωνεται στην αρχικη οθονη και να επιλεγω μολις την πατησω, δικτυο ειτε 2G ειτε 3g. και οποιο επιλεγω να μενει εκει, μεχρι να αλλαξω ρυθμιση

Αν και δεν είναι ακριβώς αυτό που θες (ξέρω γιατί και εγώ είναι τα "διακοπτάκια" στο Ν8) κατέβασε το Quick Settings που ουσιαστικά σου δημιουργεί συντομεύσεις...

μια εφαρμογη που να κανει το κλειδωμα οθονης να μην λειτουργει παρα πονο οταν δεν κανω τιποτα στο κινητο. πχ με επαιρνν τηλεφωνο και η οθονη κλειδωνε...

Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Γιατί κλειδώνει το τηλ όταν σε παίρνουν τηλ?

αν υπαρχει μια εφαρμογη που με το που με παιρνουν τηλεφωνο να ανοιγει το μπλουτουθ, και με το που κλεινει η κληση να σβηνει παλι το μπλουτουθ

Δεν το ξέρω και δεν έχω ακούσει κάτι...

υπαρχει εφαρμογη που να συγχρονιζω τα bookmarks στον φαιαρφοξ με το κινητο? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι

Δεν νομίζω... Με τον Internet Explorer γίνεται...

α και τελος υπαρχει τροπος να μην γραφω με το πληκτρολογιο qwwerty αλλα με το κλασικο που υπηρχε σε ολα τα κινητα? που εμφανιζε τα 9 νουμερα?

πολλες ερωτησεις το ξερω, αλλα τις μαζεψα μπας και βρω καμια λυση σε αυτα. να ειστε καλα παιδια

Όχι...

Powerd by OnePlus 7 Pro

φιλε μου δεν εχω λογια ησουν κατατοπιστηκοτατος χιλια ευχαριστω

για να σιγουρευτω οτι τα καταλαβα σωστα, σε ξαναρωταω καποια πραγματα

πρωτον. δηλαδη, με το που ανοιξω το κινητο, τα whatsapp skype φεισμπουκ τουιτερ και φορσκουεαρ (τα οποια εχω καρφιτσωμενα στην αρχικη επιφανεια και εχω επιτρεψει τη χρηση τους στο παρασκηνιο) αυτοματα ενεργοποιουνται. και ακομα και αν δεν τα ανοιξω αυτα κατεβαζουν τα νεα δεδομενα σωστα? (το σκαιπ καπου διαβαζα οτι κανει καποιους να μην εμφανιζονται ενεργοι αλλα δεν θυμαμαι γιατι, αν θυμαται κανενας...

Τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς να είναι ανοιχτές κ θα σου έρχονται ειδοποιήσεις... Μπορείς να ρυθμίσεις ποιες θες να τρέχουν από τις ρυθμίσεις -> δεξιά στην Ενότητα εφαρμογές -> Εφαρμογές στο παρασκήνιο.... Καλύτερα να αφήσεις αυτές που χρειάζεσαι και τις άλλες να τις αποκλείσεις για να μην σου τρώνε τζάμπα μπαταρία...

Αν για κάποιο λόγο θες να μείνουν ανοιχτές απλά πάτα το Windows Button..

Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Γιατί κλειδώνει το τηλ όταν σε παίρνουν τηλ?

δεν τοεχω πολυδουλεψει το κινητο αλλα μια φορα χτες που οδηγουσα, με πηρε η κοπελα τηλεφωνο και καθως μιλαγαμε μετα απο ενα λεπτο κλειδωσε η οθονη οπως ακριβως κλειδωνει οταν αφηνεις το κινητο και δεν κανει τιποτα. στο ν8 εια μια εφαρμογη που λεγοταν σμαρτσετινγκς και απετρεπε την συσκευη να μπει σε αναμονη αν ετρεχε καποια εφαρμογη εκεινη τη στιγμη στην κεντρικη οθονη

Δεν νομίζω... Με τον Internet Explorer γίνεται...

αρα στον υπολογιστη αν μεταφερω τα μπουκμαρκς απο τον φαιαρφοξ στον εξπλορερ, μετα μπορω να συγχρονισω τον εξπλορερ με τον εξπλορερ του κινητου. σωστα? θα δοκιμασω αν μπορει μετα ο εξπλορερ να συγχρονιστει με τον ucbrowser που μαλλον προτιμω

βλακεια που δεν εχουμε αλφαβηταριθμηκο πληκτρολογιο και μονο qwerty. ελπιζω να βγει εφαρμογη...

και μια τελευταια ερωτηση αν ξερεις μιας και εχεις nokia n8

στο νοκια ν8 μπορουσαμε στο Calendar να περασουμε ολες τις κλασικες γιορτεςς της εφαρμογης του εορτολογιου να υπαρχουν στο ημερολογιο μας για τα επομενα 50 χρονια. και τις βλεπαμε στο ημερολογιο μας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=206580

επρεπε να κανουμε συγχρονισμο με το αουτλουκ και να τρεξουμε κατι εντολες κτλ κτλ. πολυ βολικο

μπορω με καποιο τροπο να συγχρονισω το ημερολογιο του ν9 με το λουμια 1020 που εχω? δοκιμασα στη μεταφορα δεδομενων αλλα δεν τις εβλεπε τις γιορτες... υπαρχει καποιος αλλος τροπος που θα δουλεψει?

εναλλακτικα αμα κανω τα ιδια ξανα για το 1020 θα εμφανιζονται στο ημερολογιο?

δηλαδη να κανω στο outlookστον υπολογιστη, εναν λογαριασμο του κυριου ιμειλ μου που χρησιμοποιω στο κινητο για το store κτλ.

στον λογαριασμο αυτον να περασω τις γιορτες, και μετα απλα αμα συγχρονισει το κινητο δεν θα βλεπει τις γιορτες αυτες? γινεται?

ευχαριστω παρα πολυ για ολα. πολυ κατατοπιστικο μηνυμα να ειστε ολοι καλα

φιλε μου δεν εχω λογια ησουν κατατοπιστηκοτατος χιλια ευχαριστω

για να σιγουρευτω οτι τα καταλαβα σωστα, σε ξαναρωταω καποια πραγματα

πρωτον. δηλαδη, με το που ανοιξω το κινητο, τα whatsapp skype φεισμπουκ τουιτερ και φορσκουεαρ (τα οποια εχω καρφιτσωμενα στην αρχικη επιφανεια και εχω επιτρεψει τη χρηση τους στο παρασκηνιο) αυτοματα ενεργοποιουνται. και ακομα και αν δεν τα ανοιξω αυτα κατεβαζουν τα νεα δεδομενα σωστα? (το σκαιπ καπου διαβαζα οτι κανει καποιους να μην εμφανιζονται ενεργοι αλλα δεν θυμαμαι γιατι, αν θυμαται κανενας...

Ακριβώς... Αφού τα έχεις καρφιτσωμένα και στην αρχική όταν πχ κάποιος θα σου στέλνει ένα μην στο viber θα σου εμφανίζει στο κουτάκι τον αριθμό "1"... Δεν είναι απαραίτητο να είναι και ανοιχτό...

Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις θα δεις ότι μπορεί να αργήσουν τα μην σε viber/skype/whatsapp αλλά αυτό είναι κάποια θεματάκια των εφαρμογών ακόμα... Δεν γίνεται πάντα... Εμένα κυρίως το skype... Απλά στο αναφέρω... Δεν θα αλλάξει κάτι αν είναι ανοιχτό...

και μια τελευταια ερωτηση αν ξερεις μιας και εχεις nokia n8

στο νοκια ν8 μπορουσαμε στο Calendar να περασουμε ολες τις κλασικες γιορτεςς της εφαρμογης του εορτολογιου να υπαρχουν στο ημερολογιο μας για τα επομενα 50 χρονια. και τις βλεπαμε στο ημερολογιο μας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=206580

επρεπε να κανουμε συγχρονισμο με το αουτλουκ και να τρεξουμε κατι εντολες κτλ κτλ. πολυ βολικο

μπορω με καποιο τροπο να συγχρονισω το ημερολογιο του ν9 με το λουμια 1020 που εχω? δοκιμασα στη μεταφορα δεδομενων αλλα δεν τις εβλεπε τις γιορτες... υπαρχει καποιος αλλος τροπος που θα δουλεψει?

εναλλακτικα αμα κανω τα ιδια ξανα για το 1020 θα εμφανιζονται στο ημερολογιο?

δηλαδη να κανω στο outlookστον υπολογιστη, εναν λογαριασμο του κυριου ιμειλ μου που χρησιμοποιω στο κινητο για το store κτλ.

στον λογαριασμο αυτον να περασω τις γιορτες, και μετα απλα αμα συγχρονισει το κινητο δεν θα βλεπει τις γιορτες αυτες? γινεται?

ευχαριστω παρα πολυ για ολα. πολυ κατατοπιστικο μηνυμα να ειστε ολοι καλα

Υπάρχει κάπου ένας οδηγός για αυτό... Δεν το χρησιμοποιώ... Αλλά αν κάποιος ξέρει που είναι ο οδηγός θα σου πει...

Αλλά να ξέρεις οτιδήποτε περάσεις στο outlook θα φαίνεται και στο κινητό σου... Αναφέρομαι κυρίως σε ραντεβού συναντήσει κτλ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπάρχει κάπου ένας οδηγός για αυτό... Δεν το χρησιμοποιώ... Αλλά αν κάποιος ξέρει που είναι ο οδηγός θα σου πει...

Αλλά να ξέρεις οτιδήποτε περάσεις στο outlook θα φαίνεται και στο κινητό σου... Αναφέρομαι κυρίως σε ραντεβού συναντήσει κτλ...

μηπως ειναι ο οδηγος που σου ανεφερα στο λινκ στο προηγουμενο μου ποστ? ή μιλας για λινκσε θρεντ που εγινε για τα γουιντοους φονς? (το λινκ μου ειναι για κινητα συμπιαν αλλα λογικα πρεπει να λειτουργει και στ δικα μας)

οσαν αφορα το οτι οτιδηπιοτε περασω θα φαινεται στο κινητο, ε αυτο θελω να πετυχω οποτε ολα καλα. θα βαλω το αουτλουκ θα τα περασω στο κινητο και μετα θα κανω το αουτλουκ απεγκατασταση

(χρησιμοποιω το outlook express). αν κανω το outlook απεγκατασταση ελπιζω να μην χασω μετα το καλενταρ...

ps. παρατηρησα κατι ολιγον τι κουλο. εχω βαλει να εχει το κινητο ανωτατη ταχυτητα δικτυου τα 3g. για να μην μπαινοβγαινει σε δικτυο 4g και μου τρωει την μπαταρια

παρολα αυτα ενω το κινητο ειναι σε αναμονη, και το κοιταω βλεπω οτι που και που εμφανιζει το σηματακι H+ το οποιο σημαινει οτι μπαινει σε 4g. γιατι συμβαινει αυτο?

αν απενεργοποιησω τα δεδομενα, κλεινει και το 3g και το κινητο μενει σταθερα σε δικτυοπ 2g. αν ολα αυτα γινονται επειδη εχω τα δεδομενα ανοιχτα, τοτε ψαχνω καποιον τροπο, καποια εφαρμογη που να κανει το εξης

να ειμαι σε 3g ή 2g μονιμα χωρις να ρουφαει δεδομενα ιντενετ. και μολις ανοιξω μια εφαρμογη που θελει ιντερνετ, αυτο αυτοματα να ανοιγει ειτε τα δεδομενα ειτε το wifi. και μολις κλεισωτην εφαρμογη να κλεινουν και αυτα. και μαλιστα να μπορω να ρυθμισω προτεραιοτητα. δηλαδη αν ειμαι κοντα σε γνωστο wifi να συνδεεται εκει, αλλιως να μπαινω με δεδομενα ιντερνετ...

ισως και να ζηταω πολλα αλλα αυτα ολα το ν8 γινοντουσαν αυτοματα. εδω?

γιατι τωρα ειμαι σε 2G και οποτε θελω να ανοιξω καποια εφαρμογη που θελει ιντενετ πρεπει πρωτα να παω στην εφαρμογη quick settings και απο εκει να τα ανοιξω (πολυ βολικη εφαρμογη αλλα και παλι εινι περιτα κλικ...)

αυτα ... ευχαριστω.

το βραδυ θα δοκιμασω το καλενταρ και θα σας πω

χιλαι ευχαριστω και παλι για ολα!!!

Edited by BURNIN_AMBITION

Υπαρχει αλλος με την Dev Preview που να εχει προβλημα με update του Amazing Weather HD ?

Η εφαρμογη δειχνει να δουλευει μια χαρα και μαλιστα πηρε και ενα update που ενεργοποιησε τα διαφανα tiles ... αλλα εδω και 2-3 ημερες μου βγαζει πως υπαρχει καποιο update το οποιο ομως δεν μπορει να εγκατασταθει (το κατεβαζει αλλα στην φαση της εγκαταστασης βγαζει error).

ps. παρατηρησα κατι ολιγον τι κουλο. εχω βαλει να εχει το κινητο ανωτατη ταχυτητα δικτυου τα 3g. για να μην μπαινοβγαινει σε δικτυο 4g και μου τρωει την μπαταρια

παρολα αυτα ενω το κινητο ειναι σε αναμονη, και το κοιταω βλεπω οτι που και που εμφανιζει το σηματακι H+ το οποιο σημαινει οτι μπαινει σε 4g. γιατι συμβαινει αυτο?

αν απενεργοποιησω τα δεδομενα, κλεινει και το 3g και το κινητο μενει σταθερα σε δικτυοπ 2g. αν ολα αυτα γινονται επειδη εχω τα δεδομενα ανοιχτα, τοτε ψαχνω καποιον τροπο, καποια εφαρμογη που να κανει το εξης

να ειμαι σε 3g ή 2g μονιμα χωρις να ρουφαει δεδομενα ιντενετ. και μολις ανοιξω μια εφαρμογη που θελει ιντερνετ, αυτο αυτοματα να ανοιγει ειτε τα δεδομενα ειτε το wifi. και μολις κλεισωτην εφαρμογη να κλεινουν και αυτα. και μαλιστα να μπορω να ρυθμισω προτεραιοτητα. δηλαδη αν ειμαι κοντα σε γνωστο wifi να συνδεεται εκει, αλλιως να μπαινω με δεδομενα ιντερνετ...

ισως και να ζηταω πολλα αλλα αυτα ολα το ν8 γινοντουσαν αυτοματα. εδω?

γιατι τωρα ειμαι σε 2G και οποτε θελω να ανοιξω καποια εφαρμογη που θελει ιντενετ πρεπει πρωτα να παω στην εφαρμογη quick settings και απο εκει να τα ανοιξω (πολυ βολικη εφαρμογη αλλα και παλι εινι περιτα κλικ...)

αυτα ... ευχαριστω.

το βραδυ θα δοκιμασω το καλενταρ και θα σας πω

χιλαι ευχαριστω και παλι για ολα!!!

Το H+ ειναι 3G. Ασχετως απο αυτο παντως η συγκεκριμενη ενδειξη στα WP δειχνει την ταχυτητα του δικτυου ανεξαρτητως απο το αν εχεις τα δεδομενα ανοικτα ή οχι. Και με κλειστα τα δεδομενα δηλαδη θα μπορουσες να δεις στην μπαρα την ενδειξη H+.

Αυτοματοποημενα παντως ακομα δεν γινεται αυτο που λες. Ο πιο γρηγορος τροπος ειναι με καποιο live tile στην homescreen οπως αυτο του quick settings. Ελπιζουμε σε καποιο επομενο update να υπαρχει η δυνατοτητα και στα toggles που εχουν στην notification bar τα 8.1.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Το H+ ειναι 3G. Ασχετως απο αυτο παντως η συγκεκριμενη ενδειξη στα WP δειχνει την ταχυτητα του δικτυου ανεξαρτητως απο το αν εχεις τα δεδομενα ανοικτα ή οχι. Και με κλειστα τα δεδομενα δηλαδη θα μπορουσες να δεις στην μπαρα την ενδειξη H+.

Αυτοματοποημενα παντως ακομα δεν γινεται αυτο που λες. Ο πιο γρηγορος τροπος ειναι με καποιο live tile στην homescreen οπως αυτο του quick settings. Ελπιζουμε σε καποιο επομενο update να υπαρχει η δυνατοτητα και στα toggles που εχουν στην notification bar τα 8.1.

Μιας που ανέφερες τις ενδείξεις έχω παρατηρήσει ότι με τα 8.1 η ένδειξη εμφανίζεται μόνο όταν είναι ανοιχτά τα δεδομένα!

Το Clock hub τα έχει παίξει τελείως! 2 updates βγάλανε σήμερα και εκεί που το είχαν φτιάξει προχθές και έδειχνε τουλάχιστον την ώρα (δεν εμφάνιζε τον καιρό) τώρα δεν δείχνει ούτε την ώρα!

Νομίζω πως το H+ είναι μόνο όταν υπάρχει κίνηση δεδομένων.

Huawei Nova 5T

Που μπορω να δω στο store όλες τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει και αν υπάρχει κάποιο update για αυτές??

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Που μπορω να δω στο store όλες τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει και αν υπάρχει κάποιο update για αυτές??

Έχεις βάλει τα 8.1 dev preview ή είσαι με τα WP8;

Edited by niotheros