Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι τικαρισμένες οι επαφές στο συγχρονισμό στο gmail αλλά όταν μπαίνω στις επαφές του Gmail,αυτές που έχω περάσει στο hotmail δε φαίνονται.

Ούτε σε μένα δούλεψε και τις πέρασα με vcf.

άλλωστε το gmail δεν το χρησιμοποιώ και πολύ

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά η εφαρμογή oneshot δεν έχει επιλογή για βίντεο? Δεν το βρίσκω πουθενά μόνο φωτό βγάζει.
:respect:

Ρε παιδιά η εφαρμογή oneshot δεν έχει επιλογή για βίντεο? Δεν το βρίσκω πουθενά μόνο φωτό βγάζει.

ε ναι αφού για φωτογραφίες είναι , για βίντεο υπάρχει το default της συσκευής

Κατεβασα το zune στο pc. Πως στο καλο συνδεω το κινητο με αυτο?

Με το καλωδιο, σιγουρα. Ερωτω πως γινετε η " δουλεια " ωστε το προγραμμα να δει το κινητο και να μεταφερω αρχεια εκατερωθεν.

θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Κατεβασα το zune στο pc. Πως στο καλο συνδεω το κινητο με αυτο?

Με το καλωδιο, σιγουρα. Ερωτω πως γινετε η " δουλεια " ωστε το προγραμμα να δει το κινητο και να μεταφερω αρχεια εκατερωθεν.

Το Zune δεν δουλευει με τα WP8 φίλε μου. Με μια απλή σύνδεση με USB το PC βλεπει το τηλέφωνο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Λέμε τώρα... :mad:

Προσωπικα με Windows 7 και XP δεν ειχα ποτε προβλημα σε συνδεση τοσο με το 820 οσο και με το 925.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Προσωπικα με Windows 7 και XP δεν ειχα ποτε προβλημα σε συνδεση τοσο με το 820 οσο και με το 925.

Windows Vista. Και ενώ εγκαθιστά τον οδηγό, δεν το βλέπει πουθενά. Έχω δοκιμάσει και αυτά που γράφονται στα discussions της Microsoft, αλλά δεν. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το Antivirus; :confused:

Huawei Nova 5T

Συνδεσα το 820 για να περάσω μερικα βίντεο από το κινητό στο PC (με windows 7) και για κάποιο λόγο δεν τραβάει,δεν μου ανοίγει ή αργεί να φορτώσει.αναγκάστηκα να βλαγω την κάρτα μνήμης και να την βάλω σε card reader για να τα περάσω ,καμια ιδέα για το τι φταίει ;

Windows Vista. Και ενώ εγκαθιστά τον οδηγό, δεν το βλέπει πουθενά. Έχω δοκιμάσει και αυτά που γράφονται στα discussions της Microsoft, αλλά δεν. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το Antivirus; :confused:

Μάλλον τα vista :p

I was afraid you were going to say that.. :p Άντε να κάνουμε και αναβάθμιση σε 7 ή 8..

Εγώ με 8άρια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στην σύνδεση.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλά παιδιά τι θα γίνει με αυτό το viber;Πάλι άρχισε τα δικά του!!Μια χτυπάει για μηνύματα που έχω διαβάσει εδώ και ώρα,μια δεν χτυπάει καθόλου και άλλες φορές λειτουργεί σωστά!!!Τι γίνεται με αυτήν την εφαρμογή;

Πότε θα την διορθώσουν επιτέλους;

Καλά παιδιά τι θα γίνει με αυτό το viber;Πάλι άρχισε τα δικά του!!Μια χτυπάει για μηνύματα που έχω διαβάσει εδώ και ώρα,μια δεν χτυπάει καθόλου και άλλες φορές λειτουργεί σωστά!!!Τι γίνεται με αυτήν την εφαρμογή;

Πότε θα την διορθώσουν επιτέλους;

Σε εμένα πάντως ακόμα και μετά απο hard reset ποτέ δεν λειτουργησε σωστά. Υπομονή μέχρι να το αναβαθμίσουν. Και η ποιότητα κλήσεων είναι άθλια ούτως ή άλλως.

Σε εμένα πάντως ακόμα και μετά απο hard reset ποτέ δεν λειτουργησε σωστά. Υπομονή μέχρι να το αναβαθμίσουν. Και η ποιότητα κλήσεων είναι άθλια ούτως ή άλλως.

Σε μένα για κάνα 3βδόμαδο λειτουργούσε τέλεια αλλά έχει 5 μέρες τώρα που κάνει ότι να'ναι!Άντε να δούμε πότε θα γίνει σαν το whatsapp

Σήμερα έχουν δωρεάν το Weather to-go ίσως μια από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού με ωραία tiles και υποστήριξη lock screen.

εχω δοκιμάσει πολλές αλλά έμενα πάντα στο Bing weather, τώρα επιτέλους βρήκα κάτι καλό, γιατί το Bing είχε αρκετές "ανακρίβειες"

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/weather-to-go/347fea01-a5a6-48ae-afb4-892ecf6a5320

alfa και εγώ με το bibg μένω πάντα αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω...

Από κατανάλωση μπαταρίας πως πάει??? Το έχεις τεστάρει καθόλου???

Powerd by OnePlus 7 Pro

Το έβαλα σήμερα οπότε δεν ξέρω ακομα, έχω διαβάσει όμως ότι είναι καλό.

κάτι πολύ καλό που είδα τώρα και δεν θυμάμαι να το εχω δει σε άλλες εφαρμογές καιρού.

το ρυθμίζεις τις ώρες που κοιμάσαι/δεν θέλεις ενημέρωση και αυτό δεν κάνει ανανεώσεις και στην οθόνη σου βγάζει ένα κρεβάτι :)

αλήθεια, για FB ποια εφαρμογή έχετε?

Edited by alfa

FB χρησιμοποιώ την κανονική.. Άλλωστε αυτό που με ενδιέφερε να έχω στην ώρα μου τώρα το έχω με το Messenger...

Στην εφαρμογή έχω ρυθμίσει μόνο στο "δυναμικό πλακίδιο" να φαίνονται οι ειδοποιήσεις και αυτό να βγαίνει μόνο σε συγκεκριμένες...

Έχω αποκλείσει και την εφαρμογή ώστε να κάνει μόνο αυτά και όλα κομπλέ...

Για τον καιρό ενημέρωσε αν μπορείς όταν κάνεις λίγη χρήση αν και από ότι φαίνεται θα το κατεβάσω :):)

Powerd by OnePlus 7 Pro

FB χρησιμοποιώ την κανονική.. Άλλωστε αυτό που με ενδιέφερε να έχω στην ώρα μου τώρα το έχω με το Messenger...

Στην εφαρμογή έχω ρυθμίσει μόνο στο "δυναμικό πλακίδιο" να φαίνονται οι ειδοποιήσεις και αυτό να βγαίνει μόνο σε συγκεκριμένες...

Έχω αποκλείσει και την εφαρμογή ώστε να κάνει μόνο αυτά και όλα κομπλέ...

Για τον καιρό ενημέρωσε αν μπορείς όταν κάνεις λίγη χρήση αν και από ότι φαίνεται θα το κατεβάσω :):)

προτείνω να το κατεβάσεις γιατί το δωρεάν λήγει αύριο νομίζω (αν και 0,99 κοστίζει...) ας το εχεις και αν δεν σου κάνει τώρα το ξαναβαζεις όταν δεις ότι το βελτιώνουν.

προτείνω να το κατεβάσεις γιατί το δωρεάν λήγει αύριο νομίζω (αν και 0,99 κοστίζει...) ας το εχεις και αν δεν σου κάνει τώρα το ξαναβαζεις όταν δεις ότι το βελτιώνουν.

Ναι, αυτο είναι μια καλή τακτική.

Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι η ανάγκη πολλών για άμεση ενημέρωση του καιρού. Τόσο σημαντικό σας είναι? Εγώ έχω το accuwhether το οποίο είναι αρκετά καλό αλλά δεν το έχω να τρέχει live.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι η ανάγκη πολλών για άμεση ενημέρωση του καιρού

Περισσότερο αισθητικό είναι το θέμα. Δεν γίνεται να έχει ήλιο και να ανοίγεις το κινητό και να βλέπεις ένα ωραίο φεγγάρι ας πούμε.

Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί αν το ενημερώνεις μία, πες, μόνο φορά τη μέρα κι αφού παίρνει τις προβλέψεις να μην "προχωράει" το live tile ανάλογα τις εικόνες του ανά ώρα ή ανά 2ωρο, αλλά να παραμένει στην εικόνα που είχε στη τελευταία ενημέρωση. Κι ας μην είναι ακριβές ρε φίλε. Αλλά αφού προβλέπει το πρόγραμμα ότι 10 το πρωί π.χ. θα έχει ήλιο, μην μου δείχνει πανσέληνο, περιμένοντας σύνδεση στο ιντερνετ.