Gloriana Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) δεν είναι τίποτα , πρόβλημα του server είναι ...δοκίμασε ξανά σε λίγες ώρες/ίσως μέρες και εμένα μου εμφάνιζε το ίδιο στην amber και ξαναδοκίμασα την επόμενη μέρα και όλα έγιναν κανονικα το αρχείο που κατεβαίνει είναι corrupted σύμφωνα με το συγκεκριμένο error προσπαθώ ένα μήνα...:( έχω δοκιμάσει τα πάντα, να αλλάξω γλώσσα και να προσπαθήσω πάλι, region/χώρα κλπ. ΤΙΠΟΤΑ, να διαγράψω τα temporary, τίποτα, αρνείται να κατέβει... Τι εννοείς ότι το αρχείο είναι corrupted, μπορεί να οδηγεί σε κάποια λύση ή τι συμβαίνει? Απ' ότι διάβασα το είχαν το πρόβλημα σε πολλές χώρες, αλλά κανείς με lumia 1020 και αυτό με ανησυχεί... :( Τη βρίσκει την ενημέρωση και στο 12% σταματά και βγάζει αυτό το error... Edited March 6, 2014 by Gloriana Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) προσπαθώ ένα μήνα...:( ρίξε μια ματιά εδώ http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpupdate/error-8018830f-on-lumia-920/fe017735-5fb5-4235-8391-f9b68c686fcf οι λύσεις που προτείνουν είναι να αλλάξεις γλώσσα και region και να δοκιμάσεις ξανά και η δεύτερη να σβήσεις temporary internet files και να κάνεις όλα τα updates των system apps Edited March 6, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) ρίξε μια ματιά εδώ http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpupdate/error-8018830f-on-lumia-920/fe017735-5fb5-4235-8391-f9b68c686fcf οι λύσεις που προτείνουν είναι να αλλάξεις γλώσσα και region και να δοκιμάσεις ξανά και η δεύτερη να σβήσεις temporary internet files και να κάνεις όλα τα updates των system apps έχω δοκιμάσει τα πάντα, να αλλάξω γλώσσα και να προσπαθήσω πάλι, region/χώρα κλπ. ΤΙΠΟΤΑ, να διαγράψω τα temporary, τίποτα, αρνείται να κατέβει... Τι εννοείς ότι το αρχείο είναι corrupted, μπορεί να οδηγεί σε κάποια λύση ή τι συμβαίνει? Απ' ότι διάβασα το είχαν το πρόβλημα σε πολλές χώρες, αλλά κανείς με lumia 1020 και αυτό με ανησυχεί... Τη βρίσκει την ενημέρωση και στο 12% σταματά και βγάζει αυτό το error... Edited March 6, 2014 by Gloriana Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 έχω δοκιμάσει τα πάντα, να αλλάξω γλώσσα και να προσπαθήσω πάλι, region/χώρα κλπ. ΤΙΠΟΤΑ, να διαγράψω τα temporary, τίποτα, αρνείται να κατέβει... Τι εννοείς ότι το αρχείο είναι corrupted, μπορεί να οδηγεί σε κάποια λύση ή τι συμβαίνει? Απ' ότι διάβασα το είχαν το πρόβλημα σε πολλές χώρες, αλλά κανείς με lumia 1020 και αυτό με ανησυχεί... Τη βρίσκει την ενημέρωση και στο 12% σταματά και βγάζει αυτό το error... ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και error είχα και εγώ με την amber ακριβώς στο 12%, δεν έκανα τίποτα και έφιαξε μόνο του μετα από κάτι μέρες . Δεν ξέρω τι άλλο :wacko: ισώς αν πάς σε κάποιο Nokia care να το βάλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και error είχα και εγώ με την amber ακριβώς στο 12%, δεν έκανα τίποτα και έφιαξε μόνο του μετα από κάτι μέρες . Δεν ξέρω τι άλλο :wacko: ισώς αν πάς σε κάποιο Nokia care να το βάλουν Νομίζω όταν πας σε nokia care το κάνουν φορματ και χάνεις όλα τα δεδομένα... επιπλέον φοβάμαι ότι πληρώνεις κιόλας... Πάντως είναι πολύς καιρός που προσπαθώ. Επειδή είναι lumia 1020 ενδεχομένως να υπάρχει ακόμα πρόβλημα στην ενημέρωση... Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πήγα κ γω να στείλω ένα μήνυμα με το viber κ μου ζήτησε τοποθεσία. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω αυτό? Με εκνεύρισε αυτό κ την πέταξα! Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πήγα κ γω να στείλω ένα μήνυμα με το viber κ μου ζήτησε τοποθεσία. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω αυτό? Με εκνεύρισε αυτό κ την πέταξα! Ευχαριστώ! Έχω βάλει εδώ και 2 μέρες το Viber. Στην αρχική εγκατάσταση, όπως και στις πληροφορίες της εφαρμογής στο Store, γράφει ότι θα έχει πρόσβαση στην τοποθεσία. Όμως, αν από τις ρυθμίσεις, της συσκευής, αλλά και του Viber, απενεργοποιήσεις την τοποθεσία, δε νομίζω να σου ζητήσει κάτι. P.S.: Εκτός κι αν έψαχνες αφορμή, για να το ξεφορτωθείς. Έτσι, δεκτό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχω βάλει εδώ και 2 μέρες το Viber. Στην αρχική εγκατάσταση, όπως και στις πληροφορίες της εφαρμογής στο Store, γράφει ότι θα έχει πρόσβαση στην τοποθεσία. Όμως, αν από τις ρυθμίσεις, της συσκευής, αλλά και του Viber, απενεργοποιήσεις την τοποθεσία, δε νομίζω να σου ζητήσει κάτι. P.S.: Εκτός κι αν έψαχνες αφορμή, για να το ξεφορτωθείς. Έτσι, δεκτό. Καλημέρα! Το ξαναεγκατέστησα κ μου ζητάει πάλι να ενεργοποιήσω την τοποθεσία για να στείλω μήνυμα. Δεν το ζητούσε στην αρχή. Στις ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι γι΄αυτό. Whatsapp τώρα. Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλημέρα! Το ξαναεγκατέστησα κ μου ζητάει πάλι να ενεργοποιήσω την τοποθεσία για να στείλω μήνυμα. Δεν το ζητούσε στην αρχή. Στις ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι γι΄αυτό. Whatsapp τώρα. Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Αν πας ρυθμίσεις και απενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες θέσης πάλι στην ζητάει; Μήπως όταν γράφεις το μήνυμα πατάς το βελάκι που έχει μέσα; Αν ναι γιαυτο στο ζητάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αν πας ρυθμίσεις και απενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες θέσης πάλι στην ζητάει; Μήπως όταν γράφεις το μήνυμα πατάς το βελάκι που έχει μέσα; Αν ναι γιαυτο στο ζητάει Λογικά αυτο είναι... Έχει ενεργοποιημένη την τοποθεσία στο viber κ απενεργοποιημένη στο κινητό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Eχετε δίκιο παιδιά. Πάταγα το βελάκι. Τώρα όλα οκ. Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Eχετε δίκιο παιδιά. Πάταγα το βελάκι. Τώρα όλα οκ. Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια! Τίποτα φίλε μου!!Την έχω πατήσει και εγώ γιατί δεν χρησιμοποιβ τις τοποθεσίες σχεδόν καθόλου γιαυτό σε ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Υπάρχει τρόπος να κρατήσω το progress από το παιχνίδι Nightmares From The Deep: The Cursed Heart για να μην το χάσω κάνοντας επανεγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου προτείνει μια εφαρμογή που να κάνει τα παρακάτω: -Live tiles για Δεδομένα, WiFi, Bluetooth, Battery percentage, Flight Mode, Flashlight, AutoRotate -Battery Percentage στην οθόνη κλειδώματος -Να μην επιβαρύνει το κινητό όταν εκτελείται στο παρασκήνιο Edited March 9, 2014 by oldy123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Υπάρχει τρόπος να κρατήσω το progress από το παιχνίδι Nightmares From The Deep: The Cursed Heart για να μην το χάσω κάνοντας επανεγκατάσταση; Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ξερω αλλά για άλλλο παιχνίδι που το έχω κάνει με το που το εγκατέστησα κατέβασε μόνο του τα saves μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου προτείνει μια εφαρμογή που να κάνει τα παρακάτω: -Live tiles για Δεδομένα, WiFi, Bluetooth, Battery percentage, Flight Mode, Flashlight, AutoRotate -Battery Percentage στην οθόνη κλειδώματος -Να μην επιβαρύνει το κινητό όταν εκτελείται στο παρασκήνιο Shortcuts... Απλά δεν σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική... Είναι μια συντόμευση για όλα αυτά δηλαδή... Από όσο έχω δοκιμάσει όλα με live ένδειξη της μπαταρίας προκαλούν μεγάλο battery drain Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Και από επιδόσεις το κινητό πώς πάει; Ρωτάω γιατί έχω το Insidier και το hardware tests για αυτές τις λειτουργίες να τρέχουν ταυτόχρονα στο παρασκήνιο και έχω παρατηρήσει ότι το κινητό ζορίζεται σε ορισμένα σημεία. Εξάλλου το Huawei W1 έχει 512 mb RAM άρα ζορίζεται σε ορισμένα σημεία και δεν θέλω να το επιβαρύνω. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Shortcuts... Απλά δεν σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική... Είναι μια συντόμευση για όλα αυτά δηλαδή... Από όσο έχω δοκιμάσει όλα με live ένδειξη της μπαταρίας προκαλούν μεγάλο battery drain Αν μπορείς ανέφερε και τον εκδότη διότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο store με αυτό το όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ο εκδότης λέγεται "Junhua" Δεν επηρεάζει καθόλου την μπαταρία γιατί είναι απλά συντομεύσεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ψάχνω μια εφαρμογή που να έχει συντόμευση και για φακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παντως το Insider έχει αυτά που ζητας ΚΑΙ φακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παντως το Insider έχει αυτά που ζητας ΚΑΙ φακό.. και τρελή κατανάλωση μπαταρίας... εγώ εχω το quick settings και ησύχασα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Καλημέρα/Καλήσπέρα. Ξαφνικά, εκεί που είχα διαθέσιμα 2GBs στο χώρο του τηλεφώνου και ήμουν στον browser, μου εμφανίζεται μήνυμα που με ενημερώνει για χαμηλή μνήμη τηλεφώνου και αν θέλω να μεταφέρω κάποια πράγματα στην sd. Ελέγχω στις ρυθμίσεις του τηλεγώνου και με το Lumia storage check και βλέπω ότι μου έχουν μείνει ελεύθερα 35Mbs! :mad: Πώς μπορεί να χάθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη;;;;; :worry: Επίσης, έκανα και ένα soft reset, αλλά δεν είδα φως. Με βλέπω για hard reset..... :angry: :shoot: P.S.: Lumia 820 η συσκευή. Edited March 10, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλημερα,ρε παιδια πως βγαζω φοτο την home page?πια πληκτρα πρεπει να πατησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλημερα,ρε παιδια πως βγαζω φοτο την home page?πια πληκτρα πρεπει να πατησω? το power button και το windows button μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλημέρα παιδιά!Ξέρει κανείς κάποιο καλό offline Γερμανο-Αγγλικό λεξικό; Ευχαριστώ! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts