bostonian Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Επειδη τελικα δεν μπόρεσα να ξεκολήσω το Gmail ο κωδικός σφάλματος που αναφέρει είναι 85010020 Μήπως μπορει να βοηθήσει κανείς; θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 @bostonian Δες το παρακάτω link: http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpemail/error-code-85010020/80e033a4-fbdd-48c0-aec6-364138182212 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inokishi Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Υπάρχει κάποια λύση στο γεγονός ότι δεν μπορώ να ανοίξω Link μέσα από το tapatalk? Δεν ανοίγει ούτε με απλό πάτημα, ούτε με διπλό, ούτε με παρατεταμένο... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα. Δοκιμάζω την εφαρμογή Battery Performance εδώ και 2 μέρες, με την ευκαιρία της προσφοράς που βγήκε χτες. Είναι η ιδέα μου ή δεν προσφέρει τίποτα, αλλά καταναλώνει και σημαντικά περισσότερη μπαταρία; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα. Δοκιμάζω την εφαρμογή Battery Performance εδώ και 2 μέρες, με την ευκαιρία της προσφοράς που βγήκε χτες. Είναι η ιδέα μου ή δεν προσφέρει τίποτα, αλλά καταναλώνει και σημαντικά περισσότερη μπαταρία; και εγώ έβαλα . Πέρα από το ποσοστό της μπαταρίας και διάφορα usage charts δεν κάνει και κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα. Δοκιμάζω την εφαρμογή Battery Performance εδώ και 2 μέρες, με την ευκαιρία της προσφοράς που βγήκε χτες. Είναι η ιδέα μου ή δεν προσφέρει τίποτα, αλλά καταναλώνει και σημαντικά περισσότερη μπαταρία; Το έγραψα και στο σχετικό θέμα. Ειναι ρουφήχτρα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Προσωπικά δεν παρατήρησα κατανάλωση στην μπαταρία. Βέβαια δεν έχω βάλει tile. Την ανοίγω μόνο μέσα από τις εφαρμογές για να δω λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ΟΛΕΣ η εφαρμογές για μπαταρία καταναλώνουν πολύ ενέργεια, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπέρα. Μήπως κανείς έχει ακούσει//διαβάσει τι γίνεται με το Winbank της Πειραιώς? Είχαν υποσχεθεί από τον Αύγουστο ότι το ετοιμάζουν αλλά παρόλα αυτά τίποτα. Εγώ προσωπικά έστειλα ένα e-mail από την φόρμα επικοινωνίας στο site της Πειραιώς. Προτείνω όσοι χρειάζεστε αυτή την εφαρμογή (από πολλούς χρήστες WP το έχω ακούσει αυτό) να κάνετε το ίδιο μπας και τους υπενθυμίσουμε ότι τα Windows Phone είναι εδώ για τα καλά πλέον... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπέρα. Μήπως κανείς έχει ακούσει//διαβάσει τι γίνεται με το Winbank της Πειραιώς? Είχαν υποσχεθεί από τον Αύγουστο ότι το ετοιμάζουν αλλά παρόλα αυτά τίποτα. Εγώ προσωπικά έστειλα ένα e-mail από την φόρμα επικοινωνίας στο site της Πειραιώς. Προτείνω όσοι χρειάζεστε αυτή την εφαρμογή (από πολλούς χρήστες WP το έχω ακούσει αυτό) να κάνετε το ίδιο μπας και τους υπενθυμίσουμε ότι τα Windows Phone είναι εδώ για τα καλά πλέον... πολύ σωστά το λες. όταν θέλουμε κάποια εφαρμογή μιας εταιρείας πρέπει να τους ενημερώνουμε όλοι, παράδειγμα η εφαρμογή για την cosmote, ήδη έστειλα 2 mail ότι θέλω μια εφαρμογή σαν αυτήν που έχουν σε android & iphone, όχι αυτήν την "παιδική" που απλά στέλνει μνμ για να δεις το υπόλοιπο του συμβολαίου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έτσι ακριβώς. Πρέπει να τους ενημερώνει κάποιος. Πλέον με τις προσφορές του τελευταίου μήνα όλο και περισσότεροι χρήστες πέρασαν από IOS/Android σε WP. Μάλιστα και στη σελίδα τους το fb υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις σε σχέση με πριν. Με την cosmote δεν το είχα σκεφτεί αλλά θα το κάνω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Όταν είχα το MOTOROLA RAZR 910 χρησιμοποιούσα μια ενσωματωμένη εφαρμογή η οποία λεγόταν Smart Action (στο Google Play βέβαια υπήρχαν διάφορες παρόμοιες) με τέτοιου είδους εφαρμογές, μπορούσες μόλις π.χ τοποθετούσες την συσκευή σε κάποιο φορτιστή, dock station ή οτιδήποτε να ανοίγει αυτόματα το Bluetooth, το GPS, να κλείνει το WiFi και γενικά να ρυθμίσεις να κάνει οτιδήποτε θέλεις. Μπορούσες να κάνεις να χαμηλώνει ο ήχος κλήσης το βράδυ. Μόλις έμπαινες σπίτι να ανοίγει το WiFi (με ενεργοποιημένο το GPS φυσικά) και πολλά άλλα. Η εφαρμογή με είχε βολέψει πάρα πολύ. Ήθελα να ρωτήσω τώρα, υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε κάτι παρόμοιο και στα WP κάποια στιγμή; Ή λόγω των απαγορεύσεων - ιδιοτροπιών της Microsoft να σταματήσω να ονειρεύομαι; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 πολύ σωστά το λες. όταν θέλουμε κάποια εφαρμογή μιας εταιρείας πρέπει να τους ενημερώνουμε όλοι, παράδειγμα η εφαρμογή για την cosmote, ήδη έστειλα 2 mail ότι θέλω μια εφαρμογή σαν αυτήν που έχουν σε android & iphone, όχι αυτήν την "παιδική" που απλά στέλνει μνμ για να δεις το υπόλοιπο του συμβολαίου σου. Για την ενημέρωση απλά να πω ότι μου απάντησαν σήμερα από την Πειραιώς στο fb με το παρακάτω μήνυμα: Καλημέρα σας και Καλή Εβδομάδα. Η υλοποίηση αυτή αποτελεί μέρος των μελλοντικών σχεδίων της τράπεζας, χωρίς να μπορούμε να σας δώσουμε ακριβώς τον χρόνο υλοποίησης του. Σας ευχαριστούμε πολύ , παραμένουμε πάντα στην διάθεση σας. Δεν μπορώ να πω ότι με κάλυψε αλλά τουλάχιστον πήραν χαμπάρι σιγά σιγά ότι πρέπει να το φτιάξουν :D:D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Για την ενημέρωση απλά να πω ότι μου απάντησαν σήμερα από την Πειραιώς στο fb με το παρακάτω μήνυμα: Δεν μπορώ να πω ότι με κάλυψε αλλά τουλάχιστον πήραν χαμπάρι σιγά σιγά ότι πρέπει να το φτιάξουν :D:D αφού το πήραν "χαμπάρι" αν στείλουν και άλλοι mail θα ξυπνήσουν κιόλας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ναι θέλουν λίγο σπρώξιμο. Ειδικά αν αντιληφθούν ότι υπάρχουν πιθανότητες να χάσουν πελάτες που θα χρησιμοποιήσουν τις άλλες τράπεζες που έχουν εφαρμογές για e-banking.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Σχετικά με την τράπεζα Πειραιώς που αναφέρετε,εμένα με καλύπτει το mobile site για τις συναλλαγές.Ουσιαστικα είναι το ίδιο πράγμα με την εφαρμογη. Όσο για το what's up εκεί είναι απαράδεκτοι.Οχι μόνο δεν έχουν εφαρμογή αλλα και το mobile site τους δεν είναι πλήρως συμβατό με τον ie στα τηλέφωνα μας. Edited February 17, 2014 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Σχετικά με την τράπεζα Πειραιώς που αναφέρετε,εμένα με καλύπτει το mobile site για τις συναλλαγές.Ουσιαστικα είναι το ίδιο πράγμα με την εφαρμογη. Όσο για το what's up εκεί είναι απαράδεκτοι.Οχι μόνο δεν έχουν εφαρμογή αλλα και το mobile site τους δεν είναι πλήρως συμβατό με τον ie στα τηλέφωνα μας. για το whatsup τι παράπονο εχεις? εγώ κατέβασα την εφαρμογή για το συμβόλαιο μου (υποτίθεται για την ενημέρωση υπολοίπου... στην ουσία στέλνει απλά το γνωστό μνμ στο 1256), και είδα ότι έχει πιο πολλές επιλογές για το whatsup :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Σχετικά με την τράπεζα Πειραιώς που αναφέρετε,εμένα με καλύπτει το mobile site για τις συναλλαγές.Ουσιαστικα είναι το ίδιο πράγμα με την εφαρμογη. Όσο για το what's up εκεί είναι απαράδεκτοι.Οχι μόνο δεν έχουν εφαρμογή αλλα και το mobile site τους δεν είναι πλήρως συμβατό με τον ie στα τηλέφωνα μας. Θα συμφωνήσω απόλυτα και γω αυτή χρησιμοποιώ. Και γενικά προσπαθώ ότι μπορώ να το τρέξω και μέσω του broowser χωρίς να υστερεί σημαντικά σε λειτουργικότητα (facebook, youtube, ebay) να το λειτουργώ έτσι αντί να φορτώνω το κινητό με εφαρμογές. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Επειδη με απασχολεί πολύ το θεμα τι ακριβώς εννοείτε mobile bank γιατι δεν μπορω να το βρω στο site τησ πειραιως. Επισης το toshl τελικά είναι δωρεάν ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πήγαινε στο site της Πειραιώς και αν θυμάμαι καλά κάπου πάνω δεξιά έχει την επιλογή να μπεις στο winbank και απο εκεί να διαχειριστείς τον τραπεζικό σου λογαριασμό, πιστωτικές χρεωστικές κλπ. Μόλις μπεις στο winbank σου απο το κινητό σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις την mobile έκδοση, την οποία μπορείς να αποθηκεύσεις στα αγαπημένα. Εννοείται πως πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την δυνατότητα we banking από μια τράπεζα ώστε να αποκτήσεις και τους κωδικούς. Ελπίζω να βοήθησα. Και μια δικιά μου ερώτηση: Στις ρυθμίσεις ανβαθμισης εμφανίζεται μόνο η επιλογή αυτόματης ενημέρωσης όταν το επιτρέπει το δίκτυο ενώ απο ότι ξέρω πριν την black υπήρχε και η επιλογή να κάνει απλα έλεγχο χωρίς να κατεβάζει αυτοματα την ενημέρωση, (όταν πήρα την συσκευή είχε είδη την black). Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω έλεγχο χειροκίνηταονο; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Η επιλογή που αναφέρεις δεν υπάρχει πια, τώρα εχεις επιλογές, ή να κάνει αυτόματη ενημέρωση (αν τσεκάρεις την επιλογή) ή να κάνεις χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ότι να' ναι το skype. Πριν λίγο μου έσκασε μήνυμα από 14/2. Μου αρέσει που έλεγαν ότι το διορθώσανε. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το viber!!Ενώ μου εμφανίζει κανονικά τα μυνήματα τις αναπάντητες κλήσεις δεν μου τις δείχνει!!! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Σβηστο κ ξαναβαλτο... Πιθανό να έχει κάποιο θέμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Το έκανα αυτό αλλά συνεχίζει να μην μου δείχνει τις αναπάντητες!!!Δεν ξέρω ίσως είναι και bug που ήρθε με την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts