navi55 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Γνωρίζει κανείς για την εφαρμογή Password Manager Free που μπορούμε να βρούμε την αντίστοιχη εφαρμογή για windows 8? Στην περιγραφή αναφέρει ότι υπάρχει αλλά κάνοντας αναζήτηση στο store των windows 8 δεν την βρίσκει! http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/password-manager-free/a0480f29-906e-e011-81d2-78e7d1fa76f8?signin=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Πολυ καλο το itune. Αλλα απο το site του καθε σταθμου streamming ραδιο δεν γινεται να ακουσω;;δουλευει η αδελφη μου στον athina984 και δεν μπορω να την ακουσω. Ουτε τις αποθηκευμενες εκπομπες μπορω. Με ενα iphone που δοκιμασα γινεται. Καποιος τροπος θα υπαρχει και με τα windows phones.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μάγκες όταν πατάω παρατεταμένα το "<--" βλέπω τα παραθυράκια των εφαρμογών που έτρεχα πριν..Αυτές όσο τιες έχεις εκεί χωρίς να πατήσεις άπειρες φορές το "<--" δεσμεύουν πόρους του τηλεφώνου; Κυρίως με ενδιαφέρει η μπαταρία..καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία αν δεν τις έχω κλείσει; (από το μενού εννοείται πως έχω επιλέξει να μην τρέχουν στο παρασκήνιο) Ρωτάω και εδώ επειδή οι απόψεις διίστανται..αλλού διάβασα ότι δεν υπάρχει διαφορά στο battery drain και φίλος μου λέει με βεβαιότητα ότι υπάρχει διαφορά :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μάγκες όταν πατάω παρατεταμένα το "<--" βλέπω τα παραθυράκια των εφαρμογών που έτρεχα πριν..Αυτές όσο τιες έχεις εκεί χωρίς να πατήσεις άπειρες φορές το "<--" δεσμεύουν πόρους του τηλεφώνου; Κυρίως με ενδιαφέρει η μπαταρία..καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία αν δεν τις έχω κλείσει; (από το μενού εννοείται πως έχω επιλέξει να μην τρέχουν στο παρασκήνιο) Ρωτάω και εδώ επειδή οι απόψεις διίστανται..αλλού διάβασα ότι δεν υπάρχει διαφορά στο battery drain και φίλος μου λέει με βεβαιότητα ότι υπάρχει διαφορά :X όχι δεν δεσμευουν μνήμη , ουτε μπαταρία . οι διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο όμως (στις ρυθμίσεις θα τις δεις) καταναλώνουν μπαταρία στην gdr3 προστίθεται και ένα X πάνω σε κάθε "παραθυράκι" για να τα κλείνεις κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 όχι δεν δεσμευουν μνήμη , ουτε μπαταρία . οι διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο όμως (στις ρυθμίσεις θα τις δεις) καταναλώνουν μπαταρία στην gdr3 προστίθεται και ένα X πάνω σε κάθε "παραθυράκι" για να τα κλείνεις κατευθειαν Σαφέστατος :cool: Διεργασίες στο παρασκήνιο τις έχω αποκλείσει έτσι κι αλλιώς και ακόμα λαμβάνω ειδοποιήσεις σε whatsapp και viper χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτή που "γονάτιζε" το τηλέφωνο ήταν το skype app το οποίο το σούταρα αφού είναι το pc έτσι κι αλλιώς όλη μέρα online. Έκδοση gdr3 δυστυχώς εγώ δεν έχω και το τηλέφωνο μου δεν τη βρίσκει κιόλας. Από τα λίγα που διάβασα κυκλοφόρησε πρώτα στα Nokia και το πότε θα κυκλοφορήσει στα υπόλοιπα άγνωστο. Πάντως το Huawei W1 μου παραμένει "βαλτωμένο" στη ΛΣ: 8.0.10322.71 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Έκδοση gdr3 δυστυχώς εγώ δεν έχω και το τηλέφωνο μου δεν τη βρίσκει κιόλας. Από τα λίγα που διάβασα κυκλοφόρησε πρώτα στα Nokia και το πότε θα κυκλοφορήσει στα υπόλοιπα άγνωστο. Βασικά το ακριβώς αντιθετο απο αυτο που γράφεις. Η MS την GDR3 την έδωσε ταυτοχρονα σε όλες τις εταιρίες με WP. Κάποιες την έδωσαν απευθείας στα κινητά τους (HTC και Samsung νομίζω), η Νόκια επέλεξε να την βγάλει με άλλη ονομάσια και να προσθέσει και δικές της λειτουργίες (εκδοση black που ακομη περιμενουμε εμείς με Nokia) και για την Huawei δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Βασικά το ακριβώς αντιθετο απο αυτο που γράφεις.........και για την Huawei δεν γνωρίζω. Από ένα μετριότατο search που έκανα στα φόρα των WP, η Huawei δεν έχει σαφή γραμμή για το αν θα δώσει την gdr3 στα W1. Και όσοι χρήστες/πελάτες έστειλαν mail τους παρέπεμψαν στην Ελληνική Huawei η οποία επίσης μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σαφή απάντηση. Το αποτέλεσμα είναι πως ελληνική GDR3,official, εγώ ακόμα δεν έχω. Δεν καίγομαι κιόλας και το πολύ πολύ τα Χριστούγεννα να χτυπήσω καινούριο κινέζο μιας και αυτός τα έχει ήδη βγάλει 3 φορές τα λεφτά του και τελειώνει το παραμύθι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 παιδια στο viber η επιλογη "ειδοποιησης συνδεσης με viber " τί σημαινει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ειχα απενεργοποιησει το back-up των φωτογραφιων στο Skydrive.υπαρχει τροπος να τις ανεβασω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ειχα απενεργοποιησει το back-up των φωτογραφιων στο Skydrive.υπαρχει τροπος να τις ανεβασω τωρα? πατας "επιλογή" , τις επιλέγεις όλες και μετα "αποθήκευση στο skydrive " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 πατας "επιλογή" , τις επιλέγεις όλες και μετα "αποθήκευση στο skydrive " όταν τις επιλέγω,καμια απο τις επιλογές που έχει όταν πατάω τις ... δεν είναι επιλέξιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Λοιπόν, εγκατέστησα την εφαρμογή password manager free, βρήκα και την αντίστοιχη εφαρμογή για τα windows 8 και για αρχή έκανα κάποιες προσθήκες, όλα φαίνονται να είναι οκ. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως πόσο έμπιστες είναι αυτού του είδους οι εφαρμογές? Μην δω δηλαδή καμιά μέρα τον τραπεζικό μου λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο. Edited January 9, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Λοιπόν, εγκατέστησα την εφαρμογή password manager free, βρήκα και την αντίστοιχη εφαρμογή για τα windows 8 και για αρχή έκανα κάποιες προσθήκες, όλα φαίνονται να είναι οκ. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως πόσο έμπιστες είναι αυτού του είδους οι εφαρμογές? Μην δω δηλαδή καμιά μέρα τον τραπεζικό μου λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο. Εγώ τις φοβάμαι να πω την αλήθεια. Γι' αυτό και χρησιμοποιώ μια εφαρμογή που υπάρχει στο κινητό. Το πορτοφόλι. Δεν είναι ακριβώς φτιαγμένο για αυτό, αλλά κάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Λίγο που το είδα το "πορτοφόλι" δεν με βόλεψε. Πέρασα λοιπόν τα πάντα στην παραπάνω εφαρμογή εκτός από ebanking και paypal για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα! Ψάχνω μία εφαρμογή για διόρθωση των κόκκινων ματιών. Δοκίμασα το photo editor αλλά δεν είναι ότι ψάχνω. Τι μπορώ να βάλω; Κάτι αντίστοιχο με το pixlr στο android. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα! Ψάχνω μία εφαρμογή για διόρθωση των κόκκινων ματιών. Δοκίμασα το photo editor αλλά δεν είναι ότι ψάχνω. Τι μπορώ να βάλω; Κάτι αντίστοιχο με το pixlr στο android. Ευχαριστώ! το creative studio της Nokia εχει διόρθωση για κόκκινα μάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα. Μια ερώτηση, μια που γράφετε για backup. Τα sms, εκτός των chat μηνυμάτων, δε μπορούν να γίνουν backup στο SkyDrive; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα. Μια ερώτηση, μια που γράφετε για backup. Τα sms, εκτός των chat μηνυμάτων, δε μπορούν να γίνουν backup στο SkyDrive; πας στα μηνύματα ---> ρυθμίσεις---> δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 πας στα μηνύματα ---> ρυθμίσεις---> δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας SMS Thanks. Ενεργοποιημένη έχω την επιλογή, όπως και αυτή του αντιγράφου ασφαλείας της συνομιλίας, αλλά έχει κρατήσει μηνύματα μόνο από τη συνομιλία του facebook. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παίδες τρόπος για μηνύματα των 160 χαρακτήρων υπάρχει; Έχω κατεβάσει το app SmsPlus αλλά ενώ συντάσσω κανονικά το μήνυμα όταν το κάνει αποθήκευση για να επιβεβαιώσω την αποστολή το περνάει στον "μαμά" μέσσαντζερ και πιάνεται πάλι διπλό. Συσκευή Huawei W1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Παίδες τρόπος για μηνύματα των 160 χαρακτήρων υπάρχει; Έχω κατεβάσει το app SmsPlus αλλά ενώ συντάσσω κανονικά το μήνυμα όταν το κάνει αποθήκευση για να επιβεβαιώσω την αποστολή το περνάει στον "μαμά" μέσσαντζερ και πιάνεται πάλι διπλό. Συσκευή Huawei W1 Για δοκίμασε: Μενού --> Ρυθμίσεις --> Δίκτυο Κινητής. Εκεί επίλεξε χειροκίνητα το δίκτυό σου. Μαζί με το προηγούμενο, κάνε κι αυτό: Χωρίς να βγεις από τις ρυθμίσεις, κάνε scroll προς τα κάτω και στο Sms character set, βάλε επιλογή Περιορισμένο. Edit: Σχετικά με την εφαρμογή App Folder. Ξέρετε αν λειτουργεί "σωστά" σε WP8, με το Amber update; Edited January 10, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σχετικά με την εφαρμογή App Folder. Ξέρετε αν λειτουργεί "σωστά" σε WP8, με το Amber update; Ναι, κανονικά;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Edit: Σχετικά με την εφαρμογή App Folder. Ξέρετε αν λειτουργεί "σωστά" σε WP8, με το Amber update; Επιβεβαιώνω, ακόμη και σε lumia 520 δουλεύει κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ναι, κανονικά;) Επιβεβαιώνω, ακόμη και σε lumia 520 δουλεύει κανονικότατα. Σας ευχαριστώ και τους 2. :) Έφυγα για δοκιμή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Για δοκίμασε: Μενού --> Ρυθμίσεις --> Δίκτυο Κινητής. Εκεί επίλεξε χειροκίνητα το δίκτυό σου. Μαζί με το προηγούμενο, κάνε κι αυτό: Χωρίς να βγεις από τις ρυθμίσεις, κάνε scroll προς τα κάτω και στο Sms character set, βάλε επιλογή Περιορισμένο. Αλλαξα χειροκινητα το δικτυο αλλαξε για λιγο το μεγεθος των μυνηματων αλλα μετα γυρισε στους 60 χαρακτηρες... αυτη την επιλογη περιορισμενο δεν μπορω να την βρω ρε παιδια που ειναι η ρημαδα?? :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts