Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να μη τη βαλεις καλα.

Αν κολλησει πανω της κατι θα πρεπει να τη πεταξεις, οπως με ολα τα screen protectors.

Τουλαχιστον προπονησου με το πισω μερος, θα ειναι λιγοτερο εμφανες σε καθε περιπτωση.

Η skinomi (αν αγορασεις απο την ιδια) σου δινει εγγυηση εφ'ορου ζωης σε περιπτωση που παθει κατι το protector σου.

Εννοειται δεν περιλαμβανει να το σκισεις εσυ.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να μη τη βαλεις καλα.

Αν κολλησει πανω της κατι θα πρεπει να τη πεταξεις, οπως με ολα τα screen protectors.

Τουλαχιστον προπονησου με το πισω μερος, θα ειναι λιγοτερο εμφανες σε καθε περιπτωση.

Η skinomi (αν αγορασεις απο την ιδια) σου δινει εγγυηση εφ'ορου ζωης σε περιπτωση που παθει κατι το protector σου.

Εννοειται δεν περιλαμβανει να το σκισεις εσυ.

την παραγκειλα φιλε απο το site..!!

16.41 νομιζω βγηκε..!!δεν ανεβαζεις ενα βιντεακι με οδηγιες να μας δειξεις?

:):)

αντε και ενα καλο bumper τωρα και ειμαι κομπλε..!!

ακουω προτασεις.....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Έχει πάρει το μάτι κανενός σε κανονικό κατάστημα αυτά τα bumpers ή να ξέρει όνομα κατασκευαστή;

http://a.m.taobao.com/i16746026157.htm

Το λευκό μου αρέσει πολυ αλλά δεν τα βρίσκω σε ebay και amazon

Έχει πάρει το μάτι κανενός σε κανονικό κατάστημα αυτά τα bumpers ή να ξέρει όνομα κατασκευαστή;

http://a.m.taobao.com/i16746026157.htm

Το λευκό μου αρέσει πολυ αλλά δεν τα βρίσκω σε ebay και amazon

http://www.casefanatic.com/lg/lg-nexus-4-e960/nexus-4-color-bumpers-case/

το σκέφτομαι παρότι είναι κλέψιμο :lol: αλλά λογικα ειναι καλύτερη η γνήσια με λιγότερα χρήματα

Εντωμεταξυ αυτα πωλουνται στις ιδιες συσκευασιες με αυτα που αναρωτιοντουσαν καποιοι αν ειναι αυθεντικα γιατι ηταν καλες απομιμησεις, που τυχαινει να ειναι ολοιδιες με τις αυθεντικες συσκευασιες.

την αυθεντικη google lg την πηρε κανεις??

υπαρχει περιπτωση να την βρουμε στα 20$ καπου??

απο hands free εχει δοκιμασει κανεις να μας πει πια ταιριαζουν..??

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

απο hands free εχει δοκιμασει κανεις να μας πει πια ταιριαζουν..??

Δουλεύω το κινητό με τα handsfree της Samsung απο το nexus s αλλά και το note2 και δουλεύουν τέλεια απλα το nexus4 μπορεί να καταλάβει εντολή μονο απο το κουμπί της επανακλησης-τερματισμου κλήσης και όχι απο τα κουμπιά της έντασης που έχουν πανω τα handsfree..

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Το ιδιο και με iphone hands free, η ενταση δε δουλευει.

Θαθελα μια επεκταση με λειτουργειες που δουλευουν και δεν εχω βρει, τα sennheisers δεν τα αλλαζω ομως. :lol:

Για tv out εχετε βρει κατι?Με καλωδιο ειτε ασυρματα οπως εχει το allshare cast samsung
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Για tv out εχετε βρει κατι?Με καλωδιο ειτε ασυρματα οπως εχει το allshare cast samsung

Το mhl της Samsung με τα 11pins πάντως ουτε καν μπορεί να κουμπωθει... Νιώθω οτι αμα το πιεσω λίγο ακόμα θα σπάσει κάτι...:mad:

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

μου έβγαλε μήνυμα ότι το bumper από dx-box εφτασε χτες Ελλάδα, βέβαια το site των EΛΤΑ δεν μου βγάζειμ τίποτα ....άντε να δούμε.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατσε περιμενε αλλο "πρωτυπο" εχει το nexus? Νομιζα οτι απλα ειναι micro usb σε εμφανιση και μεσα παιζει η διαφορετικοτητα στα pins γενικα στα mhl...

Τελικα ειναι αλλο....

Edited by funk

μου έβγαλε μήνυμα ότι το bumper από dx-box εφτασε χτες Ελλάδα, βέβαια το site των EΛΤΑ δεν μου βγάζειμ τίποτα ....άντε να δούμε.....

Αν πραγματι σου ερθει με ελτα,αγνοησε τί σου λεει το dx.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Λογικά αύριο θα εμφανιστεί και σου ΕΛΤΑ, μιας και μου αναφέρει ότι ήρθε Ελλάδα στις 9 του μήνα (Σάββατο)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λογικά αύριο θα εμφανιστεί και σου ΕΛΤΑ, μιας και μου αναφέρει ότι ήρθε Ελλάδα στις 9 του μήνα (Σάββατο)

Αν και παμε offtopic,αν ειχε ερθει στο Ελ Βελ το Σαββατο τοτε η σελιδα των ελτα θα στο εδειχνε το Σαββατο.Τουλαχιστον σε 2 αποστολες που μου ηρθαν μεσω ελτα,το site τους το εδειξε την ημερα που ηρθαν παρολο που ηταν ΣΚ.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δοκίμασε στο site των ελτα courier και όχι των ελτα.

Εμένα στο site των ελτα courier δουλεύει εδώ και πολλές μέρες.

είσαι αρχοντόπαιδο :)

μου αναφέρει τα εξής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-02-2013 17:32 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 02-02-2013 16:54 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 22-01-2013 10:47 IPS

Τι είναι το ips ?

Οπότε Τρίτη λογικά θα το έχω.... άντε να δούμε.....

και για hands free για να δουλευεουν κανονικα τι προτεινετε??

και για hands free για να δουλευεουν κανονικα τι προτεινετε??

Οτιδήποτε είναι 3.5 mini jack και έχει ενα κουμπί επανω...

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ