empathis Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Οκ. Ξέχνα το all i need. Είναι τριετίας. Θα σου προτείνω το Gotten από Slash και Adam Levine. Είναι φετινό, rock και νομίζω κατάλληλο για την περίσταση. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agape Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) γεια σας παιδιά!θέλω επειγόντως τη βοήθεια σας!Μια φίλη μου παντρεύεται και δεν της έχω βρει ακόμα τραγούδι!πρέπει να της βρω κάτι!θέλει μια slow μπαλάντα με λόγια αγάπης(δεν την πηράζει να είναι ελληνική η ξένη)!! Edited June 28, 2011 by Agape Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 γεια σας παιδιά!θέλω επειγόντως τη βοήθεια σας!Μια φίλη μου παντρεύεται και δεν της έχω βρει ακόμα τραγούδι!πρέπει να της βρω κάτι!θέλει μια slow μπαλάντα με λόγια αγάπης(δεν την πηράζει να είναι ελληνική η ξένη)!! Μερικά που σκέφτηκα...μπορεί να μου έρθουν και άλλα. Stevie Wonder - You are the sunshine of my life Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agape Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) Αχ,thaks!!Θα τησ τα προτηνω!!:happy: Edited June 29, 2011 by Agape Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkonsta Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μερικές προτάσεις που βρήκα στο http://www.olagiatogamo.gr Ι will always love you - Whitney Houston 2. Right here waiting - Richard Marx 3. Nights in white satin - Moody Blues 4. Still loving you – Scorpions 5. Total eclipse of the heart - Bonnie Tyler 6. Take my breath away – Berlin 7. Careless whisper – Wham 8. Every breath you take – Police 9. Bleeding love - Leona Lewis 10. Stop - Sam Brown 11. Love song – Cure 12. Nothing compares to you - Sinead O'Connor 13. I don't want to miss a thing – Aerosmith 14. Slave to love - Bryan Ferry 15. Killing me softly - Roberta Flack 16. Everything i do - Bryan Adams 17. Dance me to the end of love - Leonard Cohen 18. El corazon - Arno Elias 19. Wind of change – Scorpions 20. Wish you were here - Pink Floyd Επίσης βρηκα και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabruna Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 1) το soundtrack από τη ' Μασκα του Ζορο' ' i want to spend my lifetime loving you' 2) ' i just can't stop loving you' Michael Jackson 3)' thank God i found you' Mariah Carey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Θέλω να φτιάξω ένα βίντεο κλιπ για ένα φιλικό ζευγάρι, με πλάνα από γάμο τους και δικά τους μαζί στο ηλιοβασίλεμα και άλλα τέτοια σιρόπια ;) . Ωραία μέχρι εδώ... Θέλουν, όμως, για μουσική υπόκρουση κάποιο ροκ κομμάτι που οι στίχοι να "κολλάνε" με τον γάμο και τον έρωτα, να ΜΗΝ λέει δηλαδή για χωρισμούς ή για άσχετα πράγματα, και να είναι ένα καινούργιο σχετικά κομμάτι, των τελευταίων 1-2 ετών -αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Εκείνοι δεν έχουν κάτι να μου προτείνουν κι εγώ δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στη ροκ σκηνή και πριν αρχίσω να ψάχνω μουσική "στα κουτουρού" στο ιντερνετ είπα να ρωτήσω εσάς εδώ... Λοιπόν: Ζητείται άσμα, ροκ, μάλλον αγγλόφωνο (ή και όχι), με στίχους σχετικούς με έρωτα και αγάπη ή καθόλου στίχους, αργό ή γρήγορο το βολεύουμε, και να είναι των τελευταίων 2 ετών, ας πούμε. Α! και να μην έχει γίνει "σούπα" από καμιά διαφήμιση. Καμιά ιδέα; Ζητάω πολλά; :rolleyes: thnx εκ των προτέρων! Αφού ανασύρθηκε το νήμα, επιστρέφω κι εγώ για να πω οτι μετά απο ολη αυτή τη συζητηση, το τραγούδι που βάλαμε στο κλιπάκι ήταν το You raise me up των Westlife ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Βοηθεια...Φιλοι μου. θα παντρευτω σε 3 βδομαδες!!!!!! :happy::) και θελω να βρω 2 κομματια τραγουδιου (το ενα για την εισοδο στη δεξιωση και το αλλο για το τραγουδι που χορευει το ζευγαρι) Θελω καποια βοηθεια. Helppppp Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Βοηθεια...Φιλοι μου. θα παντρευτω σε 3 βδομαδες!!!!!! :happy::) και θελω να βρω 2 κομματια τραγουδιου (το ενα για την εισοδο στη δεξιωση και το αλλο για το τραγουδι που χορευει το ζευγαρι) Θελω καποια βοηθεια. Helppppp Η ώρα η καλή:) Στο δικό μου γάμο χορέψαμε αυτό Κ μπηκαμε με vanessa may! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Η ώρα η καλή:) Στο δικό μου γάμο χορέψαμε αυτό Κ μπηκαμε με vanessa may! εγω ελαγα να χορεψω αυτο:http://www.youtube.com/results?search_query=aerosmith+i+don%27t+want+miss+a+thing&oq=aerosmith&gs_l=youtube-reduced.1.1.0l4.52514.55156.0.56828.9.2.0.7.7.0.153.292.0j2.2.0...0.0...1ac.zFXj8FzCjv4 Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 εγω ελαγα να χορεψω αυτο:http://www.youtube.com/results?search_query=aerosmith+i+don%27t+want+miss+a+thing&oq=aerosmith&gs_l=youtube-reduced.1.1.0l4.52514.55156.0.56828.9.2.0.7.7.0.153.292.0j2.2.0...0.0...1ac.zFXj8FzCjv4 Ήταν η δεύτερη μας επιλογή αυτό:D Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ελπιζω αυτο να μην το ειπες για το γαμο......:wacko: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9L_DvS8Tz5g Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ελπιζω αυτο να μην το ειπες για το γαμο......:wacko: Οχι καλέ. Θα σου έκανα παράθεση ;) Ορίστε ένα για το γάμο http://www.youtube.com/watch?v=k6oQ6qY1P3w :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 ωραια ολα αυτα. Θελω ενα δυναμικο τραγουδι για την εισοδο... και ενα ελληνικο για το πρωτο χορο :D Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Για γαμο ταιριαζει πολυ του Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 kiss-i was made for loving you. για πρωτο χορο σου είπα...scorpions ypu and i. θες και ελληνικο?1ο; χορος συνήθως το ωραια ειναι η νυφη μας δε παιζει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ένα πανέμορφο τραγούδι που επέλεξα εγώ στον δικό μου γάμο ήταν του Michael Bolton το ''I promise you'' Όποιος θέλει και ενδιαφέρεται ας το ακούσει από το you tube. Για μένα κορυφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Εγώ θα διάλεγα για πρώτο χορό το " " του Στέλιου Ρόκκου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Cheb Khaled - Aicha :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8i99 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπερα σε ολες!!! Εχω να προτεινω ενα τραγουδι που προσφατα το ακουσα σε ενα γαμο που πηγα και ειχε πολυ μεγαλη επιτυχια. Ηταν κατι το διαφορετικο. Σε ενα χρονο που και εγω παντρευομαι εχουμε αποφασισει να το παιξουμε στο γαμο μας σιγουρα!!!Το τραγουδι ειναι αυτο :http://www.youtube.com/watch?v=lxt5xMA_2AM Η ωρα η καλη!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Edited November 11, 2013 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Για γαμο ταιριαζει πολυ του Οντως εκπληκτικό ωραία επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas27 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Για γαμο ταιριαζει πολυ του Πολύ ωραίο αυτό!!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts