Treloparea Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ορίστε κι από rock n roll ό,τι μου έρχεται πρόχειρα πρόχειρα : Chuck Berry - Johny B. Goode Elvis Presley - Jailhouse rock Little Richard - Tutti Frutti Bill Haley - Rock around the clock Betty Everett - The Shoop Shoop Song Chubby Checker - Let's Twist Again Δεν μου'ρχονται άλλα, στέρεψα :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 The Beatles - Little Child Bobby Darin - Splish Splash Olivia Newton-John & John Travolta - You're The One That I Want Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ευχαριστω για την βοηθεια που με δινετε...!! Τα κομματια ειναι πολλη ωραια...! Τα εχω βρει ολα...!!! Εχουμε καμια προταση απο ελληνικο ντισκο/ροκ..?! Σε στυλ....(πασχαλης...και τετοια φαση...)!!!??? Και ξενα αν ξερετε και αλλα...! δεν θα με χαλουσανε...! αλλα με ζητησανε και ελληνικα ομως.....! :p:happy::happy::!: Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία Φραγκοσυριανή Να το πάρεις το κορίτσι Μου ΄χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση Μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια Αυτά είναι μερικά που θυμάμαι από το γάμο του ξαδέρφου μου... - μισεί τα ελληνικά, αλλά έκανε μια εξαίρεση, άλλωστε γάμος στην Ελλάδα χωρίς τέτοια δε λέει:lol:-...αν σε ενδιαφέρει σε αυτό το στυλ θα του πω να μου δώσει τίποτα ακόμα!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Νίκος Μακρόπουλος:Δώδεκα και ένα * Χριστοδουλόπουλος:Μπρός στην Εκκλησιά Παραδοσιακό:Σήμερα γάμος γίνεται James Blunt:You're Beautiful Ελπίζω να βοήθησα.:) *Επειδή δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα το Video Clip,το τραγούδι στο παραπάνω link του YouTube θα το δείτε απο το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο στο επεισόδιο 22.Για να το κατεβάσετε σε mp3 μορφή και όλο το τραγούδι κάντε κλίκ ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Δεν νομίζω ότι είναι τραγούδι για γάμο αυτό... Εκτός κι αν θέλει να περάσει έμμεσα μηνύματα ο γαμπρός ότι δεν θέλει τη νύφη :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Εκτός κι αν θέλει να περάσει έμμεσα μηνύματα ο γαμπρός ότι δεν θέλει τη νύφη :p Α ρε Τρελοπαρέα με έκανες και γέλασα....:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Η Λιστα με τα τραγουδια εγινε...!!! Thanks σε ολους που προτειναν Tracks...!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 σ'ένα γάμο που είχα πάει βάλανε το Τραγούδι της Ερήμου και ήταν τόσο όμορφο που κόντεψα να βάλω τα κλάματα :rolleyes: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 "Ποιός να συγκριθεί μαζί σου" Πάριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skatopsyxi Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Επισης πολυ ωραιο τραγουδι για να χορεψει το ζευγαρι ειναι το Planet Caravan των Black Sabbath. Καμια σχεση με το γνωστο υφος των sabbath..πιστεψτε με! Αργο και τελεια μελωδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Παντρευομαι 25 Οκτωβριου και αποφασισαμε: 1. Τραγουδι εισοδου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ-ΒΑΝΔΗ 2. Τραγουδι χορου YOU ARE THΕ ΟΝΕ-SCORPIONS Αλλά πολυ ψαξιμο βρε παιδι μου! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Παντρευομαι 25 Οκτωβριου και αποφασισαμε: Αλλά πολυ ψαξιμο βρε παιδι μου! Tι θα πεί ψάξιμο; Δεν θέλω να κατηγορήσω εσένα αλλά γιατί να τη ψάχνετε για να ταιριάζει στο γάμο,να αρέσει στους παρευρισκόμενους και να είναι fake; Εγώ θα βάλω το Firestarter-Prodigy και σε όποιον αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Κοιταξα να αρεσει σε μενα και τον αντρα μου. Γιατι πρεπει να αρεσει και στους αλλους?Σωπα καλε. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxouli Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Φιλική συμβουλή. Το πρώτο τραγούδι που θα χορέψετε στο τραπέζι του γάμου, να το ακούσετε την προηγούμενη ημέρα καμία 50ριά φορές να το σιχαθείτε για να μην σας πάρουν τα ζουμιά. Οταν ακούω το πρώτο τραγούδι σε κάθε γάμο συγκινούμαι και απορώ πως κρατιούνται ψύχραιμα τα ζευγάρια. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω ΟΤΑΝ ερθει η ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 το πιο ωραιο τραγουδι που εχω ακουσει σε γαμο ειναι το i don't wanna miss a thing των aerosmith. παντως πιστευω οτι το τραγουδι δεν ειναι αναγκαιο να αρεσει σε ολους... αρκει να σημαινει κατι για το ζευγαρι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Επισης πολυ ωραιο τραγουδι για να χορεψει το ζευγαρι ειναι το Planet Caravan των Black Sabbath. Καμια σχεση με το γνωστο υφος των sabbath..πιστεψτε με! Αργο και τελεια μελωδια. Για το Οrgasmatron από Sepultura τι λες? :ninja: Δεν είναι τέλειο για πρώτο τραγούδι γάμου?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skatopsyxi Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Για το Οrgasmatron από Sepultura τι λες? :ninja: Δεν είναι τέλειο για πρώτο τραγούδι γάμου?? :D χαχαχα ναι αμε απο τα γλυκαναλατα καλυτερα αυτο. κ αμεσως μετα να παιξει ενας μπαλος.. Εγω στον δικο μου εχω αποφασισει να παιξει το Joy Division- love will tear us apart again και τον μπαλο μετα φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Ίδανικό για ξεκίνημα δεξίωσης όπου τα έχεις σκάσει χοντρά αυτό που λέει ο Καζαντζίδης και μεταξύ άλλων αναφέρει "...Το μερτικό μου από την χαρά, μου το έχουν πάρει άλλοι..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Θέλω να φτιάξω ένα βίντεο κλιπ για ένα φιλικό ζευγάρι, με πλάνα από γάμο τους και δικά τους μαζί στο ηλιοβασίλεμα και άλλα τέτοια σιρόπια ;) . Ωραία μέχρι εδώ... Θέλουν, όμως, για μουσική υπόκρουση κάποιο ροκ κομμάτι που οι στίχοι να "κολλάνε" με τον γάμο και τον έρωτα, να ΜΗΝ λέει δηλαδή για χωρισμούς ή για άσχετα πράγματα, και να είναι ένα καινούργιο σχετικά κομμάτι, των τελευταίων 1-2 ετών -αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Εκείνοι δεν έχουν κάτι να μου προτείνουν κι εγώ δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στη ροκ σκηνή και πριν αρχίσω να ψάχνω μουσική "στα κουτουρού" στο ιντερνετ είπα να ρωτήσω εσάς εδώ... Λοιπόν: Ζητείται άσμα, ροκ, μάλλον αγγλόφωνο (ή και όχι), με στίχους σχετικούς με έρωτα και αγάπη ή καθόλου στίχους, αργό ή γρήγορο το βολεύουμε, και να είναι των τελευταίων 2 ετών, ας πούμε. Α! και να μην έχει γίνει "σούπα" από καμιά διαφήμιση. Καμιά ιδέα; Ζητάω πολλά; :rolleyes: thnx εκ των προτέρων! Edited June 24, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Όταν λες ροκ σε τι υποκατηγορία του ρόκ αναφέρεσαι; Alternative Rock, classic Rock, κάτι πιο βαρύ (υπάρχουν και ζευγάρια που τους αρέσει το πιο metal-ίζον ροκ - τι λέξη έβγαλα πρωί πρωί ο άνθρωπος :p) Πάντως, νομίζω πως ένα πολύ ροκ κομμάτι θα είναι λίγο "cheesy" για γάμο τόσο όσο και μια μπαλάντα της Mariah Carey. Οπότε οι δικές μου προτάσεις θα είναι κάτι ανάμεσα στο pop και το rock. Anyway, εγώ σου προτείνω ένα από τα εξής: Για βίντεο γάμου εμένα προσωπικά θα μου άρεσε πολύ το pop/rock κομμάτι των Lifehouse, "Empty Space". Mιλάει για έρωτα (you're beautiful/ you're confusing/you're illogical/you're amazing) και δε λέει για χωρισμούς αλλά για θετική κατάληξη (until you're everything/I have nothing). Δεν ξέρω, προσωπικά το βρίσκω ακριβώς όσο "γλυκανάλατο" και ενδιαφέρον όσο θα ήθελα να είναι ένα πιο ροκ κομμάτι γάμου. Άκου το εδώ Άλλες προτάσεις: (κολλάει και με το θέμα γάμος, είναι και από τα λίγα τους που δεν έχουν γίνει πλύνε-βάλε σε ρομαντικές σειρές) The Reindeer Section - You Are My Joy The Fray - You Found Me Σχεδόν όλα (εκτός του τελευταίου) δεν είναι των τελευταίων δύο ετών, αλλά νομίζω πως αξίζουν. Edited June 24, 2010 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, τις κοιτάω τώρα! Τα παιδιά λέγανε για Evanescense που είναι κάπως παλιά και Amy Macdonald αλλά είναι όλα κατάθλιψη οι στίχοι. Θα κοιτάξω και για κανένα soundtrack, μάλλον θέλουμε να είναι λίγο epic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 λογω ελλειψης χρονου δεν ειμαι σε θεση να δω τα υπολοιπα posts,απλα θα σου προτεινα να δεις τραγουδια των westlife,κυριως αυτο : http://www.youtube.com/watch?v=5zE1gBYVaVk p.s. ακυρο βασικα,στον starter του thread πηγαινει προφανως η απαντηση μου :P Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω την εμμονή στο να είναι 1-2 ετών το τραγούδι. Τέλος πάντων εσύ ξέρεις καλύτερα. Αφού θές να είναι rock ύφους και λίγο epic, θα σου πρότεινα το All i need των Within temptation. Είναι ό'τι πιο αισιόδοξο μπορώ να σου προτείνω. Να ξέρεις πως επικό και χαρούμενο δε γίνεται. Αν δεν επιμείνεις στα 1-2 έτη, έχω κι άλλα να σου προτείνω. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Εγώ δεν επιμένω, το ζευγάρι τα ζήτησε έτσι. Τώρα είναι ταξίδι μέλητος και ελπίζω να τους ερθει εκειπέρα καμιά καλή ιδέα. Παντως, καταλαβαίνω γιατί θέλουν καινούργιο τραγούδι, αν ήταν δυνατόν φετινό. Θα σφραγίσει "για πάντα" το καλοκαίρι του '10 και το γάμο τους. (ελπίζω μόνο να μην χωρίσουν σε κανα χρόνο... λολ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts