Jump to content

myphone.gr AWARDS: Οι καλύτερες συσκευές του 2012 [UPDATE]

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποια συσκευή ήταν για εσάς η καλύτερη για το 2012;  

902 members have voted

1. 1. Ποια συσκευή ήταν για εσάς η καλύτερη για το 2012;

• Nokia Lumia 920
      93
    • Nokia 808 Pureview
      42
    • HTC One X
      47
    • Samsung Galaxy S3
      240
    • Samsung Galaxy Note 2
      251
    • LG Optimus 4X HD
      21
    • Sony Xperia T
      28
    • Apple iPhone 5
      69
    • Google Nexus 7
      90
    • Apple iPad 4
      21

Recommended Posts

α δηλαδη οποιος ψηφισε note ψηφισε αντικειμενικα?

Εχω γραψει πουθενα κατι τετοιο εγω και δεν το βλεπω; :blink:

Υποκειμενικες απαντησεις σε μια ερωτηση που ζητουσε αντικειμενικες απαντησεις μπορουν να βρεθουν σε ολες τις συσκευες της λιστας.

Εγω εγραψα τους λογους που πιστευω οτι εκαναν το ΝΟΤΕ 2 να ξεχωρισει και εκανε την πλειονοτητα των μελων να το ψηφισει ακομα και αν δεν ηταν η επιλογη τους για τους Χ Ψ λογους. Ολα τα υπολοιπα αποτυπωθηκαν και στις ψηφους αυτες καθ αυτες και στα σχολια των μελων. Δεν εχω να πω κατι αλλο, οτι ηθελε ο καθενας ψηφισε. Δεν υπαρχει λογος να το ''κουραζουμε'' νομιζω...

• Απαντήσεις 246
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως ακριβώς τα λες. Υποκειμενικό.-

Εγώ παθαινω κάτι μόνο και μόνο που κατατασουν το NOTE 2 στα κινητά...... Με κόπο ανέχομαι το 920 και το s3 σ' αυτη την κατηγορία. Γουστα και αναγκες είναι αυτα.....

ακριβώς αυτό.

Οταν καποιος αυτο δεν το βλεπει, μαλλον δεν θελει να το δει ή δεν εχει καθολου εμπειρια απο την χρηση του και αρα δεν μπορει να το κρινει(παρα μονο να το επικρινει με βαση το μεγεθος του).

τρίτο σενάριο δεν υπάρχει; :p

Εχω γραψει πουθενα κατι τετοιο εγω και δεν το βλεπω; :blink:

Υποκειμενικες απαντησεις σε μια ερωτηση που ζητουσε αντικειμενικες απαντησεις μπορουν να βρεθουν σε ολες τις συσκευες της λιστας.

Εγω εγραψα τους λογους που πιστευω οτι εκαναν το ΝΟΤΕ 2 να ξεχωρισει και εκανε την πλειονοτητα των μελων να το ψηφισει ακομα και αν δεν ηταν η επιλογη τους για τους Χ Ψ λογους. Ολα τα υπολοιπα αποτυπωθηκαν και στις ψηφους αυτες καθ αυτες και στα σχολια των μελων. Δεν εχω να πω κατι αλλο, οτι ηθελε ο καθενας ψηφισε. Δεν υπαρχει λογος να το ''κουραζουμε'' νομιζω...

ναι εγραψες κατι τετοιο

Οταν καποιος αυτο δεν το βλεπει, μαλλον δεν θελει να το δει ή δεν εχει καθολου εμπειρια απο την χρηση του και αρα δεν μπορει να το κρινει(παρα μονο να το επικρινει με βαση το μεγεθος του). Οχι και εγκλημα, αλλα μειωνει τις πιθανοτητες του να εχει ορθη κριση.

υποκειμενικες απαντησεις σε μια ερωτηση που ζητουσε υποκειμενικες απαντησεις. εγω δεν το κουραζω. εσυ πεταχτηκες αφου τελειωσε η ψηφοφορια. τι ακριβως περιμενες? να εχεις το αποτελεσμα ως επιχειρημα σου ?

ο καθενας ψηφιζει οτι θελει. καλυτερη συσκευη δεν υπαρχει(στο antutu μπορει). καλυτερη ειναι αυτη που εξυπηρετει τον καθενα καλυτερα

αλλως θελει καλη καμερα περνει 808. ο αλλος ο νευτωνας περνει το μηλο για να το παιζει και αυτος που θελει μεγαλη οθονη περνει το note

δεν σου λεω οτι δεν μπορει καποιος να πει οτι αντικειμενικα το note ειναι το καλυτερο. αλλα μπορει να πει οτι καποιο αλλο ειναι το καλυτερο εχωντας ορθη κριση. γιατι κρινει βαση τις δικιας του σκεψης οχι επειδη το λενε αλλοι χρηστες,οι τα διαγραμματα η δεν ξερω και εγω τι..

αν ειναι ετσι προπερσι ολοι ελεγαν οτι το iphone ηταν το καλυτερο...ηταν?

Και πολλες που πηρε το 808. Οκ μπορει να ειναι φοβερή καινοτομία η κάμερα αλλα περαν αυτού μπορεί να συγκριθεί σε δυνατότητες με sgs3/note2?

όπως λέμε τρίτη διάσταση; :p

όχι, απλά τρίτο σενάριο. Τα δυο που παρατίθενται στο quote είναι υπερβολικά συγκεκριμένα, π.χ. αποκλείεται εντελώς η περίπτωση να έπιασε κάποιος στα χέρια του την συγκεκριμένη συσκευή και... απλά να μην ψάρωσε. δηλαδή θεωρείται δεδομένο και βέβαιο ότι όποιος το έπιασε στα χέρια του... σαν να άλλαξε και θρησκεία ένα πράμα. Παιδιά, τόσος φανατισμός δεν κάνει καλό, ξαναλέω, για καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές μιλάμε.

όχι, απλά τρίτο σενάριο. Τα δυο που παρατίθενται στο quote είναι υπερβολικά συγκεκριμένα, π.χ. αποκλείεται εντελώς η περίπτωση να έπιασε κάποιος στα χέρια του την συγκεκριμένη συσκευή και... απλά να μην ψάρωσε.

Παιδιά, τόσος φανατισμός δεν κάνει καλό, ξαναλέω, για καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές μιλάμε.

Και βεβαια υπαρχει(και) αυτο το σεναριο! Αλλα ειναι μια μικρη μειοψηφια...

Μα για αυτο μιλαμε και κρινουμε αυτες ακριβως τις συσκευες, αυτην ακριβως την δεδομενη στιγμη! Χθες ηταν άλλο, αυριο θα ειναι αλλο. Που το παραξενο;

Edited by FJ_12

οχι Fj_12,εγραψες και αλλα πραγματα.. αν δεν μπορεις να στηριξεις η δεν τα πιστευεις να μην τα εγραφες..

Και πολλες που πηρε το 808. Οκ μπορει να ειναι φοβερή καινοτομία η κάμερα αλλα περαν αυτού μπορεί να συγκριθεί σε δυνατότητες με sgs3/note2?

συμφωνω...τα sgs3/note2 μπορουν να συγκριθουν με το 808 στις δυνατοτητες τις καμερας? ΟΧΙ!

αν καποιον τον ενδιαφερει η καμερα δεν ειναι λογικοτερο η καλυτερη συσκευη για αυτον να ειναι το 808?

αν για καποιον (σαν εμενα) που θελει ανεση(μαρεσει το πενακι και η μεγαλη οθονη) η καλυτερη συσκευη λογικα θα ειναι το note

βεβαιως μπορει να εχει το 808 καποιος και να ψηφισει το note(η και το αντιστροφο) αυτο δεν σημαινει ομως οτι οποιος δεν ψηφισει note ειναι ψευτης και κομπλεξικος και δεν παραδεχεται την κινηταρα το note! απλα θελει αλλα πραγματα..

ναι το note 2 ειναι τουμπανο και εγω αυτο ψηφισα..

Προδότηηηηηηη. Καλά κατάλαβα πως είσαι ο δούρειος ίππος της σαμμυ......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το περίεργο είναι πως ενώ εδώ θεωρείται καλύτερη συσκευή το Note 2, το iPhone 5 θα κάνει περισσότερες πωλήσεις από όλες τις συσκευές που συμμετέχουν στο δημοψήφισμα, σε ένα μόνο τρίμηνο.

Καθόλου περίεργο, δεδομένου του ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών του iPhone (και σχεδόν όλων των άλλων συσκευών της αγοράς) δεν γνωρίζει τι είναι το "myPhone.gr" και ίσως δεν γνωρίζει και πολλά βασικά πράγματα για τα smartphones που αγοράζει...

Οι δημοσκοπήσεις του myPhone.gr καταγράφουν τις τάσεις μιας ομάδας χρηστών που αγαπούν, πολλές φορές με πάθος, το hobby και έχουν ένα άνω του μέσου όρου επίπεδο τεχνικών γνώσεων για τις συσκευές τους. Η πλειοψηφία των πελατών (ειδικά του iPhone τολμώ να πω) δεν γνωρίζουν τι σημαίνει RAM, CPU, GPU, GHz, mAh, 3G, 4G κτλ. Και καλά κάνουν. Δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν. Αλλά στις δημοσκοπήσεις του myPhone.gr συμμετέχουν συνήθως άνθρωποι που ξέρουν...

Άρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι, με βάση τη δημοσκόπηση, το Note II είναι το καλύτερο smartphone του 2012 για τους "ψαγμένους" και τους "power users". Οι υπόλοιποι απλά αγοράζουν iPhone... :lol: [Χιούμορ κάνω... Ωραίο είναι και το iPhone... Μη μου ξεκινήσετε flame war!]

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Πιο σωστά Κώστα δε μπορούσες να το θέσεις! Δε λέμε ότι το iPhone δεν είναι καλό κινητό αλλά υπάρχουν και κάποια καλύτερα τα οποία δεν είναι τόσο διαδεδομένα στον υπόλοιπο κόσμο..

οχι Fj_12,εγραψες και αλλα πραγματα.. αν δεν μπορεις να στηριξεις η δεν τα πιστευεις να μην τα εγραφες..

συμφωνω...τα sgs3/note2 μπορουν να συγκριθουν με το 808 στις δυνατοτητες τις καμερας? ΟΧΙ!

αν καποιον τον ενδιαφερει η καμερα δεν ειναι λογικοτερο η καλυτερη συσκευη για αυτον να ειναι το 808?

αν για καποιον (σαν εμενα) που θελει ανεση(μαρεσει το πενακι και η μεγαλη οθονη) η καλυτερη συσκευη λογικα θα ειναι το note

βεβαιως μπορει να εχει το 808 καποιος και να ψηφισει το note(η και το αντιστροφο) αυτο δεν σημαινει ομως οτι οποιος δεν ψηφισει note ειναι ψευτης και κομπλεξικος και δεν παραδεχεται την κινηταρα το note! απλα θελει αλλα πραγματα..

Δεν διαφωνώ, ο καθένας μπορει να διαλέξει οτι θέλει. Αλλά αντικειμενικά αν τα βάλεις όλα κάτω, ολες τις κατηγοριες δυνατοτητων ενος κινητου (φωτογραφική, φορητοτητα, μπαταρία, οθονη & αναλυση, εφαρμογες, κλπ κλπ κλπ) και προσπαθώντας κάποιος να πει "ποια ηταν η καλυτερη all around συσκευη" δεν γίνεται να καταλήξεις στο 808. Αυτο λέω, δεν ειπα κανέναν ψευτη η κομπλεξικο :P :lol:

Σας παρακαλώ, ψηφίστε και εκφράστε την άποψή σας για τις συσκευή που ξεχωρίσατε, αυτό και μόνο αρκεί :mad:

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Καθόλου περίεργο, δεδομένου του ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών του iPhone (και σχεδόν όλων των άλλων συσκευών της αγοράς) δεν γνωρίζει τι είναι το "myPhone.gr" και ίσως δεν γνωρίζει και πολλά βασικά πράγματα για τα smartphones που αγοράζει...

Οι δημοσκοπήσεις του myPhone.gr καταγράφουν τις τάσεις μιας ομάδας χρηστών που αγαπούν, πολλές φορές με πάθος, το hobby και έχουν ένα άνω του μέσου όρου επίπεδο τεχνικών γνώσεων για τις συσκευές τους. Η πλειοψηφία των πελατών (ειδικά του iPhone τολμώ να πω) δεν γνωρίζουν τι σημαίνει RAM, CPU, GPU, GHz, mAh, 3G, 4G κτλ. Και καλά κάνουν. Δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν. Αλλά στις δημοσκοπήσεις του myPhone.gr συμμετέχουν συνήθως άνθρωποι που ξέρουν...

Άρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι, με βάση τη δημοσκόπηση, το Note II είναι το καλύτερο smartphone του 2012 για τους "ψαγμένους" και τους "power users". Οι υπόλοιποι απλά αγοράζουν iPhone... :lol: [Χιούμορ κάνω... Ωραίο είναι και το iPhone... Μη μου ξεκινήσετε flame war!]

Σωστα τα λες Κωστα, εγω θα πω αυτο που αντιστοιχεί σχεδόν πάνω του μέσου όρου. Μια φίλη πηρε το 4S και κάποια στιγμή που βλεπόμαστε την ρωτάω πρώτα εαν ξέρει να χειρίζεται το λειτουργικό και δεύτερων γιατι το επέλεξε. Απαντήσεις 1ον το μονο που ξερει να κανει ειναι να παίρνει τηλέφωνο να στελνει μηνύματα και να ακούει μουσική, για ολα τα αλλα δεν ξερει τη κανουν Π.χ market και δεν την ενδιαφέρουν. 2ον το πηρε γιατι το λενε iphone. Τελος. Και ρωταω εγω, απο αυτους που περνουν το iphone και απο αυτους που παίρνουν Note2 ποιοι γνωρίζουν τη δυνατότητες έχει το smartphone που παίρνουν???:shock::shock::shock:

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Το περίεργο είναι πως ενώ εδώ θεωρείται καλύτερη συσκευή το Note 2, το iPhone 5 θα κάνει περισσότερες πωλήσεις από όλες τις συσκευές που συμμετέχουν στο δημοψήφισμα, σε ένα μόνο τρίμηνο.

Το κριτήριο δεν ηταν ποιό θα πουλήσει περισσότερο αλλά το ποιά συσκευή κρίνουμε καλύτερη.

Και για τις συνολικές πωλήσεις τουλάχιστον στην ευρώπη που αφορά εμάς ξέχασε το.

Ήδη στην Αγγλία που το iphone κλασικά είχε πάντα τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, είναι πίσω από το Siii.

Στις υπόλοιπες χώρες η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προδότηηηηηηη. Καλά κατάλαβα πως είσαι ο δούρειος ίππος της σαμμυ......:)

ξεσκεπαστηκα :p

Δεν διαφωνώ, ο καθένας μπορει να διαλέξει οτι θέλει. Αλλά αντικειμενικά αν τα βάλεις όλα κάτω, ολες τις κατηγοριες δυνατοτητων ενος κινητου (φωτογραφική, φορητοτητα, μπαταρία, οθονη & αναλυση, εφαρμογες, κλπ κλπ κλπ) και προσπαθώντας κάποιος να πει "ποια ηταν η καλυτερη all around συσκευη" δεν γίνεται να καταλήξεις στο 808. Αυτο λέω, δεν ειπα κανέναν ψευτη η κομπλεξικο :P :lol:

ανθρωπε μου εγω συμφωνω με ολα! ο αλλος δεν θελει να καταλαβει οτι για καποια ψυχη σε αυτον τον κοσμο μπορει το iphone,το 808 να ειναι η καλυτερη all around συσκευη! για σενα ειναι το note με γεια σου με χαρα σου.. οπως και για τους περισσοτερους εδω μεσα που το ψηφισαν. αυτο ομως δεν κανει το note "αντικειμενικα" το καλυτερο. γιατι αν ειναι ετσι το iphone ηταν καποτε το καλυτερο κινητο! και επειδη -ευλογα- θα διαφωνησει ο appl-καψας με αυτο, για αυτον ακριβως τον λογο το note δεν ειναι αντικειμενικα το καλυτερο.. εκτος αν μιλαμε fanboy-ιστικα και οχι "αντικειμενικα"

Χαλαρώστε ρε παιδιά. Καλή χρονιά σε όλους. Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια, τα έχουμε χιλιοπεί... Εγώ θεώρησα την σημαντικότερη καινοτομία το 2012 την κάμερα του 808. Άλλος όχι. Απλά πιστέυω ότι οι καινοτομίες των note, gs3 κτλ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες. Δεν εξέπληξαν κανέναν όταν βγήκαν. Αρκετοί μάλιστα απογοητέυτηκαν λίγο επειδή δεν έιχε 2gb ram το gs3. Αντιθέτως το 808 είπαν όλοι: Αμάν τι κάμερα είναι αυτή. Ασχέτως αν τους ενδιαφέρει ή όχι να την έχουν στο κινητό τους. Άλλος θεωρεί ότι σημαντικότερη καινοτομία θα είναι το 8πήρυνο gs4 το οποίο ξέρουμε λίγο πολύ ότι θα βγει και θα είναι έτσι. Για εμένα όμως αν η samsung, η nokia, η οποιαδήποτε βγάλει άυριο κάποιο κινητό με φωτογραφικές δυνατότητες ισάξιες μιας dslr θα το θεωρήσω σημαντικότερη καινοτομία από όλους τους πηρύνες του κόσμου. Από την άλλη όμως: αν η samsung βγει και πει ότι βγάζω το τάδε τούμπανο 8πήρυνο gs4 με την τρομερή και φοβερή αυτονομία των 5 ημερών, λόγω της τάδε νέας τεχνολογίας μπαταριών που αναπτύξαμε, θα ψηφίσω αυτό!

Υποκειμενικα ή αντικειμενικα, το ΝΟΤΕ βγηκε καλυτερη συσκευη για το 2012 στην φηφοφορια που διεξηχθη. Οσοι θεωρειτε ''λανθασμενο'' ή υποκειμενικο το αποτελεσμα, φανταζομαι οτι το δειξατε με την ψηφο σας η οποια πηγε σε καποια αλλη συσκευη και φυσικα προσμετρηθηκε. Πιο απλα δεν γινεται ρε παιδια...

Peace brothers!!!! :lol:.Περα απο την πλακα και την αγαπη που μπορει να εχει καποιος σε μια εταιρεια η samsung φετος πατησε γκαζι και αφησε πισω τους υπολοιπους.Ημουν τυχερος να εχω και τις 2 συσκευες και πραγματικα ειναι τα καλυτερα τηλεφωνα που εχω χρησιμοποιησει ποτε.Ειδικα το note ειναι απλα μοναδικο.Και οπως δειχνει η ψηφοφορια πολλοι συμφωνουν με αυτη την αποψη.Ηρεμηστε λοιπον,απολαυστε την κουβεντουλα και αφηστε τα προβατα για το Πασχα :p

Πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, ότι δηλαδή η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στα διάφορα σχετικά θέματα κρίνουν συσκευές που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ, και δεν έχουν συνολική γνώση της σημερινής κατάστασης. Για μένα, οι δημοσκοπήσεις του myPhone.gr, καθώς και οι απόψεις των περισσοτέρων μελών του, καταγράφουν τις τάσεις μιας ομάδας χρηστών που είναι υπέρμαχοι των επιλογών τους. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε άλλες κοινότητες, όπου υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις.

Οι πωλήσεις από την άλλη, καταγράφουν την άποψη του συνόλου των καταναλωτών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δείχνουν πάντα τις καλύτερες συσκευές. Είναι λογική νομίζω η απορία μου, πως μια συσκευή με μεγαλύτερες πωλήσεις από όλες τις άλλες μαζί, εδώ έχει πατώσει (7,65%), οι editors δεν της έδωσαν κορυφαία διάκριση σε καμία κατηγορία. Δεν μιλάμε για μια συσκευή των 200, αλλά των 700-900 ευρώ.

Το κριτήριο δεν ηταν ποιό θα πουλήσει περισσότερο αλλά το ποιά συσκευή κρίνουμε καλύτερη.

Και για τις συνολικές πωλήσεις τουλάχιστον στην ευρώπη που αφορά εμάς ξέχασε το.

Ήδη στην Αγγλία που το iphone κλασικά είχε πάντα τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, είναι πίσω από το Siii.

Στις υπόλοιπες χώρες η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Συνολικές πωλήσεις σημαίνει συνολικές πωλήσεις, δηλαδή παγκόσμιες. Και δε υπάρχει άλλη συσκευή τέτοιας αξίας με μερίδιο πωλήσεων - να πλησιάζει έστω - το 20% παγκοσμίως (smartphones) του iPhone, ή το 25% στην Ευρώπη.

Συνολικές πωλήσεις σημαίνει συνολικές πωλήσεις, δηλαδή παγκόσμιες. Και δε υπάρχει άλλη συσκευή τέτοιας αξίας με μερίδιο πωλήσεων - να πλησιάζει έστω - το 20% παγκοσμίως (smartphones) του iPhone, ή το 25% στην Ευρώπη.
Θα ηθελες να μου δείξεις στοιχεία ότι το iPhone 5 συγκεκριμένα (όχι γενικά τα iPhone) έχει 20-25% του marketshare των smartphone?

Από κει και πέρα νομίζω οτι το poll ειναι αντιπροσωπευτικότατο του Trend που δείχνει πως η Apple ΔΕΝ έχει ικανοποιήσει την αγορά με το 5άρι (innovation; ποιό innovation ; ) ενώ αντίστροφα η Samsung έκανε ενα μεγάλο leap ειδικα με τη σειρά Note αλλα και το S3 που πριν την έλευση του iPhone 5 στην αμερική, single handed εκθρόνησε στις πωλήσεις το iphone 4s.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Για μένα, οι δημοσκοπήσεις του myPhone.gr, καθώς και οι απόψεις των περισσοτέρων μελών του, καταγράφουν τις τάσεις μιας ομάδας χρηστών που είναι υπέρμαχοι των επιλογών τους.

σ΄ αυτό έχεις μεγάλο δίκιο. Νομίζω είναι υπέρ του δέοντος αισιόδοξο να περιμένουμε αντικειμενικότητα από άτομα που μόλις δαπάνησαν 500-600-700 ευρώ για ένα κινητό.

Για μένα, οι δημοσκοπήσεις του myPhone.gr, καθώς και οι απόψεις των περισσοτέρων μελών του, καταγράφουν τις τάσεις μιας ομάδας χρηστών που είναι υπέρμαχοι των επιλογών τους.

Αυτό που λέω εγώ είναι ότι τα περισσότερα μέλη του myPhone.gr είναι άτομα που αγαπάνε το αντικείμενο και έχουν τεχνικές γνώσεις άνω του μέσου όρου. Συνεπώς οι επιλογές τους βασίζονται περισσότερο σε αντικειμενικά, μετρήσιμα κριτήρια (σε συνδυασμό βέβαια με τις προσωπικές τους ανάγκες) και όχι στο αν η συσκευή έχει ή όχι το δαγκωμένο μήλο επάνω της ή αν τη χρησιμοποιεί ο James Bond στην τελευταία ταινία του, όπως συμβαίνει πολύ συχνά.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Θα ηθελες να μου δείξεις στοιχεία ότι το iPhone 5 συγκεκριμένα (όχι γενικά τα iPhone) έχει 20-25% του marketshare των smartphone?

To 25% στην Ευρώπη.

http://www.kantarworldpanel.com/Global/News/Apple-achieves-its-highest-ever-Smartphone-share-in-US

Το 20% παγκοσμίως.

http://www.isuppli.com/Mobile-and-Wireless-Communications/News/Pages/Samsung-Displaces-Nokia-as-Top-CellphoneBrand-in-2012-and-Takes-Decisive-Smartphone-Lead-Over-Apple.aspx