Jump to content

myphone VERSUS: Μελομακάρονα vs Κουραμπιέδες [UPDATE]

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Το καλύτερο γλυκό των εορτών  

398 members have voted

1. 1. Το καλύτερο γλυκό των εορτών

• Μελομακάρονα
      310
    • Κουραμπιέδες
      88

Recommended Posts

• Απαντήσεις 141
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νταξει, αυτα βλεπω και τα περνω κρανιο. Δηλαδη δυο ημερων μελομακαρονα και ξεραθηκαν. Περασαν οι εποχεσ των ποιοτικων προιοντων μαγκες. Λοιπον φιλε μου μην τα αγγιξεις, θα χασεις την εγγυηση και ειναι αμαρτια. Πακεταρε τα παλι, παρε την αποδειξουλα και πισω στο μαγαζι. Φυσικα μπορει να σου παρει καιρο μεχρι να επιστραφουν, αλλα ετσι ειναι το σωστο. Αν τωρα επιμενεις, λογικα αυτες τις μερες θα βγαλουμε οδηγο modding μελομακαρουνου, κανε λιγες μερες υπομονη

μαλλον ειναι η πρωτη φουρνιά...

εαν τα εκανε jb, ξεχνα τα... κάτι ξερω εγω, που τα λεω ''i-melo''...

Φίλε Ιωάννη, έκανα μια διόρθωση στην παράθεση. ;) Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να κάνω χρήση των δικαιωμάτων που έχω και να έκανα την διόρθωση στο κείμενο σου. :p Διότι δεν είναι δυνατόν να παραπλανάται ο κόσμος έτσι. :lol: :tease:

Προσωπικά είμαι παραδοσιακός τύπος. Αυτά τα πρόσθετα με σοκολάτες και συναφή είδη γλυκού δεν μου κάθονται καλά. Αγνό παρθένο μέλι, μπόλικο μπόλικο και τα σχετικά παραδοσιακά.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες. Και ναι κύριοι, είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Οι καλύτεροι μακράν εντοπίζονται στην Νέα Καρβάλη. Δεν ξεχνιούνται εύκολα κάποια πρωινά μετά από μπόλικο ξύδι. Ρε παίχτες πεθύμησα κουραμπίεδες από Καρβάλη. Δεν είναι δα και μεγάλη απόσταση Θεσσαλονίκη-Καβάλα. :vava::baby:

Στο φτερό σκάγαμε μύτη και κυριολεκτικά γέμιζε ένας χώρος αποσκευών. Διότι βεβαίως βεβαίως δεν τολμάει Θεσσαλονικιός να έχει πάει Καρβάλη, να επιστρέψει Σαλόνικα και να έχει το θράσος να ξεστομίσει δικαιολογία και καλά ξέχασα και δεν σου πήρα. Αν λέω ψέματα, όποιος γνώστης του αντικειμένου :drool: ας βγει να με διαψεύσει.

Και τι εχουν μεσα αυτοι οι σουπερ ντουπερ κουραμπιεδες καρντάσι;Ξερουμε;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τα μελομακάρονα θα υπερισχύουν πάντοτε έναντι των κουραμπιέδων.

Παντού, και πάντα.

Η σειρά έχει ως εξής:

Τρώμε πρώτα τον κουραμπιέ

και, στην συνέχεια...

καταβροχθίζουμε τα μελομακάρονα, ώστε να μας μείνει η γεύση τους.

Καλές γιορτές σε όλους/ες εύχομαι...

μολις ειδα την ψηφοφορια "χτυπησα" 2 κουραμπιεδακια normal και αλλα 2 iCourampiedakia και την αποψη μου δεν την αλλαζω και ας χανουμε απο τους μελοτετοιους

χρονια πολλα και καλα σε ολους! πολυ πολυ υγεια χρειαζομαστε και τιποτα αλλο,, τουλαχιστον τιποτα αλλο απο αυτα που θελουμε δεν μπορουμε να εχουμε

Μόλις έφαγα rooted κουραμπιέ. Τσάμπα το παλεύει ο πυρήνας του, δεν μετράει μια μπροστά στα iMelo's! :p

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Ακόμα υπάρχουν άτομα που αγοράζουν κουραμπιέδες; Μετρημένα είναι τα ψωμιά τους.

Η Melisung ετοιμάζεται να βγάλει μελομακάρονο με διαγώνιο 5,55 ίντσες με προεγκατεστημένη την έκδοση 5.0 Kuvertura. Με ένα θα χορταίνουν δύο. Best vfm ever :respect:

Κορυφαίο τόπικ :lol:

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Μελομακαρονα με διάφορα γιατί έχω ακούσει πως έχουν μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία παρά την υψηλή ευκρίνειας οθόνη. :p
1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Κάποια πρόβατα πάτε και τρώτε iMelo ενώ είναι γνωστό ότι οι Courabiendroid είναι σαφώς καλύτεροι, νοστιμότεροι και το κυριότερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ! :lol::lol::lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Εγώ θέλω να δω unboxing μελομακάρονου, hands-on κουραμπιέ και τέλος άνοιγμα κουραμπιέ διχως να χαλάσει η εγγύηση.

το πιο ωραιο VS χωρις ανουσιες κοντρες. χρονια πολλα σε ολους παιδια οτι καλυτερο να μας ερθει
iphone xs max ipad 6th gen

Και τι εχουν μεσα αυτοι οι σουπερ ντουπερ κουραμπιεδες καρντάσι;Ξερουμε;

Κοίταξε αδερφέ, με μια απλή αναζήτηση μπορεί να βρεθεί η συνταγή. Όπως όμως σε πολλές περιπτώσεις συνταγών, πάντα υπάρχει κάτι κρυφό που δεν μπορεί να το βρει ούτε ο καλύτερος hacker. Είτε αυτό είναι κάποια προσθήκη μυστική είτε κάτι το διαφορετικό στην προετοιμασία ψήσιμο κτλπ είτε συνδυασμός κάποιων παραγόντων. Κάτι ανάλογο συμβαίνει με το γνωστό και μη εξαιρετέο Σαλέπι. Στην Θεσσαλονίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι γνωστό ρόφημα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Το βρίσκει κανείς από πλανόδιους πωλητές που ανήκουν στην, προσωπικά τουλάχιστον, συμπαθή φυλή των παραδοσιακών γύφτων της Θεσσαλονίκης. (Καθόλου δόση ειρωνείας και κόμπλεξ μην παρεξηγηθώ. Έχω μεγαλώσει δίπλα δίπλα και είχα φίλους όταν ήμουν παιδί. :) ) Αυτή την συνταγή κυριολεκτικά δεν την πουλάνε για τίποτα. Και έχω παραβρεθεί παλιότερα σε προσπάθεια «εξαγοράς».

Αν πάντως κάποια στιγμή δοκιμάσεις αδερφέ κουραμπιέδες Καρβάλης θα με θυμηθείς. :) Έχω την εντύπωση ότι προμηθεύουν και κάποια καταστήματα Αθήνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.