Jump to content

Jiayu G3

karafu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες επισημη update απο jiayu για g3n ξερουμε τπτ??:confused:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Απαντήσεις 870
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες επισημη update απο jiayu για g3n ξερουμε τπτ??:confused:

Μπα θα βγει μαλλον οταν "στρωσουν" την Android 4.1 beta 1 του παλιου G3 .

Οποτε θα κανουν release Android 4.1 stable και για τα δυο

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

οι αναμονη γλυκια λεπον..:)

παιδια ερωτηση παιζω με bs player βιντεακια,avi,mkv,mp4 σε 480p,720p και ειναι μονο στον bs,

out of sync,δλδ το βιντεο παει πιο γρηγορα αποτι θαπρεπε κ o ηχος μενει πισω,το ιδιο κ οι υποτιτλοι

ελεγα πως φταιει η cpu αλλα μετα απο σκαλισμα καλο βλεπω πως μια χαρα το δειχνει το βιντεο,απλα τρεχει μπροστα το βιντεο απο τον ηχο,

και τρεχει σαν σε fast forward..:p

σε dvdrip ποιοτητα ολα καλα..,περιεργως..

επιμενω σε bs,ενω στον mx τα παιζει σωστα ολα,απλα γιατι ο mx δεν βρισκει αυτοματα υποτιτλους σαν τον bs και εκτος αυτου τα χρωματα ποτε δεν τα αποδιδει σωστα,σαν τον bs..

ελπιζω καποιος να το εχει αντιμετωπισει το θεμα..δοκιμασα να βαλω κ το πακετο για armv7 χωρις αποτελεσμα..

συμβουλες?ο mx ακομα δεν μου παιζει mp4 και 480p x264,οτι ειναι αυτο..κατι παιζει ..

κατι ρυθμισεις στον mx του στυλ sw σε ηχο και hw σε βιντεο εχουν περαστει..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

EPΩTHΣH

ΛEEI OTI EXEI AYTA...-

Proximity Sensor,

Light Sensor, Magnetic Sensor,

Gyroscope Sensor

TO lightEINAI ΓIA φωτεινότητα,ο μαγνήτης ΓIA πυξίδα....KAI TO AΛΛO ΓIA ΠAIXNIΔIA...EKTOΣ AΠO AYTO AΛΛΟσ σκοπός;

EΠIΣHΣ KAΠOY AΛΛOY EIXA ΔEI distance sensor...TI KANEI AYTO;

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

Proximity Sensor = distance sensor = οταν ειναι η συσκευη κοντα ή μακρια απο το πρόσωπο σου, για να κλεισει ή να αναψει την οθονη

Gyroscope Sensor = για να καταλαβαίνει ποτε να γυρισει την οθόνη σε portrait ή σε landscape

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Proximity Sensor = distance sensor = οταν ειναι η συσκευη κοντα ή μακρια απο το πρόσωπο σου, για να κλεισει ή να αναψει την οθονη

Gyroscope Sensor = για να καταλαβαίνει ποτε να γυρισει την οθόνη σε portrait ή σε landscape

Ευχαριστώ:ρ κρίμα και νόμιζα ότι ήταν για να μέτρα τις αποστάσεις...(Μέ παλμό πx:-P)

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

Ρε παιδια μια βοηθεια και σε μενα ,εχω περασει CWM 6.0.1.5 και προσπαθω να περασω μια original 4,1 που μου εστειλαν απο etotalk αλλα δεν τα καταφερνω ειναι ενα update.zip αρχειο και οταν παω να κανω εγκατασταση μεσω CWM βγαζει ενα code 7 error

Ξερει κανενας γιατι το κανει αυτο?

Τελικα κανενας δεν εχει βαλει αλλη ρομ πανω απο etotalk ?η μόνο εμένα δεν μου βγαίνει?

οκ τωρα το πρόσεξα http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-26/

Ευχαριστώ πολύ !!!!!

Τωρα εχω περασμένη την Jiayu G3N GThrill - Lolfisch v1.0

Την original που είχε την 4.0.3 δεν βρίσκω πουθενά (αυτήν έχω χάσει με την οποία ήρθε το κινητό και για την ακρίβεια είναι το G3N,

Οταν εβαζα την Jiayu G3N - Lolfisch v1.1 την αναβαθμισμένη δεν μπουταρε με τίποτα, κολλούσε στην αρχή στο logo... τι να πω...

την εχει δοκιμάσει κανεις ??

Περνας απο πάνω την πιο καινουρια χωρις να κανεις factory reset και ξεκιναει. Εγω εβαλα την 1.01 και μετα την 1.2 και μου ξεκίνησε κανονικα.

εγώ έχω το G3N, και πετάει, φοβερό με αυτήν την ROM http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-6/ όλα δουλεύουν πολύ καλά !!!

Φιλε Spirakos2 εαν ειναι ευκολο να εξηγησεις σε "απλα Ελληνικα" ( εναν οδηγο πχ )πως γινετε να κανει καποιος αυτη την αναβαθμιση .

Δηλαδη ολη την διαδικασια .

Ευχαριστω

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

γεια σας μια ερωτηση επειδη μου αρεσει πολυ το κινητο

εδω λεει οτι εχει ελληνικα σωστα ????

http://www.jiayumobileshop.com/jiayu-mobile-phone/jiayu-g3s/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-dual-core-4-5-qhd-capacitive-touch-screen-smart-phone.html

ασε τι λεει αυτος :confused::(

Ελληνικα μενου ΔΕΝ ΕΧΕΙ για την ωρα (ακομα μεταφραζουμε [κι εγω μαζι με αλλους] την ΡΟΜ στα Ελληνικα)

Ελληνικα μηνύματα στελνει, αν βαλεις Ελληνικο πληκτρολόγιο (απο το Googleshop)

οταν ολοκληρωθεί η μεταφραση, θα πρεπει να ελεγχθει, να δοκιμαστεί, να ξαναδιορθωθει και να ξαναδοκιμαστει κλπ κλπ

μην περιμενεις να γινει πολυ συντομα, οπως τα βλεπω τα πραγματα, μαλλον για μετα το καλοκαιρι ..... και βαλε

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Ελληνικα μενου ΔΕΝ ΕΧΕΙ για την ωρα (ακομα μεταφραζουμε [κι εγω μαζι με αλλους] την ΡΟΜ στα Ελληνικα)

οταν ολοκληρωθεί η μεταφραση, θα πρεπει να ελεγχθει, να δοκιμαστεί, να ξαναδιορθωθει και να ξαναδοκιμαστει κλπ κλπ

μην περιμενεις να γινει πολυ συντομα, οπως τα βλεπω τα πραγματα, μαλλον για μετα το καλοκαιρι ..... και βαλε

λεω.....νεο μοντελο

μηπως βαλανε,,,,,,,,,,, του εχω στειλει μαιλ αλλα τπτ

λεω.....νεο μοντελο g3s

μηπως βαλανε,,,,,,,,,,, του εχω στειλει μαιλ αλλα τπτ

Χαιρετώ την παρέα!!

Όντας κάτοχος android εδώ και 2 χρόνια και ενθουσιασμένος με τις άπειρες δυνατότητες τους και τις προοπτικές της τεχνολογίας που ανοίγουν αποφάσισα να μυήσω και τη κοπέλα μου στο κόσμο τους, η οποία ήδη μέσω της ταμπλέτας μου ήταν μια real Instagramer.

Και το value for money του Jiayu G3 μου κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον.

Το παρήγγειλα από pandawill, δεν το είχαν σε stock , μου επέστρεψαν το αντίτιμο και για σίγουρα το πήρα από etotalk. Μου ήρθε πριν ένα μήνα, μέσα σε μια εβδομάδα μόνο από την ημερομηνία παραγγελίας, αλλά παρόλο που είχα ζητήσει να μην έχει τη custom etotalk rom, την είχαν πέρασει... Μετα από επικοινωνία μαζί τους μου έστειλαν οδηγίες να flasharω την official Jiayu G3 4.1 rom, από εδώ http://pan.baidu.com/share/link?shareid=168300&uk=839171988 .

Δεν την πέρασα όμως γιατί το κίνητο ήταν μια χαρά και δεν ήθελα να το ρισκάρω.

Και πράγματι το κινητό τα σπάει, πετάει σε ταχύτητες απόκρισης οθόνης. Το wifi μου το αναγνωρίζει από την πυλωτή, και μένω στο τρίτο!! η κάμερα είναι απείρως καλύτερη από την κάμερα του “ALCATEL 995” που έχω εγώ, έχει διάφορα χρώματα στο ledακι ειδοποίησης, έχει 4,5’’ οθόνη, δε λαγκάρει ποτέ, αξιοπρεπή δυνατά ηχεία κτλ!!!

Αν το “ALCATEL 995” κοστίζει 200€ το Jiayu g3 θα έπρεπε να κοστίζει 400€ και όχι 170€ με τα μεταφορικά που το πήρα εγώ.

Βέβαια το design του είναι άθλιο, είναι σαν τετράγωνη παντόφλα, με πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που θα μπορούσε να έχει αλλά και τι έγινε?

Κάνει καταπληκτικό Instagram και το κορίτσι δε μπορεί πια χώρις το κινητό του:lol:!!!

Αντιμετωπίζει όμως ένα πρόβλημα το οποίο κανείς στο forum δεν ανέφερε: Όταν παίζουμε κάποια ταινία lagarει λίγο, είναι σα να δείχνει frames, η προβολή δεν είναι απόλυτα ομαλή. Απειροελάχιστα βέβαια αλλά το πιάνει το μάτι. Και συμβαίνει και με τα 2 players, mx και bsp, ενώ έχω κατεβάσει και όλα τα σχετικά codecs. Στο ALCATEL 995 τα ίδια αρχεία avi και mp4 δεν κολλάνε καθόλου. Με προβολές youtube κανένα πρόβλημα!!!

Μια και δεν έχω διαβάσει για παρόμοιο πρόβλημα, θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Μήπως απλά είναι ελατωματικό το συγκεκριμένο κινητό, μια και κανείς δεν ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα?

2. Μήπως φταίει η etotalk.rom?

3. Να περάσω την official rom μπας και λυθεί το πρόβλημα?

4. Η 4.1 για την οποία μου έστειλαν link είναι official? Κάπου διάβασα ότι είναι ακόμα beta.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

αν εισαι τοσο ευχαριστημενος με την ως τωρα λειτουργία του, γιατι πας να ανοίξεις πληγες, με άγνωστα αποτελεσματα !!

θεωρείς οτι το ψιλο-λαγγαρισμα ειναι τοσο σημαντικο, ωστε να πας να αλλαξεις λειτουργικο ?!? ασε δε το γεγονός οτι η 4,5 ιντσες ενός κινητου δεν ειναι καμωμένες για να βλεπουμε 2 ωρες φιλμ :wacko: αλλα και αν χρειαστει να το κανεις ...... ποσο συχνα πια θα γινει αυτο !!

Σαν 35 χρόνια μηχανογράφος, εχω μαθει να ακολουθω ευλαβικά το περιβόητο νόμο του Murfy !!! οπου ο δευτερος κανονας λεει:

2- if it works, dont mess with it = αν δουλευει, μην το πειραζεις (βασικα, δεν λεει ακριβώς mess, αλλα το αλλο δεν μπορω να το γραψω ;))

και βεβαια σαν συνέπεια του 2ου κανονα, προηγείται ή έπεται ο 1ος κανονας :

1- if there's something to go wrong, it will !! αν υπάρχει κατι να παει στραβα, θα παει :(

αυτα λεει ο "παλιος" ..... γνώμη μου

Σωστός ο Gavel.

Αν σε ικανοποιεί,μην πειράξεις τίποτα.

Εμένα πχ έχει θέμα το gps, αλλά κάνω υπομονή. Αν δεν βγει official update θα του περάσω νέα rom μόνο όταν θα το έχω πραγματική ανάγκη.

Χαιρετώ την παρέα!!

Όντας κάτοχος android εδώ και 2 χρόνια και ενθουσιασμένος με τις άπειρες δυνατότητες τους και τις προοπτικές της τεχνολογίας που ανοίγουν αποφάσισα να μυήσω και τη κοπέλα μου στο κόσμο τους, η οποία ήδη μέσω της ταμπλέτας μου ήταν μια real Instagramer.

Και το value for money του Jiayu G3 μου κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον.

Το παρήγγειλα από pandawill, δεν το είχαν σε stock , μου επέστρεψαν το αντίτιμο και για σίγουρα το πήρα από etotalk. Μου ήρθε πριν ένα μήνα, μέσα σε μια εβδομάδα μόνο από την ημερομηνία παραγγελίας, αλλά παρόλο που είχα ζητήσει να μην έχει τη custom etotalk rom, την είχαν πέρασει... Μετα από επικοινωνία μαζί τους μου έστειλαν οδηγίες να flasharω την official Jiayu G3 4.1 rom, από εδώ http://pan.baidu.com/share/link?shareid=168300&uk=839171988 .

Δεν την πέρασα όμως γιατί το κίνητο ήταν μια χαρά και δεν ήθελα να το ρισκάρω.

Και πράγματι το κινητό τα σπάει, πετάει σε ταχύτητες απόκρισης οθόνης. Το wifi μου το αναγνωρίζει από την πυλωτή, και μένω στο τρίτο!! η κάμερα είναι απείρως καλύτερη από την κάμερα του “ALCATEL 995” που έχω εγώ, έχει διάφορα χρώματα στο ledακι ειδοποίησης, έχει 4,5’’ οθόνη, δε λαγκάρει ποτέ, αξιοπρεπή δυνατά ηχεία κτλ!!!

Αν το “ALCATEL 995” κοστίζει 200€ το Jiayu g3 θα έπρεπε να κοστίζει 400€ και όχι 170€ με τα μεταφορικά που το πήρα εγώ.

Βέβαια το design του είναι άθλιο, είναι σαν τετράγωνη παντόφλα, με πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που θα μπορούσε να έχει αλλά και τι έγινε?

Κάνει καταπληκτικό Instagram και το κορίτσι δε μπορεί πια χώρις το κινητό του:lol:!!!

Αντιμετωπίζει όμως ένα πρόβλημα το οποίο κανείς στο forum δεν ανέφερε: Όταν παίζουμε κάποια ταινία lagarει λίγο, είναι σα να δείχνει frames, η προβολή δεν είναι απόλυτα ομαλή. Απειροελάχιστα βέβαια αλλά το πιάνει το μάτι. Και συμβαίνει και με τα 2 players, mx και bsp, ενώ έχω κατεβάσει και όλα τα σχετικά codecs. Στο ALCATEL 995 τα ίδια αρχεία avi και mp4 δεν κολλάνε καθόλου. Με προβολές youtube κανένα πρόβλημα!!!

Μια και δεν έχω διαβάσει για παρόμοιο πρόβλημα, θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Μήπως απλά είναι ελατωματικό το συγκεκριμένο κινητό, μια και κανείς δεν ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα?

2. Μήπως φταίει η etotalk.rom?

3. Να περάσω την official rom μπας και λυθεί το πρόβλημα?

4. Η 4.1 για την οποία μου έστειλαν link είναι official? Κάπου διάβασα ότι είναι ακόμα beta.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

κατα ενα περιεργο λογο τα 6577 παιζουν πιο ομαλα το βιντεο με software acceleration παρα με h/w acceleration. Βασικα η καρτα γραφικων του 6577 ειναι αρκετα αδυναμη. Ενεργοποιησε την αντιστοιχη επιλογη περι software decoding και θα αποκτησεις ομαλο βιντεο χωρις χαμενα καρε.

Ολα αυθτα υπο την προυποθεση οτι δεν προσπαθεις να παιξεις 720p βιντεο.Ειδικα αμα το bitrate ειναι υψηλο θα χανεται και ο συγχρονισμος. Μονο σε πιο χαμηλες αναλυσεις.

Θα ήθελα μια βοήθεια για handsfree. Δοκίμασα πολλά συμβατά μοντέλα αλλά όλα είχαν κάποια θέματα. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο να το έχει δοκιμάσει και να του δούλεψε 100% ? G3n εχω αλλα φαντάζομαι δεν παίζει ρόλο όσον αφορά το hands free.

Θα ήθελα μια βοήθεια για handsfree. Δοκίμασα πολλά συμβατά μοντέλα αλλά όλα είχαν κάποια θέματα. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο να το έχει δοκιμάσει και να του δούλεψε 100% ? G3n εχω αλλα φαντάζομαι δεν παίζει ρόλο όσον αφορά το hands free.

παρε κάποια απο την σειρα Samsung GAlaxy XXX πχ galaxy s3 , galaxy note ΚΤΛ

Λοιπόν πηρά από s3 mini και δουλεύουν κανονικά. Αυτά όμως τα handsfree έχουν ένα πλήκτρο για να δέχονται - κλείνουν την κλήση και 2 για την αυξομείωση έντασης . Υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να τα εκμεταλλευτώ αυτά τα κουμπιά της αυξομείωσης ; Τα ακουστικά είναι τα γνήσια. Στο G3 και τα 3 πλήκτρα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Απαντάν και κλείνουν τη γραμμή.

Ξέχασα να ευχαριστήσω και για την γρήγορη απάντηση

Edited by miltossat

Λοιπόν πηρά από s3 mini και δουλεύουν κανονικά. Αυτά όμως τα handsfree έχουν ένα πλήκτρο για να δέχονται - κλείνουν την κλήση και 2 για την αυξομείωση έντασης . Υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να τα εκμεταλλευτώ αυτά τα κουμπιά της αυξομείωσης ; Τα ακουστικά είναι τα γνήσια. Στο G3 και τα 3 πλήκτρα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Απαντάν και κλείνουν τη γραμμή.

για να απανταει την κληση δουλευει κανονικά .

για τα vol- & vol+ δε νομιζω να δουλεύουν

Επανέρχομαι στο θέμα με τα handsfree στην προσπάθεια μου να βρω ενα συνδυασμό music player με κάποιο handset control app που να λειτρουργουν έστω τα start stop. Ενώ το handsfree απανταει κανονικά και κλείνει τις κλήσεις δοκιμάζοντας 2-3 music player και 2-3 apps που ορίζουν τις λειτουργίες των πλήκτρων του handsfree δεν κατάφερα αυτό το απλό πράγμα. Να μπορώ να σταματάω και να αρχίζω το media player.

Επισημα ( http://www.ejiayu.com/en/Product.html ) δεν υπαρχει ουτε αυτο ουτε το G5 που πουλανε

Και λενε και αυτο ( http://www.ejiayu.com/en/News2-209.html )

"We inform all users of our products, the existence of online stores that are passed by our company and sell our products to end customers. Jiayu Electronic Technology Co., Ltd. will not sell single units and has dealers that sell and support our products. We have also detected the existence in the market for copies of our models, so we always recommend purchasing through our authorised distributors."

Ο κινεζος "κοπιαρει" τον κινεζο , ε ρε γλεντια

Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους,

Κάτοχος κι εγώ ενός G3 (πολύ ευχαριστημένη) αλλά έχω αγχωθεί λίγο από χθες γιατί εμφανίστηκαν πάνω δεξιά στις ενημερώσεις 2 αστεράκια.

Το πρώτο μου λέει Mobile Log Service Status (Mobile log service starts από κάτω) και

το δεύτερο Modem log (Modem Log is on the way από κάτω).

Πρέπει να ανησυχώ? τι πρέπει να κάνω?