mol Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δε σε δωσαν τρακιν ναμπερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 απλος μου εδωσαν ενα νουμερο δηλ. τον κωδικο της παραγγελιας ενα 9ψηφιο νουμερο και οτι πρεπει να περιμενω να μου στειλουν ενα μειλ που ακομα δεν εχω παραλαβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Στα spam κοιταξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 οχι δεν το ξερω το spam. τι ειναι αυτο? συγνωμη μαλλον γινομαι κουραστηκος απλος ειμαι λιγο ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 σε ολους τους φακελους του email σου κοιταξες? Επισης δες στομ λογαριασμο σου στο μινιντιλ, ισως υπαρχει εκει το τρακιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 στο email δεν μου εχει ερθει τιποτα στο μινιντιλ δεν εκανα λογαριασμο το τρακιν ειναι το 9ψηφιο νουμερο που εγραφε οταν ολοκληρωσα την παραγγελια? αυτο το εχω αλλα δεν ξερω που μπορω να δω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Oxi, αυτο ειναι ο αριθμος παραγγελιας. Καπου θα εχει track my order η κατι παρομοιο. Εκει βαζεις τον αριθμο που εχεις. Καπου εκει θα δεις και το τρακιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 δυστυχως μονο αυτο εχω παντος σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και μια τελευταια ερωτηση ποσες μερες περιπου κανει μια παραγγελια απο ενα τετοιο καταστημα να ερθει στην Ελλαδα? και αν εχω δωσει λαθος email υπαρχει περιπωση να επικοινωνησουν τηλεφωνικα μαζι μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Κανονικα θα πρεπε να ρθει mail, εκτος αν οντως το χεις δωσει λαθος. Μηπως να επικοινωνησεις μαζι τους, εφοσον εχεις τον αριθμο παραγγελιας? Σε μενα ηρθε σε 2 βδομαδες περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλησπέρα φίλοι, Είχα πάρει στη φίλη μου το συγκεκριμένο κινητό και τώρα, μετά από μια κωλοτούμπα, της ράγισε το τζάμι. Η οθόνη και το touch δεν έχουν πρόβλημα, αλλά τα ραγίσματα ενοχλούν στην καθημερινή χρήση του κινητού. Ξέρει κανείς τι γίνεται επί τούτου; Χρειάζεται να το στείλω οπωσδήποτε πίσω Κίνα; Υπάρχει κάποιο μαγαζί που επισκευάζει "no-name" κινητά εδώ; Μπορώ να παραγγείλω το τζάμι και να το περάσω; Πάει μαζί με την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 το τζαμι θελει ξεκολημα με πιστολι θερμου αερα/πιστολακι και κολλημα καινουριου βρισκεις ευκολα σαν ανταλακτικο αμα ψάξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 δηλαδή τα ελληνικά από το G3S που δίνει το minideal δεν μπορούν να περαστούν στα G3? (ερώτηση ως ψιλοάσχετος! αλλά και ατζαμής! γιατί την πόσταρα πρώτα στο νήμα του G3S) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Την πάτησα παίδες. Το κινητό είχε πρόβλημα: Μία στις 2 φορές δε μπορούσαν να το καλέσουν ή να καλέσει. Το είχα παραγγείλει από etotalk, είχαν μπερδευτεί και μου το είχαν στείλει με τη δικιά τους etotalk rom. Τους είχα πει να μου το αλλάξουνε και αντί γιαυτό μου στείλαν οδηγίες εγκατάστασης της official 4.0 rom. Είπα να τις ακολουθήσω μήπως το πρόβλημα οφείλεται στη ρομ τους, επίσης κάπου διάβασα ότι τα κινητά με ΜΤΚ6577 δε μπρικάρονται. Τελείωνει επιτυχώς, σύμφωνα με τις οδηγίες τους, η εγκατάσταση, ξαναβάζω τη μπαταρία για reboot αλλά τζίφος. Το κινητό δεν ανοίγει... Τελικά μπρικάρονται τα ΜΤΚ 6577? Καμμιά ιδέα αποκατάστασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Την πάτησα παίδες. Το κινητό είχε πρόβλημα: Μία στις 2 φορές δε μπορούσαν να το καλέσουν ή να καλέσει. Το είχα παραγγείλει από etotalk, είχαν μπερδευτεί και μου το είχαν στείλει με τη δικιά τους etotalk rom. Τους είχα πει να μου το αλλάξουνε και αντί γιαυτό μου στείλαν οδηγίες εγκατάστασης της official 4.0 rom. Είπα να τις ακολουθήσω μήπως το πρόβλημα οφείλεται στη ρομ τους, επίσης κάπου διάβασα ότι τα κινητά με ΜΤΚ6577 δε μπρικάρονται. Τελείωνει επιτυχώς, σύμφωνα με τις οδηγίες τους, η εγκατάσταση, ξαναβάζω τη μπαταρία για reboot αλλά τζίφος. Το κινητό δεν ανοίγει... Τελικά μπρικάρονται τα ΜΤΚ 6577? Καμμιά ιδέα αποκατάστασης? στο recovery μπορείς να μπεις? Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 To κινητό είναι νεκρό, με το power on button δεν ανοίγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 To κινητό είναι νεκρό, με το power on button δεν ανοίγει... Δοκίμασε κάτι, βγάλε την μπαταρία, συνέδεσε το με τον υπολογιστή και βάλε την μπαταρία (πιστεύω να είναι φορτισμένη) παρατήρησε εάν στιγμιαία το βλέπει ο υπολογιστής, εάν ναι δεν το μπρικαρες τελείως και μπορείς να ξαναβαλεις το firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 @atndam Πράγματι χωρίς τη μπαταρία το αναγνώρισε αμέσως στον πίνακα ελέγχου του υπολογιστή (windows 7): MTK USB Port (COM24) και απο τις ιδιότητες είδα ότι είναι ενημερωμένο το πρόγραμμα οδήγησης όταν βάζω τη μπαταρία όμως φεύγει απο τον πίνακα ελεγχου μετά? υπάρχει κανένας τρόπος επαναφοράς? Δυστυχώς ότι συνδυασμό πλήκτρων και να κάνω (recovery) δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 @atndam Πράγματι χωρίς τη μπαταρία το αναγνώρισε αμέσως στον πίνακα ελέγχου του υπολογιστή (windows 7): MTK USB Port (COM24) και απο τις ιδιότητες είδα ότι είναι ενημερωμένο το πρόγραμμα οδήγησης όταν βάζω τη μπαταρία όμως φεύγει απο τον πίνακα ελεγχου μετά? υπάρχει κανένας τρόπος επαναφοράς? Δυστυχώς ότι συνδυασμό πλήκτρων και να κάνω (recovery) δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση... Δοκίμασε να φλασάρεις μια ROM με το tool από το pc νωμίζω SPflash λέγεται η κάπως έτσι. Αν ψάξεις λίγο στο google θα βρεις οδηγίες είναι αρκετά εύκολο. Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Απίστευτο!!! Το επανέφερα!!! Από xda-developers!!! "See if SP Flash Tool detects it this way. Otherwise, when in Flahs Tools, select the scatter and press "Download". Then, on the phone, you simultaneously press and hold Power and Volume-up keys while you connect the usb to the pc (without battery). Once the download has started in Flash Tool, you can release the keys on the phone and insert battery." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει αυτή τη Rom Oficial Jiayu.es 20130811-000001 στο G3 του? http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G3DC Edited August 31, 2013 by tomcat_ Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara90 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Γεια σας!έχω το Jiayu G3 και έχω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα..δεν έχω ενεργοποιημένο ούτε 3G ούτε Wifi ούτε USB debugging και δεν μπορώ να το φέρω σε recovery mode..προσπάθησα και μέσω adb αλλά τίποτα..ξέρει κανείς να με βοηθήσει????????? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) Γεια σας!έχω το Jiayu G3 και έχω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα..δεν έχω ενεργοποιημένο ούτε 3G ούτε Wifi ούτε USB debugging και δεν μπορώ να το φέρω σε recovery mode..προσπάθησα και μέσω adb αλλά τίποτα..ξέρει κανείς να με βοηθήσει????????? :( Απάντηση ΕΔΩ Και οι τρεις τρόποι είναι δοκιμασμένοι και όλοι θα κάνουν δουλεία (τουλάχιστον οι 2 από τους 3). Αν τυχόν θες λεπτομερείς οδηγίες για κάποιον απλά ρώτα... αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δουλεύουν εφόσον τα δοκιμάσεις Edited September 2, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara90 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 έτοιμο!!!! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα όμως...μήπως ξέρει κανείς ποια θεωρείται η καλύτερη ρομ για το κινητό αυτό την περίοδο αυτή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) τελευταία ενημέρωση για multilanguage ROM για το G3! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162425 ... ...μήπως ξέρει κανείς ποια θεωρείται η καλύτερη ρομ για το κινητό αυτό την περίοδο αυτή??? Αυτό που κατάλαβα, διαβάζοντας (ξανά) προς τα πίσω, είναι ότι, η Lewa ROM γενικά είναι ΟΚ και προτιμότερη από την ROM του ecotalk που επίσης έχει πολλές γλώσσες, αλλά, πιο γρήγορη εξακολουθεί να είναι η stock 4.0...., που όμως δεν έχει πολλές γλώσσες. Όλα αυτά όμως χωρίς να τις έχω δοκιμάσει (επειδή πρόκειται για τηλ που δεν το χρησιμοποιώ εγώ, θέλω να είμαι όσο γίνεται σίγουρος πριν δοκιμάσω κάτι). Επομένως κάποιος που έχει και την εμπειρία ας απαντήσει. Edited September 22, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 παιδια τη βοηθεια σας. προσπαθω να ρουταρω ενα g3n..:confused: με οδηγους για ροοτ g3 απο χda,modaco,vondroid, αποτυγχανω.... ποιον οδηγο να ακολουθησω????:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts